Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Doktordan geldim. 1 hafta oncesiyle durum ayni..
Aciklik sadece 2 cm ve bebek tam kanala girmemis .
Istersen gel yarin suni sanciyla yapalim dedi. Ya da pazartesiyi bekliycez. En gec otesi bir karar vermemiz lazim, daha fazla beklemek istemiyorum dedi.
Pazartesi gidip nst yle bakicaz. O zmana kadar dogum kendiliginden baslamazsa, acilma hala yoksa yine suni sanciyla ptesi ya da sali olacak dogum. Hic istemiyordum suni sanci fln.. insallah iner de asagi acilma da olur dogal yollarla

Tatlım egzersiz yapiyormusun evde bende son haftalarimda yapmıştım yatağa ellerini köy destek alarak ayakların birbirine paralel olsun yatak hizasında naikce comel kalk bende fayda etmişti birde ellerini omuz hizaso da düz kaldırıp ayakların birbirine paralel şekilde oturacak şekilde comel kalk çok fayda ediyor tv izlerken yapıyordum ben

doktordan geldim, sonunda gerçekten içime sinen düşüncelerimi paylaşan bir doktorum oldu, biraz geç oldu ama hayırlısıymış diyorum. bayramda da burdaymış, doğum olursa çağırcaz gelecek. bebiş her an gelebilir de bekleyebilirde dedi. şuanda bir sorun yok, ben mümkün olduğunca normal doğum yaparım ama sezaryene bir sebep varsa da sancılarının geldiği o son anda belli olacak dedi. zaten araştırıp normal doğum yanlısı diye onu seçmiştim,beni yanıltmadı. bebiş gelmezse maksimum 40 hafta 4 güne kadar bekleyecekmiş. bugün de azcık leke geldi kan gibi. nişanım devam ediyor. hafif sancılar oluyor ama artmadı henüz. hareketimi ihmal etmiyorum. kilosu 3600 civarı, boyu 52-53cm gibi dedi.

sonunda gönlüne göre bi Dr buldun. yani mantıklı olan önce normal demeleri son dakika olurda bişey olursa zaten sezeryan olur. başta pat diye sezeryan diye kesip atmaları insanın canını sıkar. umarım normal doğar.sağlıkla kal. 40+4 e de kalmaz sancın hafiften başladıysa bol bol yürü sen

sağol canım. bu aralar hareketimi arttırdım. zaten bu son ayımızda ev sahibinin sürpriziyle kiradaki evimizden çıkmamız gerektiğini öğrendiğimizden beri ev arayışı filan derken mecburen koşturdum oraya buraya. ev bulduk hatta krediye başvurumuz da olumlu sonuçlandı, çıkmışken kendi evimize çıkalım dedik, umarım pişman olmayız bakalım. tapu işleri bayramdan sonraya kaldı maalesef. yoksa bebişe kadar taşınırdık da. hastaneden hastaneye koca sırt çantamı alıp otobüslerle gidiyorum, bol yürümüş oluyorum arada. beni gören bi garip bakıyor zaten bu koca göbekle napıyor bu deli gibisine . sırt çantasında da bebişin ve benim en acil ihtiyaçlarımızı taşıyorum arkadan hemen getirivercek biri yok diye . yani halimiz komik ama bence güzel bir hatıra olacak ilerde. sancım nstde çok çıkmış, ben az hissediyorum henüz. doktorum da en geç bu hafta gelir gibi konuştu. bir de onun önerisi esas sancılar başladığında hareketi ihmal etmemem. o zaman geldiğinde açıklığımın tamamlanması için bu hareketler çok önemliymiş. siz de sağlıkla kalın canım, kucak dolusu sevgiler

ayyy canım benim bende hep sırtımda sırt çantası git gel yaptım. ev işi de en iyisi olmuş. Türkiye de kiralar o kadar pahalı ki onun yerine kredi çek öde bir gün senin olur. umarım herşey gönlünzce olur. sağlıkla kal

Arkadaşlar merhaba bende 2015 Eylül annesiyim geçen yıldan bu yana Eylül ayından bu yaz bitimine kadar bebeğime almış olduğum kıyafetlerden vermek istediklerim var Eylül bebeği olduğu için burası daha uygun olur diye buraya yazıyorum. Burada veya diğer gruplarda bildiğiniz gerçekten ihtiyaç sahibi olan varsa bna yazabilir misiniz acil

Okudum devamındaki mesajlarını da. Hakkında hayırlısı olsun canım. Ben de devlet, özel, diğer bir özele muayene oldum hamileliğim boyunca. Son hafta kendi doktorum izin aldı gitti. Doğum olacağı gün düzensiz sancılar olunca açıklık var mı diye devlete bi muayene olayım diye gittim. Sen hep doğumhaneye geliyorsun, muayene olmak için geliyorsun sanki diye muayene etmediler ebeler. Stresle eve döndüm. İzin alan doktorumun olduğu özel hastaneye gitmek için hazırlandım. Yola çıktık. Daha iyi olan bir hastane var. Bi oraya bakalım dedi eşim, annem. Nasılsa doktorum yok diye bu hamileliğimde hiç muayene olmadığım bir hastaneye gittim. Ve 3 cm açıklık oluşmuş, hastane ortamı çok temiz diye orda yatmaya karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım ebe, doktor iyiydi şükür

Hareketi biraz ihmal etmistim ondan olmadi sanirim acilma. Yuruyus ve comelme hareketleriyle 2 gune acilir insallah. Acilma olsa da bebegin asagi inmeme ihtimali var mi. Ya da tam tersi bebek inse acilma olmasa yine suni sanci mi veriyorlar?

Icine sinen doktor bulmana cok sevindim . Seninle durumumuz baya yakin. Ama benim halihazırda 40+2 . Insallah hepimiz en hayirli zamanda saglikla kavusalim bebeklerimize

Dogum yapanlara hayirli olsun.bekleyenlere allah sabir versin 19eylulde cok dogum var anlasilan bizde o gunu bekliyoruz son haftalarim zor geciyo grip astim mide yanmasi neyse allaha sukur daha iyiyim bide bu oksurukten kurtulabilsem bi yandan da oglumun okul alisverisini ve ev temizligini bitirdim sukur. Bi haftaya tamamen iylesmis olurum insallah su bogazdaki gicik korkutuyo beni cok sezeryandan dolayi. Bayramda uslu uslu beklerler insallah

Bugun extra mamaya baskadik kizlar cunku bebis biraz zayifladi bolca emzirmeme ragmen memede emzirmemden sonra 30cc kadar vericekmisim gunde 6kere.
Olsun bisey olmaz saglikli olsunlar o yeter
Ben mecburi mama takviyesi yapicam
sag gogsumdeki kanallarin yarisi yok (
Gecen sene aldilar(surekli enfeksiyon oluyordu son iki yildir)
Bebisin buyudukce sutun artip emme reflekside artinca daha az mama vermeye baslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…