- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Selam canım bizde 9 gundeyiz kurumus gibi gözüküyor ama dusmedi daha. Sarı kusmasi için de biliyorsun ilk 3 gün sadece agiz suyu gibi birşey geliyor sonrasında sarı süt en önemlisinden biriymis. ondan endişe etme canım.Sağolun kızlar cevaplar için göbeği kurumamış hatta dün pansuman yaparken kanadı hafif anladm ki daha düşecek gibi görünmüyor ilk hafta kilo almaması normal bencede niye direk nama dedi anlamadım kusma konusu o gün hiç mama vermedim ki bol bolemdi sadece yine öyle kusarsa mutlaka doktora gideceğiz
Ayy canm yaa belki ilk gününde yanında olursun ama doğum yapınca zor olacak başlarda, tavsiyene uyacağım ikinci için çok beklemeyeceğimAyyy vallahi sinirlerim bozuldu guldum
Kimi dus alir gelir, kimi temizlik yapar gelir
bizim sancilar geciyor bide ustune üşüttüm ://
ben ne guzel bu hafta dogum yaparim oglumda okuldan geri kalmaz diye hayal etmistim :))
ikinci cocuk yapacak olanlar bence ilki okuka baslamadan yapi derim
Yok canm ben değil
Bence kardesi musade eder size hayirlisi olsun ins dogarsada is babaya dusuyor artik.ilk dogumun gunundemi olmustu yoksa gununden oncemi.benimkiler hep once dogdular.Haklısn cnm inşllh sorunsuz geçer.inşllh bir sorun çıkmazsa normal olacak. İlk günlerde alışma evresinde kzımn yanında olmak çok istiyorm en azındn ilk hafta kalsaydm güvende hissederdi biraz alışana kadar ama işte bakalım zaman ne göstereck.
pudra bebegin altina kullandigimiz pudra dimi?hanfendi25 canım burada hastane de yıkadı hemşire ve bana dediki rahatça etrafını kurula nemli kalmasın ben korkuyorum deyince acımaz o hissetmiyor dedi. rahatça kuruladı . sonra bol pudra döktü sende evde yap dedi. belki bilmek istersin diye söylemek istedim hakikaten pudra dan sonra her baktığımda kupkuruydu. sağlıkla kal
Şimdiki bebekler mi çok hareketli acaba annem ben hiç o kadar hissetmiyordum diyorZaten nerden baksan bir iki hafta boyle devam etti altta oldugunu hissediyordum ama hareketliydi ayak bacak hunharca hareket ediyodu
:)))) benim annemde oyle diyorŞimdiki bebekler mi çok hareketli acaba annem ben hiç o kadar hissetmiyordum diyoryoksa biz sürekli takipte olduğumuz için ne yapsa hissediyor muyuz anlamadım gitti
Eski cocuklar kalmadiki karnimizda basliyor hareketlilikleri dogduktan sonrada hizla devam ediyorŞimdiki bebekler mi çok hareketli acaba annem ben hiç o kadar hissetmiyordum diyoryoksa biz sürekli takipte olduğumuz için ne yapsa hissediyor muyuz anlamadım gitti
Hahahh aynennn annemde diyor gozleri acik diye onceden kirk gun gozleride kapatilirmis cocuklarin simdikiler fildir fildir etrafi izliyor:)))) benim annemde oyle diyor
Ama ben resmen ayagini elliyorum minicik yuvarlar bisey geliyor elime
hareketleri gozle bile goruluyor ben napiyimm
zaten simdiki bebekletin gozleride acik doguyor :))eskiler gibi degiller yani
Ayyyy encok izledigim sey ogluma sirtimi cignetmek :)))ayyy resmen kiskandim seni :))9 ayın sonunda yüzüstü yatıp sırtımı çiğnetmek paha biçilemez bir duygu
normal bebek pudrası canım . göbeği ondan dolayı hiç nemli değildi kupkuruydu. burdakiler bebek poposuna krem sürmüyolar nemli bırakıyor diye yine pudra kullanıyolar. sağlıkla kalpudra bebegin altina kullandigimiz pudra dimi?
Bazen sanki sari toz gibi bisey kullaniyorlar oyle bisey degil dimi?
bebek pudrasinida cok severim :))
ben hepsini çoktan bıraktım sadece omega 3 alıyorum.dr a kalırsam sürekli ilaç yazmak istiyo,sonuçta hepsinin bi yan etkisi var yaa bebeğe sürekli ilaç ilaç yazık yavrulara,. magnezyum burda konuşulmuştu 35.haftada bıraktıran dr lar olmuş,kanı sulandırıyo doğumda çok fazla kan kaybı olmasın diye,yanılmıyosam böyleydi canm,dr una danış istersenKizlar magnezyuma devam ediyo musunuz ben artik biktim ilaçlardan decavite doguma kadar devam et dedi dr
Ben magnezyumu devam ediyorum en azından ağrılarıma iyi geliyor, demir ilacına da doğumdan sonra devam edecekmişim hiç vitamin kullanmadım, eğer süt emzireceksem doktor dediği sürece devam etmeyi tercih ederimKizlar magnezyuma devam ediyo musunuz ben artik biktim ilaçlardan decavite doguma kadar devam et dedi dr
Canım mesajını okudum direk cevap yazayım dedim son ayda kesinlikle magnezyumu bırakın doğumu geciktiriyor kasılmaları engelliyor rahim tembelleşiyo gibi birşey oluyormuş doktorum bu konuyu detaylı anlatmıştı kullanan arkadaşlar bırakın benceKizlar magnezyuma devam ediyo musunuz ben artik biktim ilaçlardan decavite doguma kadar devam et dedi dr
Allah kolaylık versin hepinize ya. Sizi görünce kendimi hatırlıyorum. Beklemek zordu gerçekten. Bi an önce sancım gelsin diyordum. Bir de 1.5 yaşında bebeğim olunca yoruluyordum. Elhamdülillah kurtuldum. Darısı sizlerin başına hayırlısıylaBen de az once ciktim nstden sanci var dediler hissetmiyorum dedim acilmaya baktilar yok eve gonderdiler su veya sanci baslarsa gel dediler.
Dogumhanede cektiler nstyi orda bi bayan bagiriyor ebeler konusuyordu dinledim bende ilk yattigimda 4 cm acilmasi vardi ben cikarken 8 cm oldu cok az kaldi ikinman gelince koltuga alcaz dediler cok isterdim bebisin aglama sesini duymayi
Senlede bikac gune gorusuruz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?