Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Once ajenjo ajenjo şimdi sinemnur sinemnur sizde bırakıp gidiyorsunuz beni:mad: öyle koca gobekle bekleyen bir ben mi kalıyorum. İnsallah saglikla mutlulukla kavusursunuz evlatlariniza ve cook güzel günler görürsünüz beraber.:KK68:
Bende hala bi gelişme yok bugün sabahtan bi enerji geldi utuleri bitirdim evi süpurüp sildim çamaşır yemek falan ohh dişi kuş bana uğradı dedim ama çabuk geçti şu an çok yorgunum yatıyorum :uykucu:
Bende hamileligimi öğrendiğim zaman ege uni mezunu ve İzmir aşığı olarak 9 eylül de gelsin bu bebe demiştim. Hala bir umut bekliyorum. Çok güzel olacak doğum tarihi selim Tuna beyin :super:
cok sagol canim. biz de henuz bekliyoruz bakalim. senin bebis belki seni cok yormadan birden bi gun gelmeye karar verir. kac haftadir cok yoruldum ben. umarim en kolayindan guzel bir dogumun olur senin de. bu antalya sicaginda beklemek bi ayri zor sanki.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Mutlu uzun hayatları olsun inşallah bebişlerin ;)
Doğum bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah dualarım sizinle
Biz göz akıntısı göbek kanaması derken yogun bir dönem yaşıyoruz sürekli ilgi istiyor Bebek hayatım o oldu şikayetçi değilim çok şükür verene :)
Bebeği hasta olan arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum çabucak toparlanır inşallah siz güçlü olun ki onlar da sizden güç alsın duacıyımm sizlere de..
İyi geceler ;)

Masallah canim bebisine. Hakkinizda hayirlisi olmus hic normal mi sezeryan mi diye sartlanmamak lazim sartlar neyi gerektiriyorsa o oluyor. Agrilarin cabucak gecer insallah..

Ayyyy hadi hayirli haberlerle gel insallah :) masallah sakin olman ne guzel herhalde bebim elim ayagima dolanirdi :))
sagol canim. ben bile kendime sasirdim, asiri sakindim bugun. ki devlet hastanesine gidip hic anlatamayacagim manzaralara ve muameleye tanik oldum dogumhanede ama moralimi bozmadim. benim kiprak oglusum yarini beklerse ozelde baska bir doktora randevumuz var sabah. kendi doktorumuz bayram sonrasina kadar izinliymis hastaymis. nstde sancimiz coktu ama ben pek hissedemiyorum. simdilik evde bekliyorum bakalim. hepinize sevgiler..

cok sagol canim. biz de henuz bekliyoruz bakalim. senin bebis belki seni cok yormadan birden bi gun gelmeye karar verir. kac haftadir cok yoruldum ben. umarim en kolayindan guzel bir dogumun olur senin de. bu antalya sicaginda beklemek bi ayri zor sanki.
Evet cnm sıcakla aramiz çok kötü. Sağlıkla kolaylıkla mutlu mesut bir kavuşma olur inşallah :KK36: gelişmelerden haberdar etmeyi unutma.

