• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gunaydinlar
Kizlar dun aksam yasadigim bir durumu sizinle paylasmak istiyorum
Karnimin alt kismina sancilar giriyor ve o an nefesim kesiliyor nefes alamiyorum
Ben ilk bebegimde dogum sancisi cekmedim sezeryan oldum suyum siza siza bitmisti
Simdi ise ayni durumdan supheleniyorum su azalmasindan ama emin olamiyorum
Bu tarz bir sanci yasayan var mi
Acaba bebegim mi geriniyor iceride diye dusundum
Bende dün gece aynı şeyleri yaşadım uyku uyuyamadım, kasıklarıma sancılar girdi ama bebek de çok hareketliydi aynı zamanda karnımı da çok gerdi geliyor mu yoksa dedim sonra rahatlayıp uyumuşum ama suyumla alakalı hiç bir belirti yok, eğer daha önceden öyle birşey yaşadıysan doktora gitmende fayda var, ne olur ne olmaz

Gunaydinlar
Kizlar dun aksam yasadigim bir durumu sizinle paylasmak istiyorum
Karnimin alt kismina sancilar giriyor ve o an nefesim kesiliyor nefes alamiyorum
Ben ilk bebegimde dogum sancisi cekmedim sezeryan oldum suyum siza siza bitmisti
Simdi ise ayni durumdan supheleniyorum su azalmasindan ama emin olamiyorum
Bu tarz bir sanci yasayan var mi
Acaba bebegim mi geriniyor iceride diye dusundum
Dün gece benimde sıkıntılı geçti çok karın kasık bel ve bacak ağrım oldu uyuyamadım doğru düzgün dedim gelicek bizimki sanırım ama gelen giden yok karın ağrım geçti gibi ama bel bacak ve kasık ağrım devam ediyor bunlar doğum belirtisimi onuda tam bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı inşallah:)
Sende için rahat etsin diye doktora görünen bence Allah sağlıcakla bebeğini bağışasın sana ve hepimize

Gunaydiiin
biz geride kalanlar galiba hepimiz ayni anda dogum yapicaz :)))
Dun aksam benimde canim cok acidi mutfak kapisinda kaldim kimildayamadim resmen ciglik attim
adim atacak.oldukca sanki icime bicak saplandi esim zor oturttu
Benimde bu sancilar tugbisin dedigi gibi bebegin cok hareketli oldugu zamanlar oluyor hem kasikta sanci-baski oluyor hemde karnimi acitiyor hareketleri
sicak su ile yikanayim belki dogururum dedim ama cok guzel rahatlafim agri sanci kalmadi ;)))

Merhaba bir sorum olacak doğum çantanıza normal ped mi yoksa hasta bezi mi koydunuz? Sezeryan olan arkadaşları daha ilgilendiriyo sanırım. Bir de özel hastaneler hasta bezini veriyolar mı? Alıp almamakta karaesızmm
Canım ped kullandım, bez özellikle kullandırmadılar bana nemli tutuyormuş ameliyat bölgesini, pamuklu kilot içine koydurdular normal, hastanede veriyorlar ama yetmedi bana daha sık değiştirmek istediğimden kendiminkini de kullanmıştım

Gunaydiiin
Dun aksam benimde canim cok acidi mutfak kapisinda kaldim kimildayamadim resmen ciglik attim
Benimde bu sancilar tugbisin dedigi gibi bebegin cok hareketli oldugu zamanlar oluyor hem kasikta sanci-baski oluyor hemde karnimi acitiyor hareketleri
sicak su ile yikanayim belki dogururum dedim ama cok guzel rahatlafim agri sanci kalmadi :KK66:))
Son gunlerimde benimde bebek alt tarafa baski yapiyordu sanki her an cikacak gibi karnimin altini tutarak yuruyordum nefesim kesiliyodu dogum yapmadan onceki gunde felaket bi baski olmustu bebek kanala yerlesiyor zannedersem oyle Allah yardim etsin hepinize:anne:

