Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yemek olarata bulgur-sogan yiyebilirsin genelde herkese etkili oluyor(kisir,pilav vs.olarak) hic moralini bozma hergecen gun artacak sutun
Bulgur ve soğan gaz yapıyor diye yemiyorum ben hata mı ediyorum neredeyse hiç birşey yemiyorum gaz korkusundan ona rağmen sancılanıyor

Bulgur ve soğan gaz yapıyor diye yemiyorum ben hata mı ediyorum neredeyse hiç birşey yemiyorum gaz korkusundan ona rağmen sancılanıyor
Bende oglumda basta dikkat ettim
Benden 1hafta once dogum yapan kuzenim kurufasulte bile yiyordu
sonuc;onunkinin giki cikmiyordu benimki kolikti (
Gaz birazda cocugun yapisi ile ilgili bence, oglum kendini rahatlatacak kadar gaz cikaramiyordu
ben bacaklarini karnina itip cekiyordum okadar cok gaz cikariyorduki inanamazsin 20yi buluyordu bazen
suyuda cok ic
bide komposto yaparsan pekmezke tatlandir(kuru dut kompostosuda bana olumku etki yapmisti)
Birde rezene cayi hem gazi alir hem sutu arttirir(bulgurdan sonra icebilirsin)
Ayyy tekrar o gunleri hatirladim insallah bu bebis gazli olmaz

Bende cok sik degistirdim altini gunde ortalama 10 bez filan kullandik. Acikcasi islak mendil kullandim canim. Ama hastaneye yatinca da bizden islak mendil istediler. Hastanede de kullaniyorlar yani. Bilemedim ki niye oldugunu

İyi bayramlar herkese
Ben de eylül bebişimi bekliyorum 24ünde 40 haftam bitecek. Şu anda 39a başladım. Heyecanla artık keyfi ne zaman gelecek diye bakıyorum. Bayramı geçirsek çok iyi olacak tabi.
Bekleyenlere boş şans; doğurmuş olanlara da kolaylar gelsin

7. Gun baslattilar bize yarin bir hafta olacak baslayali herhangi bir sıkıntısı olmadi suana kadar
Çok saol. Ödüm kopuyor kolik olursa diye.
Şuanda maaşallah kendi yattığı yerden çıkarıyor gazını, uyku düzenide gece için fena değil. Değişmez inşallah.

Çok saol. Ödüm kopuyor kolik olursa diye.
Şuanda maaşallah kendi yattığı yerden çıkarıyor gazını, uyku düzenide gece için fena değil. Değişmez inşallah.
Benim oglus da gaz sıkıntısı cekmiyor şükür ama bazen memeye yapisik yasamak istiyor :) daha cok sanirim beni ariyor bugun bluzumu yatagina koyarak cozum buldum kendimce :))

Benim oglus da gaz sıkıntısı cekmiyor şükür ama bazen memeye yapisik yasamak istiyor :) daha cok sanirim beni ariyor bugun bluzumu yatagina koyarak cozum buldum kendimce :))

Aman maaşallah gaz olayı ciddi dert. Bende geceliğimi koymuştum
Sürekli memede kalsınlar dertleri bu.
Emişme seansı bitince kafayı memeye yaslayıp uyuyor

Aman maaşallah gaz olayı ciddi dert. Bende geceliğimi koymuştum
Sürekli memede kalsınlar dertleri bu.
Emişme seansı bitince kafayı memeye yaslayıp uyuyor
Bayiliyorlar canim:) ya benimkinin yanlışlikla meme agzindan ciksin cildiriyor tekrar memeyi tutana kadar resmen mememle savasiyor o kadar hirslaniyorki

Kızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Sağlık ocağından verdiler 15. gün başlamam için.
Kabız, gaz sorunu vs. yapıyor mu?
İlk 2 hafta hic sıkıntımız yoktu ama son 4 gündür gaz başladı inşallah başlamaz senin bebişin 15. Gün başladık bizde dvit o mu yaptı bilmem çok sancılanıyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…