Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam canım bizde 9 gundeyiz kurumus gibi gözüküyor ama dusmedi daha. Sarı kusmasi için de biliyorsun ilk 3 gün sadece agiz suyu gibi birşey geliyor sonrasında sarı süt en önemlisinden biriymis. ondan endişe etme canım.

Ayy canm yaa belki ilk gününde yanında olursun ama doğum yapınca zor olacak başlarda, tavsiyene uyacağım ikinci için çok beklemeyeceğim

tubisimben canim bayram nasil gecti elti sıkıntısı vardi sende simdi aklima geldi
Yok canm ben değil sinemnur du eltisiyle bayram için sıkıntı yaşayan, bizde merak içimdeyiz, selim tunadan zaman bulursa yazar inşallah, ne yaptığını merakla bekliyoruz

Bence kardesi musade eder size hayirlisi olsun ins dogarsada is babaya dusuyor artik.ilk dogumun gunundemi olmustu yoksa gununden oncemi.benimkiler hep once dogdular.

pudra bebegin altina kullandigimiz pudra dimi?
Bazen sanki sari toz gibi bisey kullaniyorlar oyle bisey degil dimi?
bebek pudrasinida cok severim :))

Zaten nerden baksan bir iki hafta boyle devam etti altta oldugunu hissediyordum ama hareketliydi ayak bacak hunharca hareket ediyodu
Şimdiki bebekler mi çok hareketli acaba annem ben hiç o kadar hissetmiyordum diyor yoksa biz sürekli takipte olduğumuz için ne yapsa hissediyor muyuz anlamadım gitti

Şimdiki bebekler mi çok hareketli acaba annem ben hiç o kadar hissetmiyordum diyor yoksa biz sürekli takipte olduğumuz için ne yapsa hissediyor muyuz anlamadım gitti
:)))) benim annemde oyle diyor
Ama ben resmen ayagini elliyorum minicik yuvarlar bisey geliyor elime
hareketleri gozle bile goruluyor ben napiyimm
zaten simdiki bebekletin gozleride acik doguyor :))eskiler gibi degiller yani

Eski cocuklar kalmadiki karnimizda basliyor hareketlilikleri dogduktan sonrada hizla devam ediyor

:)))) benim annemde oyle diyor
Ama ben resmen ayagini elliyorum minicik yuvarlar bisey geliyor elime
hareketleri gozle bile goruluyor ben napiyimm
zaten simdiki bebekletin gozleride acik doguyor :))eskiler gibi degiller yani
Hahahh aynennn annemde diyor gozleri acik diye onceden kirk gun gozleride kapatilirmis cocuklarin simdikiler fildir fildir etrafi izliyor

pudra bebegin altina kullandigimiz pudra dimi?
Bazen sanki sari toz gibi bisey kullaniyorlar oyle bisey degil dimi?
bebek pudrasinida cok severim :))
normal bebek pudrası canım . göbeği ondan dolayı hiç nemli değildi kupkuruydu. burdakiler bebek poposuna krem sürmüyolar nemli bırakıyor diye yine pudra kullanıyolar. sağlıkla kal

Kizlar magnezyuma devam ediyo musunuz ben artik biktim ilaçlardan decavite doguma kadar devam et dedi dr
ben hepsini çoktan bıraktım sadece omega 3 alıyorum.dr a kalırsam sürekli ilaç yazmak istiyo,sonuçta hepsinin bi yan etkisi var yaa bebeğe sürekli ilaç ilaç yazık yavrulara,. magnezyum burda konuşulmuştu 35.haftada bıraktıran dr lar olmuş,kanı sulandırıyo doğumda çok fazla kan kaybı olmasın diye,yanılmıyosam böyleydi canm,dr una danış istersen

Kizlar magnezyuma devam ediyo musunuz ben artik biktim ilaçlardan decavite doguma kadar devam et dedi dr
Ben magnezyumu devam ediyorum en azından ağrılarıma iyi geliyor, demir ilacına da doğumdan sonra devam edecekmişim hiç vitamin kullanmadım, eğer süt emzireceksem doktor dediği sürece devam etmeyi tercih ederim

Kızlar benim bugün kontrolum vadi. Sabah çok kahvaltı yapmamistim midem bulanıyor du. Nst de bebek hareketi çıkmadı. Çikolata ye meyvesuyu iç bidaha cektir dedi dr. 2. De az da olsa hareket oldu. Hareket olmasa sezeryana alacakti. 20 eylüle randevu verdi. Şimdi 4 gün daha bekleme zamanı bakalım nasıl gelecek beyefendi.

Ben de az once ciktim nstden sanci var dediler hissetmiyorum dedim acilmaya baktilar yok eve gonderdiler su veya sanci baslarsa gel dediler.
Dogumhanede cektiler nstyi orda bi bayan bagiriyor ebeler konusuyordu dinledim bende ilk yattigimda 4 cm acilmasi vardi ben cikarken 8 cm oldu cok az kaldi ikinman gelince koltuga alcaz dediler cok isterdim bebisin aglama sesini duymayi
Senlede bikac gune gorusuruz dediler

Canım mesajını okudum direk cevap yazayım dedim son ayda kesinlikle magnezyumu bırakın doğumu geciktiriyor kasılmaları engelliyor rahim tembelleşiyo gibi birşey oluyormuş doktorum bu konuyu detaylı anlatmıştı kullanan arkadaşlar bırakın bence

Allah kolaylık versin hepinize ya. Sizi görünce kendimi hatırlıyorum. Beklemek zordu gerçekten. Bi an önce sancım gelsin diyordum. Bir de 1.5 yaşında bebeğim olunca yoruluyordum. Elhamdülillah kurtuldum. Darısı sizlerin başına hayırlısıyla

Normal doğum yapacak olanlar azmini yitirmesin. Bitmicek geçmicek gibi geliyor doğuma yaklaşırken. Ama bir kaç saat sonra mesleğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün, günahlarınızın döküldüğünü düşünün. Motivasyon olur size. Salaten tuncina deniyor sanırım, aşağıya kopyalamaya çalışacağım. Bu dua doğum sancıları sırasında çok kolaylaştırıyor. Aç kalmayın. Aç ve özellikle susuz olursanız enerjiniz olmaz. Eskiden ebeler kuvvet verici yemekler yedirirlermiş doğum sancısı olan kadına. Şimdi aç bırakıyorlar. Çantanıza bisküvi tarzı midenizi doldurmıcak ama enerji verecek şeyler koyun, naçizane tavsiyem. Sevgiler

Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ ındeke a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr." bu salavat ve peygamber efendimizin ayak izini yani nalı Şerif i netten bulup çıkartırsanız elinize o kağıdı alın. Doğuma kadar bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…