Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
olbey @DIPTISDIPTIS
fircalamaniz iyi geldi :))
Kabullendim tek meme vermeyi simdi o memede cok sut olsun diye resmen otluyorum :)))dere otu maydanoz otlayip duruyorum

Iyi dostlar hem sever hem dover alinmaca kirilmaca yok :)))

Saka bi yana bazen durumu kabullenmek en kolay cozum oluyor. Bol sutlu gunlerin olsun.

Merhaba kizlar bende 24 saat sanci cektim fakat acilma 2 cm di 29 eylulde spinal sezeryanla aldim yavrumu kucagima rabbim herkese nasip etsin simdi emzirmeyle boğuşuyoruz :))
seninde gözünaydın canım baya sancı çekmişssin ama mutlu sonla bitmiş ne güzel.şimdi annelik başlasın

Selam anneler. Kalça çıkığı usg sinden geldik. Sonuçlar süper değil ne yazık ki sağ bacakta çıkıklık görüldü. Çift bezlenerek devam edeceğiz bir ay sonra tekrar usg ile bakılacak. Düzelmeye başlamazsa başka tedavilere geçilecek. Neyse ki çözümü var, Allah dermansız dert vermesin.
Kilo 4,5 a ulaşmış. Doktor diyet vermem gerekli ama boy ve kafa çapı da aynı fazlalıkta büyüdüğü için bir süre daha izleyelim dedi. Hatta kafasını biraz büyük buldu 3 aylık değerin üst sınırında gözüküyor dedi. Neyse ki babamız da koca kafalıymış da genetik herhalde dedik. :)) ASSELL87 sen gittin mi doktora bugün?

Geçmiş olsun; inşallah en kısa zamanda geçer bu problem

Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Harika bir duygu

Canim dun sen kardesinle ve kendinle ilgili hikayeyi yazinca aklima gelmisti. Genetik yatkinlik ciddi bi faktor sanirim bize de ilk sizde var mi diye sormuslardi. Neyse ki sureci biliyorsun tedavisi olan birsey cok sukur. Acisiz sancisiz kolaylikla atlatin insallah.

Masallah gelisimine de :)) saglikla buyusun hepsi

Masallah canim sutune de uykuna da bebisine de sana da. Yardimcilar daim olsun uyku ve huzur o kadar onemli ki :)) hersey hep yolunda gitsin insallah. Hurma yiyim ben de gunlerdir aklimda erteliyorum hep

cnm gecmis olsun...benim kiz cok sukur kalca cikigi cikmadi baya stres yapmistim ama tedaviler olumlu yonde ilerliomus cok sukur...benim kizda 2540 dogdu su an 4500 sadece anne sutu aldigi icin kilosunu cok begendi..gecmis olsun minik zeynepe

Doktorum banada nane hariç tüm salata malzemeleri dedi ama aklıma neden nane hariç sormak gelmedi. İçinde nane ve salatalık olan şu içmeyi seviyordum. Bidaha ki kontrole sorarım.
Bol soğanlı bulgur pilavı, tahin helvası, salata, kabak tatlısı, humana stell tea önerdi sütü ve kalitesini arttırmak için. Ben bunları yiyince eşim ve kardeşim bana Lady möö diyor sütler tshirte tasiyor

Canim uyku egitimini nasil veriyran.su.an.bizde durumlar cok karisik hep.kucagimda emmesede meme agzinda

Maşallah tosuncuğa:)
Uyku eğitimi Nasıl veriliyormuş? Geç kaldık ama deneyelim:)

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi neyse ki çözümü var. Sen farketmiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…