Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Damla olarak bircok anne sab simplex ten memnun
bebege yapabileceklerim masaj ve(benim tek ilacim olan)bacaklarini karnina dogru ittirip cekmek
kendin icin ise rezene cayi ve kimyon(frenk kimyonu deniyordu galiba taneli kimyon)cayina corbana ekleyip kullanabilitsin
ben okadar cok sey denemistimki artik neyin iyi gelecegini bulana kadar gaz sorunu bitmisti ))
Tabi kac ay surmustu
ve ilk duam bu bebek icin gazsiz olmasi

Bende dogdugu gunden kundak yapiyorum gun icinde 2 3 kere filan aciyorum yarim saat 1 saat arasi hareketleniyor alt degisme emzirme derken sonra uyuyacagi zaman tekrar sariyorum en azindan kollarini birden hareket ettirip sicramiyor uykusunda cok rahat ediyo.

Benim bebiste iki kez yasadik gaz sancisini ilac damla filan almadik henuz ihtiyac oldukca tamamlaniyo eksikler ayak altina sicak su torbasi koydum o saatte ilacimiz olmadigindan o biraz rahatlatti bide emzigi tikiverdim agzina surekli emmek istiyo gazi olunca oda daha fazla siskinlik yapiyo umarim kisa surer bide senin yediklerinde etkiliyor olabilir.kizimdada nurse harwey's kullanmistim bitkisel surup duzenli olarak vermen gerekiyor

kötü anne mi ))) tecrübeli annesin ondan yapabiliyor sun. doğru bende gevşek bağlıyorum .ondan olmuyor demek ki. bizim bura da tuhaf canım güneş battımı 16 derece çıktı mı en az 28 derece bende hava durumu takip ediyorum

sid yaaa çok güldüm bizde kaç gündür eşimle diyoruz bu bebiş sid i geçti diye.. hakikaten bebekler gibi uyuyo terimi var ama öyle bi hayat yok. bizde alıştık ilk bi hafta sürekli ayaktaydık noluyo diye

Bizde de bu aralar var acaba d vit den mi dün gece doğru dürüst uyumadı. Bugünde koynumda uyuyor beşiğine koyduğumda hemen uyanıyor.

Bizimkide tam tersi elleri kapalı olduğunda huzursuz oluyor.

Ahhh ahhh denemediğim bişey kaldımı acaba ki kalmış biraz önce bi video izledim doktor farkli bi pozisyonda tutuyo bebeği yaptım anında çıkarıverdi gazını yüklemeye çalışçam videoyu. Umarım tesadüf değildir gerçekten işe yarıyodur :)

Dogalgazı actik bu sicakta bide corap var ayagimda bide kola tiryakisi ben agzima sürmedim o kadar dikkatliyim :) umarım bi an önce kurtuluruz bu dertten. İlaclari deniyoruz tek tek işte bu dedigim cikacak inanıyorum

Umarım olmaz kimyonu kullanıyorum ilacları da sıraya koydum tek tek deniyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısı :)

Umarım olmaz kimyonu kullanıyorum ilacları da sıraya koydum tek tek deniyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısı :)

Ilaclarin ise yaramasi minimum 2 hafta. Kisa sure deneyip vazgecme derim. Bi de biogaia probiyotik sinifindan onu tek ya da ilaclarla kullanabilirsin. Bizde en cok o ise yaramisti.

Ilaclarin ise yaramasi minimum 2 hafta. Kisa sure deneyip vazgecme derim. Bi de biogaia probiyotik sinifindan onu tek ya da ilaclarla kullanabilirsin. Bizde en cok o ise yaramisti.
Suan biogaia ve nurse harveys kullanıyorum zaten hepsini denemeye kalkınca 3 ayı doldururuz Büyük ihtimal sorunumuz da biter :) teşekkür ederim ilgine ben hemsireyim ama yetmiyo senin gibi tecrübeli olmak gerekiyo bu konularda

Est biraz yoluna girince daha kolay olacak. Ben oglumda cok iyi saglik profesyonellerine denk geldim. Onlar olmasa dogruyu yanlistan ayirmamiz imkansiz. Cok cok kiymetlisiniz doktorundan hemsiresine hepiniz canim. Hic oyle dusunme

Est biraz yoluna girince daha kolay olacak. Ben oglumda cok iyi saglik profesyonellerine denk geldim. Onlar olmasa dogruyu yanlistan ayirmamiz imkansiz. Cok cok kiymetlisiniz doktorundan hemsiresine hepiniz canim. Hic oyle dusunme
Pozitif birisin hayran kaldim tavrina böyle düşünmen çok güzel

Olumlu mesajlar için herkese teşekkür ederim. Kontrolden geldim. Dr ultrasonla baktı nst sonucuna göre suni sancıyla dogumu baslatalim dedi. Nst de hafif sancim çıkmış suyu da yerinde perşembeye kadar bekleyelim bu arada kendisi gelebilir dedi. Gelmezse perşembe sabah suni sancıyla dogumu baslatcak galiba. Yine bana beklemek kaldı.

Al benden de o kadar canım yavrucak ıkına ıkına kipkirmizi oluyo emerken gluk gluk diye ses geliyo memeyi damaklariyla tutup kendini geri cekiyo sancidan..uykusunda sürekli bi inleme..o da bende mahvolduk doktor ilk 3 ay böyle olur dedi ama ben biogaia baslamayi düşünüyorum..Allah miniklerimize ve bize yardim etsin

Sendemi persembe

yarim kundagi bende yapiyorum cnm kulaginada hafif tonda ninni okuyorum baya rahatlatiyor..aynen sarip sarmalanmaya ihtiyaclari oluyor

cnm bizim burda uykusunda gulup aglar gibi hareketler yaptiginda melekleri bebegi oynatiyor derler..bilimsel bir aciklamasi vardir ama bilemedim benim kizda bazen gozleri yarim acik saga sola bakar gulumser sonra mizmizlanir bende izlerim hosuma gidio nedense

cnm sen rezene kimyon ic ..ben iciyorum gazi oluyor ama cikariyor neyseki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…