Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
yok canım ben de hissedemiyorum. daha fazla sancı hissettiğim zamanlar olmuştu önceden. ama bugün sadece çok hafif kasılmalar oluyor. ebe hemsire epey bi sancım olduğunu söyledi, uzun uzun da nstye bağlı kaldım mecbur, çok fena sıkıldım. ortam da hiç hoş değildi zaten.
3 saat de cok cok fazla gercekten. Nst dedigin 15 20 dk olmuyor mu. Ne gerekceyle o k adar uzun tuttular ki?

İlişkiye girdik sancım tuttu kızlar tavsiye ederim 8 dk da bir falan geliyo sanırım birazdan doğuma gideceğim duşumu aldım hazırlanıyım saçımı falan kurutıyım haberdar ederim yine
Iliski ise yariyor gercekten galiba, ben son 10 gune girince dogum zamanına mudahele etmis olmayalim diye istemedim ama yarin doktora sorucam, bebis de gelecek gibi degilse artik is basa dustu :))

İlişkiye girdik sancım tuttu kızlar tavsiye ederim 8 dk da bir falan geliyo sanırım birazdan doğuma gideceğim duşumu aldım hazırlanıyım saçımı falan kurutıyım haberdar ederim yine

Insallah cok kolay gecer dogumun, saglikla huzurla kucagina alirsin bebegini.

Bebekli ev ne çok dağılıyormuş yahu. Topla topla bitmiyor. Eşim de hasta evde karantinaya aldım. Maskeyle giriyorum odasına. Kaç gündür hem onunla hem bebekle hem evle ilgilenmekten lohusalığımı unuttum. Sonunda dayanamayıp ağlama krizine girdim.
Annelerin de yatıya misafirleri geldi aksi gibi yardımcı kimse yok yanımda. Hata veriyor beynim. :rolleyes:
Ya bu arada doğumdan beri sol gözümde görme kaybı var biraz yeşil görüyorum bir kısmı. Doktora sordum ıkınmadan ötürü beyin basıncında artma oluyormuş, geçici dedi ama 10 gün bitti halen aynı yerde. Var mı yaşayan bu tarz?
Geçmiş olsun.
Ben de ağlamaya yer arıyorum resmen. Bir de eşim baya sarsıldı doğumda ve sonrasında. Sanki lohusa o gibi. Hatta hastaneye gelenler bile farketti. Abim dayanamayıp söyledi de, sanki bizim kız değil de sen doğurmuşsun gibi dedi:)
Görme problemi yaşamadım ben. İnş senin de geçer biran önce. Tedavisi neymiş?

R rootstock benim bir arkadasimin ablasinin dogumdan sonra gozlerinde sorun olmustu. Hatta kor oldu ablam dogumda diye anlatmıştı arkadasim ama gecici bir durum olmus. Ne kadar zamanda gectigini bilmiyorum ama benim tanidigimda ablasi gayeett iyi normal goruyordu

cnm doktoruna da sana da helal olsun..doktorunda cok sabirliymis sende.iyi ki diretmissiniz de normal olmus..hayirli olsun Allah anali.babali buyutsun ins
Teşekkürler Can'ım.
Evet, son hafta başladığım doktorum isteğimi dikkate aldı sağolsun. Kısmet gerçekten bu işler. Kendi doktorumu dinlesem kontrole gittiğim gün apar topar sezeryan oluyordum. Gerçi perinatologa gitmesem yine bebeğimi riske atamaz kabul ederdim herhalde. Ama bu işin uzmanı risk takiple ekarte edilebilir deyince rahatladım.

Selam kızlar bende doğurdum sonunda çok şükür darısı bekleyen tüm anişlere özellikle günü biten bitmek üzere olan anneler size tavsiyem benim günüm dolmasna 2 gün varken pazar günü yani kalktım iki saat yürüyüş yaptım ama inanın hiç umudum yoktu sancım gelmez ama deniyim şansımı dedim 4 gibi eve geldim 5 de hafif bi karın ağrısı yok artık olabilir mi dedim kendi kendime takip ettim ağrımı 15 20 dk bir düzenli sancım geldi şok oldum eşimi aradım yok sen doğuramazsn dedi inanmadı çünkü kızımda 41+2 de suni sancı falan zorla doğurttular kalktım yemek yaptım kızımın karnını doyur düm sancılar şiddetlendi ve sıklaştı eşimde gelmişti zanen doktora gittik gece 11 gibi 3.30da da doğdu yavrum size tavsiyem bol yürüyüş ve sıcak banyo kızlar
Canım tebrikler, hayırlı olsun.
Ben de son hafta günde 2 saat yürüyüş, 200 çömelme, 2 sıcak banyo yaptım, ama bana mısın demedi:( darısı ikincide başıma inş:) normal sancı fitille gelenden daha mı kolay?

3 saat de cok cok fazla gercekten. Nst dedigin 15 20 dk olmuyor mu. Ne gerekceyle o k adar uzun tuttular ki?

