Biz de yeni taşındık, acelemiz vardı birkaç yere sorduk. Sonra sitenin anlaşmalı boyacısına yaptırdık. Bir sıkıntı olmadı. Uğur usta 05355835052İSTANBUL' da yaşayan arkadaşlarım, acil bir durum söz konusudur! :))
Evi boyatmak için boyacı arıyoruz. Birine sorduk ama fahiş bir fiyat aldık. Sizin güvenip yaptırdığınız biri var mıdır?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Lütfen bu doktorların dakika hesaplarına aldırmayın bebek ne zaman ne kadar istiyorsa emsin huzurlu olsunlar yavrucaklarWalla bende çözemedim canim bu işi :) yarım saat emince doycak mi acaba şuan yarim saat emzirdim koydum elini emiyo agliyo emzigi verdim böğüruyo onu da almiyo ben yine basladim emzirmeye yanlış mi yapıyorum acaba bilmiyorum
Arkadaşlar özellikle normal doğum yapan arkadaşlara bi sorum var kanamanız ne alemde birde dikişleriniz ne durumda kaçıncı günde düştüler
Benim 11.günüm bugün 3 gündür günlük pede geçtim o derece azaldı başka doğum yapan bir kaç arkadaşıma sordum onlar 40 çıkana kadar kanamanın devam ettiğini söylediler annemde kişiden kişiye değişiyor herkesin ki bir değil dedi kafam karıştı
Kizlar ne.yaptiysam beceremiyrm su alt.degistirmeyi geceden beri 4 kere kiyafet degistirdim hasta olacak diye korkuyrm artik.baska marka.bez alacagim videolar izledim olmuyr olmuyr primayi arayip sormayi bile.dusundumbiliyrm iyi.marka.ben yapamiyrm galiba
ya canım o sıkıntı bende de var hep emmek istiyor. çok emincebazen kusuyor. emzik de alıyor bi kere çekiyor bırakıyor midesini bulandırıyor. bende şaşırdımWalla bende çözemedim canim bu işi :) yarım saat emince doycak mi acaba şuan yarim saat emzirdim koydum elini emiyo agliyo emzigi verdim böğüruyo onu da almiyo ben yine basladim emzirmeye yanlış mi yapıyorum acaba bilmiyorum
Selam anneler. Kalça çıkığı usg sinden geldik. Sonuçlar süper değil ne yazık ki sağ bacakta çıkıklık görüldü. Çift bezlenerek devam edeceğiz bir ay sonra tekrar usg ile bakılacak. Düzelmeye başlamazsa başka tedavilere geçilecek. Neyse ki çözümü var, Allah dermansız dert vermesin.
Kilo 4,5 a ulaşmış. Doktor diyet vermem gerekli ama boy ve kafa çapı da aynı fazlalıkta büyüdüğü için bir süre daha izleyelim dedi. Hatta kafasını biraz büyük buldu 3 aylık değerin üst sınırında gözüküyor dedi. Neyse ki babamız da koca kafalıymış da genetik herhalde dedik. :)) @ASSELL87 sen gittin mi doktora bugün?
Ya kızlar benim kızım da çok huysuzlaştı. Önce büyüme atağı dedim ama dün D vitaminini unutunca eski haline döndüğünü gördüm. Bu D vitaminine ne Zaman alışır bebişler? Gündüz hiç uyumuyor, bağırıyor, kıvranıyor. Gazını uğraş uğraş çıkartıyorum yine ağlıyor. Bu böyle haftalarca sürerse yandık.
