• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
banu86 banu86
fatihpepe fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben tubisimben
@11Hatice11
kubbaa kubbaa
@d_d_m
@Karakedck
@ajenjo
MERiN_ MERiN_
@nigzess
@Elfdenizz
@Battaniyem1 ........19 eylül pazartesi
@rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
@elfinya ..........19 eylül pazartesi..
@dolunaysu ......22 eylül perşembe
@dombulyanak
@YAGMURTOPRAKK
@nino
@mystiquee
@daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran zaran ..........29/30 eylül
kızlar var mı eksilen (ya da artan:KK48:)listeden. yarının 2 talihlisi vaaarr arkadaşlar hayırlı doğumlar doğurun gelin bekliyoruz:anne:
Eline sağlık listenin sonu bende gibi bakalim

D-drops aynı yan etkileri yapmaz değil mi? Biz de yarın başlayacağız, korkmaya başladım:KK43:

Yok canim bizde herhangi bir degisiklik olmadi. Ben yine de 1. Ay kontrolunde doktora sorup biogaia baslamak niyetindeyim. Demir kullanirken ek gidada her asamada oglumda cok cektik. Kizim cekmesin bari diye dusunuyorum. Ama tabi doktora sormadan ezbere vermek istemiyorum. Belki 2 ayi bekle vs diyebilir. Ya da kan testine gore demir vermeyebilir. Bakalim..

ben canım sezeryandan sonra 4.gün başladı fitil kullandım 10 gün. Bu aralar tekrar var gibi ;(
Verdikleri ilac sanirim beni mahvetti inan kendime gelemiyorum icmemeye karar verdim ilaci
Acilde serum bagladilar dusun ki o kadar kotu hissediyorum ki kendimi serumu yarida biraktirdim ciktim

benim kucuk oglumuda kiza cok benzettiler arkasi kiz dediler oylede oldu :)) selim tuna arkasi kiz kardes canim bir kac yil sonra dedigdi dersin :KK66:
Oglum dogdugundada hastaneye gelen bunun arkasi kiz diyorlardi
Tabii ben o aciyla kiz-erkek hic bisey istemiyorum diye konusmustum :))

Merhaba ben daha yeniyim burada. Size bir sorum olacak. İzmir'de yaşıyoruz havalar 30-35 derece arası. Kızıma ne giydireceğimizi şaşırdık. Sizler ne giydiriyorsunuz?
Ben de İzmir' de yaşıyorum. 23 günlüğüz ilk günden beri gündüzleri kısa kol çıtçıtlı body giydiriyorum sadece. Çorap yok. Evimin içi gündüz 29-30 derece. Akşam üstü de banyodan sonra badisinin altına pijamayla çorap giydiriyorum. 3-4 saat sonra çıkarıyorum tekrar.Eldiven ve bere hiç giydirmedim.

1 haftadan fazladır eşim ben ve küçük sincap evde tek başınayız :KK47: annemler gittiler foruma girip bişey okumak bi yana adam akıllı tuvalete gittiğimi bile hatırlamıorum son 2/3 gündür akşam 6 da başlayan 11 de biten huzursuzluklarımızla cebelleşiorum sürekli emme isteğine engel olamıyordum o kadar emioduki gögüslerim boşalıodu normal emzirme saatine bişey kalmıodu nette bişey okuma fırsatı buldum evin içinde hafif sallayarak dolanınca çok şükür bugün uyuyabildi...gerçekden insan bişey yapmadıgında ne kadar çaresiz hissedior onu yaşadım:KK17: neyse 18 günü geride bıraktık ....o esnada eminim forumda çok tatlı bebişler doğdu ama ne yazıkki 300 küsür sayfayı okuyamadım burdan doğum yapmış tüm arkadaşlara Allah hayırlı büyütmeyi nasip etsin... sinemnur sinemnur yazmıssın canım sanırım doğum yaptın sende öp oğlunu yerime tubisimben tubisimben seninde yapmış olma ihtimalini düşünüorum kuzum berilimize öpücükler banu86 banu86 kuzum sen doğum yapmadın sanırım hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah

1 haftadan fazladır eşim ben ve küçük sincap evde tek başınayız :KK47: annemler gittiler foruma girip bişey okumak bi yana adam akıllı tuvalete gittiğimi bile hatırlamıorum son 2/3 gündür akşam 6 da başlayan 11 de biten huzursuzluklarımızla cebelleşiorum sürekli emme isteğine engel olamıyordum o kadar emioduki gögüslerim boşalıodu normal emzirme saatine bişey kalmıodu nette bişey okuma fırsatı buldum evin içinde hafif sallayarak dolanınca çok şükür bugün uyuyabildi...gerçekden insan bişey yapmadıgında ne kadar çaresiz hissedior onu yaşadım:KK17: neyse 18 günü geride bıraktık ....o esnada eminim forumda çok tatlı bebişler doğdu ama ne yazıkki 300 küsür sayfayı okuyamadım burdan doğum yapmış tüm arkadaşlara Allah hayırlı büyütmeyi nasip etsin... sinemnur sinemnur yazmıssın canım sanırım doğum yaptın sende öp oğlunu yerime tubisimben tubisimben seninde yapmış olma ihtimalini düşünüorum kuzum berilimize öpücükler banu86 banu86 kuzum sen doğum yapmadın sanırım hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah
Canım kolay gelsin o yaşadığınız dönem süt artırma atağıymış ilk bebeğimde yaşamıştım birkaç saat aralıksız emiyor bebek ve süt üretimi artıyor doğal bi süreç yani pes etmemek mama vermemek gerekiyor öyle olunca sabırla emzirmek lazım başka yaşayan olursa diye yazıyorum bebeğin ihtiyacı artıyor büyüdükçe çünkü...

