• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar size bir kaç sorum olucak doğum yapan arkadaşlar bebeğinizin göbeği kaç günde düştü ve ilk haftalık kontrolde bebeğinizin kılı almış mıydı aldıysa kaç gram almıştı biz 10 günü doldurduk halen göbeğimiz düşmedi ve ilk haftalık kontrolde hiç kilo almamıştk sütüm de yoktu ilk hafta ondan galiba doktor mama takviyesi verdi kilo almamış diye ama ama mama yı sadece bir kere verdim sütüm artış hissettim vermedim mama daha ve son olarak bebeğini hiç sarı kustumu oğlum dün akşam sarı kustu miktarda fazlaydı sizce normal mi lütfen konular hakkında bilgisi olanlar cevap bekliyorum
Bizim bebisin gobegi 12. Gunde dustu oda dr goturduk gumus nitrat surdu ondan sonra dustu.sari kusmasi bizdede oldu suttenmis sutumuz ilk gunler sari oldugu icin fazlasini atarmis.peynir kesigi gibi olmasida sutun yaradigi anlamina gelirmis :halay:

Gunaydiiin
biz geride kalanlar galiba hepimiz ayni anda dogum yapicaz :)))
Dun aksam benimde canim cok acidi mutfak kapisinda kaldim kimildayamadim resmen ciglik attim
adim atacak.oldukca sanki icime bicak saplandi esim zor oturttu
Benimde bu sancilar tugbisin dedigi gibi bebegin cok hareketli oldugu zamanlar oluyor hem kasikta sanci-baski oluyor hemde karnimi acitiyor hareketleri
sicak su ile yikanayim belki dogururum dedim ama cok guzel rahatlafim agri sanci kalmadi :KK66:))
Herkes sıcak duş alır bebiş gelir bizde sancı geçiyor:KK70: bende şu tatil geçsin sonra gelsin istiyorum tüm gece şimdi gelirse ne olacak diye düşündüm, doktorum da yok başka doktorda istemiyorum bebeğimin durumunu o daha iyi biliyor, hakkımızda hayırlısı kızlar:dua:

Son gunlerimde benimde bebek alt tarafa baski yapiyordu sanki her an cikacak gibi karnimin altini tutarak yuruyordum nefesim kesiliyodu dogum yapmadan onceki gunde felaket bi baski olmustu bebek kanala yerlesiyor zannedersem oyle Allah yardim etsin hepinize:anne:
Bende her sancıda kanala yerleşiyor sanıyorum ama bir süre sonra kanurgalarımda ayaklarını hissedince yine inmemiş aşağı diyorum, sen hissediyor musun yukarıda, benim yukarıda olduğu içinde nefes almakta zorlanıyorum:KK12:

Bende hiç belirti yok. Bayramda gelir dedim ama yok gelmedi. Salı gün kontorole giderim artık.
Pazartesi kızım okula başlayacak. Sonra servis vs halletmem lazım. İşler çok yani.

Bu arada 100-200 gr kiloya çok takılmayın. Kilo zamanla alır. Yenidoganlarda her zaman az bir eksilme olur kiloda. 6 ayda yumuk yumuk olurlar:))
Süt her bebegin ihtiyacına göre olur. Size göre yetmiyor gibi gelir ama yetiyordur. Stres sütü etkiler. Rahat olun

Herkes sıcak duş alır bebiş gelir bizde sancı geçiyor:KK70: bende şu tatil geçsin sonra gelsin istiyorum tüm gece şimdi gelirse ne olacak diye düşündüm, doktorum da yok başka doktorda istemiyorum bebeğimin durumunu o daha iyi biliyor, hakkımızda hayırlısı kızlar:dua:
Ayyy vallahi sinirlerim bozuldu guldum
Kimi dus alir gelir, kimi temizlik yapar gelir
bizim sancilar geciyor bide ustune üşüttüm ://
ben ne guzel bu hafta dogum yaparim oglumda okuldan geri kalmaz diye hayal etmistim :))
ikinci cocuk yapacak olanlar bence ilki okuka baslamadan yapi derim

