Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Biz de yeni taşındık, acelemiz vardı birkaç yere sorduk. Sonra sitenin anlaşmalı boyacısına yaptırdık. Bir sıkıntı olmadı. Uğur usta 05355835052

Ya kızlar benim kızım da çok huysuzlaştı. Önce büyüme atağı dedim ama dün D vitaminini unutunca eski haline döndüğünü gördüm. Bu D vitaminine ne Zaman alışır bebişler? Gündüz hiç uyumuyor, bağırıyor, kıvranıyor. Gazını uğraş uğraş çıkartıyorum yine ağlıyor. Bu böyle haftalarca sürerse yandık.

Lütfen bu doktorların dakika hesaplarına aldırmayın bebek ne zaman ne kadar istiyorsa emsin huzurlu olsunlar yavrucaklar

Canim benim 22. Gunum ben de 17. Gun gunluk pede basladim ama daha once azalmisti tedbir olsun diye 17. Gun gectim. Benim de olmuyor kanamam 2-3 gune bir kac damla geliyor.dikislerimin de cogu dustu azicik kaldi

Canim arka ve on kisimdaki naylon kisimlari ice katliyor musun? Bir de on kisim gobek aaltinda olsun ama arka taraf biraz daha yukarida olsun

ya canım o sıkıntı bende de var hep emmek istiyor. çok emincebazen kusuyor. emzik de alıyor bi kere çekiyor bırakıyor midesini bulandırıyor. bende şaşırdım

Canım geçmiş olsun öncelikle. Şükürki dermansız dert değil. Çabucak atlatın inşallah.
Kilolar kafa kafaya gidiyor seninle. Ama senin kız obur çıktı maaşallah kuzuya

Canım d vitamini mağduruyum
Verdiğim gün aklını kaçırıyordu vermediğimde normal rutininde.
En sonunda bıraktım isyan edip

Annen haklı canım, kişiden kişiye değişir. Ben de 36. Gündeyim. İlk 10 gün kesintisiz regl düzeninde devam etti, sonra birkaç gün azalıp bir kaç gün devam etti. Şimdi yine ara ara oluyor ama bitti diyebilirim. Annemin de ilk bir hafta kanaması olup bitmiş, 40 bitiminde de tekrar olmuş mesela. Dikişler de 2 tane sıyrık dikişim vardı, estetik olduğu için kendiliğinden kayboldu. O da 10 gün kadar sürdü sanırım.

Bizde cuma kontroldeydik. 2990 kg ve 46 cm doğmuştu. Şimdi 4350 kg ve 53,5 cm olmuş
Kalça ultrasonu için 150 lira aldılar ve 5 dk sürdü sürmedi usg sonucu normaldi. Olan babamızın cüzdanına oldu
Gaz problemimiz maalesef kolik
Sabah 6-12 ve akşam 18-00 aralarında evde şenlik oluyor bugün delirip kayınvaldeme emanet edip evden kaçtım. 1 saat çocuk parklarında gezinip nefes aldım lohusa kafasına yeni geliyorum sanırım

Ben de vitaminden midir diye düşünmüştüm ama benimkini kesmedi canım. Gazın bence belli bir sebebi yok. Bazı ilaçlar tetiklemiş olabilir belki ama olacağı varsa oluyor. Zaten hastalık demiyor doktorlar buna, fizyolojik bi durum. Rotavirüs aşısının da alerjiye sebep olabileceğini okumuştum ama esasında içindeki etkenin alerjiye yatkınlığı ortaya çıkardığı farkedilmiş. D vitaminin de belki aynı şekilde etkisi olmuştur gaza. Doktoruna bu noktada danıştın mı? Bizim baş etme yöntemlerimiz de şöyle;
Biogaia gaz damlası
Aptamil conformil mama veya hipp combiotic mama (sadece anne sütüyle besliyorsan geç bunu)
Bebeği kundaklayıp yüz üstü yatırıp sırtına masaj yapmak
Elektrik süpürgesi sesi(bence en etkilisi )
Yine kundaklı ve yüzüstü şekilde dizlerde hızlı hızlı sallamak(arkada elektrik süpürgesi sesi yine açık olsun)
Bu yöntemi Dr. Harvey Karp' ın kitabında görmüştüm ve bizim uykuya geçmemize çok yardımcı oldu.
Bir de bolca sabır canım, çünkü bu sürecin aylarca sürmesi de, birkaç gün sürmesi de muhtemel. İnşallah çok sürmez de siz de kuzucuk da rahat nefes alırsınız. İnsanın tüm enerjisini alan bir durum.

