Ben sma kullanıyorum. İlk gece çok ağladı hiç uyumadı diye eşim gitti aldı. Da çeşidini bilmiyorum canım yaMama kullanan anneler aranizda SMA kullanan var mi?
Galiba 3cesitmis hangisini kullaniyorsunuz?
Suan aptamil veriyorum ama sma anne sutune daha yakinmis bu yuzden buna gecmeyi dusunuyorum
Gitti gidiyor un sitesinde miydi tam hatırlamıyorum o tarz yorumlar vardı, bebek tutamıyor ağır olduğu için ağzından düşüyor diye. Benim bebek 1 aylık olacak yakında. Büyüdü de nuk emziği zor alıyor. Yani alışacak inşallah, öyle umuyorum ama acaba avent alsam mı kolay alışması için diye düşünüyorum bi de benim için en önemlisi yumuşak bir emzik mi bu?2650 dogan kizim ilk gunden itibaren sorunsuz tuttu. Diger alternatifim nuk emzikti arada onu da vermeyi denedim ama ogurdu hep. Goren herkes kendi kadar emzik yorumunda bulunsa da ben mememi perisan etmemesinden oturu kendisine ayrica mutesekkirim. Ama agir olmasi kime gore ve neye gore anlamadim.
d_d_m canım sağolasın yorumun için. Ucu yumuşak mı peki bu emziğin? Bu arada geç oldu ama hayırlı olsun oğlun. Hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah