Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de görmeden çok sevdim seni. Umarım herşey yolunda gider. Sen ve bebeğin sağlıkla kavuşursunuz.Gunaydiiin kizlar
bugun kismetse ogleden sonra hastaneye gidicem yatisim yapilacak.yarin sabahin ilk saatlerinde yada oglene kadar :))kizimi kucagima alacagim
icimdeki heucan cok tuhaf,degidik :))
Korku heycan mutluluk endise merak vs.hepsi karisinca boyle tuhaf bir his olustu ://
Rabbim beni ve bekleyen butun arkadaslari saglikla kavustursun yavrularina insallah
nasil gecti ki bukadar zaman,hic anlamadim(yada simdi oyle geliyor)
Offf cok duygusalim,karisgim...karsimda uyuyan ogluma bakiyorum minicik yuregi ile nasil buyuk mutluluk yasiyor benimle birlikte gun sayiyor hayal kuruyor,halbuki O ada sanki yeni kavusmustum nasil nezaman buyumus abi olmus ://
Ikinci cocuk sahibi olmak duygusal olarak cok zormus
insallah iki kere anne olmayi becerebilirim cocuklardan bekledigimiz o dengeyi ben kurabilirim
sizi cooook seviyorum canim arladaslarim birbirimizi hic tanimadan herseyimizi paylastik cozum bulmaya calistik vs
hepinize cok tesekkur ediyorum
Cok tesekkur ederimAllah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de görmeden çok sevdim seni. Umarım herşey yolunda gider. Sen ve bebeğin sağlıkla kavuşursunuz.
Annelik çok farklı birşey. Emin ol tek çocuklu anne olmaktan daha kolay ve iyi hissettiren bir tecrübe yaşayacaksın
Rabbım yardımcın olsun ınsallah..benımde 4 gunum var dogum ıcın.rabbım hepımıze saglıkla sıhatle kucagmıza almayı nasıp etsın hepımıze ınsallah ..dualarım senınle sende bana dua et olurmu..Allaha emanet ol guzel haberlerını beklıyoruz...Cok tesekkur ederim
Yazdiklarin beni cok rahatlatti
sabah aradilar hastaneye erken gelmem icin simdi hastanedeyim oglumu okula biraktim geldim..musluklari actim :))hem gulup hem agliyorum
Basima gelecekleri bildigim icinde biraz korkuyorum ://
Nasıl bir kumaş kullanıyorsun kundak için. Mümkünse resmini atabilir misin? Bi de ben sarınca nasıl tutmam gerektiğini bilemiyorum ya. Kollarının yanlarından mı tutuyorsunuz yataktan alırken. Canı acımaz mı o zaman. Sırtından mı tutuyorsunuz. Yüzü bana dönük kucağıma alıp gaz çıkarmaya çalışırken zorlanıyorum en çok. Bir de içine ne giydiriyorsunuz kundağa saracaksanız. Benim kız terliyor çokçok doğru yazmışsın ilk kızıma 1 aylıkken yapmaya başlamıştım yarım kundağı ama ne mümkün alışmış bi kere hanım ağlayıp duruyordu inat ettim 4 güne alıştı ve uykuları uzadı şimdi zeynep hanıma doğar doğmaz yaptık kundak şükür allaha bebeğim hiç uyanmıyor 10 da gece uykusuna yatıyoruz ve sabah 9 da kalkıyor 4 saatte 1 emziriyorum geceleri.
canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını,ne mutlu sana 2 güzel evlat sahibi olacaksın,eminim onlara çok iyi bi anne olacaksın,ve yarın tüm endişelerinden kurtulacak meleğini kucağına alacaksın,güzel haberlerini ihmal etme hemen bekliyoruz.Allah yardımcn olsun,dilarana kavuş sağlıcaklaGunaydiiin kizlar
bugun kismetse ogleden sonra hastaneye gidicem yatisim yapilacak.yarin sabahin ilk saatlerinde yada oglene kadar :))kizimi kucagima alacagim
Korku heycan mutluluk endise merak vs.hepsi karisinca boyle tuhaf bir his olustu ://
Rabbim beni ve bekleyen butun arkadaslari saglikla kavustursun yavrularina insallah
Offf cok duygusalim,karisgim...karsimda uyuyan ogluma bakiyorum minicik yuregi ile nasil buyuk mutluluk yasiyor benimle birlikte gun sayiyor hayal kuruyor,halbuki O ada sanki yeni kavusmustum nasil nezaman buyumus abi olmus ://
insallah iki kere anne olmayi becerebilirim cocuklardan bekledigimiz o dengeyi ben kurabilirim
sizi cooook seviyorum canim arladaslarim birbirimizi hic tanimadan herseyimizi paylastik cozum bulmaya calistik vs
Ya ben bu prensesi yerim yerim. Benim Zeynom gibi saçlı başlı maşallah :)) Rabbim kanatlarının altına alsın.Eki Görüntüle 1887592 Eki Görüntüle 1887592
