Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
tesekkür ederim verdigin iblgi için . birde birebir yasayan anneler yazsa inş sıkıntı olmaz

Önerin için çok teşekkürler canım bakıyorum hemen

Allah yardımcınız olsun, sana sabır vebeğine şifa versin arkadaşım. İnşallah kolayca atlatır güçlü bebeğin.

Canim insallah saglikla kolaylikla ciksin kuzucun ameliyattan. Allah yardimciniz olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda

Canım geçmiş olsun şimdiden. En kısa sürede bitsin geçsin sıkıntılar inşallah. Sağlıklı şekilde evinize pembiş odasında bol sütlü uykulu günleri olsun.

Sorunsuz atlatıp en kısa sürede evinize götürmek nasip olsun miniği. Çok geçmiş olsun.

sezeryan olan arkadaslaslar bebişin sesini kac dk sonra duydunuz ? toplam ameliyat idkişler vs ne kadar sürmüştü acababende sezweyan olucam ve korkuyorumm

Operasyon başladıktan 5-6 dk sonra duydum. En büyük endişemdi benimde seni çok net anlıyorum. Dikiş işlemi 25 dk sürdü. Çok kısa sürüyor zaten. Uyuşunca biraz panik yapmıştım ben. Viyaklamayı duyunca bütün gerginliğim bitti.

ablamın oğlu reflülü bir bebekti çok kusardı fışkırtarak ...reflü yastıkları var eğimli yatıyor bebek o sayede reflü yönünden çocuğun uykusunu düzenliyor....birde ablam her emzireden sonra 10 dakikda dik pozisyonda tutardı doktor tavsiyesiyle ayrıca kendisi süt ve süt ürünleri tüketmiyordu ne yazıkki reflülü bebeklerin çoğu alerjik oluyorlar anne diyet uyguluyor neyin dokunduğunuda deneme yanılma yöntemi ile buluyorlar genelde dokunanlar süt ve süt ürünleri yada kuruyemişler oluyor bu arada alerji dediğimde geçici oluyor ömür boyu süren bir alerji değil umarım reflü değildir ama reflü bile olsa geçici bir süreç allah beterlerinden korusun .. yğenim ek gıdaya geçince düzelmişti 7. ayında reflü sorunları tamamen bitmişti

Geç
geçmiş olsun canım. İnş berilcik biran önce sağlığına kavuşur. Çok şükür ki önlemi alındı ve gereken yapılacak. Dualarımız sizinle.

tesekkür ederim verdigin iblgi için . birde birebir yasayan anneler yazsa inş sıkıntı olmaz
canım operasyon başladıktan 5 dakika sonra duydum sesini çünkü gözüm hep saatteydi. toplamda 30 dakika sürdü hiçbir acı hissetmedim. ama sonrask biraz zor oluyor. özellikle ilk gün sonra yavaş yavaş atlatıyorsun. iğne vurulurken de dikişlerde de hiç acı yok merak etme.sağlıkla kal

sezeryan olan arkadaslaslar bebişin sesini kac dk sonra duydunuz ? toplam ameliyat idkişler vs ne kadar sürmüştü acababende sezweyan olucam ve korkuyorumm
Ben cumartesi aksami sezeryan oldum. Bebegi çıkartmaları 10 dk sürmüyor. Bebek ciktiktan sonra benim.odaya gitmem bir saat kadar sürdü. Kızımın sesini duymak, onu izlemek inanilmazdi. Fotograf cektirmek icin yanima koyduklarinda ilk defa kokusunu hissettim. Bende cok korkuyordum ama ertesi gune pek birsey kalmıyor. Sezeryan sonrası ilk defa ayaga kalkmasi cok zor gelmisti bana. Ama ondan sonra hizli bir iyilesme surecim oldu. 2 gece yatırdı doktorum. Bugun bebegimi emzirmeye başladım. Allah kismet ederse sabah hastaneden cikacagiz.
Allah gücünü kuvvetini veriyor hic korkma.

cnm ben spinal oldum dogar dogmaz sesini duydum yanima verdiler .ameliyat yaklasik 20 30 dk suruyor..ben 23.45 te girdim ameliyata 00.05 de kizim dogdu sonra bebegi hazirlamari dikisler falan 15 dk suruyor sanirim ..ilk 2 gun yurumekte zorlanirsin agrin olur ama.ilaclarla agrin baya hafifliyor...az da olsa yurumende fayda sezeryanda ve bol bol su icmen gerekli

cok gecmis olsun cnm...ins sorunsuz gecer ameliyat buyuk bir OHHH cekersiniz

Gunaydin arkadaslarim muhtemelen bu hafta cogumuzun bebisleri gelecek Allah onlara saglik versin guzel bir kader versin

Bende bu haftanin ilk annesi olmak icin hazirlaniyorum once guzel bir dus sonra hazirlanma ve hastane..

Herkese bu guzel donemi birlikte hos sohbet icinde gecirdigimiz icin tesekkur ederim

Gece hic uyumadim desem yeridir minisim de yeri daraldi diye sikildi kasilmalarima sancilar eslik etti o da anladi galiba gelecegini...

Herkese hayirli dogumlar dilerim

cnm belki emzirme pozisyonuyla alakalidir..sen bebege dogru egilmeyeceksin bebegi kendine cekeceksin emzirirken ..sirtin yaslanmis olsun agrin devam ederse doktora git mutlaka

gunaydin cnm ins hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina az gazli bol.sütlü gunleri olsun bebisin

Gunaydın bende hazırlandım ve cıktık evden dogum ıcın hayırlısıyla bebeklerımızı kucagmıza almak nasıp olur ınsallah..ıkımızde aynı gunde dogum yapcaz hayırlı evlat olsunlar saglıkla gelsınler kucaklarımıza ınsallah..

Teşekkürler önerin için Süt ve süt ürünleri yememek mi bütün enerjimi onlardan sağlıyorum ya lütfen alerjik bi durum olmasın reflünün alerjinin tek belirtisi kusmak mı nasıl teşhis konuyor acaba
Reflü yastığı almıştım zaten canım kullanıyorum yan yatırmak için almıştım ama ben pek yararı yok kusmasına yastıktayken de kusuyor umarım üşütme falandır da geçicidir reflü alerji değildir
Sağol canım umarım değildir 10 dk dik tutma işini gaz çıkarırken yapıyorum zaten o da kar etmiyor pek fışkırtıyo sayılmaz bizim kız ağız dolusu yandan boşaltıveriyor emdiği sütü bazen de kesik süt kıvamında oluyor

Teşekkürler önerin için Süt ve süt ürünleri yememek mi bütün enerjimi onlardan sağlıyorum ya lütfen alerjik bi durum olmasın reflünün alerjinin tek belirtisi kusmak mı nasıl teşhis konuyor acaba
Reflü yastığı almıştım zaten canım kullanıyorum yan yatırmak için almıştım ama ben pek yararı yok kusmasına yastıktayken de kusuyor umarım üşütme falandır da geçicidir reflü alerji değildir
Sağol canım umarım değildir 10 dk dik tutma işini gaz çıkarırken yapıyorum zaten o da kar etmiyor pek fışkırtıyo sayılmaz bizim kız ağız dolusu yandan boşaltıveriyor emdiği sütü bazen de kesik süt kıvamında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…