Son gunlerimde benimde bebek alt tarafa baski yapiyordu sanki her an cikacak gibi karnimin altini tutarak yuruyordum nefesim kesiliyodu dogum yapmadan onceki gunde felaket bi baski olmustu bebek kanala yerlesiyor zannedersem oyle Allah yardim etsin hepinize:anne:
Ay insallah benimkide iniyordur
aslinda benim sezeryan ama gununu bilip gitmek strese sokuyor 1gun once bile olsa aniden gitmek istiyorum ://
Zaten pzt.oglumda ilk okula baslayacak iyice stresim yani
herseye kendim yetismek istiyorum herseye kendim sekil vermek istiyorum
Allah yardimcim-yardimcimiz olsun insallah

Kızlar size bir kaç sorum olucak doğum yapan arkadaşlar bebeğinizin göbeği kaç günde düştü ve ilk haftalık kontrolde bebeğinizin kılı almış mıydı aldıysa kaç gram almıştı biz 10 günü doldurduk halen göbeğimiz düşmedi ve ilk haftalık kontrolde hiç kilo almamıştk sütüm de yoktu ilk hafta ondan galiba doktor mama takviyesi verdi kilo almamış diye ama ama mama yı sadece bir kere verdim sütüm artış hissettim vermedim mama daha ve son olarak bebeğini hiç sarı kustumu oğlum dün akşam sarı kustu miktarda fazlaydı sizce normal mi lütfen konular hakkında bilgisi olanlar cevap bekliyorum

Kızlar size bir kaç sorum olucak doğum yapan arkadaşlar bebeğinizin göbeği kaç günde düştü ve ilk haftalık kontrolde bebeğinizin kılı almış mıydı aldıysa kaç gram almıştı biz 10 günü doldurduk halen göbeğimiz düşmedi ve ilk haftalık kontrolde hiç kilo almamıştk sütüm de yoktu ilk hafta ondan galiba doktor mama takviyesi verdi kilo almamış diye ama ama mama yı sadece bir kere verdim sütüm artış hissettim vermedim mama daha ve son olarak bebeğini hiç sarı kustumu oğlum dün akşam sarı kustu miktarda fazlaydı sizce normal mi lütfen konular hakkında bilgisi olanlar cevap bekliyorum
Canım benim bebeğimin göbeği 5. günde düştü. Diğer konular hakkında pek bi bilgim yok.

canım bizim göbeğimiz 10. gün düştü daha düşmedi demişssin ya baya kurumuş mu onu kontrol et bi. bide biz 4. gün tartıldığımzda 40 gr almıştık . zaten o ilk hafta az alıyor. mama versende emzirmeye çalış canım. sarı kusma ne bilmiyorum belki mama dandır. benim de bebeğim kusuyo beyaz ya da peynir kesiği gibi. yine de bi Dr a sor istersen bize de haber canım. sağlıkla kal

Gunaydiiin
sicak su ile yikanayim belki dogururum dedim ama cok guzel rahatlafim agri sanci kalmadi :KK66:))

Galiba hepimiz ayni gun dogurcaz zaten 3~5 kisi kaldik kac gundur doguranda yok:KK53:
Ayrica ayni seyleri düşünüyoruz hep bende artik dogsun diye sicak banyo yaptim ama tik yok :confused:

Oğlumun göbek bağı 6. Gecede düştü. 3265 gr doğdu daha sonra kilosu düştü 7. Günde 3230 gr olmuştu. Mama vermedim sadece süt emziriyorum. Kusma olarakta önceki gece 3 saat önce emzirdiğim süt burnundan ve ağzından geldi. Sarı yada kıvamlı değil süttü.

