Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba ben daha yeniyim burada. Size bir sorum olacak. İzmir'de yaşıyoruz havalar 30-35 derece arası. Kızıma ne giydireceğimizi şaşırdık. Sizler ne giydiriyorsunuz?

Balçova tarafında oturuyorum. Geceleri serin oluyor. Gündüz kısa kollu body ve patikli alt giydirmeye başladım bir kaç gündür. Normalde sadece çıtçıtlı body yeterli oluyordu ama hava esmeye başladı bu tarafta. Geceleri üstüne penye battaniye örtüyorum. Sadece bacak ve karın bölgesini örtecek kadar. Gündüz müslin yeterli oluyor.

Bugün onuda söylediler. Yarın bir ebeyi ve ayrıca doktorunu arayıp sormayı planlıyorum. Çok saol canım.

Off demirde mi aynı şeyi yapıyor. Hoş bende ilk ishal ve sonrasında korkunç kabızlık yapmıştı. Anlamıyorum bizi büyütenler bunun esamesini vermemiş. Şimdi bizim bebişlere vermenin iyi yönü var mı?

Bizim kız bu aralar gaz sancisindan pek duygusal islerle ugrasamiyor teyzesi ankaraya geldik yolda sanirim üsüdü gazı var..Ama bu sıkıntılı zamanları atlatsin eminim selim tunaya bayılırrr Hic meraklanmayin masallah oglusunuzda o gözler varken kimse Üzmez onu Moralim bi bozuk bi düzgün terazi burcu dengesiz tip iste corumda kayinvalidemde kalirken lohusa yalniz yatmaz diye kv benim yattigim odada kalıyordu..gece bebek ne zaman aglasa "bu bebek doymuyo doymuyo" diyo geri yatio kadin..o kadar severim kv i ama artik oyle daraldim ki doymuyo lafindan! bebegin gazi var agliyo kadin kalkiyo doymuyo diyo. Bi gün ortada hic aglama falan yokken uyandi doymuyo dedi yattı yani kafayi takti kadin sütüme! Ankaraya geldik bebegimin gaz sancisi var gören herkes bu bebek aç diyo mama veriyoruz almıyo ama millete göre bebek aç! Ayyhh yine bana geldiler Artik annem veriyo cevaplarini saolsun.. En çok duydugum laflar;
-Bebek doymuyo
-Bebegin kanı ne canı ne üşür sen şunu da giydir
-Sezeryan olduya süt gelmez
Millet 50 bebek dogurmus gibi ahkam kesiyo valla Evde misafir olunca kulaklikla gezcem dedim anneme "lohusaya hersey serbest" dedi.Denicem valla

26 eylul doktorun verdıgı gun yagrın kontrolum var bızım kız sorun cıkarmazsa mauynede haftaya bugun benım doguma gırcegım gun..yanı ayın 26 sında.ınşallah nasıp olur hersey yolunda gıderde bende yazarım buraya dualarınızı eksık etmeyın benden.

Geçer canım merak etme hayırlısiyla alirsiniz inşallah kucaginiza bebisi. Sana tavsiyem iki gun uyu hatta benim yerime de uyu
Sen ıkı gunu gecıreme bana bır hafta bır yıl gıbı gelıyo hem korkuyorum hemde cook merak edıyorummm dogrusu bebegımı.ınsallah saglıklıdır dogunca kucagma alabılcemmı hemen.vs vs dusunceler sardı benı.gunler yaklastıkcada duygularım dusuncelerım daha da fazlalasıyo dogrusu..cunkı bu konuda kotu tecrubelerım var gecmısımde.

İnşallah sagliklica alırsın eline canım ben bu korkular yüzünden sezeryan mi olsam diye çok düşündüm ama normal dogumla sagliklica aldim elime bebisi benimde bundan önce üç düşugum oldu ondan seni anlıyorum. Aklina kötü şeyler getirme inşallah sagliklica kucagina alcaksin bebisini

Guzel dıleklerın ıcın cok tsk ederım.ınsan dusunmeden yapamıyo ıste gun yaklasınca tabı yogunlasıyo ınsan ıster ıstemez..

Masallah . Ins dogumdan sonra da bol bol gelir. Herkese soyleme nazar olmasin :))

Eşim durumdan çok memnun bu kuş bikac gün daha kalsa hemen doğum olmasa diyor
saglikla kavusalim bebelere inşallah beklemek stres yapıyor. Hele daha dogurmadin mi telefonları Benin benden alıyor.
Ben de 41. Haftaya kaldigim icin o telefonlardan bolca aldim. Seni seven merak eden bir suru insan var oyle dusun en azindan dua iste :))

Ayy Allah tan annen destek oluyormus. Allah yardimcin olsun.

