Teşekkür ederiz kuzummm, amin inşallah, Rabbim herkesi sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın, elti faktörünü yok sayıyorum elimden geldiğince, şu günlerde dünyanın en güzel mutluluğunu yaşıyorum
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
eşim sürekli" biz Selim Tunanın bu hallerini çok özleriz, o zaman bir tane daha yaparız " diyor, ikimiz de bebek konusunda son 1 yıldır istek duyuyorduk ama 2. Planının bu kadar erken yapılacağını düşünmezdim hiç
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Feyza hanım doğum haftasında extra bir ilgiliydi canım anlatamam, doğum öncesi ellerimi tuttu, üşümüşsün diye ısıtmaya filan çalıştı, sohbet ettik, çok canayakındı anlayacağın, ekibi de çok iyi gerçekten, spinal oldum, hemen getirdiler kuzumu, kokladım, öptüm, sıcacıkkk, mis kokuluuuu, ipekten daha ince, yumuşacıkkk... şu anda yazarken de ağlıyorum, müthiş bir hismiş. 08:30 gibi ameliyathanedeydim, 08:51 de kollarımdaydı yavrum, 10:30 gibi odama çıktım, yavrum babasının kollarında beni bekliyordu
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
sezaryen çok zormuş dediğim anlar oldu, kimsenin gözü korkmasın o minik yanak, dudak yüzünüze değdiğinde başka hiçbir şeyin önemi yok diyorsun.
Sonda saat 4:30 gibi çıkarıldı, ilk yürüyüş için kaldırdılar, o yürüyüşü atlatmak işin zor kısmı,3 tane serum bağladılar, 4 tane parol damar içi verdiler, antibiyotik ve mide koruyucuları sürekli yaptılar, kalça ya da bacaktan ağrım var dedikçe tilcotil ağrı kesiciyi uyguladılar, wcye çıkmak çok zordu ilk gün, daha çok yakın zamana kadar kullanılan bir ağrı kesici varmış , ismini umuttum, sanırım endioldü, ürünün o serisine ait bir sıkıntı mı bilmiyorum, baş hemşire "keşke ondan verebilsek de, bu ağrıları çekmesen ama artık stopaj yaptık kullanmıyoruz, hastalarda deliryum başladı resmen, halüsinasyon gördü hepsi de"dedi, parol ve tilcotillerle ilk geceyi atlattık canım, onun için zordu, 1. Gün wcye gitmek böyle zorken, "artık ayağa kalkamam ben, basamam artık" diyordum,2. Gün eşime koridorda yürüyelim mi dedim, o acı hiç geçmeyecek gibi şiddetli ama saatler içerisinde iyileşiyor, detaylı yazdığım için kimseyi korkutmuyorumdur umarım, ben hemşire doktor kim gelirse " ne zaman geçecek?" sorusunu soruyordum sadece, 4 adımlık wc yolunda eşimin omzunda ağlıyordum, internetten tek baktığım "sezaryen sancısı kaç günde geçiyor?" Zamanını bilirsem dayanma gücüm artacak gibi hissediyordum, o yüzden anlatıyorum.
Doğum haberini herkese sonradan vermeyi tercih etmiştik, sadece eşimle gittik hastaneye, hemşire bayan refakatçi deyince haber verdik geldiler, başkent hastanesinde doğum süreci hakkında tek olumsuz yorumu tek bir hemşire hakkında yapabilirim, o da çok mühim bir şey değil ama bebeğim ilk başta meme ucunu tutamadı, hemşire de 31 haftalık hamileydi ve belli ki sıkıntısı vardı, uğraşmak istemedi, uğraşamadı, bir de bayan refakatçi diye tutturdu,"hayır, eşim kalacak" dedim en sonunda, yorum yapamadı, sonuçta tek kişilik odadayız, ortamda erkek olması kimi rahatsız edebilir ki, yanlış mı düşünüyorum, kaç kişi yurtdışında ailesinden uzakta doğum yapıyor, tek eşi oluyor yanında, neyse hemşireye kati dilde söyleyince anladı, zaten nöbeti de bitmişti, diğer personel her konuda çok yardımcı ve iyi niyetliydi, doktorumun yardımcı hemşiresi, nst sorumlusu bile geldiler odaya ziyaretimize, SelimTunayı sevmeye
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Doğum ücreti hakkında 1500 derlerse itiraz et, takip hastasıyım daha geçen gün 1000 demiştiniz dersin, maalesef yan yana 4 kişi oturuyor yatış işlemlerinde, bir bey var suratsız, sadece o 1500 diyor, diğerleri 1000, biz de anlam veremedik.
Biz toplamda 1375 tl ödedik, 1000 tl doğum, 225 tl suit oda, 50 tl refakatçi, 100 tl extra ödemeler( yatış için bu standart)
İnşallah çok güzel, çok rahat geçer canım senin, çok dikkat et kendine, öperim yavrumu, biz de sizi çok öpüyoruz teyzesi