- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 3800-4000 gramın üstünde doğacak görünüyor dedi, yarın göreceğiz gerçek rakamı. Hayırlısı inşallah...Canim kac kilo ki benim bebise de iri diyor doktor galiba bana da sezeryan gorunuyr
Amin kuzum benim inşallah, benim de hakkım varsa helal olsun tabii, hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım inşallah, Allah razı olsun, yarın iyi haberlerle buluşuruz burada inşallah, damadının fotosunu atarım canım inşallah yarın. Rabbim hepimize ağrısız sancısız kolay doğumlar nasip etsin.sinemnur canım hadi gözün aydın çok sevindim bebişine kavuşuyosun,tabi ki hakkkıımız varsa helal olsun canımm sende bizlere çoookkk faydalı oldun hep destek oldun ,sağlıkla kavuşun inşallah kuzunla dualarımz seninle,senden gelecek iyi haberleri bekleyeceğiz,ve tontiş damadımın fotosunu merakla bekliycezz Allah kurtarsın canım
![]()
Çok teşekkür ederim canım, vuslatımız yakın inşallah da zaman geçmiyor sanki, 12 -13 saat kalmışsinemnur gozun aydin artik vuslat cok yakin
dualarim sizinle saglikla kucagina alirsin insallah selim tuna ni
artik yeni paylasimlar yeni konular yeni bir sayfa acilacak konumuzda ne guzel
ayyy bende bugun cok duygusalim ://zaten baharda hep duygusallasirim isin icine birde hormonlar girince bugun iyice duygusallastim
Evet canım sıramız geldisinemnur ayyyy canım hadi doğum hikaye si yazma sırası sende. sağlık la kucağına alırsın umarım. bol bol sütün olsunnn .haber bekliyoruz
Amin amin inşallahUmarım bu gece suyun gelir sabaha alırsın bebeğini sağlıkla kucağına kendim için ettiğim dua da bu zira![]()
Ben de bitmese hamilelik çok güzel diyordum ta ki alerji olana kadar. Hiç hareket edemiyorum terledigim an kaşıntı başlıyor. Bunaldim artık dogsa da kasintilar bitse diyorumMerak etme ben seni bekliyorum bugun tarih tekrar konusuldu 21yatis 22si dogum kismetse
Bu arada 2-3gundur benimde disi kusum geldi :))) camlar dolaplar fayanslar hem piril piril hem gicir gicir oldu :))
3gundurde resmen bicak saplaniyor vajinama icini oyuyorlar sanki ://nst de 2kere 60 dsha donrada duzensiz 40falan cikti sancilar
Ama bugun huzunlendim biraz bu seruvenin sonuna geliyoruz.yavrum ne guzel hep ve yalniz benimleydi ://
hepimizle saglikli hayirli dogumlar diliyorum
Can'ım inşallah doğumun rahat geçer bebişine sağ salim kavuşursun yarın güzel bir gün olcak inş.Kızlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı, biraz sancı çıktı nstde ama hala kafa kanala girememişti, doktorumuz ölçümler sonucu" yine söylüyorum girmeyecek kanala, isterseniz bugün alalım gayet tombik bu afacan" dedi. Çantamız arabadaydı ama bugün değil yarın olsun dedik, yarın sabah 8:00 da yatış yapılacak, prosedür işlemler, serum vs. saat 09:00 da kavuşacağız inşallah, doktordan çıkınca eve gelemedim eşimle dolaştık biraz, hem sakin,hem heyecanlı, hem şaşkın, hem hazır, hem değil... ne hallerdeyim bilemedim...Lütfen çok dua eder misiniz bize, hepiniz hakkınızı helal edin, 9 ay boyunca yardımınız, desteğiniz, paylaşımlarınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz, ablalığınız için çok teşekkür ederim, inşallah kimseyi üzmemiş kırmamışımdır, olduysa da isteyerek olmamıştır, sürçi lisan olduysa affedin, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun.
Kızlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı, biraz sancı çıktı nstde ama hala kafa kanala girememişti, doktorumuz ölçümler sonucu" yine söylüyorum girmeyecek kanala, isterseniz bugün alalım gayet tombik bu afacan" dedi. Çantamız arabadaydı ama bugün değil yarın olsun dedik, yarın sabah 8:00 da yatış yapılacak, prosedür işlemler, serum vs. saat 09:00 da kavuşacağız inşallah, doktordan çıkınca eve gelemedim eşimle dolaştık biraz, hem sakin,hem heyecanlı, hem şaşkın, hem hazır, hem değil... ne hallerdeyim bilemedim...Lütfen çok dua eder misiniz bize, hepiniz hakkınızı helal edin, 9 ay boyunca yardımınız, desteğiniz, paylaşımlarınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz, ablalığınız için çok teşekkür ederim, inşallah kimseyi üzmemiş kırmamışımdır, olduysa da isteyerek olmamıştır, sürçi lisan olduysa affedin, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun.
canim rabbim saglikla kavustursun ikinizi yarin o degisik duyguyu yasayacaksin hele ilk yuzunu gordugunde bambaska bir duygu 09-09 en guzel gunun olucak insallah rabbim sizi korusun pasacanin kilosuda cok guzel massalah cok iyi beslemisin pasacani .... dualarimdasiniz allaha emanet olunKızlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı, biraz sancı çıktı nstde ama hala kafa kanala girememişti, doktorumuz ölçümler sonucu" yine söylüyorum girmeyecek kanala, isterseniz bugün alalım gayet tombik bu afacan" dedi. Çantamız arabadaydı ama bugün değil yarın olsun dedik, yarın sabah 8:00 da yatış yapılacak, prosedür işlemler, serum vs. saat 09:00 da kavuşacağız inşallah, doktordan çıkınca eve gelemedim eşimle dolaştık biraz, hem sakin,hem heyecanlı, hem şaşkın, hem hazır, hem değil... ne hallerdeyim bilemedim...Lütfen çok dua eder misiniz bize, hepiniz hakkınızı helal edin, 9 ay boyunca yardımınız, desteğiniz, paylaşımlarınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz, ablalığınız için çok teşekkür ederim, inşallah kimseyi üzmemiş kırmamışımdır, olduysa da isteyerek olmamıştır, sürçi lisan olduysa affedin, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun.
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Ben de yarin gidicem. Suni sanciyla dogumum baslatilacak hayirlisi hepimizin hakkinda. Ins saglicakla kavusuruz kuzularimizaKızlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı, biraz sancı çıktı nstde ama hala kafa kanala girememişti, doktorumuz ölçümler sonucu" yine söylüyorum girmeyecek kanala, isterseniz bugün alalım gayet tombik bu afacan" dedi. Çantamız arabadaydı ama bugün değil yarın olsun dedik, yarın sabah 8:00 da yatış yapılacak, prosedür işlemler, serum vs. saat 09:00 da kavuşacağız inşallah, doktordan çıkınca eve gelemedim eşimle dolaştık biraz, hem sakin,hem heyecanlı, hem şaşkın, hem hazır, hem değil... ne hallerdeyim bilemedim...Lütfen çok dua eder misiniz bize, hepiniz hakkınızı helal edin, 9 ay boyunca yardımınız, desteğiniz, paylaşımlarınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz, ablalığınız için çok teşekkür ederim, inşallah kimseyi üzmemiş kırmamışımdır, olduysa da isteyerek olmamıştır, sürçi lisan olduysa affedin, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun.
Suni sancıyla normal doğum mu olacak canım daha günün dolmamış neden acaba?Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Ben de yarin gidicem. Suni sanciyla dogumum baslatilacak hayirlisi hepimizin hakkinda. Ins saglicakla kavusuruz kuzularimiza
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Ben de yarin gidicem. Suni sanciyla dogumum baslatilacak hayirlisi hepimizin hakkinda. Ins saglicakla kavusuruz kuzularimizaKızlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı, biraz sancı çıktı nstde ama hala kafa kanala girememişti, doktorumuz ölçümler sonucu" yine söylüyorum girmeyecek kanala, isterseniz bugün alalım gayet tombik bu afacan" dedi. Çantamız arabadaydı ama bugün değil yarın olsun dedik, yarın sabah 8:00 da yatış yapılacak, prosedür işlemler, serum vs. saat 09:00 da kavuşacağız inşallah, doktordan çıkınca eve gelemedim eşimle dolaştık biraz, hem sakin,hem heyecanlı, hem şaşkın, hem hazır, hem değil... ne hallerdeyim bilemedim...Lütfen çok dua eder misiniz bize, hepiniz hakkınızı helal edin, 9 ay boyunca yardımınız, desteğiniz, paylaşımlarınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz, ablalığınız için çok teşekkür ederim, inşallah kimseyi üzmemiş kırmamışımdır, olduysa da isteyerek olmamıştır, sürçi lisan olduysa affedin, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun.