Kizlar bugun cok kotu birgun benim icin. Zeynebim sabah ateslendi. Hastaneye geldik ve tahliller yapildi. Idrarinda ve kaninda enfeksiyon cikti. Kuzumu daha 16 gunluk oldugu icin yenidogana yatis yaptilar. Kuveze alindi. 3 saatte bir emzirmek icin hastanede bekliyorum. Dualariniza ihtiyacimiz var. Lutfen bizim icin dua eder misiniz :KK42:
Allah şifa versin, inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım. Ben de doğum yapalı 2 gün oldu. 2 gecedir bağrış bağrış hiç uyumadı bebek. Doğum yaptığım hastaneye götürdük dün. Doktor aç olduğu için uyumuyor demiş. Mama aldık. Gönlüm istemese de süt daha gelmediği için verdim. Devam ederse ertesi gün tekrar getirin idrar yolları enfeksiyonu olabilir demiş bugün yine götürdük. Kan aldılar. Birşey çıkmamış şükür. Anneden bebeğe de geçebilir demiş doktor enfeksiyon için, bol bol su içelim inşallah
Kızlar boğazım düğüm düğüm :KK43: bugün eşim evimize döndü ben annemlerdeyim 40imiz çıkana kadar :KK43: ama simdiden esimin yokluğu oturdu yüreğime simdiden özledim. Ona belli etmiyorum çünkü o daha üzgün kızımı özledim diyor şimdiden. Bu ayrılık diğerlerinden daha bir zor geldi bize. Zaman cabucak geçsin kizimla evimize dönelim sagsalim insallah...
Eminim çok zordur. Allah kolaylık versin :(

sagol canim. ben bile kendime sasirdim, asiri sakindim bugun. ki devlet hastanesine gidip hic anlatamayacagim manzaralara ve muameleye tanik oldum dogumhanede ama moralimi bozmadim. benim kiprak oglusum yarini beklerse ozelde baska bir doktora randevumuz var sabah. kendi doktorumuz bayram sonrasina kadar izinliymis hastaymis. nstde sancimiz coktu ama ben pek hissedemiyorum. simdilik evde bekliyorum bakalim. hepinize sevgiler..
Ay sancın mı geldi ne oldu. Kaçırdım :D anlatın bana da

Burayı çok ozlediiiimmm :110:Alintilayamadim mesajlari kizlar çok tesekkur ederim herkese:KK200: eylül ada bugün 5 günlük.Dogumum süper geçti..saat 12.30 da hastaneye gittik.esim de ankaradan askeriyeden izin aldi 12 de yanimdaydi cok sukur. Girdik hemen beni kalacagimiz odaya aldilar.kayinvalidem hastanede ebe oldugundan calisanlar hep yanimdaydi. ustumdeki herseyii cikartip önlük giydirdiler serum bagladilar.ve sedyeye yattimm ciktik yolaa basimda annem eşim kayinvalidem doğum ekibinden arkadaslarim ve fotograf cekmeyi kendine görev edinmis o şahane hastane calisani kadin :KK48: girdik ameliyathaneye sedyeden dogum masasina geçtim. Ekip çok sakin icerde klasik muzik acilmis hersey huzurlu..oturur pozisyonda dur dedi anestezi uzmani ellerini dizine koy kendini olabildigince kamburlastir dedi..simdi sirtina soguk bisey surceeeem evettt kendini kamburlastirrr omuzlarini asagi dogruu cok guzeeel kafani yere dogruuu olabildigi kadar indir cokkk guzeel simdi vurucam igneyi hissetmeyeceksin...ve igne..hicbir aci yok..sonra yattim kollarımi actim..belden altimi gormemem icin bi engel koydular.bu arada bikaç dakikada sol bacagim uyustu sonra popo sonra sag bacak uyustu..basimda bekleyen anestezi uzmani sorular soruyo bacaklarini kaldirabilio musun? yok..poponu sıkmaya calis..yok..hicbir his yok.. O an Allah felclilere yardim etsin diye dua ettigimi hatirliyorum.sonra müdahale basladi..anesteziden sakin sesli bi adam "miden bulanacak kusabilirsin tedirgin olma ben hemen gecircem mide bulantini" dedi..bikac dakikaya kusma hissi geldi ama kolumdan verdikleri ilacla hemen
geçti. Klasik müzik, ordaki ortam, dıt dıt nabız ölçer sesi..Hem huzurlu hem tedirgin hissediyo insan..Ekibe güvenmek çok güzel bi his.Sonra bebegim yan oldugu icin kafasini asagi indirmeleri gerekti..iste burda azcik zorlaniyo insan.Kafa asagi insin diye mide tarafima baski yapıldı. ilk bastirmada inmedi, ikincide daha agir bi baski..omuzlarimda hissettim baskiyi ama allahtan uzun surmuyo bastiriyolar birakiolar..Üçüncüde bebege ulastik dediler..ve bebegi çıkarıp aninda bana gösterdi doktor..o anın fotoğrafına baktikca hala tuylerim ürperiyo..ilk sorduğum şey "niye aglamiyo" :olamaz: simdi aglamasini her duydugumda şükür diyorum..ve aldilar kızımı lazer dikisimi yaptilar odaya geçtim..sedyeden yataga aliolar ama bacaklar hala hissiz. aradan 4 - 5 saat gectikten sonra hafif hafif basladi sizlamalarim ama dayanilmayacak agrilar deil.adet sancisinin hafif şiddetli hali. Iki gün hastanede kaldim normalde bir gün kalinio ama beni gaz durumum düzene girene kadar tuttular.Velhasil evdeyiz zorlu günler geçiyor..Ne zorluk olursa olsun bebegimi göğsüme yatirdigim an hepsi geçip gidio..:anne: Cok şükür bugünümüze.Cok konuştum arada buraya gelip sizle alintilasmayi özlüyorum :KK200: hepimize mutlu dogumlar kizlarr :KK15:

