Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kolllarım çok güçsüz şimdiden bebeği zor kaldırıyom yok sırtım yok belim yok sağ kolum sol kolum derken bak beşi buldu bile
Bence sen bi hemşireye danış tatlım ya oturuşunda ya bebeği tutuşunda ya da kavrayışında bi problem var

Günaydın Anneler herkes iyidir umarım yarın doğum yapcam inş.sezeryanla ilgili merak ettiğim birşey varda danışmak istedim sonda diye birşey varmış her sezeryanda yapılıyormu size yaptılarmı
Yaptılar canım hepsinde yapılıyor diye biliyorum kendini sikmazsan hic anlamiyorsun ben sıktım ilk takamadilar sonra rahat bıraktım takıldı

Günaydın Anneler herkes iyidir umarım yarın doğum yapcam inş.sezeryanla ilgili merak ettiğim birşey varda danışmak istedim sonda diye birşey varmış her sezeryanda yapılıyormu size yaptılarmı
Evet var :)) ve her sezeryanda yapiliyor uzun sure ayaga kalkamayacagin icin yapiliyor

Ay bu kız benim kızıma benziyor sanki:)
Korktuğun kadar zor olmamasına sevindim. Oğlun Nasıl karşıladı?

Ayy ben yerim ki bu minnak prensesi, maşallah canım çok güzelll, Rabbim analı babalı büyütsün
Çok şükür sarılık filan çıkmamış, boyu kilosu da çok güzel, Allaha emanet yavrular
Canım çok şükür kritik ağrılı dönemi atlatmışsın, darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallah. Yıllar önce apandist ameliyatı olmuştum, ameliyat öncesi 12 saat filan bir sancı çekmiştim, hayatımdaki ağrı zirvesi oydu,ta ki 9 eylüle kadar:) o sezaryen sonrası ağrıyı çektim ya katlanamayacğım ağrı yokmuş gibi geliyor artık, bazılarında sanırım bu denli olmuyor ağrı ama baş ağrısı oluyormuş bende de baş ağrısı hiç olmadı. Ne mutlu sana bir oğlun bir kızın var, şimdi ikinci bebiş planları yaparken, gözümün önüne gelen tek sahne var

Bende de durum eşitlendi şimdi canım, 2 göğüsten de eşit geliyor, belki ben de ilk günlerde dediğin gibi sağ göğüse yüklendim, soldan onun için az gelmişti. Bebeği emzirmek kadar güzel bir his yoktur sanırım, bol bol emsin kuzucuklar, arkadaşımın kardeşi modellik yapıyordu, göğüsleri sarkmasın diye emzirmemişti, insan nasıl dayanabilir ki
Eşim de yavaş yavaş yola geldi canım, anne sütü yeterli zaten diyor birkaç gündür
Doğum ve sonrası süreci eşimle başbaşa geçirmek istemekte ne kadar haklıymışım, kayınvalidem, annem ve eşimin anneannesi bizde, 2 günde bir ev temizleniyor, mutfaktaki yemek trafiği hiç bitmiyor, sürekli yorumlar yorumlar çoğunu duymasam da , gözüme gözüme sokulanlar oluyor, eşimin anneannesi bugün de Selim Tunanın takımını beğenmedi, krem rengiymiş, beyaz battaniyenin yanında kirli gibi duruyormuş, o kıyafet alacakmış, aldırmamışım, ay evde huzurlu yalnız günlerimi özledim

Doktorunuzdan memnun musunuz? Bizde o hastaneye gidiyoruz. Başka bir doktora gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…