- 22 Mart 2016
- 130
- 484
- 18
- 37
evet canim epey devam etti, giderek azaldi ve rengi kahveye dondu. bugun pek gelmedi, herhalde kesilmistir artik.
Bulgur ve soğan gaz yapıyor diye yemiyorum ben hata mı ediyorum neredeyse hiç birşey yemiyorum gaz korkusundan ona rağmen sancılanıyorYemek olarata bulgur-sogan yiyebilirsin genelde herkese etkili oluyor(kisir,pilav vs.olarak) hic moralini bozma hergecen gun artacak sutun
Bende oglumda basta dikkat ettimBulgur ve soğan gaz yapıyor diye yemiyorum ben hata mı ediyorum neredeyse hiç birşey yemiyorum gaz korkusundan ona rağmen sancılanıyor
Sizede iyi bayramlarIyi bayramlar cici annisler
Bende cok sik degistirdim altini gunde ortalama 10 bez filan kullandik. Acikcasi islak mendil kullandim canim. Ama hastaneye yatinca da bizden islak mendil istediler. Hastanede de kullaniyorlar yani. Bilemedim ki niye oldugunugeçmiş olsun canım benim bir an önce evinize gidersiniz umarım. bende bu enfeksiyon dan çok korkuyorum. kaka yapmasa da sık sık altını değiştiyorum. bide karışmak gibi olmasın canım da ıslak mendil falan kullanmıyorsun demi. ılık suyla siliyorum pamukla sonra tekrar pamukla kurutuyorum ben.sağlıkla kal
7. Gun baslattilar bize yarin bir hafta olacak baslayali herhangi bir sıkıntısı olmadi suana kadarKızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Sağlık ocağından verdiler 15. gün başlamam için.
Kabız, gaz sorunu vs. yapıyor mu?
Çok saol. Ödüm kopuyor kolik olursa diye.7. Gun baslattilar bize yarin bir hafta olacak baslayali herhangi bir sıkıntısı olmadi suana kadar
Benim oglus da gaz sıkıntısı cekmiyor şükür ama bazen memeye yapisik yasamak istiyor :) daha cok sanirim beni ariyor bugun bluzumu yatagina koyarak cozum buldum kendimce :))Çok saol. Ödüm kopuyor kolik olursa diye.
Şuanda maaşallah kendi yattığı yerden çıkarıyor gazını, uyku düzenide gece için fena değil. Değişmez inşallah.
Benim oglus da gaz sıkıntısı cekmiyor şükür ama bazen memeye yapisik yasamak istiyor :) daha cok sanirim beni ariyor bugun bluzumu yatagina koyarak cozum buldum kendimce :))
Bayiliyorlar canim:) ya benimkinin yanlışlikla meme agzindan ciksin cildiriyor tekrar memeyi tutana kadar resmen mememle savasiyor o kadar hirslaniyorkiAman maaşallahgaz olayı ciddi dert. Bende geceliğimi koymuştum
Sürekli memede kalsınlar dertleri bu.
Emişme seansı bitince kafayı memeye yaslayıp uyuyor
İlk 2 hafta hic sıkıntımız yoktu ama son 4 gündür gaz başladı inşallah başlamaz senin bebişin 15. Gün başladık bizde dvit o mu yaptı bilmem çok sancılanıyoruz bizKızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Sağlık ocağından verdiler 15. gün başlamam için.
Kabız, gaz sorunu vs. yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?