Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar simdi size cok ilginc bi sorum var bi ilac kullancazya mesela günde 5 kez damlatin diyo..O "günde" dedigi sey 24 saat icinde mi oluyo..Ben önceden sabah kalktigim saatte başlayıp gece yattigim saate kadar kullanirdim ama simdi bebekle ne kalktigim saat belli ne yattigim saat..Günde 5 kez kullanacaksam 24 saat icin dusunmeliyim galiba dimi

Ya beceremiyorum gerçekten ben gaz çıkarmayı gaz ilacı vermedi. 1 aylık kontrolde verir belki. Bebeğe nasıl veriyorsun onları? Demleyerek filan mı?
cnm ben cezveye biraz tane kimyon biraz rezene biraz anason koyuyorum kaynio sonra suzup kendim iciyorum... ama bebek cok mizmizlanirsa 1 cay kasigi veriyorum simdiye kadar 2 kere verdim ... rahatlatiyor sen ic ama senin sutunden de alir

cnm sk sk emzir inan sutun artar..ben de sezeryan dogum yaptim ilk zamanlar saat basi geceleri 2 saate 1 emzirdim ve cok sukur mamaya gerek kalmadi ve bol bol su ic..sutun yuzde 87 si su zaten

Gunde 5 damla degilde 5 kez damlatin diyo ama kacar damla acaba

banu86
fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben ....22 eylül perşembe
1 11Hatice11 ....22 eylül perşembe
kubbaa ..........26 eylül pazartesi
d_d_m ....22 eylül perşembe
Karakedck
@bebekicin
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
R rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
A ayselllllllllll
D dolunaysu ......22 eylül perşembe
dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK .......26 eylül pazartesi
nino
M mystiquee
daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........30 eylül cuma
S sechill67
yarın sıradaki R rhyildiz bayadır yazmıyor sanıyorum allah kurtarsın.kolayca doğursun inşallah ve darısı bize

cnm sk sk emzir inan sutun artar..ben de sezeryan dogum yaptim ilk zamanlar saat basi geceleri 2 saate 1 emzirdim ve cok sukur mamaya gerek kalmadi ve bol bol su ic..sutun yuzde 87 si su zaten
Öyle yapıyorum aslında ama sütüm az delirecem yemediğim içmediğim şey yok. Ağzım boş durmuyor süt yapan ne varsa deniyorum ona rağmen çok az

Merhabalar arkadaşlar o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam çok şükür oğlumu sabah 7:45 te kucağıma aldım 7:15 te doğum için geldi doktorum hemen doğum hanaye aldılar beni 7:45 te doğmuştu karnını doyurdum uyuyor şimdi teyzeleri bende uyumayı denicem normal doğum yaptım dikişlerim var o biraz sıkıntı oturup kalkarken ama değdi gerçekten rabbim gönlüme göre verdi normal doğum yapabildim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah doğum yapmayan arkadaşlar sağlıcakla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza daha sonra detaylı yazarım

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutmek nasip etsin cok gecmis olsun.

Evet bir yandan bu hareketlerini özleyecekmişim gibi gekiyor, bir yandan gelsin diyorum meraktan hep kendimi normale alıştırmıştım aniden gideceğim önceden hazırlık tam olsun diyordum, şimdi herşeyi yarın akşama tamamlarız diyoruz aniden gelse bizi alacak bi telaş sezeryan olmak bu bakımdan iyiymiş makyajımı saçımı evde yapabilirim galiba

Canm gözün aydın maşallah çınara kilosuda çok iyi, sana da Allah kolaylık versin en kısa zamanda ağrıların geçer çınarla bol huzurlu sütlü günler

Güle güle buyut bebisini sağlıklı uzun omru olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…