Canım benim bebeğimin göbeği 5. günde düştü. Diğer konular hakkında pek bi bilgim yok.
canım bizim göbeğimiz 10. gün düştü daha düşmedi demişssin ya baya kurumuş mu onu kontrol et bi. bide biz 4. gün tartıldığımzda 40 gr almıştık . zaten o ilk hafta az alıyor. mama versende emzirmeye çalış canım. sarı kusma ne bilmiyorum belki mama dandır. benim de bebeğim kusuyo beyaz ya da peynir kesiği gibi. yine de bi Dr a sor istersen bize de haber canım. sağlıkla kal
Oğlumun göbek bağı 6. Gecede düştü. 3265 gr doğdu daha sonra kilosu düştü 7. Günde 3230 gr olmuştu. Mama vermedim sadece süt emziriyorum. Kusma olarakta önceki gece 3 saat önce emzirdiğim süt burnundan ve ağzından geldi. Sarı yada kıvamlı değil süttü.
Sağolun kızlar cevaplar için göbeği kurumamış hatta dün pansuman yaparken kanadı hafif anladm ki daha düşecek gibi görünmüyor ilk hafta kilo almaması normal bencede niye direk nama dedi anlamadım kusma konusu o gün hiç mama vermedim ki bol bolemdi sadece yine öyle kusarsa mutlaka doktora gideceğiz

Son düzenleme:
ELA3411 ELA3411 canım merak ettim foruma girersen hemen yaz,doğum yaptın mı acaba?. 1 11Hatice11 evet haklısın kaç gündür forumda tık yok doğum adına. kimler doğum yapmadı biz bari listeleyelim kızlar bildikleriniz kimler?
fatihpepe fatihpepe
tubisimben tubisimben
1 11Hatice11
kubbaa kubbaa
d_d_m d_d_m
Karakedck Karakedck
ajenjo ajenjo
@bebekicin aklıma gelenler..
Ah ah az kaldı ama gelmeye niyeti yok sanırım bizimkinin temizlik yapıyorum şuan evde yoktuk ama batmış heryer toz içinde belki bu kadar işe doğar :)

Ay insallah benimkide iniyordur
aslinda benim sezeryan ama gununu bilip gitmek strese sokuyor 1gun once bile olsa aniden gitmek istiyorum ://
Zaten pzt.oglumda ilk okula baslayacak iyice stresim yani
herseye kendim yetismek istiyorum herseye kendim sekil vermek istiyorum
Allah yardimcim-yardimcimiz olsun insallah
Tipki bende senin gibi herseye yetismek istiyorum dogum yapip ciktigim gunden beri dolaniyorum 1 saat yattigimi bilmem tabi 2 cocuk daha var geride onlarin katkisida buyuk.Allahtan normal dogum olduda kalkabildim gerci sancilarim gecmemisti bile :confused: aklima yanayim nazlanda yatsana biraz :KK42:

Ah ah az kaldı ama gelmeye niyeti yok sanırım bizimkinin temizlik yapıyorum şuan evde yoktuk ama batmış heryer toz içinde belki bu kadar işe doğar :)
Dun bende yaptim ama halaaa dogurmadim ://
Bide usutmusum cam kapi acikken neyseki bugun biraz daha iyiyim
bugun kendime is cikartip devam edeyim bari
yok eger yakinlarda dogurmayacaksam bu agrilar gecsin ozaman yaaa,kasik bel ve 3.aydan beri suren kasik agrisi :((
Bide annemi her aradigimda doguruyormusun demesi :))
artik dedim doguma giderken seni aramiycam dogurunca ariycam diye :))

Tipki bende senin gibi herseye yetismek istiyorum dogum yapip ciktigim gunden beri dolaniyorum 1 saat yattigimi bilmem tabi 2 cocuk daha var geride onlarin katkisida buyuk.Allahtan normal dogum olduda kalkabildim gerci sancilarim gecmemisti bile :confused: aklima yanayim nazlanda yatsana biraz :KK42:
Bencede yatmak lazim kac kere daha dogum yapicaz ki
ama bende simdiden plan yapiyorum;dukadar gunde iyilessem oglumu gotururum okuldan ben alirim,su zaman ders yapariz bebisi su zaman yikarim uyuturum vs. Diye
kafayi yemeden bi dogursaydim herkes rahatliycakti :))

Back