Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Dusu Dr 1 hafta sona almamı söyledi siz hemen almismiydiniz
Duşu doktorum 3. günde açık şekilde alıp duş sonrası üzerini sadece gazlı bezle örtmemi istemişti, duş almadan dayanamam ben, 2. gün taburcu olup eve geldiğimizde duş aldım hemen,o gün göğüsler sertleşti ama hemen inmedi süt, ertesi gün yine duş aldım o gün ilk 40 cc süt gelmişti, sezaryen bandı diye bir şey varmış, eczaneye sorduk , yokmuş, klasik sargı bandı verdi, onu kullanmadım, streç filmle sarmak da zor geldi, açık vaziyette duş almıştım ben.

Ya biliyor musun sırf su olayın tembelliginden bile sadece emzirebilmek istiyorum. Hepimiz 1 dk fazla uyuma derdindeyiz çok iyi anlayabiliyorum seni. Benim ki memede uyuyabiliyor ama çok tembel hemen yoruluyor ondan kisa sureli uyaniyor. Cisli kakali bezlerimiz iyi cok sukur. İnşaallah 1 ay kontrolumuzde de Dr memnun ayrılıriz kilo artışı ile ilgili. Öyle olursa değme benim keyfime. Herşey bir yana Sağlıklı olsunlar da artık mecbur mamaysa mama memeyse meme paşa gonullerine gore hareket edicez

Bugün aklıma geldin, üzerine sen yazmışsın canım, teşekkür ederim kuzum, sizin neredeyse kırkınız dolacak, bizim de yarın yarı kırkımız oluyor, ben de ilk 2 hafta giremedim ama bağımlılığım ağır bastı bebişten fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum, seninle de sürecimiz benziyordu, kiloları, çatlakları naptın vedalaştın mı? İşyerinde alaturka wc vardı, göbeğimden(bebeğimden) oturamıyordum, şimdi bu krampla hayatta oturamam alaturkaya, alafrangaya bile zor oturuyorum, sana kalçadan enjeksiyon yapılmış mıydı tatlım, dün eşim masaj yaptığında ilk defa öğlene kadar rahattım, sonra yine başladı, inşallah geçer canım bu ağrılar, kramplar, sızılar... 37. günde sezaryen bölgesi ne durumda oluyor , geçen hafta kesi yeri keçe gibiydi, 3-5 gün önce karıncalanmaya başladı, bugün daha esnek mesela...

evet sinemnur ya nazlı bi kız benim nehir:) hiiiçç bana çekmemiş. selimtuna bi seslense bi gel çağrısında bulunsa belki işe yarar çünkü bende çok sıkıldım

Gel gelinim gönlüme gelll, senden başka yar sevemem, gel gelinim sevgime gellll...canım sağlıkla kavuşun inşallah, sezaryen sonrası rahim kontrolü için usg ile baktı doktor, içerisi tertemiz olmuş dedi, yavrum kollarımda mutluyum ama içim bomboş gelmiş, bir tuhaf olmuştum, son günlerin tadını çıkar, sıkılma hiç, sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah nazlı Nehirimiz

Benim de 3 ekim kontrol var şimdiye kadar iyiydi ama noldu anlamadim bi ara bayagi bi sismisti boşalttık ama 2 gündür elyaf meme gibi..sıkınca süt gelio ama dedigin gibi hic tasmiyo
Bir taraftan diyorum önemli olan bebeğin doymasi mama ya da anne sütü artık ne olursa diyorum..bir taraftan da toplumda o kadar baskilanmis ki "ilk 6 ay sadece anne sütü" terimi vicdan azabı cektiriyor insana..Mama varsa memeye bay bay diyen doktorlar cocugunun doymadigini bi hissetsin bakalim napiyolar! Valla öyle ya da böyle buyuyecekler canimizi sikmayalim mama aliyo diye canim napalım dimi ama:/
Kayinvalidem dedi terbiye olmustur memelerin dedi ama o an bebegim agladigi icin telefonu kapatmak zorunda kaldim ne demek istedigini anlamamistim canim hiç süt fiskirdigini görmedim ama kizim uyuyo ve bezi de iyi sanki bu iki durum yeterliyse icimi ferah tutayim o zaman dimi? Senin de pasaya beyaz seslerden dinletmeyi denedin mi hiç belki uyur o zaman?
Tomris bos meme dolu meme yaz googlea oki bi vaktin olunca. Bu aksam vakit bulursam link eklerim canim
Tomrisin kampindaydim ilk 2 gün ise yaradı ama son zamanlarda bos gibi geldi bi bakayim canım blogunda yer vermis demekki teşekkür ederim :*

Kizlar benim.oglan 6 saattir.uyumuyr bu saat oldu hala ugrasiyrz uyumayada niyeti yok karni tok alti temiz gaz cikarma calismalari yaptik ama yataga yatirinca agliyr daha 5 gunluk

Kampt sosyal medya yasaaaaakk :))) kolay gelsin canim bol sutlu gunlerin olsun. Evhamlardan uzak durmaya calis

Kampt sosyal medya yasaaaaakk :))) kolay gelsin canim bol sutlu gunlerin olsun. Evhamlardan uzak durmaya calis
Aynen o günlerde anneme dedim telefonu benden alın yoksa dayanamicam :) Allahtan esim bi 10 gün yanimdaydi telefona ihtiyacım olmadi..bayrama denk gelmişti gelenler beni sorunca annem "kizim kampta" diodu..suratlari degisiyomus insanlarin "ne kampi nazi kampimi" diye sacma sapan esprilere maruz kaldım senin yüzünden der annem şimdi de yapayım bi iki gün diorum ama annem ise basladi esim askeriyeye döndü yanında biri olmadan cok zor. Az önce 4.emzirme notuna bi göz attım da sanki yumusak göğüste korkulacak bişey yok gibi..

Kizlar benim.oglan 6 saattir.uyumuyr bu saat oldu hala ugrasiyrz uyumayada niyeti yok karni tok alti temiz gaz cikarma calismalari yaptik ama yataga yatirinca agliyr daha 5 gunluk
Canim benim kız 7.gününde öyleydi odayi isittim üstümu cikardim bebisi de soydum yatirdim göğsüme mışıl mışıl uyudu bi dene istersen

Vee Eylül ada vs Didem maçında 24. round tamamlanıyor Resmen boks maçı yapıyoruz kizimla Omzuma alıyorum gaz rahatsiz ediyo kendini geriye cekiyo cekiyo birden kafasini küüüüt çeneme! Bugün elmacik kemigime bi indirdi kafayı nasıl korktum kafasina bisey olacak diye.yuzumu geri çekiyorum bu sefer de omzuma pat diye düşüyo..

olbey canım şimdi baktim da 4.notta da cok fazla deginmemis yumusak meme olayina.Tüm notlarini okumaya calisiyorum zaman buldukça. Pompalama notunda değinmis olabilir mi?

8. ya da 10.nottu yanilmiyosam didmcim. Elif beren hanim bu ara tum bebekler gibi cildirmid durumda. Geceden beri ilk kez uyucam sanirim 2 saat babanneye teslim ettim simdi :)

Notta ozetle diyo ki dolu meme siz bol sutlu sanarsiniz ama beyne sut uret mesaji vermez. Aksine anneyi rahatsiz etmemek icin sut var uretime ara ver der. Bos meme ise buraya sut lazim mesaji verir beyin sut uretimini memeler bosken arttirir. Ozetle bos memeden korkmana sutum bitti mi cekildi mi vs gibi seylere bebege donuk gostergeler de olumluysa hic gerek yok.

Bebek memeden ayrilinca huzurluysa, memede uyuyabiliyorsa, cisli kakali bez sayisi yeterliyse sutun vardi. Memen bos oldugu icin de uretim hala aktif sekilde devam etmektedir. Bol sivi al dinlenmeye calis bol bol en guzeli o.

olbey canım şimdi baktim da 4.notta da cok fazla deginmemis yumusak meme olayina.Tüm notlarini okumaya calisiyorum zaman buldukça. Pompalama notunda değinmis olabilir mi?

Bi de ya onsut sonsut yazisindaydi ya da emziren anneler grubundaki bi tomris postunda deginilmisti. Dolu memedeki sutler beklerken yag su ayrismasindan dolayi esit yogunluklu gelmediginden ilk sut susuzlugu gideren on sut son kisim bebegin beslenmesini yrayan son sut olarak ayrisirmis.

Ama bos memeden ceken bebek beklememis bir sutu aldigindan bu ayrisma olmaksizin yagli bir sut alirmis ilk dakikalardan itibaren. O yuzden bos memedeki sutun ilk dakikalrdan itibaren daha besleyici oldugu dusunuluyor. Dolu memede o sute ulasmak zaman gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…