Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam arkadaslarim 1eylul sabahi kizima kavistum cok sukur tum sayfalari okuyamadim herkes kavustu sanirim meleklerine ben normal dogum yaptim cok istemistim cok sukur 3saatte geldi prensesim cok bekletmedi normal dogumdan korkmayin gercekten dayanilamayacak bisey degil tabiki sezeryan gerekliyse diretmemekte gerek..
Allah bagislasin canim bizim daha biraz daha suremiz var

Merhabalar :) doğum yaklaştığı için son alışverişlerimizi yapıyoruz, karar veremediğim şeylerden biri sling.. Bu sling ve kanguru arası olanlardan kesinlikle alıcam ama yenidoğana uygun mu, direk slinge sarmak yenidoğan için daha iyi gibi.. Ama iki ayrı büyük miktar da ödemek istemiyorum :) evde nasıl yaptığınızı anlatır mısınız :)
Canim benim kangurum vardi ama kuzu cok kucukken bindirmeye kiyamadim bir de basi saga sola dustugu icin
Uzun esnek ama cokta esnek olmayan bir kumas edin canim ben carsaflari ucuca ekleyip diktim sonrasinda onun saris yontemini sana link olarak atayim canim o yontemle yemek yaptim disarida gezdik ev temizledik vs. Kullanisliydi yani begenirsen slinge bir suru para verme derim cunku sling kuzenim yolladi kuzuyu onun icine koymaya kiyamadim egri bugru ne yalan soyleyeyim yine de tercih senin
http://meronimo.blogspot.com.tr/2015/02/ev-yapm-wrap-sling-diy.html?m=1

Merhabalar :) doğum yaklaştığı için son alışverişlerimizi yapıyoruz, karar veremediğim şeylerden biri sling.. Bu sling ve kanguru arası olanlardan kesinlikle alıcam ama yenidoğana uygun mu, direk slinge sarmak yenidoğan için daha iyi gibi.. Ama iki ayrı büyük miktar da ödemek istemiyorum :) evde nasıl yaptığınızı anlatır mısınız :)
Bu arada bebek agirlasimca kanguru hayal oluyor

Canım hangi marka model kullanıyosunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim göğsümde kurdu egemenliğini evlatçım. Alayım bi tane de o da rahat etsin ben de. :anne:

Neko esnek wrap aldim canim ben tuniko sitesinden.. Daha once kullanan arkadaslarim oldu bu markayi. Ayni sitede satilan bobalarin kendini cok saldigini soylediler. En rahat bunu kullanmislar

Mutlu bayramlar eylül anneleri :KK52: 9 eylül sabahı saat 8 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun :anne: rabbim herkese nasip etsin inşallah :KK66:

Ben de anneyim artık :) Eskiden Eylül'ü sevmezdim belli ki artık en sevdiğim ay olacak :')
Size bir şey sormak istiyorum, dikişli normal doğum yaptım ve ağrıdan yataktan bile kalkamıyorum bebeğimi kucağıma alırken çok zorlanıyorum ne zaman bu rahatsızlık ve acı geçer acaba

Selam arkadaslarim 1eylul sabahi kizima kavistum cok sukur tum sayfalari okuyamadim herkes kavustu sanirim meleklerine ben normal dogum yaptim cok istemistim cok sukur 3saatte geldi prensesim cok bekletmedi normal dogumdan korkmayin gercekten dayanilamayacak bisey degil tabiki sezeryan gerekliyse diretmemekte gerek..

Masallah kizlar hepinize. Bana mi oyle geliyor yoksa normal dogum yapan sayisi bizim topictr bayagi cok mu olmaya basladi. Saglikla buyutun kuzularinizi insallah hepiniz :nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar dogum yapablari tebrik ediyorumm bekleyenlerinde Allah yardimcisi olsun diyorum.. bizde bugun kizimla 1 haftalik olduk. Ve sutum yetmedihinden devam sutu veriyorum biberonla..hergun kaka yapiyordu kizim.ama bugun 3. Gun hala kaka yapamadi.. doktor 3 gune kadar normal dedi ama sizce napmaliyim bugunde yapmazsa? Yapmasinicin onerrbileceginiz bisey varmi
canım benim bol bol masaj yap karnına saat yönünde sırtına yap. dizine yüz üstü yatır karnı dizinin üstünde olsun bizim bebiş o şekli çok seviyor. kaka ve gaz için zorlandığımızda bunlar bi haftadır bizi kurtarıyor gerçekten

Neko esnek wrap aldim canim ben tuniko sitesinden.. Daha once kullanan arkadaslarim oldu bu markayi. Ayni sitede satilan bobalarin kendini cok saldigini soylediler. En rahat bunu kullanmislar
Sağol canım. Ben de şimdi lacivert rengini sipariş verdim siteden. umarım memnun kalırız biz de :)

