Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Doğum yapan arkadaşlar, doğuma yakın dönemde beyaz akıntınız arttı mı.benim çok arttı bu bi işaret mi kio_O

Canım benim beyaz akıntım artmıştı bir kaç gün sonrada pembemsi akıntım geldi hastaneye gittim açılmam 2 cm di geceden sabaha kadar açılma olmasını bekledik sabah 9 cm e ulaşınca doğumum gerçekleşti.

Gunaydin guzel eylul anneleri
bugunde "insallah dogururum"diye basladim gune :))
Benim disi kusu cagirdim gelirse guzel bir temizlik ve tekrar canta vs.eksik kontrolu yapip kizimi Dilara mi bekliycem :))
Oglumda "anne lutfen dogir artik kardesimle oyniycam"diyor ://
Günaydın :anneadayı: benim kız gününü bekleyecek gibi gözüküyor bende sabırsızlıkla bekliyorum 12 günüm kaldı sezeryana senin kaç günün var bende son hazırlıkları yapıyorum artık

Günaydın :anneadayı: benim kız gününü bekleyecek gibi gözüküyor bende sabırsızlıkla bekliyorum 12 günüm kaldı sezeryana senin kaç günün var bende son hazırlıkları yapıyorum artık
Saglikla dogsunlar insallah
Benimde 22sinde olacak kismetse
benimkide gununu bekliycek galiba okadar bel agrisi kasik agrisi yinede gelmiycek gibi gozukuyor

merhaba anneler benim bugün kontrolum vardi 3500 gramm ve 51 cm boy. sizce kac dogar? 2 hafta sonra dogumum tabi eger erken gelmesse :-/. ve merak etdigim bir konu doktorlarin tahmin etdigi gibi cikiyormu? veya arada nekadar oynuyor ?
Bizim 500 gr eksik doğdu bebeğimiz cok fark vardı duyunca şaşırmıştım ama yapacak birşey yok tabi sonuçta ölçüm yapan bir cihaz

Sling alırsan bizi de bilgilendirir misin? Bizim bebek de kucakta olduğu sürece mışıl mışıl uyuyor. Yatağa koyduğumuz an uyanıyor. Sling alsam mı diye düşünüyorum ben de. Ama kullanmazsam da yazık olur parasına diyorum

Bir de ben de olbey gibi düşünüyorum. Bebeğinin kokusunu duyarak tenini hissederek emzirmek çok farklı. O yüzden süt üretimi de farklı oluyormuş. Sağarak sütün çokluğunu anlamak imkansız diye okumuştum
Canim ben ilk bebegimde evde kendim hazirladigim sling ile gezdirdim istersen tarif edebilirim

Kizlar Günaydın sabah nişanim gldi doktorim yarin gelck panik yapmalimiym suan pembe akıntı şeklinde :110:
Sakin ol bir dus al rahatla sonrasin da hastaneye git acilmani kontrol ederler ve nst cekilir benimde nisan gelmisti sabah 7 de ama acilma oglene kadar olmamisti

Sling alırsan bizi de bilgilendirir misin? Bizim bebek de kucakta olduğu sürece mışıl mışıl uyuyor. Yatağa koyduğumuz an uyanıyor. Sling alsam mı diye düşünüyorum ben de. Ama kullanmazsam da yazık olur parasına diyorum

Bir de ben de olbey gibi düşünüyorum. Bebeğinin kokusunu duyarak tenini hissederek emzirmek çok farklı. O yüzden süt üretimi de farklı oluyormuş. Sağarak sütün çokluğunu anlamak imkansız diye okumuştum

Aynı durumdayız:olamaz: gün içinde sürekli kucakta kalmak istiyor. Yatağa koyduğum anda ciyak ciyak bağırmaya başlıyor. Bugün siparişini vereceğim muhtemelen salı gelir dener mutlaka yazarım. Ben havalar çok sıcak gidiyor diye tereddüt etmiştim ama başka türlü olmayacak.

Sağarak ortalama üretimi görmek birazda içimi rahatlatmak istedim sanırım.
Evdekiler mama verelim dediklerinde çok kızdım:kızgın: süt yettiği sürece kesinlikle vermeyi düşünmüyorum. Doğduğundan beri 2 defa mama verdim.

Sancın yoksa şuan için korkma. Duş al rahatla ve bekle:KK73:
Bundan sonraki aşama ne olck kii :) nette baktım stres yapmayin takip edin olagan güne devam edin diodu eşimle kadıköy e kahvaltı ya geldik ;)) burdan bi acil mi yapsak ki.ama alttan muayene eder ve kanama vs olur diye korkuyorum yarın sabah olsaydı bi

Kizlar Günaydın sabah nişanim gldi doktorim yarin gelck panik yapmalimiym suan pembe akıntı şeklinde :110:
canim benimde gecen hafta persembe sabah 10da gelmisti ayni renk. rengi giderek kahveyedonerek hala geliyor, oglusum ise gelmek istemiyor belli ki. 3 kere asagidan muayene oldum o zaman. 1cm acikligim vardi.nstde sancim da cikti ama hala evde bekliyorum, yarin kontrolum var. belli olmuyor bazilari ertesi gun dogum yapiyor bazilari benim gibi bekliyormus. telas yapma bence ama sancin baslarsa acile gidersin. simdi gidersen aciklik kontrolu yaparlar ilk is muhtemelen. bebegin hareketlerini takip et. doktorunu arayabiliyorsan o seni en dogru sekilde yonlendirir aslinda canim.

Aynı durumdayız:olamaz: gün içinde sürekli kucakta kalmak istiyor. Yatağa koyduğum anda ciyak ciyak bağırmaya başlıyor. Bugün siparişini vereceğim muhtemelen salı gelir dener mutlaka yazarım. Ben havalar çok sıcak gidiyor diye tereddüt etmiştim ama başka türlü olmayacak.

Sağarak ortalama üretimi görmek birazda içimi rahatlatmak istedim sanırım.
Evdekiler mama verelim dediklerinde çok kızdım:kızgın: süt yettiği sürece kesinlikle vermeyi düşünmüyorum. Doğduğundan beri 2 defa mama verdim.

ben onceki hafta vermistim siparisi tatilden once geldi. simdilik evde takiliyoruz ama cok basmiyor insana. ben oglumde mooby kullanmistim o daha kalindi. cocuk huzursuzlanmasa bile bi sure o sekilde durmayi seviyor bana da iyi geliyor ona da. ama benimki slingdeyken oturtmuyor :) simdilik paso ayaktayiz..

Kafam karıştı işte canım acile gtsem alttan muayene ederler daha kötü olurmuyum diorum yarın sabah ti randevum.napsam.bilemedimm

doktoruna ulasma sansin yok mu? ona danis bence en dogrusu. bi de bebisin hareketi nasil? hissettigin surece cok panik yapmaya gerek yok diye biliyorum.. hayirli zamanda gelsin insallah

Back