Iliski ise yariyor gercekten galiba, ben son 10 gune girince dogum zamanına mudahele etmis olmayalim diye istemedim ama yarin doktora sorucam, bebis de gelecek gibi degilse artik is basa dustu :))
ben de hic anlamadim canim. ama bu devlet hastanesinin dogumhanesinde dun tanik oldugum en katlanilir olaydi, gerisi mide kaldircak cinsten degil yani burda anlatmam da hos olmaz. kesin orada yapacaktim dogumu ama vazgectim. ozeldeki doktorum da bayram sonrasina kdar hastalik izni almis. baska guvenebilcegim 2 doktor da yine izne cikmis. bugun 10:50de bi baska doktordan randevu alabildim sonunda. her seyde bir hayir vardir diyerek moralimizi bozmadan bekliyoruz yayamazimizi ;)

Hayirli olsunnn ne guzel oyle klasik muzikle iyi tanıdık guvendigin bir ekiple dogum yapmak. Darisi basimiza. Allah sana da bebegine de hep saglikli huzurlu gunler gostersin insallah

Benim de beklenen dogum tarihim 10 eylul seninle ayni. Doktor 7si de demisti gerci ama gecti o artik. Ben de amiin diyim bekleyen herkes icin

Benim de yarin kontrolum var sabah erkenden. Bakalim doktor ne diycek belki benimki de suni sanci teklif eder. Gerci ben 1 hafta daha bekleme niyetindeyim ama..

Allah bagislasinn
Diliyle yaliyor demek, Allahim nasil bir sey bu yaa nasil tatlilar nasil duygular bunlar. Sabirsizlaniyorum artik :))

benim de gecen haftadan beri 2 cm aciklik ve nstde sanci var ama ben bir sey hissetmiyorum. Sen hissediyor musun sancilarini?

Canim beklemmeyi ben de istiyorum aslinda ama tatile denk geliyor o endiselendiriyor beni gunlerimiz ayni sanirim benim yarin 40 bitiyor

tubisimben tubisimben sinemnur sinemnur banu86 banu86 kızlar hanginizin tarihi kesinleşti herşeyi okuyamıorum durumlar nasıl? Merak ettim çok :KK23:
Canm benimki henüz kesinleşmedi ama 40. Haftaya kadar bekleyeceğiz büyük ihtimal 23-26 eylül arası olur diye düşünüyorum en sonlarda ben varım yani :halay: 2016 eylülü kapatır çıkarım :rolleyes:

benim de epidural sezeryan 19 eylülde bayram sonrası alıcaklar. Yarın da son muayene nst bakar sanırım artık :)
Oo sen bayram sonu hemen bebişine kavuşuyorsun artık bende istiyorum ama bebeğin gelişimi için doktorum beklemekten yana bir kaç gün daha sabredeceğiz artık:KK76:

ben de hic anlamadim canim. ama bu devlet hastanesinin dogumhanesinde dun tanik oldugum en katlanilir olaydi, gerisi mide kaldircak cinsten degil yani burda anlatmam da hos olmaz. kesin orada yapacaktim dogumu ama vazgectim. ozeldeki doktorum da bayram sonrasina kdar hastalik izni almis. baska guvenebilcegim 2 doktor da yine izne cikmis. bugun 10:50de bi baska doktordan randevu alabildim sonunda. her seyde bir hayir vardir diyerek moralimizi bozmadan bekliyoruz yayamazimizi :KK66:
Oyle tabi moral bozmak yok bebisler hissetmesin :))

Merhaba:) bende kavuştum yavruma 7eylul de saat 14:15 civari geldi kizimiz. Epidural sezeryan oldum bebis de bende iyiyiz cik sukur ☺️
Gozunuz aydin hayirli ugurlu olsun

Canim beklemmeyi ben de istiyorum aslinda ama tatile denk geliyor o endiselendiriyor beni gunlerimiz ayni sanirim benim yarin 40 bitiyor
benim 40 bitti. 40+2 bugun. Benim doktor bayramda da burdayim dedi o yuzden endiselenmedim cok sukur. Seninki de insallah en uygun hayirli zamanda olur

Kızlar ayaklarımın altı soyuluyo ya :KK43: soyulurken kasiniyor. Sizde de var mı boyle bur durum?

kaşıntı önemli doktoruna soylemelisin. benimde olmuştu ama tüm vucudumda.. doktor kan tahlili istemişti. değerlerim normal çıktı ama doktorum ilk defa bi şkayetimi önemsemişti :) internetten de hamilelikte kaşıntı diye bakarsan ciddiyetini görebilirsin. ben çok önemsemediğim için baya kaşıntı yaşadım ilk ellerim ve ayaklarmda başladı sonra tüm vucudum ondan öncede soyuluyodu. bi kaç tane krem verdiler şimdi normal bi sıkıntı yok .

19 u yoğun bir gün olacak belli ki :) bugün randevum vardı nst ile baktılar sancı görünmedi. Anestezi doktoruyla da görüştüm bilgi verdi . Baya heyecanlndım :) Odaya filan baktım ayyyy ayyyy :)
Ya sorma hastanede dolaşırken söyleyip duruyorum şimdi bu odalarda bende mi kalıcam diye resmen 10gün kaldııı:oha: Benim nst de sancım çıkıyor ya ama açıklık yok, hanımefendi ısrar etmezse şimdilik 19 eylül :KK45:

İyi geceler kızlar mesajlara yetişmeye çalışıyorum ame kaçırdığım varsa hepinizi tebrik ediyorum kuzucuklara sağlık güzel ömür diliyorum Allah kısmet ederse bende cumartesi bebeğime kavuşuyorum spinal sezeryan olacak dua etekseniz sevinirim o katar heyecanlıyım Kı uykusuzluğum katlandı gece bu saat gözümde bir damla uyku yok allahım bana da banım gibilere de sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah

Saglikla kucakla canim kolay bir dogum olsun insallah :)

Guzel haberlerini bekliyoruz kolaylikla gelsin insallah..

Merhaba:) bende kavuştum yavruma 7eylul de saat 14:15 civari geldi kizimiz. Epidural sezeryan oldum bebis de bende iyiyiz cik sukur ☺️

Gozun aydin canim allah saglikla buyutmek nasib etsin

Back