- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum yapan arkadaşlar, doğuma yakın dönemde beyaz akıntınız arttı mı.benim çok arttı bu bi işaret mi ki![]()
GünaydınGunaydin guzel eylul anneleri
bugunde "insallah dogururum"diye basladim gune :))
Benim disi kusu cagirdim gelirse guzel bir temizlik ve tekrar canta vs.eksik kontrolu yapip kizimi Dilara mi bekliycem :))
Oglumda "anne lutfen dogir artik kardesimle oyniycam"diyor ://
Saglikla dogsunlar insallahGünaydınbenim kız gününü bekleyecek gibi gözüküyor bende sabırsızlıkla bekliyorum 12 günüm kaldı sezeryana senin kaç günün var bende son hazırlıkları yapıyorum artık
Bizim 500 gr eksik doğdu bebeğimiz cok fark vardı duyunca şaşırmıştım ama yapacak birşey yok tabi sonuçta ölçüm yapan bir cihazmerhaba anneler benim bugün kontrolum vardi 3500 gramm ve 51 cm boy. sizce kac dogar? 2 hafta sonra dogumum tabi eger erken gelmesse :-/. ve merak etdigim bir konu doktorlarin tahmin etdigi gibi cikiyormu? veya arada nekadar oynuyor ?
Canim ben ilk bebegimde evde kendim hazirladigim sling ile gezdirdim istersen tarif edebilirimSling alırsan bizi de bilgilendirir misin? Bizim bebek de kucakta olduğu sürece mışıl mışıl uyuyor. Yatağa koyduğumuz an uyanıyor. Sling alsam mı diye düşünüyorum ben de. Ama kullanmazsam da yazık olur parasına diyorum
Bir de ben de olbey gibi düşünüyorum. Bebeğinin kokusunu duyarak tenini hissederek emzirmek çok farklı. O yüzden süt üretimi de farklı oluyormuş. Sağarak sütün çokluğunu anlamak imkansız diye okumuştum
500 +- gibi dusun az da cikabilir cokta drunun kullandigi cihaza bagliBizim 500 gr eksik doğdu bebeğimiz cok fark vardı duyunca şaşırmıştım ama yapacak birşey yok tabi sonuçta ölçüm yapan bir cihaz
Sakin ol bir dus al rahatla sonrasin da hastaneye git acilmani kontrol ederler ve nst cekilir benimde nisan gelmisti sabah 7 de ama acilma oglene kadar olmamistiKizlar Günaydın sabah nişanim gldi doktorim yarin gelck panik yapmalimiym suan pembe akıntı şeklinde![]()
Sling alırsan bizi de bilgilendirir misin? Bizim bebek de kucakta olduğu sürece mışıl mışıl uyuyor. Yatağa koyduğumuz an uyanıyor. Sling alsam mı diye düşünüyorum ben de. Ama kullanmazsam da yazık olur parasına diyorum
Bir de ben de olbey gibi düşünüyorum. Bebeğinin kokusunu duyarak tenini hissederek emzirmek çok farklı. O yüzden süt üretimi de farklı oluyormuş. Sağarak sütün çokluğunu anlamak imkansız diye okumuştum
Kizlar Günaydın sabah nişanim gldi doktorim yarin gelck panik yapmalimiym suan pembe akıntı şeklinde![]()
Panik yapmA canım nişan 3 günde sürebilir,asıl acileyeti olan suyun gelmesi.ama için rahat edecekse acile git bi açılmana baktır istersen.ayyy heyecanladm demekki sıra bizlerdeKizlar Günaydın sabah nişanim gldi doktorim yarin gelck panik yapmalimiym suan pembe akıntı şeklinde![]()
Bundan sonraki aşama ne olck kii :) nette baktım stres yapmayin takip edin olagan güne devam edin diodu eşimle kadıköy e kahvaltı ya geldikSancın yoksa şuan için korkma. Duş al rahatla ve bekle![]()
Şuan sakinim. Sabah esimi uyandirdim nişanim.gldi diye ödü patladiPanik yapmA canım nişan 3 günde sürebilir,asıl acileyeti olan suyun gelmesi.ama için rahat edecekse acile git bi açılmana baktır istersen.ayyy heyecanladm demekki sıra bizlerde![]()
canim benimde gecen hafta persembe sabah 10da gelmisti ayni renk. rengi giderek kahveyedonerek hala geliyor, oglusum ise gelmek istemiyor belli ki. 3 kere asagidan muayene oldum o zaman. 1cm acikligim vardi.nstde sancim da cikti ama hala evde bekliyorum, yarin kontrolum var. belli olmuyor bazilari ertesi gun dogum yapiyor bazilari benim gibi bekliyormus. telas yapma bence ama sancin baslarsa acile gidersin. simdi gidersen aciklik kontrolu yaparlar ilk is muhtemelen. bebegin hareketlerini takip et. doktorunu arayabiliyorsan o seni en dogru sekilde yonlendirir aslinda canim.Kizlar Günaydın sabah nişanim gldi doktorim yarin gelck panik yapmalimiym suan pembe akıntı şeklinde![]()
Kafam karıştı işte canım acile gtsem alttan muayene ederler daha kötü olurmuyum diorum yarın sabah ti randevum.napsam.bilemedimmSakin ol bir dus al rahatla sonrasin da hastaneye git acilmani kontrol ederler ve nst cekilir benimde nisan gelmisti sabah 7 de ama acilma oglene kadar olmamisti
Aynı durumdayızgün içinde sürekli kucakta kalmak istiyor. Yatağa koyduğum anda ciyak ciyak bağırmaya başlıyor. Bugün siparişini vereceğim muhtemelen salı gelir dener mutlaka yazarım. Ben havalar çok sıcak gidiyor diye tereddüt etmiştim ama başka türlü olmayacak.
Sağarak ortalama üretimi görmek birazda içimi rahatlatmak istedim sanırım.
Evdekiler mama verelim dediklerinde çok kızdımsüt yettiği sürece kesinlikle vermeyi düşünmüyorum. Doğduğundan beri 2 defa mama verdim.
Kafam karıştı işte canım acile gtsem alttan muayene ederler daha kötü olurmuyum diorum yarın sabah ti randevum.napsam.bilemedimm