- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yünlü biseyler giydiriyorsan o yapabilir bazi bebeklere yün alerji yapar. Kizimda öyle bi durum yasamamistimkızlar ya bebişimizin yüzünde biraz da boynunda kırmızı küçük sivilceler çıktıbilgisi olan var mı
benim kizda da oluyor isilik gibi belki sicaklardankızlar ya bebişimizin yüzünde biraz da boynunda kırmızı küçük sivilceler çıktıbilgisi olan var mı
cnm ben d vit vermeye basladim dun 3 damla ilk kizima vermemistim bingildagi kucuk die 1 yasindan sonra d vit dusuk cikinca doktor ilac verdi ve kizimda toksik etki yaratti malesefBunu bildiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Kabızlığıda peşinden getiriyor el kadar kuzular yazık ıkın ıkın bir hal oluyorlar. Kan alırken çok ağlıyor ama değerlerine baktırmadan demir başlamayı düşünmüyorum.
Evet canım demir kabızlık yapıyor. Bizlerde bile yaptı.
Benim bahsettiğim d vitamini. 15. günde başlayacakmışız. Kararsızım çünkü toksik etkisi varmış ve koruyucu bulunduğundan kanserojen içeriyormuş. Hoş bunlar nette yazanlar. Doktor bir arkadaşım var önce onunla görüşüp ona göre vermeyi düşünüyorum.
yok cnm hic kabiz yapmiyorlar...ama gaz yapiyor mu bilemedim bazen gazi oluyor cunku ben rezene kimyon anason iciyorumKızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Sağlık ocağından verdiler 15. gün başlamam için.
Kabız, gaz sorunu vs. yapıyor mu?
İsilik oluyor sicak oldugu zamanlarda gecer fazla kalmaz endiselenmekızlar ya bebişimizin yüzünde biraz da boynunda kırmızı küçük sivilceler çıktıbilgisi olan var mı
Bende de sut geliyor ama benim de pek besleyici degil saniyorum ufCanım ben de ilk baslarda siringayla veriodum baktim olmuyo simdi philipsin avent anne meme uyumlu biberonuyla veriyorum cok mecbur kalirsam..süt geliyo ama besleyici değil sanırım 1 saat sonra aglamaya basliyo tekrar
Biberonla canım. Philipsin biberonunu kullanıyorum anne memesine benzediği için ama o da damlama yapıyor. Bebek çekmezken genzine kaçabilir süt. Geçen süt pompası kiralama firmasında çalışan bir arkadaşım gelmişti bana, bir tane biberon önerdi. Medela calma biberon. Şuan en iyisi oymuş, emerek çektiği için bebek anne memesini de reddetmiyormuş. Onu deneyeceğim şimdi.
cnm peki kaka kivami rengi nasil..kuru kayisi falan ye belki bebege de iyi gelir bilemedim ama ben bebegin altini actigimda poposunu sildigimde hemen kaka yapioASSELL87 R rhyildiz yünlü değil canım giydirdiklerim bura sıcak. belki de sıcaktandır bilmiyorum. kızlar ya bide iki gündür bebeğim çok Zor kakasınj yapıyor 12 saati geçiyo bazen ve çok zorlanıyor. yediklerime de dikkat ediyorum. bu kaka yapmanın çözümü nü bilen var mı ya o ıkındıkça ben karşısında ölüyorum ya
yeni anne olunca sorularım da çok valla
cnm 15 gunluk oldugunda basla d vite ..sutun yetip yetmedigine de kaka ve cisli bez sayisi ile anlarsin..geceleri isikla uyumasin ki gece ve gunduzu ayirt etsin belki gaz sancisi cekiyordur aglamasindan anlarsin aglarken ayaklarini karnina cekiosa gazdan agliodurYa kızlar birkaç birşey sorucam. Dvit i Dr eve gider gitmez başla dedi eczane ve sağlık ocağı 15 gün diyor hangisini yapmalıyım bilemedim. Birde süt yetiyor mu bebeğimin karni doyuyor mu anlamıyorum. Çok sık uyanıyor kontrolumuze daha var. Sizler nasıl anlıyorsunuz. Buarada banyodan sonra uyandırmak neredeyse mümkün değil gece uyanik ve aglak ne yapmak lazım bilmiyorum![]()
kıvamı iyi rengi sarı ne yiceğimi Ne yemiyeceğimi şaşırdım ilk üç hafta çok iyiydi bu son bir haftadı r böylecnm peki kaka kivami rengi nasil..kuru kayisi falan ye belki bebege de iyi gelir bilemedim ama ben bebegin altini actigimda poposunu sildigimde hemen kaka yapio
kızlar ya bebişimizin yüzünde biraz da boynunda kırmızı küçük sivilceler çıktıbilgisi olan var mı
Ya kızlar birkaç birşey sorucam. Dvit i Dr eve gider gitmez başla dedi eczane ve sağlık ocağı 15 gün diyor hangisini yapmalıyım bilemedim. Birde süt yetiyor mu bebeğimin karni doyuyor mu anlamıyorum. Çok sık uyanıyor kontrolumuze daha var. Sizler nasıl anlıyorsunuz. Buarada banyodan sonra uyandırmak neredeyse mümkün değil gece uyanik ve aglak ne yapmak lazım bilmiyorum![]()
kıvamı iyi rengi sarı ne yiceğimi Ne yemiyeceğimi şaşırdım ilk üç hafta çok iyiydi bu son bir haftadı r böyleolbey canım belki sen bilirsin kaç saat yapmaması normal
Başta almamıştım ve göğüslerim yara oldu özellikle sol göğsüm. Hava almadan olmuyormuş onu anladım sürekli açık da gezemiyorsun. En sonunda sipariş ettim ve o kadar rahatlattı ki kremi sürüp takıyorum keşke hamileyken alıp koysaymışım ben tavsiye ederimdogum yapan arkdaslar hayırlıolsun , gögüs kalkan kullanıyormsunuz gercekten gerekli mi ???
canımtesekkür ederim bilgilendirdigin için ozaman kesin sipariş vericemmBaşta almamıştım ve göğüslerim yara oldu özellikle sol göğsüm. Hava almadan olmuyormuş onu anladım sürekli açık da gezemiyorsun. En sonunda sipariş ettim ve o kadar rahatlattı ki kremi sürüp takıyorum keşke hamileyken alıp koysaymışım ben tavsiye ederim![]()