Benim kız doğru zamanda koyulursa böyle mest oluyor:) yalnız biraz daha yatık olsa daha iyiymiş. Belki yenisi daha iyi yatıyordur. Bu arada çok ilgili bir ablasın, liteway de almıştın kardeşine yanlış hatırlamıyorsam:)
Gunaydiiin kizlar
Teşekkür ederiz teyzesi:)Hahhaha aslinda ben bir abla kardesi iki kardes ablasiyim. 4 kiz kardesiz biz. Liteway trdeki kardesimin dogum hediyesiydi. Mammaroo amerikadaki kardesime hediyeydi. Bi sekilde dengeyi saglamaya calisiyoruz :)
Mammaroonun tasarimi ozellikle bu sekilde diye biliyorum. Bebek reflusu cok gorulen bisi ve bu yuzden swing tarzi urunlerin tam yatik olani bogulma riski nedeniyle uretilmiyor. Istisnasi kraft geliyor aklima sadece ama genelde bu sekilde kaykilarak oturulan modeller oluyor. Her durumda hayat kurtariyorlar tabi orasi tartismasiz :)
Bu arada masallah yaaa nasi tatli pembis pembis bi kiz. Bazarlardan korusun allah
Ne kadar duygusal yazmışsın. Aklıma geçen Ramazan Bayram'ı yaşadıklarımız geldi. O zaman bebeğimizi kaybediyorduk, şimdi kavuşuyoruz. Bu arada ikinci tecrübem olmasa da seni anlıyorum. Beni şimdiden endişesi sardı. İkinci olunca Prensesimi ihmal mi ederim, haksızlık mı diye düşünmeye başladım. Ama kardeş çok güzel bişey. Bu duygudan onu mahrum etmek daha kötü herhalde.Gunaydiiin kizlar
Amin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)Ya ben bu prensesi yerim yerim. Benim Zeynom gibi saçlı başlı maşallah :)) Rabbim kanatlarının altına alsın.
bayıldıııım maaşalahhh kuzuya yaaa benimde kzım böyle saçlı başlı olur heraldeAmin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)
canım nişan olması için renkli olmalı,renksiz o akıntı bende yaklaşık 1-2 aydır var son günlerde daha yoğun hatta bende.Gunaydin kizlar sabah uyandigimda ic camasirimda renksiz sumuksu bir akinti gordum nisan olabilir mi acaba
ayri yatmaniz icin daha cok erken anadolu pedegojisini okumani tavsiye ederimBenimki sanki anne kokusu aldıkça kuduruyor:) aynı odada yattığımızda hiç uyumuyor. Farklı odada yatırıyorum geceleri. Aslında ayrı yatmaya alışması açısından iyi. Ama aklım kalıyor minişimde:)
Teşekkürler teyzesi:) hadi bakalım inş. Bant al mutlaka. Ben almadım lohusa takımı harici.sonra pişman oldum. Yakışıyor çünkü:)bayıldıııım maaşalahhh kuzuya yaaa benimde kzım böyle saçlı başlı olur heraldeAllah nazardan korusun,yerimmm çok tatlı kuzucuk
5 seferde birer damla olacak sekilde diye biliyorum canim biogaia kullananlar için. .ama işte mesela öğlen 1 de ilk damlayı damlattim diger gün öğlen 1 e kadar mi 5 damla damlatmaliyim
Ben gece uyuyacagi saate kadar damlatirdim heralde
Al benden de o kadar 3 cocuklu olmak cok zormus gercekten Allah yardimcimiz olsun.yas araliklarida yakin galiba senin de benimkilerde 5 ,2 ve 19 gunluk bebis.oglumun okulu haftaya basliyor daha alisverisimiz var okula goturme ve tanisma fasli var veli toplantilari vs bebeklerle zorlanmayiz ins.http://www.lllturkiye.org/2016/01/tehlikeli-oyun-beslenme-aralg-taknts.html?m=1
Selamlar, okuyamadım hiç forumu. Devamlı emmek isteyen bebeğimle, anaokuluna bu hafta başlayan kızımla ve yerinde duramayan küçük oğlumla günler baya yoğun geçiyor =)
Üstteki yazıyı okumanızı canı gönülden isterim. Anneleri emzirme konusunda nasıl strese sokuyorlar, görmeniz ve rahatlamak, emzirmenin tadını çıkarmanız açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum..
çokkk tatlı yaaaaa tombiş yanaklar kaç kilo doğdu canım. bu foto da kaç günlükAmin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)
Güzel bilgiler içeriyor Teşekkürler canimhttp://www.lllturkiye.org/2016/01/tehlikeli-oyun-beslenme-aralg-taknts.html?m=1
Selamlar, okuyamadım hiç forumu. Devamlı emmek isteyen bebeğimle, anaokuluna bu hafta başlayan kızımla ve yerinde duramayan küçük oğlumla günler baya yoğun geçiyor =)
Üstteki yazıyı okumanızı canı gönülden isterim. Anneleri emzirme konusunda nasıl strese sokuyorlar, görmeniz ve rahatlamak, emzirmenin tadını çıkarmanız açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?