Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Geçmiş olsun canım. Okurken benim içim acıdı resmen. Allah korusun bebişlerimizi.

Öyle olunca çekiyor musun memeyi ağzından? Çıldırmıyor mu?

Kesinlikle çok gerekli. Neredeyse hiç çıkarmıyorum. Yara olacak gibi oluyor göğüs, kalkan sayesinde düzeliyor. Tek korkum olbey in dediği göğüs ucunu kesme olayı.

Canim kalkani 40 dakikadan fazla kullanma. Havalansin kurusun cikarip kapat. Zaten yastikciklari da sut kanallarini uyariyo bosuna sut dokuluyo uzun sure kullaniminda

Herkese iyi bayramlar.. Doğum yapanlara da bekleyenlere de Allah kolaylık versin.. Ece Umay 9.9.2016 da sabah 8 de 3040 gram olarak dogdu..
Bizim evde sadece annem ve ben varız. . Çok zorlanıyoruz ama sagolsun lar kız arkadaşlarım her şeyimize koşuyorlar. .
Gece uykumuz bizim de yok, sütüm yeterli gelmiyor gece çığlık çığlığa agliyor. Sarılığı da var bugün kontrole gideceğiz. . Mecburen mama başladık. Bakalım kontrolde göreceğiz kilo almış mi..

Eklentiler

• 426313278_65866.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 137
Maaşallah ece umaya allah bağıslasın,güzel bi ömrü olsun..normal doğummu yaptın,doğum hikayenide bekliyoruz cnm doğum yapmayan 3-5 kişi için☺☺

Maaşallah ece umaya allah bağıslasın,güzel bi ömrü olsun..normal doğummu yaptın,doğum hikayenide bekliyoruz cnm doğum yapmayan 3-5 kişi için☺☺
Evet doğum yapmayan 3-5 kişiyi unutmayin Sevin onları bende bugün valizi kapatacagim, bebeğin carsaflarini serecegim yani tüm hazırlığı bitirecegim bakalim gelecek mi

Evet doğum yapmayan 3-5 kişiyi unutmayin Sevin onları bende bugün valizi kapatacagim, bebeğin carsaflarini serecegim yani tüm hazırlığı bitirecegim bakalim gelecek mi
kolay gelsin canim, bebis de belki senin islerini bitirdigini hissedip gelmeyi secer artik benimki de pek inatci cikti, o kadar kasilmaya nisana ragmen keyfi yerinde sanirim. sana bir sey danismak istiyorum canim; simdi biz bu antalya sicaklarinda bebisi nasil giydirsek ve evde klima acsak mi bilemedim, sen ne dusunuyorsun? ilk dogdugunda iki kat giydircez biliyorum da kac gune kadar mesela? pismesin sonra minikler. yatak odamda vantilatorsuz duramiyorum ben. simdi bebek de ayni odada olunca acamam herhalde napicam kara kara dusunuyorum.

Masallah subhanallah nekadar tatli bir bebek
Rabbim anali babali buyutsun insallah
kismetse benimde kizim olacak veee suzi gorunce yine heycan basti :))

kızlar kontrolden geldik 2920 doğdu bugün 32 günlük 4350 olmuşuz. nasıl beslediysem artık demir için de kana bakıp verecekmiş kan vercez önce ezbere veremem dedi
cok guzel haber canim, her sey yolunda demek ki annesinin sutu de yaramis, afiyet bal seker olsun kuzucuk buyumus bile, boyle de devam etsin, hep saglikli kalsin, opuyoruz

kızlar kontrolden geldik 2920 doğdu bugün 32 günlük 4350 olmuşuz. nasıl beslediysem artık demir için de kana bakıp verecekmiş kan vercez önce ezbere veremem dedi
Oyyy oyyy masallah sutun nasil yaramis Insallah hepimizin boyle sutu olur
Dr.unu cok sevdim :))ezbere ilac vermiyor
burda bazi cocuk dr.lari bebek cok aglayinca bilindik par... diye bir fitil var onu veriyor..
uyumayan cocuga(yeni dogan degil) Alerji ilaci veren dr.biliyorum yan etkisi uyku oldugu icin ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…