Canim gozun aydin cok guzel anlatmissin :) saglikla buyutmek nasib olsun. Cok opuyorum..

Sayfaları okuyamadm ama evet şu an çok şükür oğlum yanımda... Dün sezeryanla aldm kucağıma açılmam 3 cmdi ve suyum geliyodu çatı muayenesinde çok korkup gerildiğim için ve kuyruk sokumu kemiğinde problem olduğu için acil sezeryana alındım ve 11:58de civcivimiz bizimleydi.. Darısı bekleyenlere inşallah:)

Hayirlisi olmus canim. Iyi olmaniza sevindim saglikla buyusun kuzucuk.

Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Ben de yarin gidicem. Suni sanciyla dogumum baslatilacak hayirlisi hepimizin hakkinda. Ins saglicakla kavusuruz kuzularimiza

Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Kolaylikla gelsin insallah canim

Kızlar iyi akşamlarr ben dogum yaptım epidural sezeryan oldum . Şimdi evimizdeyiz şükür rüzgarda bende iyiyiz .2.650 gr dogdu ama saglıgı yerinde şükür biraz emme sorunumuz var emiyor ama kolayını buldu diliyle yalamayı seçiyor emme zamanlarımız bol aglamalı geciyor o yüZden dua eden yazan bütüüüün arkadaşlara teşekkürler dogum yapan arkadaşları tebrik ederim allah analı babalı büyütsün :)

Hosgeldiniz evinize. Bizde de var bi kedicik iki cekip birakiyo sonra akanlari yalamaya basliyo :)) zamanla ustalasiyorlar emmek konusunda hic uzulme. Saglikla buyusun insallah.

Hic bozma moralini hakkinda nerde nasil dogurmak hayirliysa oyle olsun. Saglikla kolaylikla gelsin canim insallah :)

Can'ım inşallah doğumun rahat geçer bebişine sağ salim kavuşursun yarın güzel bir gün olcak inş.

canim rabbim saglikla kavustursun ikinizi yarin o degisik duyguyu yasayacaksin hele ilk yuzunu gordugunde bambaska bir duygu 09-09 en guzel gunun olucak insallah rabbim sizi korusun pasacanin kilosuda cok guzel massalah cok iyi beslemisin pasacani .... dualarimdasiniz allaha emanet olun

Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Ben de yarin gidicem. Suni sanciyla dogumum baslatilacak hayirlisi hepimizin hakkinda. Ins saglicakla kavusuruz kuzularimiza

canim olabildigince kolay ve saglikli bir dogumun olsun insallah. saglikla kucagina al Tuna beyi, guzel haberlerini bekliyoruz. biz de yarina yetisecek miyiz biraz daha bekleyecek miyiz belli degil, bekleyisteyiz. opuyoruz kocaman..