Evet canim normal dogum simdilik. Ama suyum yok acilmam da ctesi 2cm di sali da ayniydi. Yarin bakalim kac olcak. Icimden bir his sezaryan olacagimi soyluyor. Bayram tatiline birakmak istemiyor dr um . Dr olmayacak ben de bayrama kalsin istemiyorum. Hayirlisi bakalim. Agrilarim da oluyorSuni sancıyla normal doğum mu olacak canım daha günün dolmamış neden acaba?
sagol canim. hafif pembe kanla karisik sumuksu akinti geldi peceteye benim. cok az bi miktardi. gece bebis beni uyutmamisti. cok fena hareketliydi ve bu sefer asagidaydi hareketleri. sabah kahvaltidan sonra tuvalette hafif sizlama hissettim ve nisanim oyle geldi, sonraki tuvalete gidisimde yine biraz geldi. acikligim 1cm henuz, ben pek hissetmesemde kuvvetli sancim varmis. istersen yatisini yapip bekleyelim dediler ben evi tercih ettim. simdi sancilar artsin diye evde bekleyisteyim. kafamiz yine buyuk, kilomuz 3650gr olmus. simdilik devletteki ebeler normale engel gormedi. ortam cok kotuydu. yarina kalirsak sabah ozelde randevum var. simdilik bekliyoz bizNişanı gelenler tam olarak nasil geldi acaba
hayirli kolay dogumlar :)
canim olabildigince kolay ve saglikli bir dogumun olsun insallah. saglikla kucagina al Tuna beyi, guzel haberlerini bekliyoruz. biz de yarina yetisecek miyiz biraz daha bekleyecek miyiz belli degil, bekleyisteyiz. opuyoruz kocaman..Kızlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı, biraz sancı çıktı nstde ama hala kafa kanala girememişti, doktorumuz ölçümler sonucu" yine söylüyorum girmeyecek kanala, isterseniz bugün alalım gayet tombik bu afacan" dedi. Çantamız arabadaydı ama bugün değil yarın olsun dedik, yarın sabah 8:00 da yatış yapılacak, prosedür işlemler, serum vs. saat 09:00 da kavuşacağız inşallah, doktordan çıkınca eve gelemedim eşimle dolaştık biraz, hem sakin,hem heyecanlı, hem şaşkın, hem hazır, hem değil... ne hallerdeyim bilemedim...Lütfen çok dua eder misiniz bize, hepiniz hakkınızı helal edin, 9 ay boyunca yardımınız, desteğiniz, paylaşımlarınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz, ablalığınız için çok teşekkür ederim, inşallah kimseyi üzmemiş kırmamışımdır, olduysa da isteyerek olmamıştır, sürçi lisan olduysa affedin, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun.
gozun aydin canim hosgelmis bebisin, hep saglikli mutlu olun insallahKızlar iyi akşamlarr ben dogum yaptım epidural sezeryan oldum . Şimdi evimizdeyiz şükür rüzgarda bende iyiyiz .2.650 gr dogdu ama saglıgı yerinde şükür biraz emme sorunumuz var emiyor ama kolayını buldu diliyle yalamayı seçiyor emme zamanlarımız bol aglamalı geciyor o yüZden dua eden yazan bütüüüün arkadaşlara teşekkürler dogum yapan arkadaşları tebrik ederim allah analı babalı büyütsün :)
cok sagol canim insallah. hepsi saglikla gelsin kuzucuklar. biz dedigim gibi henuz beklemedeyizCanım inşallah istediğin gibi normal doğumla gelecek oğluşun kucağına, güzel haberlerini bekliyorum.![]()
Kızlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı, biraz sancı çıktı nstde ama hala kafa kanala girememişti, doktorumuz ölçümler sonucu" yine söylüyorum girmeyecek kanala, isterseniz bugün alalım gayet tombik bu afacan" dedi. Çantamız arabadaydı ama bugün değil yarın olsun dedik, yarın sabah 8:00 da yatış yapılacak, prosedür işlemler, serum vs. saat 09:00 da kavuşacağız inşallah, doktordan çıkınca eve gelemedim eşimle dolaştık biraz, hem sakin,hem heyecanlı, hem şaşkın, hem hazır, hem değil... ne hallerdeyim bilemedim...Lütfen çok dua eder misiniz bize, hepiniz hakkınızı helal edin, 9 ay boyunca yardımınız, desteğiniz, paylaşımlarınız, arkadaşlığınız, kardeşliğiniz, ablalığınız için çok teşekkür ederim, inşallah kimseyi üzmemiş kırmamışımdır, olduysa da isteyerek olmamıştır, sürçi lisan olduysa affedin, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun.