Gebelikte yüksek tansiyon olduğu için hiç tuz kullanmadım hala da kullanmıyorum.ama bu sislikler inmiyor yada ben çok panik yapıyorum. Kızım kuvezden çıktı sarılık düştü.
Sütüm hala gelmedi.artık kafayı yicem.kimseye bişey anlatamiyorsun.herkes inatla 15 dk da bi emzir diyor.neyle emzireyim kızım kilolu doğdu kesinlikle açlığa tahammülü yok uyanıyor emzirmeye çalışıyorum 2 3 defa alıyor hiçbişey gelmeyince basıyor çığlığı.okadar ki artık sesi kisildi.
mecbur mama veriyorum.vermicektim bu kadar 2 saatte 1.ama dr ac kalirsa ani seker dusmesi yasar beyni etkilenir dedi.memeyi bu kadar az almasında galiba benimde suçum varmış. Ben Bebeğimi emzirirken nasıl tutacagimi daha bugün öğrendim.oysa ki annem yanımda hiç uyarmadi beni bugün komşum gösterdi.anneme diyorum yahu 4 gündür emzirmeye çalışıyorum niye bi kere uyarmadin diye bana unuttum diyor.nasıl unutulur gözünün önünde cirpiniyorum ben
kimbilir daha neleri eksik hatalı yapıyorum.belki bu yüzden hiç sütüm olmayacak ve ben hiç emziremicem.oysa bi kere bile ağzına alsa o kadar güzel ki az önce uyandı emzirmek istedim.beni itekliyor.ve basıyor çığlığı.o kısık sesini duyunca dayanamıyorum veriyorum mamayi.
Biraz fazla yazdım ama az da olsa rahatladım.bunlar etrafimda kimseye anlatilmiyor.