Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de görmeden çok sevdim seni. Umarım herşey yolunda gider. Sen ve bebeğin sağlıkla kavuşursunuz.
Annelik çok farklı birşey. Emin ol tek çocuklu anne olmaktan daha kolay ve iyi hissettiren bir tecrübe yaşayacaksın

Cok tesekkur ederim
Yazdiklarin beni cok rahatlatti
sabah aradilar hastaneye erken gelmem icin simdi hastanedeyim oglumu okula biraktim geldim..musluklari actim :))hem gulup hem agliyorum
Basima gelecekleri bildigim icinde biraz korkuyorum ://

Cok tesekkur ederim
Yazdiklarin beni cok rahatlatti
sabah aradilar hastaneye erken gelmem icin simdi hastanedeyim oglumu okula biraktim geldim..musluklari actim :))hem gulup hem agliyorum
Basima gelecekleri bildigim icinde biraz korkuyorum ://
Rabbım yardımcın olsun ınsallah..benımde 4 gunum var dogum ıcın.rabbım hepımıze saglıkla sıhatle kucagmıza almayı nasıp etsın hepımıze ınsallah ..dualarım senınle sende bana dua et olurmu..Allaha emanet ol guzel haberlerını beklıyoruz...

Nasıl bir kumaş kullanıyorsun kundak için. Mümkünse resmini atabilir misin? Bi de ben sarınca nasıl tutmam gerektiğini bilemiyorum ya. Kollarının yanlarından mı tutuyorsunuz yataktan alırken. Canı acımaz mı o zaman. Sırtından mı tutuyorsunuz. Yüzü bana dönük kucağıma alıp gaz çıkarmaya çalışırken zorlanıyorum en çok. Bir de içine ne giydiriyorsunuz kundağa saracaksanız. Benim kız terliyor çok

canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını,ne mutlu sana 2 güzel evlat sahibi olacaksın,eminim onlara çok iyi bi anne olacaksın,ve yarın tüm endişelerinden kurtulacak meleğini kucağına alacaksın,güzel haberlerini ihmal etme hemen bekliyoruz.Allah yardımcn olsun,dilarana kavuş sağlıcakla

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki. Ikinci annelik birinciye gore fiziksel olarak daha kolay ama psikolojik olarak daha yogun. Surekli bir ilkini incitmeyeyim ikinciyi ihmal etmeyeyim dengesini kurmaya calisiyorsun.

Yazdiklarindan seni az cok taniyorum artik bu dengeyi rahatlikla tutturabileceginden hic suphem yok. Bilmiyorum baska gebelik planliyormusun ama tadini cikarmaya bak. Saglikla koklamak kucaklamak nasib olsun. Cok mutlu buyuk bir aile olun insallah. Allah kolaylik versin.

Teşekkür ederiz teyzesi:)
Mantıklı gerçekten. Hastanede de böyle dikti yaturdıkları beşik. Reflü için demişlerdi.

Ne kadar duygusal yazmışsın. Aklıma geçen Ramazan Bayram'ı yaşadıklarımız geldi. O zaman bebeğimizi kaybediyorduk, şimdi kavuşuyoruz. Bu arada ikinci tecrübem olmasa da seni anlıyorum. Beni şimdiden endişesi sardı. İkinci olunca Prensesimi ihmal mi ederim, haksızlık mı diye düşünmeye başladım. Ama kardeş çok güzel bişey. Bu duygudan onu mahrum etmek daha kötü herhalde.
Neden bu kadar erken yarıyorsun? Herkes aynı gün yatıyordu?

Ya ben bu prensesi yerim yerim. Benim Zeynom gibi saçlı başlı maşallah :)) Rabbim kanatlarının altına alsın.
Amin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)

Eklentiler

• image.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 108
Amin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)
bayıldıııım maaşalahhh kuzuya yaaa benimde kzım böyle saçlı başlı olur heraldeAllah nazardan korusun,yerimmm çok tatlı kuzucuk

Günaydın kızlar ya tuhaf bi şekilde herşey yolunda olmasına rağmen ruhum daralıyo iştahım yok süt eksilmesin diye zorla yiyorum resmen niye böyle oldum annem gitti tek kaldım eşim de işe başladı ondan mı acaba bi depresif hava var üstümde sıkılıyorum

ayri yatmaniz icin daha cok erken anadolu pedegojisini okumani tavsiye ederim

Arkadaslar merhabalar
Anadolu pedegojisini okudunuz mu?
Ismini duymayanlar varsa arastirin derim cok saglikli bilgiler mevcut

Bu geceyi berbat gecirdim cok sayida kasilma yasadim fakat drum dun yaptigi kontrolde rahim agzinda acilma yok dedi onun oyle demesini yaniltacak kadar kotu kasilmalar ve nefes durmalari yasadim
Sabaha karsi birde midem coktu
Uyumadim diyebilirim
Asil stres etkeni sanirim drum cumartesiye kadar izinli onun etkisi olabilir mi diye dusunuyorum pazartesiye cikmak istiyorum cunku kuzucuk daha cok kucuk kilo da almamis 12 gunde
Aklim cok karisik....

bayıldıııım maaşalahhh kuzuya yaaa benimde kzım böyle saçlı başlı olur heraldeAllah nazardan korusun,yerimmm çok tatlı kuzucuk
Teşekkürler teyzesi:) hadi bakalım inş. Bant al mutlaka. Ben almadım lohusa takımı harici.sonra pişman oldum. Yakışıyor çünkü:)

Al benden de o kadar 3 cocuklu olmak cok zormus gercekten Allah yardimcimiz olsun.yas araliklarida yakin galiba senin de benimkilerde 5 ,2 ve 19 gunluk bebis.oglumun okulu haftaya basliyor daha alisverisimiz var okula goturme ve tanisma fasli var veli toplantilari vs bebeklerle zorlanmayiz ins.

çokkk tatlı yaaaaa tombiş yanaklar kaç kilo doğdu canım. bu foto da kaç günlük
. çok güzel bi bebek sağlıkla büyüsün

Güzel bilgiler içeriyor Teşekkürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…