ya canım o sıkıntı bende de var hep emmek istiyor. çok emincebazen kusuyor. emzik de alıyor bi kere çekiyor bırakıyor midesini bulandırıyor. bende şaşırdım

Biz de bazen 3 saat durmadan emzirme yapıyoruz ama daha 6 günlük benim kızım. Belki buyudukce düzene girer. Aslında sık ve uzun emzirince sütün artmasına da yardımcı oluyor; bir yandan iyi

Evet cnm erkek ben.yukari dogru kapatiyrm pipiyu asagiya mi kapatmak lazim acaba o kadar sikmisim ki.bacaklari hep lastik izi olmus cok uzuldum
Cnm pipisini aşağı tutup bezle olması gereken o bizde yukarı tutma hatası yaptık hep ıslanırdı ama doğrusu aşağıya olması.o zaman rahat edersin..

Bende istedikçe veriyorum meme kussa da. Sadece açlıktan değil gazı olunca uykusu gelince üşüyünce sıcaklanınca hep meme isterlermiş güven duygusu istedikçe verin zor oluyor ama bi süre sonra azalıyor istemiyorlar sonra da niye emmiyor diye hayıflanırız bitmez yani :)

Kızlar Q Qwest bez konusunda erkeklerde pipi aşağı ve ortalı olmalı kapatırken. Sağ veya solada yatmasın bu defa yandan sızdırıyor. Ön üst kısım (prima) kırmızı çizgiler hizasından içe katlanarak kapatılmalı. Birde son fotoğrafta gösterdiğim yan fırfırlar bağlamadan sonra dışa doğru çıkarılmalı.

1- bezin açık hali

2- katlanmış hali

3- yan bariyerler

Bebisin yuzunde kucuk ortasi beyaz kirmiziliklar cikti minicik sivilce gibi neden olabilir ki ? Var mi boyle olan
Bizde var cnm çok hemde alnı yanaklar göz üstü olur diyolar ama henüz gitmedim doktora haftaiçi gidecem sen gittin mi

Birde arkadaşlar 3 yaşındaki oğlumla ilk binecek birde 40 günlük olacak bebeğimle uçağa binecez önerileriniz var mı bi sıkıntı olur mu zararlımı acaba biraz tedirginim

Kizlar hastaneden ciktigimizdan beri hic giremedim buraya. Ne kadar zormuss. :)) gun gectikce alisiyorum ama bakalim duzenimiz ne zaman oturcak. 42 sayfa birikmis, okuyamadim halbuki tecrubeleriniz tavsiyeleriniz super oluyor . Girmeye calisacagim tekrar. Sevgiler

Lütfen bu doktorların dakika hesaplarına aldırmayın bebek ne zaman ne kadar istiyorsa emsin huzurlu olsunlar yavrucaklar
Bende öyle yapıyordum cnm doktor bugün kendini emzik olarak kullandirma bir saat emme olmaz dedi şaşırdım emzik ver dedi bugün onu deniyorum gerçekten hep meme istiyor fark ettim emzigi alsa arada daha rahat olacak

Bu aksam emzigi vermeyi deniyorum cnm böğüruyor karni tokken yine aç gibi elini emiyor yikayip verince uyku sersemi aldı ve uyudu gerçekten emzige alistirabilsek rahat olacak cnm

Kızlar nasılsınız gece gece yazayım dedim bi yandan süt sağıyorum bi yandan süt içiyorum sütüm olsun diye bi yandan annem bebeğe mama veriyor. Bugün benim kız çok huzursuzdu o kadar ağladıki içim parçalandı. Ne zormuş, bi yandanda ne muhteşem şeymiş annelik. Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin.

hatırlıyorum rüzgarın ve senin isyanını. ben onu markaya bağlamıştım. biz Carlson kullanacağız, olmaz demiştim. ama kazın ayağı öyle değilmiş
sen şimdi hiç mi vermiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…