Duşu doktorum 3. günde açık şekilde alıp duş sonrası üzerini sadece gazlı bezle örtmemi istemişti, duş almadan dayanamam ben, 2. gün taburcu olup eve geldiğimizde duş aldım hemen,o gün göğüsler sertleşti ama hemen inmedi süt, ertesi gün yine duş aldım o gün ilk 40 cc süt gelmişti, sezaryen bandı diye bir şey varmış, eczaneye sorduk , yokmuş, klasik sargı bandı verdi, onu kullanmadım, streç filmle sarmak da zor geldi, açık vaziyette duş almıştım ben.Dusu Dr 1 hafta sona almamı söyledi siz hemen almismiydiniz
Anladım cnm az kalmış kendi sancinla olur inşallah anestezi bile olmazsinYok cnm suni sanci vermediler sadece vajinadan propess diye bi ilac koydular sancim oluyor ama cok hafif hissediyorum
Ya biliyor musun sırf su olayın tembelliginden bile sadece emzirebilmek istiyorum. Hepimiz 1 dk fazla uyuma derdindeyiz çok iyi anlayabiliyorum seni. Benim ki memede uyuyabiliyor ama çok tembel hemen yoruluyor ondan kisa sureli uyaniyor. Cisli kakali bezlerimiz iyi cok sukur. İnşaallah 1 ay kontrolumuzde de Dr memnun ayrılıriz kilo artışı ile ilgili. Öyle olursa değme benim keyfime. Herşey bir yana Sağlıklı olsunlar da artık mecbur mamaysa mama memeyse meme paşa gonullerine gore hareket edicezDidemGullu doymayan bebek ağlar kızlar. Uyuyakalıyorsa ve hemen uyanmıyorsa doyuyordur. Kakayı çişi kontrol edin. İnanın şanslısınız, benim daha memede uyuyabilen bebeğim olmadı. Memeden ayrıldığı an ağlamaya başlıyor. Her öğün sonrası mama hazırlıyorum. Özellikle geceleri emzirip hemen yatağına yatırmak büyük lüksmüş. Mamayı ver, biberonunu kaynat temizle derken yarım saat uyku dilimimden çalıyorum. Keyfini çıkarın bence :))
Bugün aklıma geldin, üzerine sen yazmışsın canım, teşekkür ederim kuzum, sizin neredeyse kırkınız dolacak, bizim de yarın yarı kırkımız oluyor, ben de ilk 2 hafta giremedim ama bağımlılığım ağır bastıCanim cok giremiyorum artik kk ya. Zeynep hanim musade etmiyor malesefbebisin hayirli olsun. Benimde hala sag bacagimda agri oluyor. Ustelik 37 gunluk olduk. Fazla yurudugumde ozellikle. Birde wc icin egildigimde. Alaturka tuvalet kullaniyorum resmen kramp girmis gibi kilitlenip kaliyorum. Insallah gecer bu sıkıntılar biran once
evet sinemnur ya nazlı bi kız benim nehir:) hiiiçç bana çekmemiş. selimtuna bi seslense bi gel çağrısında bulunsabelki işe yarar çünkü bende çok sıkıldım
Benim de 3 ekim kontrol var şimdiye kadar iyiydi ama noldu anlamadim bi ara bayagi bi sismisti boşalttık ama 2 gündür elyaf meme gibi..sıkınca süt gelio ama dedigin gibi hic tasmiyoBenim basından beri yumuşacık. Hatta inanirmisin sutum hiç tasmiyor. Dr a gittiğimizde bebek kilo almisti. Aylık kontrolde nolur bilmiyorum ona göre anlayacagim daha net. Ama senin de dediğin gibi doymuyormus gibi geliyor sürekli
Bir taraftan diyorum önemli olan bebeğin doymasi mama ya da anne sütü artık ne olursa diyorum..bir taraftan da toplumda o kadar baskilanmis ki "ilk 6 ay sadece anne sütü" terimi vicdan azabı cektiriyor insana..Mama varsa memeye bay bay diyen doktorlar cocugunun doymadigini bi hissetsin bakalim napiyolar! Valla öyle ya da böyle buyuyecekler canimizi sikmayalim mama aliyo diye canim napalım dimi ama:/DidemGullu doymayan bebek ağlar kızlar. Uyuyakalıyorsa ve hemen uyanmıyorsa doyuyordur. Kakayı çişi kontrol edin. İnanın şanslısınız, benim daha memede uyuyabilen bebeğim olmadı. Memeden ayrıldığı an ağlamaya başlıyor. Her öğün sonrası mama hazırlıyorum. Özellikle geceleri emzirip hemen yatağına yatırmak büyük lüksmüş. Mamayı ver, biberonunu kaynat temizle derken yarım saat uyku dilimimden çalıyorum. Keyfini çıkarın bence :))
Kayinvalidem dedi terbiye olmustur memelerin dedi ama o an bebegim agladigi icin telefonu kapatmak zorunda kaldim ne demek istedigini anlamamistim canim hiç süt fiskirdigini görmedim ama kizim uyuyo ve bezi de iyi sanki bu iki durum yeterliyse icimi ferah tutayim o zaman dimi? Senin de pasaya beyaz seslerden dinletmeyi denedin mi hiç belki uyur o zaman?Canım duydun mu bilmiyorum ama memeler terbiye olduğunda oluyor çoğunlukla bu dediğin. Benim gayet yumuşak ama zaman zaman pedi kaldırdığım anda süt fışkırmaya başlıyor. Memede uyuyakalıyorsa, çişli kakalı bez sayısı iyiyse dertlenme.
