amin cnm ins hepiniz iyi sonuc alirsinizSen çok şükür iyi haberi aldın. Darısı başımıza
canım ya geçmiş olsun umarım çift bezle geçer. ben dün senin yazdıklarını okuyunca genetik yatkınlıktan korkmuştum. burda iki ayı dolunca yapıyorlar. bizim ta 18 ekim de bide makat gelişli olunca tedirginim. sen tecrübelisin ben kaç gündür araştırıyorum.bu arada bugün kaç günlük oldu ki Dr kilosunu fazla buldu. sağlıkla kall canım . umarım bebiş hemen atlatırSelam anneler. Kalça çıkığı usg sinden geldik. Sonuçlar süper değil ne yazık ki sağ bacakta çıkıklık görüldü. Çift bezlenerek devam edeceğiz bir ay sonra tekrar usg ile bakılacak. Düzelmeye başlamazsa başka tedavilere geçilecek. Neyse ki çözümü var, Allah dermansız dert vermesin.
Kilo 4,5 a ulaşmış. Doktor diyet vermem gerekli ama boy ve kafa çapı da aynı fazlalıkta büyüdüğü için bir süre daha izleyelim dedi. Hatta kafasını biraz büyük buldu 3 aylık değerin üst sınırında gözüküyor dedi. Neyse ki babamız da koca kafalıymış da genetik herhalde dedik. :))ASSELL87 sen gittin mi doktora bugün?
canım senin adına sevindim gözün aydın. 18 ekimde de bizim var bugün diğer arkadaşın kızında çıkınca acaba bizim randevu geç mi diye tedirgin olmaya başladımamin cnm ins hepiniz iyi sonuc alirsiniz
Canım çok sevindim. Bizimde haftaya perşembe kontrol günümüz. Kime gittin? Bende düşünüyorum değiştirmeyi Barış beyi?Merhaba kizlar bizde 1aylik kontrolden geldik.2 hafta onceki doktorumuz bebegim gunluk ortalama 28 gr aldi die baya kotu konusmustu bebek ac kalmis iyi beslememissin gibi seyler soyleyip psikolojimi mahfetmisti.simdi doktorumu degistrdim.cok sukur simdiki doktorumuz cok iyi.gunluk 20 ila 30 gr almasi normal sizi nasil oyle endiselendirir dedi.neyse ben o panikle habire yok meme yok sut yok mama verdim.bebek gunluk ortama 40 gr almis.doktor dedi cocugu obez yaparsinz.her agladgnda cocuk ac deil dedi baska sekilde avutun dedi.yoksa ilerde de her agladiginda kendini yemek yiyerek tatmin edicek dedi.mamaya cok sicak bakmio.bende sutum yetmio cocuk beslenemio die mama vermistm ama aslinda gercekten memeden doyuyomus.bakalim simdi mamayi kesicez ins cok aglamaz bebegim
Slm canim bende sana yazicaktim.tijen hanima gittim.kesinlikle baris beyden kat kat iyi ve ilgili.inanirmisin 1saate yakin yanindaydik okadar ilgiendi ve anlattiki iyi degistirmisim doktoru.ben memnun kaldim sende deneyebilirsinCanım çok sevindim. Bizimde haftaya perşembe kontrol günümüz. Kime gittin? Bende düşünüyorum değiştirmeyi Barış beyi?
Siz Atakent acıbademe mi gidiyordunuz? Benim doktor da maslakta ama eve daha yakın birini arıyorum.Slm canim bende sana yazicaktim.tijen hanima gittim.kesinlikle baris beyden kat kat iyi ve ilgili.inanirmisin 1saate yakin yanindaydik okadar ilgiendi ve anlattiki iyi degistirmisim doktoru.ben memnun kaldim sende deneyebilirsin
cnm sen evde bak diz kapaklarina esit mi diye..beni saglik ocagi tedirgin etti bogumlar esit degil falan dedi baya stres olmustum neyseki bise cikmadi..bebegin 1 aylik olduysa git ne kadar erken olsa o kadar iyi cunkucanım senin adına sevindim gözün aydın. 18 ekimde de bizim var bugün diğer arkadaşın kızında çıkınca acaba bizim randevu geç mi diye tedirgin olmaya başladım
Ben oğluma kullanıyorum bu emziği maşallah ilk günden tuttu sorun yaşamadık yani ben öneririm :)olbey selam canım. Kızına kullandığın emzik avent soothie mi, neydi? Memnun musun kolay tutabiliyor mu, ağır demişler nette bebek tutamıyor demişler. Sen ne diyorsun bu konuda?
Evet canim acibademe gidiyoruz biz atakente.baris beydi ilk doktorumuz ama degistrdik tijen hanimla tanistik bugun cok memnun kaldik.Siz Atakent acıbademe mi gidiyordunuz? Benim doktor da maslakta ama eve daha yakın birini arıyorum.
Muayene ücreti ne kadar? SGK anlaşmalıydı orası yanlış hatırlamıyorsam?Evet canim acibademe gidiyoruz biz atakente.baris beydi ilk doktorumuz ama degistrdik tijen hanimla tanistik bugun cok memnun kaldik.
Sgk anlaşmalı ve 125tl muayene ücreti canımMuayene ücreti ne kadar? SGK anlaşmalıydı orası yanlış hatırlamıyorsam?
Biraz farketmiştim aslında ama konduramıyordum. Bir de çok hareketli bana öyle geliyordur demiştim. Hayırlısı olsun dicez.Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi neyse ki çözümü var. Sen farketmiş miydin?
35 günlük canım. 1 ayda 2 kg aldığı için ve bu kilo alımı mama sebebiyle olduğu için doktora fazla geldi. Sadece anne sütü olsaydı sorun etmeyecekti. Ama kendi de muayene esnasında açlıktan çıldıran halini görünce bir süre daha devam edelim böyle dedi.:)canım ya geçmiş olsun umarım çift bezle geçer. ben dün senin yazdıklarını okuyunca genetik yatkınlıktan korkmuştum. burda iki ayı dolunca yapıyorlar. bizim ta 18 ekim de bide makat gelişli olunca tedirginim. sen tecrübelisin ben kaç gündür araştırıyorum.bu arada bugün kaç günlük oldu ki Dr kilosunu fazla buldu. sağlıkla kall canım . umarım bebiş hemen atlatır
keşke elimde olsa çoktan götürmüştüm burada doğduğu gün randevu verdiler ve mecbur o tarihi beklicezcnm sen evde bak diz kapaklarina esit mi diye..beni saglik ocagi tedirgin etti bogumlar esit degil falan dedi baya stres olmustum neyseki bise cikmadi..bebegin 1 aylik olduysa git ne kadar erken olsa o kadar iyi cunku
Evet cnm normal doğum Allah butun hamilelere sabır versin bi an önce kurtarsın inşallahGözünaydın canım normal doğummu oldu .Sağlıkla büyüt bebeğini.
anladım canım bende hemen kendime sonuç çıkardım ama sen bütün kafam da ki soruların cevabını vermişsin tşkler. sağlıkla kalınBiraz farketmiştim aslında ama konduramıyordum. Bir de çok hareketli bana öyle geliyordur demiştim. Hayırlısı olsun dicez.
35 günlük canım. 1 ayda 2 kg aldığı için ve bu kilo alımı mama sebebiyle olduğu için doktora fazla geldi. Sadece anne sütü olsaydı sorun etmeyecekti. Ama kendi de muayene esnasında açlıktan çıldıran halini görünce bir süre daha devam edelim böyle dedi.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?