Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allah bagislasin canim bizim daha biraz daha suremiz var

Canim benim kangurum vardi ama kuzu cok kucukken bindirmeye kiyamadim bir de basi saga sola dustugu icin
Uzun esnek ama cokta esnek olmayan bir kumas edin canim ben carsaflari ucuca ekleyip diktim sonrasinda onun saris yontemini sana link olarak atayim canim o yontemle yemek yaptim disarida gezdik ev temizledik vs. Kullanisliydi yani begenirsen slinge bir suru para verme derim cunku sling kuzenim yolladi kuzuyu onun icine koymaya kiyamadim egri bugru ne yalan soyleyeyim yine de tercih senin
http://meronimo.blogspot.com.tr/2015/02/ev-yapm-wrap-sling-diy.html?m=1

Bu arada bebek agirlasimca kanguru hayal oluyor

Canım hangi marka model kullanıyosunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim göğsümde kurdu egemenliğini evlatçım. Alayım bi tane de o da rahat etsin ben de.

Neko esnek wrap aldim canim ben tuniko sitesinden.. Daha once kullanan arkadaslarim oldu bu markayi. Ayni sitede satilan bobalarin kendini cok saldigini soylediler. En rahat bunu kullanmislar

Mutlu bayramlar eylül anneleri  9 eylül sabahı saat 8 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah

Masallah kizlar hepinize. Bana mi oyle geliyor yoksa normal dogum yapan sayisi bizim topictr bayagi cok mu olmaya basladi. Saglikla buyutun kuzularinizi insallah hepiniz

canım benim bol bol masaj yap karnına saat yönünde sırtına yap. dizine yüz üstü yatır karnı dizinin üstünde olsun bizim bebiş o şekli çok seviyor. kaka ve gaz için zorlandığımızda bunlar bi haftadır bizi kurtarıyor gerçekten

Neko esnek wrap aldim canim ben tuniko sitesinden.. Daha once kullanan arkadaslarim oldu bu markayi. Ayni sitede satilan bobalarin kendini cok saldigini soylediler. En rahat bunu kullanmislar
Sağol canım. Ben de şimdi lacivert rengini sipariş verdim siteden. umarım memnun kalırız biz de :)

Canım Ayşe Öner' in gaz masajı videoları vardı ona bir bak istersen. Biz de mama takviyeli gidiyoruz ve kaka yaparken biraz sıkıntı oldu ilk hafta. Bebe yağıyla yaptığımız masajlar çok etkili oldu. Bir de sütün yoksa bile memede dursun. Memede gevşediklerinden herhalde etkisi oluyor.

Masallah kizlar hepinize. Bana mi oyle geliyor yoksa normal dogum yapan sayisi bizim topictr bayagi cok mu olmaya basladi. Saglikla buyutun kuzularinizi insallah hepiniz
Ben cok istemistim normal dogumu son gune kadar hareket halindeydim birde isteyenler icin soyleyim avokado gunde 3 dilim normal dogumu baslatiyormus dogum kocu arkadasim soyledi plates topunda ziplamak ve hurmayi biliyorduk

Hanımlar bir sorum olacak size dün doktorm nst için çağırdı, gittim normalde sancılarm çıkamzdı hiç yani 0 lara yakın bazen 10-20 lerdeydi.
Dün 60 larda çıktı sancm hemde böyle düzenli gibi bir yüksek bir düşün şeklinde.
Ama doktorm kağıda baktı sancın yok bebeğin kalp atışları normal dedi gönderdi.
Sizin bir fikrinz var mı bu konuda?

Peki sen hissettinmi sancilari

Canim ben ilk bebegimde evde kendim hazirladigim sling ile gezdirdim istersen tarif edebilirim

Ne kadar iyi olur. Kaç defa evde yapılan slinglere baktım ama dikiş tecrübem pek yok diye vazgeçtim. Aslında çok zor değildir diye düşünüyorum
İnsan somut birşey görmek istiyor, haklısın. Artık kakalı çişli bizlerle anlıycaz. Bu arada bebeğinin kilo alımı iyi geldi bana.
Bu blog sana mı ait? Ben bugün baktım bu bloğa. Senin msjına karşılık mesaj atmıştım ama ulaşmamış sanırım. Sonrasında da netten birkaç video izledim. Bloglara baktım. Çarşafla deneyeyim, evde kullanmadığım çarşaflar var Hangi kumaşı tavsiye edersin diye soracaktım ben de

Doğum sancın yok demek istemiş sanırım doktorun. 60 çok da az değil aslında. Ama doğum sırasında 100lere çıkıyormuş. Ben nst deki sancıya güvenmiyorum gerçi. Doğuma 1 saat kala ebe baktı ve hiç sancın yok dedi. Halbuki benim sık sık acayip sancım geliyordu. Onları 30larda gösterdiği için ebe gitti uyudu hatta =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…