banu86 banu86
fatihpepe fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben tubisimben
@11Hatice11
kubbaa kubbaa
@d_d_m
@Karakedck
@ajenjo
MERiN_ MERiN_
@nigzess
@Elfdenizz
@Battaniyem1 ........19 eylül pazartesi
@rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
@elfinya ..........19 eylül pazartesi..
@dolunaysu ......22 eylül perşembe
@dombulyanak
@YAGMURTOPRAKK
@nino
@mystiquee
@daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran zaran ..........29/30 eylül
kızlar var mı eksilen (ya da artan:KK48:)listeden. yarının 2 talihlisi vaaarr arkadaşlar hayırlı doğumlar doğurun gelin bekliyoruz:anne:
Bana bugün disikus uğradı sanırım . 3 saat ütü yaptım üstüne yemek yaptım. Yetmedi evi süpurüp sildim. Bu saat oldu hala enerjim var ama yapacak is kalmadı. :spor: belim de ağrı var ama sancidan mi yoksa iş yapmaktan mi bilemiyorum. Sezeryan olmadan bekleyenler grubundan çıkmayı çok istiyorum.

Bana bugün disikus uğradı sanırım . 3 saat ütü yaptım üstüne yemek yaptım. Yetmedi evi süpurüp sildim. Bu saat oldu hala enerjim var ama yapacak is kalmadı. :spor: belim de ağrı var ama sancidan mi yoksa iş yapmaktan mi bilemiyorum. Sezeryan olmadan bekleyenler grubundan çıkmayı çok istiyorum.
Ayyy ben o kusa küstüm butun gun is yaptirip canimi cikartiyor sonra pirrr ucuveriyor ;)))
Insallah dualarin kabul olur en kisa zamanda dogumun baslar

Ayyy ben o kusa küstüm butun gun is yaptirip canimi cikartiyor sonra pirrr ucuveriyor :KK66:))
Insallah dualarin kabul olur en kisa zamanda dogumun baslar
Eşim durumdan çok memnun bu kuş bikac gün daha kalsa hemen doğum olmasa diyor :bicak:
saglikla kavusalim bebelere inşallah :anne:beklemek stres yapıyor. Hele daha dogurmadin mi telefonları Benin benden alıyor. :KK53:

Eşim durumdan çok memnun bu kuş bikac gün daha kalsa hemen doğum olmasa diyor :bicak:
saglikla kavusalim bebelere inşallah :anne:beklemek stres yapıyor. Hele daha dogurmadin mi telefonları Benin benden alıyor. :KK53:
:))bu kusla seninde dogum yakin
Burdaki bazi arkadaslar yapiyordu comelme hareketleri falan
kusunun kondur omuzuna belli bir sayida comelin kalkin insallah bu gece dogumun baslar

Arkadaşlar bende şıp şıp süt geliyor bu iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım
Doğum yapan arkadaşlar sizden de geldimi doğumdan önce ben normal doğumu bekliyorum da Allah nasip ederse yarın kontrol var bakalım ne dicek doktorum

Benim kizim da 40 haftayi gecmisti dogmadan 2 gun once sut geldi bady islatt8 resmen devam etti ben o zmn bilmiyordum ama o sütleri saklamak lazim mis dogumdan sonrada goguslerim bosaldi bende doktorunu ara bi

Canım ben yazmıştım bayadır yoktun,yaşadıklarını bizde yaşıcaz valla yaa bi doğursak,ama senin bidahaki foruma girişinde doğurmuş oluruz muhtemelen umay izmiri öp kokla benim için:KK36::KK36:

banu86 banu86 Öptüm kokladım gerçi her emzirmede bal yanakdan bi öpücük alıorum buda senin için olsun:halay: yeni anne olarak fikrimi söliyim canım hamileyken daha az endişemiz varmış valla gün geçtikce daha fazla oluo doğumdan sonra eşimle gece kaka rengi kontrolü yaparken bulduk kendimizi,lohusa ve sıcak cabası ama gece uyurken onla bir gözlerini yummak kesinlikle paha biçilemez:rapci: artık kısmet olursa düzenli gelmeye devam foruma alıştık birbirimize heralde birde uykusuzluğa :KK47:

Back