Burayı çok ozlediiiimmm
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Alintilayamadim mesajlari kizlar çok tesekkur ederim herkese
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
eylül ada bugün 5 günlük.Dogumum süper geçti..saat 12.30 da hastaneye gittik.esim de ankaradan askeriyeden izin aldi 12 de yanimdaydi cok sukur. Girdik hemen beni kalacagimiz odaya aldilar.kayinvalidem hastanede ebe oldugundan calisanlar hep yanimdaydi. ustumdeki herseyii cikartip önlük giydirdiler serum bagladilar.ve sedyeye yattimm ciktik yolaa basimda annem eşim kayinvalidem doğum ekibinden arkadaslarim ve fotograf cekmeyi kendine görev edinmis o şahane hastane calisani kadin
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
girdik ameliyathaneye sedyeden dogum masasina geçtim. Ekip çok sakin icerde klasik muzik acilmis hersey huzurlu..oturur pozisyonda dur dedi anestezi uzmani ellerini dizine koy kendini olabildigince kamburlastir dedi..simdi sirtina soguk bisey surceeeem evettt kendini kamburlastirrr omuzlarini asagi dogruu cok guzeeel kafani yere dogruuu olabildigi kadar indir cokkk guzeel simdi vurucam igneyi hissetmeyeceksin...ve igne..hicbir aci yok..sonra yattim kollarımi actim..belden altimi gormemem icin bi engel koydular.bu arada bikaç dakikada sol bacagim uyustu sonra popo sonra sag bacak uyustu..basimda bekleyen anestezi uzmani sorular soruyo bacaklarini kaldirabilio musun? yok..poponu sıkmaya calis..yok..hicbir his yok.. O an Allah felclilere yardim etsin diye dua ettigimi hatirliyorum.sonra müdahale basladi..anesteziden sakin sesli bi adam "miden bulanacak kusabilirsin tedirgin olma ben hemen gecircem mide bulantini" dedi..bikac dakikaya kusma hissi geldi ama kolumdan verdikleri ilacla hemen
geçti. Klasik müzik, ordaki ortam, dıt dıt nabız ölçer sesi..Hem huzurlu hem tedirgin hissediyo insan..Ekibe güvenmek çok güzel bi his.Sonra bebegim yan oldugu icin kafasini asagi indirmeleri gerekti..iste burda azcik zorlaniyo insan.Kafa asagi insin diye mide tarafima baski yapıldı. ilk bastirmada inmedi, ikincide daha agir bi baski..omuzlarimda hissettim baskiyi ama allahtan uzun surmuyo bastiriyolar birakiolar..Üçüncüde bebege ulastik dediler..ve bebegi çıkarıp aninda bana gösterdi doktor..o anın fotoğrafına baktikca hala tuylerim ürperiyo..ilk sorduğum şey "niye aglamiyo"
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
simdi aglamasini her duydugumda şükür diyorum..ve aldilar kızımı lazer dikisimi yaptilar odaya geçtim..sedyeden yataga aliolar ama bacaklar hala hissiz. aradan 4 - 5 saat gectikten sonra hafif hafif basladi sizlamalarim ama dayanilmayacak agrilar deil.adet sancisinin hafif şiddetli hali. Iki gün hastanede kaldim normalde bir gün kalinio ama beni gaz durumum düzene girene kadar tuttular.Velhasil evdeyiz zorlu günler geçiyor..Ne zorluk olursa olsun bebegimi göğsüme yatirdigim an hepsi geçip gidio..
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
Cok şükür bugünümüze.Cok konuştum arada buraya gelip sizle alintilasmayi özlüyorum
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
hepimize mutlu dogumlar kizlarr