Eline sağlık listenin sonu bende gibi bakalimbanu86
fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben
@11Hatice11
kubbaa
@d_d_m
@Karakedck
@ajenjo
MERiN_
@nigzess
@Elfdenizz
@Battaniyem1 ........19 eylül pazartesi
@rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
@elfinya ..........19 eylül pazartesi..
@dolunaysu ......22 eylül perşembe
@dombulyanak
@YAGMURTOPRAKK
@nino
@mystiquee
@daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........29/30 eylül
kızlar var mı eksilen (ya da artan)listeden. yarının 2 talihlisi vaaarr arkadaşlar hayırlı doğumlar doğurun gelin bekliyoruz
D-drops aynı yan etkileri yapmaz değil mi? Biz de yarın başlayacağız, korkmaya başladım
Verdikleri ilac sanirim beni mahvetti inan kendime gelemiyorum icmemeye karar verdim ilaciben canım sezeryandan sonra 4.gün başladı fitil kullandım 10 gün. Bu aralar tekrar var gibi ;(
benim kucuk oglumuda kiza cok benzettiler arkasi kiz dediler oylede oldu :)) selim tuna arkasi kiz kardes canim bir kac yil sonra dedigdi dersinTeşekkür ederiz teyzesi, kıza benzetiyorlar oğluşumu hep:)
Benim oğluma da öyle diyolar inş öyle olurbenim kucuk oglumuda kiza cok benzettiler arkasi kiz dediler oylede oldu :)) selim tuna arkasi kiz kardes canim bir kac yil sonra dedigdi dersin
Oglum dogdugundada hastaneye gelen bunun arkasi kiz diyorlardibenim kucuk oglumuda kiza cok benzettiler arkasi kiz dediler oylede oldu :)) selim tuna arkasi kiz kardes canim bir kac yil sonra dedigdi dersin
Ben de İzmir' de yaşıyorum. 23 günlüğüz ilk günden beri gündüzleri kısa kol çıtçıtlı body giydiriyorum sadece. Çorap yok. Evimin içi gündüz 29-30 derece. Akşam üstü de banyodan sonra badisinin altına pijamayla çorap giydiriyorum. 3-4 saat sonra çıkarıyorum tekrar.Eldiven ve bere hiç giydirmedim.Merhaba ben daha yeniyim burada. Size bir sorum olacak. İzmir'de yaşıyoruz havalar 30-35 derece arası. Kızıma ne giydireceğimizi şaşırdık. Sizler ne giydiriyorsunuz?
Benim kız da o kadar oğlan suratlı ki bana da şimdiden arkası oğlan yorumları gelmeye başladı. :))Oglum dogdugundada hastaneye gelen bunun arkasi kiz diyorlardi
Tabii ben o aciyla kiz-erkek hic bisey istemiyorum diye konusmustum :))
Canım kolay gelsin o yaşadığınız dönem süt artırma atağıymış ilk bebeğimde yaşamıştım birkaç saat aralıksız emiyor bebek ve süt üretimi artıyor doğal bi süreç yani pes etmemek mama vermemek gerekiyor öyle olunca sabırla emzirmek lazım başka yaşayan olursa diye yazıyorum bebeğin ihtiyacı artıyor büyüdükçe çünkü...1 haftadan fazladır eşim ben ve küçük sincap evde tek başınayızannemler gittiler foruma girip bişey okumak bi yana adam akıllı tuvalete gittiğimi bile hatırlamıorum son 2/3 gündür akşam 6 da başlayan 11 de biten huzursuzluklarımızla cebelleşiorum sürekli emme isteğine engel olamıyordum o kadar emioduki gögüslerim boşalıodu normal emzirme saatine bişey kalmıodu nette bişey okuma fırsatı buldum evin içinde hafif sallayarak dolanınca çok şükür bugün uyuyabildi...gerçekden insan bişey yapmadıgında ne kadar çaresiz hissedior onu yaşadım neyse 18 günü geride bıraktık ....o esnada eminim forumda çok tatlı bebişler doğdu ama ne yazıkki 300 küsür sayfayı okuyamadım burdan doğum yapmış tüm arkadaşlara Allah hayırlı büyütmeyi nasip etsin... sinemnur yazmıssın canım sanırım doğum yaptın sende öp oğlunu yerime tubisimben seninde yapmış olma ihtimalini düşünüorum kuzum berilimize öpücükler banu86 kuzum sen doğum yapmadın sanırım hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah
Bana bugün disikus uğradı sanırım . 3 saat ütü yaptım üstüne yemek yaptım. Yetmedi evi süpurüp sildim. Bu saat oldu hala enerjim var ama yapacak is kalmadı.banu86
fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben
@11Hatice11
kubbaa
@d_d_m
@Karakedck
@ajenjo
MERiN_
@nigzess
@Elfdenizz
@Battaniyem1 ........19 eylül pazartesi
@rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
@elfinya ..........19 eylül pazartesi..