1 haftadır dediğin durumdayız. Hattadün gece 3:30da emzirmeye kalktım ve üstüne uyumadıen son boğazıma bıçak dayayıp kendimi kesicem dedim kayınvaldeme. 2 haftadır diş ağrısıda cabası. İltahap yapmış antibiyotik başladım. İlk defa dün mis gibi uyuyordum saolsun paşam delirdi
Tomrisin kampindaydim ilk 2 gün ise yaradı ama son zamanlarda bos gibi geldi bi bakayim canım blogunda yer vermis demekki teşekkür ederim :*Tomris bos meme dolu meme yaz googlea oki bi vaktin olunca. Bu aksam vakit bulursam link eklerim canim
Evet cnm nehir.bi arkadasımda oğluna emir koydu 2.yi kız olursa nehir koyabilmek için aynı sen gibiBanu senin kızın adı nehir mi bnm oğlanın adı da emir olcak inşallah kizada nehir koycam ona göre dusundum :)
Benim de 3 ekim kontrol var şimdiye kadar iyiydi ama noldu anlamadim bi ara bayagi bi sismisti boşalttık ama 2 gündür elyaf meme gibi..sıkınca süt gelio ama dedigin gibi hic tasmiyo
Bir taraftan diyorum önemli olan bebeğin doymasi mama ya da anne sütü artık ne olursa diyorum..bir taraftan da toplumda o kadar baskilanmis ki "ilk 6 ay sadece anne sütü" terimi vicdan azabı cektiriyor insana..Mama varsa memeye bay bay diyen doktorlar cocugunun doymadigini bi hissetsin bakalim napiyolar! Valla öyle ya da böyle buyuyecekler canimizi sikmayalim mama aliyo diye canim napalım dimi ama:/
Kayinvalidem dedi terbiye olmustur memelerin dedi ama o an bebegim agladigi icin telefonu kapatmak zorunda kaldim ne demek istedigini anlamamistim canim hiç süt fiskirdigini görmedim ama kizim uyuyo ve bezi de iyi sanki bu iki durum yeterliyse icimi ferah tutayim o zaman dimi? Senin de pasaya beyaz seslerden dinletmeyi denedin mi hiç belki uyur o zaman?
Tomrisin kampindaydim ilk 2 gün ise yaradı ama son zamanlarda bos gibi geldi bi bakayim canım blogunda yer vermis demekki teşekkür ederim :*
Kızlar çok saolun dualarnz için akşam saat 9:40 gibi bebişimz doğdu çok şükür şimdi evimzdeyz. En yakın zamanda doğumumu paylaşrm allah hepinzden razı olsun sağlıcakla kalın inşllh.
Aynen o günlerde anneme dedim telefonu benden alın yoksa dayanamicam :) Allahtan esim bi 10 gün yanimdaydi telefona ihtiyacım olmadi..bayrama denk gelmişti gelenler beni sorunca annem "kizim kampta" diodu..suratlari degisiyomus insanlarin "ne kampi nazi kampimi" diye sacma sapan esprilere maruz kaldım senin yüzünden der annemKampt sosyal medya yasaaaaakk :))) kolay gelsin canim bol sutlu gunlerin olsun. Evhamlardan uzak durmaya calis
Canim benim kız 7.gününde öyleydi odayi isittim üstümu cikardim bebisi de soydum yatirdim göğsüme mışıl mışıl uyudu bi dene istersenKizlar benim.oglan 6 saattir.uyumuyr bu saat oldu hala ugrasiyrz uyumayada niyeti yok karni tok alti temiz gaz cikarma calismalari yaptik ama yataga yatirinca agliyr daha 5 gunluk
Tesekkurler canim evet.bizimkide usuyrmus galiba bir de gobek bagi sanci yapar mi ki zar zor biraz uyudu.ben de rahatladimCanim benim kız 7.gününde öyleydi odayi isittim üstümu cikardim bebisi de soydum yatirdim göğsüme mışıl mışıl uyudu bi dene istersen
olbey canım şimdi baktim da 4.notta da cok fazla deginmemis yumusak meme olayina.Tüm notlarini okumaya calisiyorum zaman buldukça. Pompalama notunda değinmis olabilir mi?
olbey canım şimdi baktim da 4.notta da cok fazla deginmemis yumusak meme olayina.Tüm notlarini okumaya calisiyorum zaman buldukça. Pompalama notunda değinmis olabilir mi?
Ben salı günü 05:20 darısı bütün bekleyenlere :) sevgilerson 2 güüünnnn bu kadarcık kaldık kızlar son durumunuz nedir? hadi grubu kapatalım ekime sarkmayalım inşallah
banu86
@Elfdenizz
@ayselllllllllll
@dombulyanak
M mystiquee
@sechill67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?