Bende her sancıda kanala yerleşiyor sanıyorum ama bir süre sonra kanurgalarımda ayaklarını hissedince yine inmemiş aşağı diyorum, sen hissediyor musun yukarıda, benim yukarıda olduğu içinde nefes almakta zorlanıyorum:KK12:
Zaten nerden baksan bir iki hafta boyle devam etti altta oldugunu hissediyordum ama hareketliydi ayak bacak hunharca hareket ediyodu :KK46:

Ayyy vallahi sinirlerim bozuldu guldum
Kimi dus alir gelir, kimi temizlik yapar gelir
bizim sancilar geciyor bide ustune üşüttüm ://
ben ne guzel bu hafta dogum yaparim oglumda okuldan geri kalmaz diye hayal etmistim :))
ikinci cocuk yapacak olanlar bence ilki okuka baslamadan yapi derim
Kesinlikle katiliyorum sana.benim oglumda ikinci dogduktan 1 sene sonra okula basladi goturup getirdim rahatca bebiste biraz buyumustu o 1 senelik zamanda kardesiyle birbirlerine alisma sureci oldu cocuk psikolojisi cok onemli

Kesinlikle katiliyorum sana.benim oglumda ikinci dogduktan 1 sene sonra okula basladi goturup getirdim rahatca bebiste biraz buyumustu o 1 senelik zamanda kardesiyle birbirlerine alisma sureci oldu cocuk psikolojisi cok onemli
Aynı sorun bendede var:( pzts kzım anaokuluna başlayack ve bensiz normalde hiç biryerde kalmaz geçen dr için bir saat annmlerle bağa gitmişti bir saat sonra bnde gittim kızım hayla o bir saatin hesabını soruyr;( bazen gözleri doluyor neden beni bıraktn sende hemn gelmedn diye. Şimdi ben doğursam nasıl gidicm ilk alışma süresi okula, doğurmasm gitsm çocuklar karnıma değse birşey olsa:( oof kafamda deli sorular:)

Aynı sorun bendede var:KK43: pzts kzım anaokuluna başlayack ve bensiz normalde hiç biryerde kalmaz geçen dr için bir saat annmlerle bağa gitmişti bir saat sonra bnde gittim kızım hayla o bir saatin hesabını soruyr;( bazen gözleri doluyor neden beni bıraktn sende hemn gelmedn diye. Şimdi ben doğursam nasıl gidicm ilk alışma süresi okula, doğurmasm gitsm çocuklar karnıma değse birşey olsa:KK43: oof kafamda deli sorular:)
Zaten dogumdan cok cocuklari nasil birakip gidecem dusuncesi yoruyor insani eminim cok iyi bakarlar biz yokken ama insanin akli kaliyor.helede anaokuluymus bir yolunu bulursunuz ins ozellikle ilk gunlerinde yanlarinda olmak onlara guven veriyor.sezeryanmi sizin dogumunuz

Kizlar bende dogurmadim çarşamba günü sabah doğuma giricem 3.5 yasinda bi kizim var bakalim kardesini nasil karsilayacak bir de ilk dogum sezeryandi bunda da sezeryan olcam ayni seyleri yasayacak olmak biraz tedirgin ediyor beni. Benim oglanda kanala girmemis daha hakkimizda hayirlisi olsun bi avazda kurtulalim inşallah

Zaten dogumdan cok cocuklari nasil birakip gidecem dusuncesi yoruyor insani eminim cok iyi bakarlar biz yokken ama insanin akli kaliyor.helede anaokuluymus bir yolunu bulursunuz ins ozellikle ilk gunlerinde yanlarinda olmak onlara guven veriyor.sezeryanmi sizin dogumunuz
Haklısn cnm inşllh sorunsuz geçer.inşllh bir sorun çıkmazsa normal olacak. İlk günlerde alışma evresinde kzımn yanında olmak çok istiyorm en azındn ilk hafta kalsaydm güvende hissederdi biraz alışana kadar ama işte bakalım zaman ne göstereck.

hanfendi25 hanfendi25 canım burada hastane de yıkadı hemşire ve bana dediki rahatça etrafını kurula nemli kalmasın ben korkuyorum deyince acımaz o hissetmiyor dedi. rahatça kuruladı . sonra bol pudra döktü sende evde yap dedi. belki bilmek istersin diye söylemek istedim hakikaten pudra dan sonra her baktığımda kupkuruydu. sağlıkla kal

Back