@dolunaysu ......22 eylül perşembe
@dombulyanak
@YAGMURTOPRAKK
@nino
@mystiquee
@daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........29/30 eylül
kızlar var mı eksilen (ya da artan)listeden. yarının 2 talihlisi vaaarr arkadaşlar hayırlı doğumlar doğurun gelin bekliyoruz
Ayyy ben o kusa küstüm butun gun is yaptirip canimi cikartiyor sonra pirrr ucuveriyorBana bugün disikus uğradı sanırım . 3 saat ütü yaptım üstüne yemek yaptım. Yetmedi evi süpurüp sildim. Bu saat oldu hala enerjim var ama yapacak is kalmadı.belim de ağrı var ama sancidan mi yoksa iş yapmaktan mi bilemiyorum. Sezeryan olmadan bekleyenler grubundan çıkmayı çok istiyorum.
Eşim durumdan çok memnun bu kuş bikac gün daha kalsa hemen doğum olmasa diyorAyyy ben o kusa küstüm butun gun is yaptirip canimi cikartiyor sonra pirrr ucuveriyor))
Insallah dualarin kabul olur en kisa zamanda dogumun baslar
:))bu kusla seninde dogum yakinEşim durumdan çok memnun bu kuş bikac gün daha kalsa hemen doğum olmasa diyor
saglikla kavusalim bebelere inşallahbeklemek stres yapıyor. Hele daha dogurmadin mi telefonları Benin benden alıyor.
Arkadaşlar bende şıp şıp süt geliyor bu iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım
Doğum yapan arkadaşlar sizden de geldimi doğumdan önce ben normal doğumu bekliyorum da Allah nasip ederse yarın kontrol var bakalım ne dicek doktorum
Canım ben yazmıştım bayadır yoktun,yaşadıklarını bizde yaşıcaz valla yaa bi doğursak,ama senin bidahaki foruma girişinde doğurmuş oluruz muhtemelen umay izmiri öp kokla benim için1 haftadan fazladır eşim ben ve küçük sincap evde tek başınayızannemler gittiler foruma girip bişey okumak bi yana adam akıllı tuvalete gittiğimi bile hatırlamıorum son 2/3 gündür akşam 6 da başlayan 11 de biten huzursuzluklarımızla cebelleşiorum sürekli emme isteğine engel olamıyordum o kadar emioduki gögüslerim boşalıodu normal emzirme saatine bişey kalmıodu nette bişey okuma fırsatı buldum evin içinde hafif sallayarak dolanınca çok şükür bugün uyuyabildi...gerçekden insan bişey yapmadıgında ne kadar çaresiz hissedior onu yaşadım neyse 18 günü geride bıraktık ....o esnada eminim forumda çok tatlı bebişler doğdu ama ne yazıkki 300 küsür sayfayı okuyamadım burdan doğum yapmış tüm arkadaşlara Allah hayırlı büyütmeyi nasip etsin... sinemnur yazmıssın canım sanırım doğum yaptın sende öp oğlunu yerime tubisimben seninde yapmış olma ihtimalini düşünüorum kuzum berilimize öpücükler banu86 kuzum sen doğum yapmadın sanırım hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah
Hadi bakalim bir kiz bir erkek guzel olurBenim kız da o kadar oğlan suratlı ki bana da şimdiden arkası oğlan yorumları gelmeye başladı. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?