Annen haklı canım, kişiden kişiye değişir. Ben de 36. Gündeyim. İlk 10 gün kesintisiz regl düzeninde devam etti, sonra birkaç gün azalıp bir kaç gün devam etti. Şimdi yine ara ara oluyor ama bitti diyebilirim. Annemin de ilk bir hafta kanaması olup bitmiş, 40 bitiminde de tekrar olmuş mesela. Dikişler de 2 tane sıyrık dikişim vardı, estetik olduğu için kendiliğinden kayboldu. O da 10 gün kadar sürdü sanırım.Arkadaşlar özellikle normal doğum yapan arkadaşlara bi sorum var kanamanız ne alemde birde dikişleriniz ne durumda kaçıncı günde düştüler
Benim 11.günüm bugün 3 gündür günlük pede geçtim o derece azaldı başka doğum yapan bir kaç arkadaşıma sordum onlar 40 çıkana kadar kanamanın devam ettiğini söylediler annemde kişiden kişiye değişiyor herkesin ki bir değil dedi kafam karıştı
Ben de vitaminden midir diye düşünmüştüm ama benimkini kesmedi canım. Gazın bence belli bir sebebi yok. Bazı ilaçlar tetiklemiş olabilir belki ama olacağı varsa oluyor. Zaten hastalık demiyor doktorlar buna, fizyolojik bi durum. Rotavirüs aşısının da alerjiye sebep olabileceğini okumuştum ama esasında içindeki etkenin alerjiye yatkınlığı ortaya çıkardığı farkedilmiş. D vitaminin de belki aynı şekilde etkisi olmuştur gaza. Doktoruna bu noktada danıştın mı? Bizim baş etme yöntemlerimiz de şöyle;Ya kızlar benim kızım da çok huysuzlaştı. Önce büyüme atağı dedim ama dün D vitaminini unutunca eski haline döndüğünü gördüm. Bu D vitaminine ne Zaman alışır bebişler? Gündüz hiç uyumuyor, bağırıyor, kıvranıyor. Gazını uğraş uğraş çıkartıyorum yine ağlıyor. Bu böyle haftalarca sürerse yandık.
ya canım o sıkıntı bende de var hep emmek istiyor. çok emincebazen kusuyor. emzik de alıyor bi kere çekiyor bırakıyor midesini bulandırıyor. bende şaşırdım
Cnm pipisini aşağı tutup bezle olması gereken o bizde yukarı tutma hatası yaptık hep ıslanırdı ama doğrusu aşağıya olması.o zaman rahat edersin..Evet cnm erkek ben.yukari dogru kapatiyrm pipiyu asagiya mi kapatmak lazim acaba o kadar sikmisim ki.bacaklari hep lastik izi olmus cok uzuldum
Bizde var cnm çok hemde alnı yanaklar göz üstü olur diyolar ama henüz gitmedim doktora haftaiçi gidecem sen gittin miBebisin yuzunde kucuk ortasi beyaz kirmiziliklar cikti minicik sivilce gibi neden olabilir ki ? Var mi boyle olan
Bende öyle yapıyordum cnm doktor bugün kendini emzik olarak kullandirma bir saat emme olmaz dedi şaşırdım emzik ver dedi bugün onu deniyorum gerçekten hep meme istiyor fark ettim emzigi alsa arada daha rahat olacakLütfen bu doktorların dakika hesaplarına aldırmayın bebek ne zaman ne kadar istiyorsa emsin huzurlu olsunlar yavrucaklar
Bu aksam emzigi vermeyi deniyorum cnm böğüruyor karni tokken yine aç gibi elini emiyor yikayip verince uyku sersemi aldı ve uyudu gerçekten emzige alistirabilsek rahat olacak cnmya canım o sıkıntı bende de var hep emmek istiyor. çok emincebazen kusuyor. emzik de alıyor bi kere çekiyor bırakıyor midesini bulandırıyor. bende şaşırdım
hatırlıyorum rüzgarın ve senin isyanını. ben onu markaya bağlamıştım. biz Carlson kullanacağız, olmaz demiştim. ama kazın ayağı öyle değilmişCanım geçmiş olsun öncelikle. Şükürki dermansız dert değil. Çabucak atlatın inşallah.
Kilolar kafa kafaya gidiyor seninle. Ama senin kız obur çıktımaaşallah kuzuya
Canım d vitamini mağduruyum
Verdiğim gün aklını kaçırıyordu vermediğimde normal rutininde.
En sonunda bıraktım isyan edip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?