Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Evet bizde o şekilde gaz çıkarıyoruz hemde hoşuna gidiyor.

Şimdi inceledim tatlım ya gayet kolay ve güzel görünüyor, deniycem, teşekkür ederim :)

Canim naptin gittinmi hastaneye merak ettik
Yeni geldim canim hastaneden ya gittigim hastanenin acil doktoru cok kotu daha neyin war demeden.alttan muayene edim dio esim gicik oluyod zaten busefer de hemen alttan diyince istemedik nstye baglandk sancı ckti ama sabaha kadar acil bi durum gözükmüyor du zaten yarın sabah randevum war ac karnına sabahtan gl demişti doktorum herseyim hazır yarın sabah bizi ne bklio bakalım dua edin bizim için

merhaba allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerimiz aynı gün doğmuş

Bebegin hareketlerini takip et cnm hadi bakalim belkide bebis geliyordur

Hadi hayirlisi olsun insallah yarin gelir bakarsin Allah kolay dogumlar versin normal dogum dimi

Benimde yarin dr um nst ye gel sadece dedi muayene etcekmi etmicekmi bilmiyorum hic bi belirtim yok pemne kahverengi akintimda yok 1 haftadir karnimda yukarda sadece kasilma oluyor nefesim kesiliyor sizdede nefes kesilmesi oluyormu
Benim çok oluyor canm, özellikle sabahları daha çok oluyor, benimkide henüz aşağı inmedi kaburgalarımı kırmakla meşgul, kasılmalarım oluyor senin gibi ama başka bir belirti yok

Selam. 40 haftan dolmamış görünüyor. Çantanı alıp gidince ne yapacak doktorun. Birşey söyledi mi?

Selam kızlar,
Bebişler geliyor pıtır pıtır.
Taze annelerde ve mis kokulularında keyifler nasıl:)
Biz dışarı çıktık bu bayram kızımla bol bol. Hava da çok güzel çok sıcak da değil. Kimisi çıkarma dedi ama hepimize iyi geldi. :)

Anladm cnm bende öyle meraklandım acaba doğum yakınmıfır diye sizlere sormak istedim bir. Aynı durumu yaşayn varmı ne kadar sonra doğm oldu diye:)

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmiyorum ama takip ediyorum bugün nezle oldum atesim var oğluma geçmesin diye uzak tutuyorum moralim o kadar bozukki napsam çabuk atlatirim

Bende öyleyim aynen moralim çok bozuk doya doya kucagıma alamıyorum ateş yok şimdilik ishal burun akıntısı inşallh bebeklere bulaştırmadan atlatırız ben elma limon ıhlamur içiyorum denediğin işe yarar bi yöntem varsa yazarmısın

Ben ılık suyun içine bal tarçın limon yapıp içtim canım bende burun akintisi ve ateş var sadece. Sabahı iple cekiyorum hemen doktora gideceğim

Canim blog bana ait degil istersen kumasciya gidip esneyen bir kumas alabilirsin dikis yapmana da gerek kalmaz boylelikle cunku ben diger slingleri hic begenmedim ama bu tipler daha kullanisli bence tabi

Gunaydinlar
Kizlar dun aksam yasadigim bir durumu sizinle paylasmak istiyorum
Karnimin alt kismina sancilar giriyor ve o an nefesim kesiliyor nefes alamiyorum
Ben ilk bebegimde dogum sancisi cekmedim sezeryan oldum suyum siza siza bitmisti
Simdi ise ayni durumdan supheleniyorum su azalmasindan ama emin olamiyorum
Bu tarz bir sanci yasayan var mi
Acaba bebegim mi geriniyor iceride diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…