sinemnur sinemnur ay canım dualarım seninle... Insallah yarin ikinizde saglikli bir sekilde kavusursunuz birbirinize :) her şey hayalindeki gibi olur umarim

İnşallah sağlıklı bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz herşey çok güzel olur.

sinemnur sinemnur canim yarin buyuk gun senin icin. Saglikla kolaylikla gelsin Selim Tuna bey. Kocaman sariliyorum sana, iyi dinlen bu gece.. Hersey yolunda gitsin tez zamanda guzel haberlerinizi ver bize :)
Hepinize sevgiyle kocaman sarılıyorum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için, 8 saat sonra yatışım yapılacak, evde vakit geçmiyor, beşiğini seyrediyorum kuzumun, ona ilk mektubumu yazmaya başladım, sözcükler bomboş kalıyor, Allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah. Doğumu olacaklara yardım etsin Rabbim.

sinemnur sinemnur yarın senin için çook güzel geçsin inşallah. Sağlıkla al bebişi kucağına, mutlaka ilk getirdiklerinde kokla. İnanılmaz güzel:KK200:

ajenjo ajenjo G Gul1806 kızlar bir avazda gelsin bebişler inşallah. Sağlıkla:nazar:

@dilanbade gözün aydın olsun canım. :nazar:
Adaşımıza selamlar:halay:

@ftslymn canım seninde gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüsün bebeğin

Ay sancın mı geldi ne oldu. Kaçırdım :KK70: anlatın bana da
nişan geldi canım sabah gelmişti, ilk önce sağlık ocağında ebeye danıştım, hastaneye git dedi. devlet hastanesi aciline gittim, açıklığa iki kere baktılar alttan, 1cmmiş henüz. nstde ben hissetmiyordum ama epey sancım çıkmış, 3 saate yakın bağlı kaldım. sonra istersen yatış yapıp takip edelim istersen evde bekle dediler, tabi ben orda yaşadıklarımdan sonra koşa koşa eve geldim. oğluşum bekleyecek gibi, yarın sabah özelde randevumuz var bakalım ne diyecekler ordan.. kucak dolusu sevgiler :KK36:

