Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kizlar hastaneye yatisimiz yapuldi kizimizi bekliyoruz normal dogum olacak :) dualarinizi esirgemeyin

Canim ben mi goremedim yazmaya firsatin mi olmadi. Saglikla gelmistir insallah kuzucuk. Hayirli haberlerini bekliyoruz :)

Masallah canim ne kadar hizli olmus. Saglikla buyusun insallah :)

Gozun aydin canim rahat bir dogum olmasina cok sevindim. Saglikla buyusun insallah.

Egemen Yigit geldiiiiii

Hosgelmis Egemen Yigit. Saglikla buyusun insallah :)

Ilhan Aras da hosgelmis. Ne guzel olmus ismi :)) saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah

Çok sağol, aynen öyle canım. Bu sefer böyle oldu. Bebek ziyaretleri için 40 çıkmasını bekleyen tanıdıkların hepsini öne almak durumunda kaldık. Emrivaki gibi oldu ama yapacak bir şey yok :) İzmir' de ilk fırsatta görüşmek üzere.
Benimki gibi jet doğum olmuş canım. Doktor eşime bir sonraki doğumunu yolda yapmasını istemiyorsan hemen hastaneye getir demişti. :) Rica ederim, sağlıkla kucaklamana çok sevindim. Her bünyenin reaksiyonu farklı gördüğün gibi. Matematiği yok doğurmanın. Kendi bedenimize ve bebeğimize güvendiğimizde en güzel yolu gösteriyor.
Sağol canım, Bahçelievler' de tuttuk evi. Eşim karşıda olacak, hatta turkcell' e de gidip gelecek ama babanne yanında olmak daha cazip geldi. :)
Bizim 3-4 gündür sürüyor. Bugün hatta 24 saatte 4-5 saat uyumuş uyumamıştır. Geri kalan zaman dalıp aniden uyanmalar şeklinde. Ayık zamanlarımız meme ve mama ile geçiyor. Meme ok de mamayı giderek daha sık istemeye başladı. Ölçeği de üçe çıkarmak istemiyorum. Belki daha rahat uyuyacak ama yazık sindirim sistemine. Sonra kakayı yapana kadar dört dönüyoruz evde. Rezene çayı vereyim diyorum, belki faydası olur. Cuma günü doktoruyla bir konuşacağım. Bu arada ataklarla ilgili tabloyu da ekleyeyim, geçenlerde denk gelmiştim.

Canim gecmis olsun ama ben anlamadim kalca usgsi cekildi mi boyle birsey soylendi? Erken bisi olmus sanki. Usg yapilmadan sakin rontgen falan cektirmeyin. Sen tecrubeli annesin bilirsin zaten ama bosuna radyasyon almasin kuzu
yok cnm elle bakti doktor simetri durmuo dedi gibi bi baktirin dedi..ben de evde esimle baktim dizleri falan esit duruo ama zaten usg cekilecek o zaman kesin tani konur

Selam canım geçmiş olsun. Bizim 14 çıkmıştı Dr 17 olursa yatırmak zorunda kalırız iki gün boyunca güzel emzir dedi. Benimki uyukluyordu ve uyandirmak için dört dönüyorduk evde. Bebeğin odasının ışığını hiç kapatma özellikle beyaz ışık olsun. Ben birde belki hurafe olabilir ama sarı tülbent ile beşiğin üzerini orttum hava iyi iken arada güneşe de çıkardım. İki gün sonra 11 e dusmustu Dr önemsemedi artık dusuyor sarılık bakmamiza gerek yok dedi. Senin değerin benimkinin çok çok altında sen normal düzen emzirmeye devam et 2 saatten fazla aç kalmasın yeter.

Canım benim doktorum 2 saat arayla beslenmeye ek olarak ince giydirmemizi söylemişti. Bizim ev 26-27 dereceyken yarım kol çıt çıtlı body ile uyudu sürekli. Gece uyurken üstüne ince müslin örtü atmıştım. Şimdi biraz daha serin havalar ama çok kat kat giyip bunalmasın yine de. Bizde göz çevresinde bile sarılık olmadı. Etkisi olmuştur diye düşünüyorum.

Canim dogum yapali 2 fun.oldu goguslerim o kadar sisti ki bebiste pek emmiyr sutle doldu ne yapmaliyim acab

Evet canım bizim Dr da söylemişti hatta bize bu ne çocuk pismis giydirmeyin bu kadar. sıcak tutmayın dedi. Bizde ustunu ortmemistik doğru düzgün bu havalarda biraz daha kontrollü bebeği bunaltmadan ortebilir arkadas

Kizlar dogum yapali 2 gun.oldu ama goguslerim cok.sisti.ne.yapmaliyim boyle beze.var gubi.icinde
2 kez acillik oldum bu yüzden ateşim 40lara kadar çıktı. Önce sıcak bi duş aldım göğüslerime masaj yaptım duşta ama dokunamıcak kadar ağrıyodu sonra çıktığım gibi sıcak havlu falan koydum soğudukça ısıttık o baya yumuşattı ardından imkan varsa sağabilirsin hemen yoksa bebeğini emzir. Geçmiş olsun

Doğum sonrası kırmızı çatlakların bi çaresi varmıdır? malum bebeler büyüyo kendimize bakmaya başlamak lazım hamile kaldığım kiloma döndüm ama o çizgiler hiç gitmicek gibi

canımm nesi var bebişin çok geçmiş olsun.küçücükler ya korkuyorum hastalıktan

Ciddi bisi diil cok sukur. Abimizin cumadan beri burnu akiyo hapsiriyodu. Elif berenin kaka once mukuslandi sonra iplikcikler gormeye basladim derken dun geceden beri de burnu akiyor, hirildiyordu. Cigerlerini kontrol etsin istedim. Burnunu acik turup bol emzirmek disinda bisi yapilamiyir bebeklere zaten.

Ben 2 gundur ihlamur iciyordum sutten ne gecerse diye. Oglum okuldan donuste adacayi gargarasi yapiyor. Oyle boyle atlaticas insallah :) kuzucuk da farkinda herhalde durumun bol bol emiyor beni. Uykular boluk porcuk bu gunlerde.. Iyi olsunlar da.

Oyyy kiyamam o küçücük burnuyla burnu mu akıyor. Umarim bir anca atlatir. Aynen canim ilk iki hafta uyku açısından rahatti şimdi tam uyudu diyorum uzanıyorum gene başlıyor. Sağlıklı olsunlarda. Hoscakal

Kızlar şu an hastaneye yatisim yapıldı. 2cm açıklık varmış bu çatı muayenesi ne beter bişey ya galiba normal doguramiycam
günaydın canım allah yardimcim olsun korkma hiç günde ne kadar kişi dogum yapıyor.. bizim bunyemiz buna müsait ve kimler kimler doğuruyor biz mi doguramicaz... sonrasında hemen iyi olacağız ınş.. çok az kaldi mutlu sona sabir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…