Sabah saat 9a doğru emirim dünyaya geldicanım merak ediyorum seni
Gözünaydın canım normal doğummu oldu .Sağlıkla büyüt bebeğini.Sabah saat 9a doğru emirim dünyaya geldi
olbey @DIPTISDIPTIS
fircalamaniz iyi geldi :))
Kabullendim tek meme vermeyi simdi o memede cok sut olsun diye resmen otluyorum :)))dere otu maydanoz otlayip duruyorum
seninde gözünaydın canım baya sancı çekmişssin ama mutlu sonla bitmiş ne güzel.şimdi annelik başlasınMerhaba kizlar bende 24 saat sanci cektim fakat acilma 2 cm di 29 eylulde spinal sezeryanla aldim yavrumu kucagima rabbim herkese nasip etsinsimdi emzirmeyle boğuşuyoruz :))
olbey @DIPTISDIPTIS
fircalamaniz iyi geldi :))
Kabullendim tek meme vermeyi simdi o memede cok sut olsun diye resmen otluyorum :)))dere otu maydanoz otlayip duruyorum
Geçmiş olsun; inşallah en kısa zamanda geçer bu problemSelam anneler. Kalça çıkığı usg sinden geldik. Sonuçlar süper değil ne yazık ki sağ bacakta çıkıklık görüldü. Çift bezlenerek devam edeceğiz bir ay sonra tekrar usg ile bakılacak. Düzelmeye başlamazsa başka tedavilere geçilecek. Neyse ki çözümü var, Allah dermansız dert vermesin.
Kilo 4,5 a ulaşmış. Doktor diyet vermem gerekli ama boy ve kafa çapı da aynı fazlalıkta büyüdüğü için bir süre daha izleyelim dedi. Hatta kafasını biraz büyük buldu 3 aylık değerin üst sınırında gözüküyor dedi. Neyse ki babamız da koca kafalıymış da genetik herhalde dedik. :))ASSELL87 sen gittin mi doktora bugün?
Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Harika bir duyguMerhaba güzel Anneler bende 28 eylülde kızımı aldım kucağımaçok güzel yüce bir duyguymuş darısı bekleyen annelere benim kız tek gögsü emiyo diğerine alıştırmaya çalışıyorum ağlıyor ama sütde yetiyormu bilemiyorum mamayıda annem eşim falan verdirmiyo gizli alıp vercem bu gidişle
Selam anneler. Kalça çıkığı usg sinden geldik. Sonuçlar süper değil ne yazık ki sağ bacakta çıkıklık görüldü. Çift bezlenerek devam edeceğiz bir ay sonra tekrar usg ile bakılacak. Düzelmeye başlamazsa başka tedavilere geçilecek. Neyse ki çözümü var, Allah dermansız dert vermesin.
Kilo 4,5 a ulaşmış. Doktor diyet vermem gerekli ama boy ve kafa çapı da aynı fazlalıkta büyüdüğü için bir süre daha izleyelim dedi. Hatta kafasını biraz büyük buldu 3 aylık değerin üst sınırında gözüküyor dedi. Neyse ki babamız da koca kafalıymış da genetik herhalde dedik. :))ASSELL87 sen gittin mi doktora bugün?
Selam hatunlar
Biz bugün 1 haftalik olduk. Sütüm çok yaramis ve oğlum günde ortalama 60 gr almış. Bizde durumlar tersine bebegime diyet verdi drgak dese meme guk dese meme yapmıyoruz en az 2 saat ara veriyoruz. Süt kokusundan bende durmadigi için baba dede anane babanne teyze herkes seferber. Çocuğum konusmayi sökmek üzere. Ayrıca uyku egitimide veriyoruz yine doktorunuzun tavsiyesine göre. Çok küçük ama dr. Potansiyel görmüş yapabilirmis. Evde bana yardımcı hep birileri var fırsat buldukça uyuyorum dinlediğim için sakinim ve bu huzur bebeğe yansiyor. İmkanınız varsa bebeği kiskanmayin ve yardım alin.
Bu arada süt arttırmada hurma benim çok işime yaradı. Doğumu baslatmasi için hurma yiyodum hastaneye de goturmustum gece doğumdan sonra acikinca yedim süt geldi. Yediğim zaman memeler şişiyor dikkatli tüketiyorum. Nacizana tavsiye.
Maydonoz zararlıymış süte; dereotu çok iyi
cnm gecmis olsun...benim kiz cok sukur kalca cikigi cikmadi baya stres yapmistim ama tedaviler olumlu yonde ilerliomus cok sukur...benim kizda 2540 dogdu su an 4500 sadece anne sutu aldigi icin kilosunu cok begendi..gecmis olsun minik zeynepeSelam anneler. Kalça çıkığı usg sinden geldik. Sonuçlar süper değil ne yazık ki sağ bacakta çıkıklık görüldü. Çift bezlenerek devam edeceğiz bir ay sonra tekrar usg ile bakılacak. Düzelmeye başlamazsa başka tedavilere geçilecek. Neyse ki çözümü var, Allah dermansız dert vermesin.
cnm cok sukur hicbise cikmadi..kalcasinda da problem cikmadi gelisimide cok iyi cikti cok sukur...Allah tum annelere iyi haberler almayi nasip etsinASSELL87 canim nerelerdesiniz. Guzel haberlerle gelin insallah merak ediyorum sonucunuzu
Canim uyku egitimini nasil veriyran.su.an.bizde durumlar cok karisik hep.kucagimda emmesede meme agzindaSelam hatunlar
Biz bugün 1 haftalik olduk. Sütüm çok yaramis ve oğlum günde ortalama 60 gr almış. Bizde durumlar tersine bebegime diyet verdi drgak dese meme guk dese meme yapmıyoruz en az 2 saat ara veriyoruz. Süt kokusundan bende durmadigi için baba dede anane babanne teyze herkes seferber. Çocuğum konusmayi sökmek üzere. Ayrıca uyku egitimide veriyoruz yine doktorunuzun tavsiyesine göre. Çok küçük ama dr. Potansiyel görmüş yapabilirmis. Evde bana yardımcı hep birileri var fırsat buldukça uyuyorum dinlediğim için sakinim ve bu huzur bebeğe yansiyor. İmkanınız varsa bebeği kiskanmayin ve yardım alin.
Bu arada süt arttırmada hurma benim çok işime yaradı. Doğumu baslatmasi için hurma yiyodum hastaneye de goturmustum gece doğumdan sonra acikinca yedim süt geldi. Yediğim zaman memeler şişiyor dikkatli tüketiyorum. Nacizana tavsiye.
Maşallah tosuncuğa:)Selam hatunlar
Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi neyse ki çözümü var. Sen farketmiş miydin?Selam anneler. Kalça çıkığı usg sinden geldik. Sonuçlar süper değil ne yazık ki sağ bacakta çıkıklık görüldü. Çift bezlenerek devam edeceğiz bir ay sonra tekrar usg ile bakılacak. Düzelmeye başlamazsa başka tedavilere geçilecek. Neyse ki çözümü var, Allah dermansız dert vermesin.
Sen çok şükür iyi haberi aldın. Darısı başımızacnm gecmis olsun...benim kiz cok sukur kalca cikigi cikmadi baya stres yapmistim ama tedaviler olumlu yonde ilerliomus cok sukur...benim kizda 2540 dogdu su an 4500 sadece anne sutu aldigi icin kilosunu cok begendi..gecmis olsun minik zeynepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?