Burayı çok ozlediiiimmm :110:Alintilayamadim mesajlari kizlar çok tesekkur ederim herkese:KK200: eylül ada bugün 5 günlük.Dogumum süper geçti..saat 12.30 da hastaneye gittik.esim de ankaradan askeriyeden izin aldi 12 de yanimdaydi cok sukur. Girdik hemen beni kalacagimiz odaya aldilar.kayinvalidem hastanede ebe oldugundan calisanlar hep yanimdaydi. ustumdeki herseyii cikartip önlük giydirdiler serum bagladilar.ve sedyeye yattimm ciktik yolaa basimda annem eşim kayinvalidem doğum ekibinden arkadaslarim ve fotograf cekmeyi kendine görev edinmis o şahane hastane calisani kadin :KK48: girdik ameliyathaneye sedyeden dogum masasina geçtim. Ekip çok sakin icerde klasik muzik acilmis hersey huzurlu..oturur pozisyonda dur dedi anestezi uzmani ellerini dizine koy kendini olabildigince kamburlastir dedi..simdi sirtina soguk bisey surceeeem evettt kendini kamburlastirrr omuzlarini asagi dogruu cok guzeeel kafani yere dogruuu olabildigi kadar indir cokkk guzeel simdi vurucam igneyi hissetmeyeceksin...ve igne..hicbir aci yok..sonra yattim kollarımi actim..belden altimi gormemem icin bi engel koydular.bu arada bikaç dakikada sol bacagim uyustu sonra popo sonra sag bacak uyustu..basimda bekleyen anestezi uzmani sorular soruyo bacaklarini kaldirabilio musun? yok..poponu sıkmaya calis..yok..hicbir his yok.. O an Allah felclilere yardim etsin diye dua ettigimi hatirliyorum.sonra müdahale basladi..anesteziden sakin sesli bi adam "miden bulanacak kusabilirsin tedirgin olma ben hemen gecircem mide bulantini" dedi..bikac dakikaya kusma hissi geldi ama kolumdan verdikleri ilacla hemen
geçti. Klasik müzik, ordaki ortam, dıt dıt nabız ölçer sesi..Hem huzurlu hem tedirgin hissediyo insan..Ekibe güvenmek çok güzel bi his.Sonra bebegim yan oldugu icin kafasini asagi indirmeleri gerekti..iste burda azcik zorlaniyo insan.Kafa asagi insin diye mide tarafima baski yapıldı. ilk bastirmada inmedi, ikincide daha agir bi baski..omuzlarimda hissettim baskiyi ama allahtan uzun surmuyo bastiriyolar birakiolar..Üçüncüde bebege ulastik dediler..ve bebegi çıkarıp aninda bana gösterdi doktor..o anın fotoğrafına baktikca hala tuylerim ürperiyo..ilk sorduğum şey "niye aglamiyo" :olamaz: simdi aglamasini her duydugumda şükür diyorum..ve aldilar kızımı lazer dikisimi yaptilar odaya geçtim..sedyeden yataga aliolar ama bacaklar hala hissiz. aradan 4 - 5 saat gectikten sonra hafif hafif basladi sizlamalarim ama dayanilmayacak agrilar deil.adet sancisinin hafif şiddetli hali. Iki gün hastanede kaldim normalde bir gün kalinio ama beni gaz durumum düzene girene kadar tuttular.Velhasil evdeyiz zorlu günler geçiyor..Ne zorluk olursa olsun bebegimi göğsüme yatirdigim an hepsi geçip gidio..:anne: Cok şükür bugünümüze.Cok konuştum arada buraya gelip sizle alintilasmayi özlüyorum :KK200: hepimize mutlu dogumlar kizlarr :KK15:
Hayirli olsunnn ne guzel oyle klasik muzikle iyi tanıdık guvendigin bir ekiple dogum yapmak. Darisi basimiza. Allah sana da bebegine de hep saglikli huzurlu gunler gostersin insallah
Umarım bu gece suyun gelir sabaha alırsın bebeğini sağlıkla kucağına kendim için ettiğim dua da bu zira:halay:
Benim de beklenen dogum tarihim 10 eylul seninle ayni. Doktor 7si de demisti gerci ama gecti o artik. Ben de amiin diyim bekleyen herkes icin

Benim de yarin kontrolum var sabah erkenden. Bakalim doktor ne diycek belki benimki de suni sanci teklif eder. Gerci ben 1 hafta daha bekleme niyetindeyim ama..
Kızlar iyi akşamlarr ben dogum yaptım epidural sezeryan oldum . Şimdi evimizdeyiz şükür rüzgarda bende iyiyiz .2.650 gr dogdu ama saglıgı yerinde şükür biraz emme sorunumuz var emiyor ama kolayını buldu diliyle yalamayı seçiyor emme zamanlarımız bol aglamalı geciyor o yüZden dua eden yazan bütüüüün arkadaşlara teşekkürler dogum yapan arkadaşları tebrik ederim allah analı babalı büyütsün :)
Allah bagislasinn
Diliyle yaliyor demek, Allahim nasil bir sey bu yaa nasil tatlilar nasil duygular bunlar. Sabirsizlaniyorum artik :))

nişan geldi canım sabah gelmişti, ilk önce sağlık ocağında ebeye danıştım, hastaneye git dedi. devlet hastanesi aciline gittim, açıklığa iki kere baktılar alttan, 1cmmiş henüz. nstde ben hissetmiyordum ama epey sancım çıkmış, 3 saate yakın bağlı kaldım. sonra istersen yatış yapıp takip edelim istersen evde bekle dediler, tabi ben orda yaşadıklarımdan sonra koşa koşa eve geldim. oğluşum bekleyecek gibi, yarın sabah özelde randevumuz var bakalım ne diyecekler ordan.. kucak dolusu sevgiler :KK36:
benim de gecen haftadan beri 2 cm aciklik ve nstde sanci var ama ben bir sey hissetmiyorum. Sen hissediyor musun sancilarini?

