• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim kuzum:KK66:Hayırlısıyla gelsin canım Beril'imiz inşallah. Muhtemelen ondan olabilir ağrılar, doktor son kontrollerde " gerçekten yazık sana" demişti, sancı var düzensiz, suyum fazla, kanala giremiyor filan... bugün dikişleri aldırmaya gittik, usg ile içeriyi kontrol etti, iyleşmiş mi diye, öyle alışmışım ki ekranda oğlumu görmeye, öyle boş çkınca tuhaf oldum, çok şükür kucağımda ama hamilelik de çok güzelmişşş, son demlerin tadını çıkart:KK200:
Canım pardon dikişleri aldırmaya gittim yazmışsın. Yapıştırma gibi yapmıyorlar mı dikişi? Ben dikiş falan aldırmamıştım ilkinde şimdi görünce şok oldum. İncecik bi çizgi oluyor okadardı yani.

sinemnur sinemnur özlemişim seni. Hoşgeldin yeniden aramiza. Maşallah çok tatlı bir oğlun olmuş. Analı babalı sağlıklı ve cok mutlu büyütün inşallah. Biz hala bekliyoruz. Bakalım kavusmamiz ne zmn olacak. Doğum hikayenide bekliyoruz. Hastanede kullanlarla ilgili verdiğin bilgilere ayrıca teşekkür ederim. Hala hastane çantami tam olarak hazırlayıp kapatamadım.
Çok teşekkür ederim canım, ben de çok özledim sizi:KK200:yetişemiyorum mesajlara üzülüyorum, bayrama denk geldiği için kimşiğimiz çıkmamıştı henüz, bugün kimlik çıkartmaya geldik, pediatri kontrolü var, sağlık ocağında topuk kanı alınacak filan derken, yine koşturmacayla geçecek gün. Amin canım inşallah, sizler de sağlıkla bir kavuşsaydınız. Hastanede kendin için olacak ihtiyaçları önemsemiyorsun da bebişe ihtiyaç olduğunda es geçemiyorsun , güzel haberlerini bekliyorum canım, bugün için doğum yapacak arkadaşlar vardı, Rabbim yardımcıları olsun.

Canım pardon dikişleri aldırmaya gittim yazmışsın. Yapıştırma gibi yapmıyorlar mı dikişi? Ben dikiş falan aldırmamıştım ilkinde şimdi görünce şok oldum. İncecik bi çizgi oluyor okadardı yani.
Canım yapıştırma deyince doktorlar gülüyor, neyle 404 le mi filan diyorlar, yapıştırma diye tabir ettiğimiz gizli dikiş sadece başı ve sonu belli, içeriden yani dikiş, tutup onu çekiyor.

Canım yapıştırma deyince doktorlar gülüyor, neyle 404 le mi filan diyorlar, yapıştırma diye tabir ettiğimiz gizli dikiş sadece başı ve sonu belli, içeriden yani dikiş, tutup onu çekiyor.
Biliyorum demek istediğim iki deri yapışmış gibi görünüyor :))) Ama ilk doktorum bana eriyen iplikle yaptıklarını almaya gerek olmadığını söylemişti:) o yüzden dikiş aldırdım diyince sormak istedim.

Canım benim gözlerim doldu yazdıklarını okurken. Selim tuna 2_3 yaşını doldursun eminim 2. Çocuğu seninde isteyeceğine:))) aynı senin anlattığın acıları çekerken eşime "sakın birdaha çocuk deme. Tamam hepsi bu bi daha yapamam çok acıyor çok acıyor diye ağlıyordum.:)))" gerçekten ilk günün acısı fena ama yaşadığım için sanki bu sefer daha cesaretli hissediyorum kendimi. İlk günü anlatım mı tamam korkma diyorum kendime:))) diğer günlerin sancısı yavaş yavaş azalıyor diye hatırlıyorum. O acının sonunda harika bişey bizi bekliyor herşeye değer diyosun görünce:))

Feyza hanım gerçekten sıcak bi bayan. Güven veriyor ilgisi. ben sezeryan tecrübesi nasıl acaba diye merak ediyordum inşallah bende sağlıkla atlatırım. Benimde yanımda eşim kalacak kızım anneannesinde kalacak. Karışmaya kimsenin hakkı yok o hemşire biraz hadsizlik yapmış bence. Sonuçta sabah yada gece doğum yapan hanımların yanlarına eşi geliyor doğum katına.

