- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
Benim 10.gun falan bitti suan 13.gun leke bile gelmiyorBirde sezeryanlillar kanamaniz ne kadar sürdü kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 10.gun falan bitti suan 13.gun leke bile gelmiyorBirde sezeryanlillar kanamaniz ne kadar sürdü kızlar
Aynen yakınızins cnm aminnn...yakinmisiz
Evet küvezde kaldı 5 gün benimde kendi is yerim oldugu icin mecburen gitmistimKendi isim oldugu icin calismak zorundayim sagolsun arkadaslar yardimci oluyorlar yinede yogun calisiyorum..hazirliklarimi tamamlayamamaktan korkuyorum insallaj vaktinde gelir..seninkini kuveze aldilar mi
Dısarda 3 saat kalabilir dolabın altinda 3 gun buzlukta 3 ayKizlar sorum olacak dolaptaki anne sutumu isittigimda nekdar dayanır bazen icemior digerimi telef etmek istemiyorum nrk adat sure olabilir kaç defa daha isitabilirim acaba kaç saat
Daha dayanır
Benim 50 gun olacak daha bitmedi canm yaBirde sezeryanlillar kanamaniz ne kadar sürdü kızlar
Aynen arkadaşın sorusuna bn de katılıyorum tekrar ısıtılabilir mi ? Sağdım dolaba koydum çıkardım ılıttım emdi kaldı diyelim tekrar dolaba konur mu bilginiz var mııDısarda 3 saat kalabilir dolabın altinda 3 gun buzlukta 3 ay
decavit kullAniyorumKızlar merhaba
Doğumdan sonra vitamin takviyesi alıyor musunuz. Hamileyken kullandığınız vitamin ilacına devam eden var Mı? Varsa hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
yok cnm cok sukur kuveze almadilar..mememide hemen aldi anne sütü baya yaradi melegime simdi kendi ayliklarini yakaladi cok sukur
tabi anne karninda ne kadar kalsa o kadr iyi ins zamaninda gelir melegin
Canim dogumdan sonra kac ay kullanacaksin saglik ocagi 3 ay dedi doktorum 1 ay bilemedin yanidecavit kullAniyorum
Yok canım olmadı daha. Tüm gün boyunca yürüdüm, pilates topundan inmedim.Yarın tekrar nst ve ultrason kontrolü sonrasında detaylı konusacağız doktorumla. İlaç olayına girmeden önce biraz daha beklemek istediğimi söylicem sanırım. Bu karar ne kadar zormuşoldumu canim dogumun
Canım tanışarsak sorduğum o degıl mesela ısttım ıcmedı bebek sutū diyelim sonrasında tekrar ısıtıp verebılme saatı kadardır ??? Şutum zaten az atmak ıstemıom sagdıgımıdaDısarda 3 saat kalabilir dolabın altinda 3 gun buzlukta 3 ay
Yok canım olmadı daha. Tüm gün boyunca yürüdüm, pilates topundan inmedim.Yarın tekrar nst ve ultrason kontrolü sonrasında detaylı konusacağız doktorumla. İlaç olayına girmeden önce biraz daha beklemek istediğimi söylicem sanırım. Bu karar ne kadar zormuş
Sağol canım tavsiyen için onu da deneyeyim:) bebek kanala indi doğum pozisyonunda ama işte hala ses yokCanim benim bebek de kanala inmemisti suni sanciyla baslatilacakti dogum. Ama ben bi gun once ablam camlarimi silerken ona bezleri sktm kovaya egilip egilip kalktim ve ertesi gun bebek kanala inmisti agrilarim basladi ve normal dogum yaptim. Egilip kalkmayi dene ama belden egilerek degil bacaktan egilip kalk
Benim bildiğim bir kere ısındı mı bir daha verilmiyor.Canım tanışarsak sorduğum o degıl mesela ısttım ıcmedı bebek sutū diyelim sonrasında tekrar ısıtıp verebılme saatı kadardır ??? Şutum zaten az atmak ıstemıom sagdıgımıda