Canım benim kanala 6-7 cm açıklıkla girdi kanala biliyorsun ve doğum sancılarım 24 saat öncesinde başlamıştı. Normali çok istiyorsan doktoruna bu konuda ricada bulunabilirsin. Pelvik muayenen olmuş muydu?
Bu doktorların sezeryan yapmak için boyle seyler söylediğini düşünüyor insan :işsiz: benim kanal olayı son dakika oldu ilk doğumda

Hayirli olsunnn ne guzel oyle klasik muzikle iyi tanıdık guvendigin bir ekiple dogum yapmak. Darisi basimiza. Allah sana da bebegine de hep saglikli huzurlu gunler gostersin insallah

Benim de beklenen dogum tarihim 10 eylul seninle ayni. Doktor 7si de demisti gerci ama gecti o artik. Ben de amiin diyim bekleyen herkes icin

Benim de yarin kontrolum var sabah erkenden. Bakalim doktor ne diycek belki benimki de suni sanci teklif eder. Gerci ben 1 hafta daha bekleme niyetindeyim ama..

Allah bagislasinn
Diliyle yaliyor demek, Allahim nasil bir sey bu yaa nasil tatlilar nasil duygular bunlar. Sabirsizlaniyorum artik :))

benim de gecen haftadan beri 2 cm aciklik ve nstde sanci var ama ben bir sey hissetmiyorum. Sen hissediyor musun sancilarini?
yok canım ben de hissedemiyorum. daha fazla sancı hissettiğim zamanlar olmuştu önceden. ama bugün sadece çok hafif kasılmalar oluyor. ebe hemsire epey bi sancım olduğunu söyledi, uzun uzun da nstye bağlı kaldım mecbur, çok fena sıkıldım. ortam da hiç hoş değildi zaten.

Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne hoş anlatmışsınız

Kızlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı, biraz sancı çıktı nstde ama hala kafa kanala girememişti, doktorumuz ölçümler sonucu" yine söylüyorum girmeyecek kanala, isterseniz bugün alalım gayet tombik bu afacan" dedi. Çantamız arabadaydı ama bugün değil yarın olsun dedik, yarın sabah 8:00 da yatış yapılacak, prosedür işlemler, serum vs. saat 09:00 da kavuşacağız inşallah, doktordan çıkınca eve gelemedim eşimle dolaştık biraz, hem sakin,hem heyecanlı, hem şaşkın, hem hazır, hem değil... ne hallerdeyim bilemedim...Lütfen çok dua eder misiniz bize, hepiniz hakkınızı helal edin, 9 ay boyunca yardımınız, desteğiniz, paylaşımlarınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz, ablalığınız için çok teşekkür ederim, inşallah kimseyi üzmemiş kırmamışımdır, olduysa da isteyerek olmamıştır, sürçi lisan olduysa affedin, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun.
Ayyy Can'ım Allah yardımcın olsun inşallah duamdasın benimde bu gün kontrolüm vardı cimartesi bande inşallah bebeğime kavuşacağım bana da doğumda dua edermisin

İyi geceler kızlar mesajlara yetişmeye çalışıyorum ame kaçırdığım varsa hepinizi tebrik ediyorum kuzucuklara sağlık güzel ömür diliyorum Allah kısmet ederse bende cumartesi bebeğime kavuşuyorum spinal sezeryan olacak dua etekseniz sevinirim o katar heyecanlıyım Kı uykusuzluğum katlandı gece bu saat gözümde bir damla uyku yok allahım bana da banım gibilere de sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah

Back