Hastane ücreti konusuda garip sesimizi çıkarmazsak 1875 ödicez yani:/ inşallah biz gittiğimizde anlayışlı birileri ile karşılaşırız. Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım. 1 aya kadar bende kavuşurum sağlıkla inşallah yavruma :) şuan biraz daha iyisindir sanırım oğluşunla kimseyi takmadan bol bol güzel zaman geçir inan bebeklikleri çabuk bitiyor özlüyorsun bu günleri. İkinizde öpüyorum kocaman:KK15:
Bende de öyle bir psikoloji var canım, beni neyin beklediğini bilememek dayanma gücümü zorluyor, şimdi öğrendim sezaryenin ne menem bir şey olduğunu, artık daha kolay atlatırım gibi geliyor, 2. kısmet inşallah:KK200:
Rica ederim canım, ücret kısmı gerçekten enteresan, eşim daha önce başkentte burun ameliyatı olmuştu, yine aynı personel yüksek ücret çıkartmıştı, kesinlikle itiraz et geçen gün 1000 tl dediniz diye. Günden güne daha iyi oluyoruz canım, bugün annemler geliyor, eşimin anneannesi geliyor, dün eşimin şehir dışından arkadaşları geldi, ne kadar dinleneyim desem de aksiyon bitmiyor:halay:sağlıkla kavuşun kuzum, biz de öpüyoruz kocaman:KK200:

Biliyorum demek istediğim iki deri yapışmış gibi görünüyor :))) Ama ilk doktorum bana eriyen iplikle yaptıklarını almaya gerek olmadığını söylemişti:) o yüzden dikiş aldırdım diyince sormak istedim.
Evet canım :)))bazen eriyen iple dikiyorlar, dikiş almaya gerek kalmıyormuş, bizimkinde ip alındı ama dikiş bölümü yine iki deri yapışmış gibi tek tek dikiş yok yani;)

Evet canım :)))bazen eriyen iple dikiyorlar, dikiş almaya gerek kalmıyormuş, bizimkinde ip alındı ama dikiş bölümü yine iki deri yapışmış gibi tek tek dikiş yok yani:KK66:
Neyse ben bu gidişimde birde bunu soruyum doktora:)) her gidişimde bişeyler ekleniyor sormak için tabi bebişi görünce unutmazsam:)) daha zeynep zülal hanım kardeşini görmek istiyor doğum sabahı yanımda olmak istiyor acaba çocukları alıyorlar mı hastaneye onu sormam lazım. Başkentin böyle kuralları var güvenlik yukarı çocuk çıkarmıyor umarım doğum bölümüne ayrıcalık yaparlar yoksa çok ağlıcak yavrum. Kardeşini çok merak ediyor. Bu günlerde geçecek çok az kaldı hissediyorum. Bakalım benim doğum maceram nasıl geçecek:))) annen geliyormuş senin adına sevindim gelince yükünü hafifletir biraz umarım canım. Kendine ve selim tunaya iyi bak kuzum:))

Doktora geldim kizlar bebegim 10 gunde nerdeyse hic kilo almAmis cok uzuldum haftaya pazartesi sezeryan olacagim nasip olursa neden kilo almamis olabilir ki
Bnm de son hafta sadece 50gr almıs görünüyordu. Kordon dolanmıştı ona bağladım ben Bebek kanala girmişti ondan sonra cok almaz demişti doktor seninki kanalda mı

Back