Arkadaslar dogum yapablari tebrik ediyorumm bekleyenlerinde Allah yardimcisi olsun diyorum.. bizde bugun kizimla 1 haftalik olduk. Ve sutum yetmedihinden devam sutu veriyorum biberonla..hergun kaka yapiyordu kizim.ama bugun 3. Gun hala kaka yapamadi.. doktor 3 gune kadar normal dedi ama sizce napmaliyim bugunde yapmazsa? Yapmasinicin onerrbileceginiz bisey varmi
Canım Ayşe Öner' in gaz masajı videoları vardı ona bir bak istersen. Biz de mama takviyeli gidiyoruz ve kaka yaparken biraz sıkıntı oldu ilk hafta. Bebe yağıyla yaptığımız masajlar çok etkili oldu. Bir de sütün yoksa bile memede dursun. Memede gevşediklerinden herhalde etkisi oluyor.

Masallah kizlar hepinize. Bana mi oyle geliyor yoksa normal dogum yapan sayisi bizim topictr bayagi cok mu olmaya basladi. Saglikla buyutun kuzularinizi insallah hepiniz :nazar::nazar::nazar:
Ben cok istemistim normal dogumu son gune kadar hareket halindeydim birde isteyenler icin soyleyim avokado gunde 3 dilim normal dogumu baslatiyormus dogum kocu arkadasim soyledi plates topunda ziplamak ve hurmayi biliyorduk

Hanımlar bir sorum olacak size dün doktorm nst için çağırdı, gittim normalde sancılarm çıkamzdı hiç yani 0 lara yakın bazen 10-20 lerdeydi.
Dün 60 larda çıktı sancm hemde böyle düzenli gibi bir yüksek bir düşün şeklinde.
Ama doktorm kağıda baktı sancın yok bebeğin kalp atışları normal dedi gönderdi.
Sizin bir fikrinz var mı bu konuda?

Hanımlar bir sorum olacak size dün doktorm nst için çağırdı, gittim normalde sancılarm çıkamzdı hiç yani 0 lara yakın bazen 10-20 lerdeydi.
Dün 60 larda çıktı sancm hemde böyle düzenli gibi bir yüksek bir düşün şeklinde.

Peki sen hissettinmi sancilari

Canim ben ilk bebegimde evde kendim hazirladigim sling ile gezdirdim istersen tarif edebilirim

Ne kadar iyi olur. Kaç defa evde yapılan slinglere baktım ama dikiş tecrübem pek yok diye vazgeçtim. Aslında çok zor değildir diye düşünüyorum
Aynı durumdayız:olamaz: gün içinde sürekli kucakta kalmak istiyor. Yatağa koyduğum anda ciyak ciyak bağırmaya başlıyor. Bugün siparişini vereceğim muhtemelen salı gelir dener mutlaka yazarım. Ben havalar çok sıcak gidiyor diye tereddüt etmiştim ama başka türlü olmayacak.

Sağarak ortalama üretimi görmek birazda içimi rahatlatmak istedim sanırım.
Evdekiler mama verelim dediklerinde çok kızdım:kızgın: süt yettiği sürece kesinlikle vermeyi düşünmüyorum. Doğduğundan beri 2 defa mama verdim.
İnsan somut birşey görmek istiyor, haklısın. Artık kakalı çişli bizlerle anlıycaz. Bu arada bebeğinin kilo alımı iyi geldi bana.
Canim benim kangurum vardi ama kuzu cok kucukken bindirmeye kiyamadim bir de basi saga sola dustugu icin
Uzun esnek ama cokta esnek olmayan bir kumas edin canim ben carsaflari ucuca ekleyip diktim sonrasinda onun saris yontemini sana link olarak atayim canim o yontemle yemek yaptim disarida gezdik ev temizledik vs. Kullanisliydi yani begenirsen slinge bir suru para verme derim cunku sling kuzenim yolladi kuzuyu onun icine koymaya kiyamadim egri bugru ne yalan soyleyeyim yine de tercih senin
http://meronimo.blogspot.com.tr/2015/02/ev-yapm-wrap-sling-diy.html?m=1
Bu blog sana mı ait? Ben bugün baktım bu bloğa. Senin msjına karşılık mesaj atmıştım ama ulaşmamış sanırım. Sonrasında da netten birkaç video izledim. Bloglara baktım. Çarşafla deneyeyim, evde kullanmadığım çarşaflar var Hangi kumaşı tavsiye edersin diye soracaktım ben de

Doğum sancın yok demek istemiş sanırım doktorun. 60 çok da az değil aslında. Ama doğum sırasında 100lere çıkıyormuş. Ben nst deki sancıya güvenmiyorum gerçi. Doğuma 1 saat kala ebe baktı ve hiç sancın yok dedi. Halbuki benim sık sık acayip sancım geliyordu. Onları 30larda gösterdiği için ebe gitti uyudu hatta =)

Back