Merhaba kizlar birazdan doguma gidicem heyecan korku cok karmasik duygular icindeyim dualarinizda bizi unutmayin

Allah en saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Kizlar bu arada ben de 41+4 te normal dogumla dogurdum cok sukur. Suni sanciya da gerek kalmadi. Cumartesi gunu dogum baslsin diye yapmadigim sey kalmamisti artik onlar mi ise yaradı, zaten gunumu gelmisti bilmiyorum :)
Bebek de iyi aslinda buna da sukur ama burnu tikaliydi,ememedi, kan sekeri dustu, temizlenmesine ragmen siringayla verdigimiz sutu de alamadi kustu. Anne karninda sivi yutmustur dediler ama cigerlerine bakilinca o da temiz cikti. Velhasil cocuk halsiz düştü surekliii uyumaya basladi. Beslenememeye bagli dediler. Yogun bakima aldilar. Sut sagip gondermeye calisiyorum 3 saatte bir, dun daha iyiydi bugun azicik daha az ama buna da sukur. Dua bekleriz :)
Allah hepimize bol sut saglik versin insallah, bebeklerimize de

Aminmm canim allah b3bisini en yakin zamanda kucagina almayi nasip etsin dogum olmasi icin neler yaptin.cnm

Aminmm canim allah b3bisini en yakin zamanda kucagina almayi nasip etsin dogum olmasi icin neler yaptin.cnm
Cumartesi gun icinde battaniyeye sarilip 1.5 saay uyudum, sicakta terledim. Nette okumustum biri yazmis guvenilir bi ebenin tavsiyesi diye. Ardindan kuveti sicak suyla doldurup ona oturdum. Aksam yürüyüşe cikip 1 saat yurudum sonra eve gelince de 7 kat merdiveni ciktim. Arkadasimdan gidip meryem ana otu aldim. Onu suya koyup yasin, meryem, fetih ve diger kisa sureleri okudum. Sabaha karsi acilmisti zaten benim de sancilarim baslamisti suyundan ictim. Normalde sancilariniz baslayinca suya koyun acilma kolay olsun derler ama benim vaktim kalmamisti ben sanci baslamadan koydum :)) gece yine yatarken biraz batteniyeyle yattim. Sabaha karsi basladi sancilar cok sukur

Ahh canm yaa bende hala yapamadım bugün doktor kesin bir tarih verecek artık ne zaman olacağı belli olur, doğsa da bende öpsem berilimi sizlerin yazdıklarını okudukça acaba benim kız nasıl olacak emecek mi süt olacak mı çok mu mızmız olacak çok merak ediyorum, bende sizi öpüyorum, umay minnoşumu da benim yerime bol bol kokla annesi

Canım benim gözlerim doldu yazdıklarını okurken. Selim tuna 2_3 yaşını doldursun eminim 2. Çocuğu seninde isteyeceğine:))) aynı senin anlattığın acıları çekerken eşime "sakın birdaha çocuk deme. Tamam hepsi bu bi daha yapamam çok acıyor çok acıyor diye ağlıyordum.:)))" gerçekten ilk günün acısı fena ama yaşadığım için sanki bu sefer daha cesaretli hissediyorum kendimi. İlk günü anlatım mı tamam korkma diyorum kendime:))) diğer günlerin sancısı yavaş yavaş azalıyor diye hatırlıyorum. O acının sonunda harika bişey bizi bekliyor herşeye değer diyosun görünce:))

Feyza hanım gerçekten sıcak bi bayan. Güven veriyor ilgisi. ben sezeryan tecrübesi nasıl acaba diye merak ediyordum inşallah bende sağlıkla atlatırım. Benimde yanımda eşim kalacak kızım anneannesinde kalacak. Karışmaya kimsenin hakkı yok o hemşire biraz hadsizlik yapmış bence. Sonuçta sabah yada gece doğum yapan hanımların yanlarına eşi geliyor doğum katına.

Hastane ücreti konusuda garip sesimizi çıkarmazsak 1875 ödicez yani:/ inşallah biz gittiğimizde anlayışlı birileri ile karşılaşırız. Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım. 1 aya kadar bende kavuşurum sağlıkla inşallah yavruma :) şuan biraz daha iyisindir sanırım oğluşunla kimseyi takmadan bol bol güzel zaman geçir inan bebeklikleri çabuk bitiyor özlüyorsun bu günleri. İkinizde öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…