Herkese merhaba kızlar. Öyle çok sayfa birikmiş ki okumaya fırsatım yok malesef, internet erişim sıkıntım var foruma hiç bakamıyorum. Çok Doğum yapan olmuş e Tabiki olur Eylül bitiyor neticede, hepinizin mis kokulularını Allah sizlere bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah.
Bizi soracak olursanız, pek mutlu haberlerimiz yok, 40 haftamız doldu kafa aşağıda pozisyon uygun ama kanala inmiyor kafası. Nst de 100 ü aşan sancılarım çıkıyor ama rahim ağzı tamamen kapalı. Çatı muayenesi oldum ama doktorum dar olduğunu yine de ben normal Doğum istediğim için deneyeceğini söyledi. Suni sancı versem bile kafa bu kadar yukarıdayken işe yaramaz boşuna çekersin dedi. Kızım şuan 3640 kg. Eğer 3800 ü aşarsa hiç denemeyeceğim normal dedi. Cumaya sezaryen günü verecekti bari pazartesi ya da salı olsun belki kendi gelmeyi seçer dedim son bir gayret, Salı'ya anlaştık ama çok riskli daha uzatamam dedi. Moralim çok bozuldu çok ağladım, kasılmalarım devam ediyor bir de neden kanala yerleşemiyor bu çocuk çok üzgünüm çok...