Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cok sagol canim. biz de henuz bekliyoruz bakalim. senin bebis belki seni cok yormadan birden bi gun gelmeye karar verir. kac haftadir cok yoruldum ben. umarim en kolayindan guzel bir dogumun olur senin de. bu antalya sicaginda beklemek bi ayri zor sanki.

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Mutlu uzun hayatları olsun inşallah bebişlerin
Doğum bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah dualarım sizinle
Biz göz akıntısı göbek kanaması derken yogun bir dönem yaşıyoruz sürekli ilgi istiyor Bebek hayatım o oldu şikayetçi değilim çok şükür verene :)
Bebeği hasta olan arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum çabucak toparlanır inşallah siz güçlü olun ki onlar da sizden güç alsın duacıyımm sizlere de..
İyi geceler

sagol canim. ben bile kendime sasirdim, asiri sakindim bugun. ki devlet hastanesine gidip hic anlatamayacagim manzaralara ve muameleye tanik oldum dogumhanede ama moralimi bozmadim. benim kiprak oglusum yarini beklerse ozelde baska bir doktora randevumuz var sabah. kendi doktorumuz bayram sonrasina kadar izinliymis hastaymis. nstde sancimiz coktu ama ben pek hissedemiyorum. simdilik evde bekliyorum bakalim. hepinize sevgiler..

Evet cnm sıcakla aramiz çok kötü. Sağlıkla kolaylıkla mutlu mesut bir kavuşma olur inşallah gelişmelerden haberdar etmeyi unutma.

Allah şifa versin, inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım. Ben de doğum yapalı 2 gün oldu. 2 gecedir bağrış bağrış hiç uyumadı bebek. Doğum yaptığım hastaneye götürdük dün. Doktor aç olduğu için uyumuyor demiş. Mama aldık. Gönlüm istemese de süt daha gelmediği için verdim. Devam ederse ertesi gün tekrar getirin idrar yolları enfeksiyonu olabilir demiş bugün yine götürdük. Kan aldılar. Birşey çıkmamış şükür. Anneden bebeğe de geçebilir demiş doktor enfeksiyon için, bol bol su içelim inşallah
Eminim çok zordur. Allah kolaylık versin

Ay sancın mı geldi ne oldu. Kaçırdım anlatın bana da

Canim gozun aydin cok guzel anlatmissin :) saglikla buyutmek nasib olsun. Cok opuyorum..

Hayirlisi olmus canim. Iyi olmaniza sevindim saglikla buyusun kuzucuk.

Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Ben de yarin gidicem. Suni sanciyla dogumum baslatilacak hayirlisi hepimizin hakkinda. Ins saglicakla kavusuruz kuzularimiza

Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Kolaylikla gelsin insallah canim

Hosgeldiniz evinize. Bizde de var bi kedicik iki cekip birakiyo sonra akanlari yalamaya basliyo :)) zamanla ustalasiyorlar emmek konusunda hic uzulme. Saglikla buyusun insallah.

Hic bozma moralini hakkinda nerde nasil dogurmak hayirliysa oyle olsun. Saglikla kolaylikla gelsin canim insallah :)

Can'ım inşallah doğumun rahat geçer bebişine sağ salim kavuşursun yarın güzel bir gün olcak inş.

Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Ben de yarin gidicem. Suni sanciyla dogumum baslatilacak hayirlisi hepimizin hakkinda. Ins saglicakla kavusuruz kuzularimiza

canim olabildigince kolay ve saglikli bir dogumun olsun insallah. saglikla kucagina al Tuna beyi, guzel haberlerini bekliyoruz. biz de yarina yetisecek miyiz biraz daha bekleyecek miyiz belli degil, bekleyisteyiz. opuyoruz kocaman..

sinemnur ay canım dualarım seninle... Insallah yarin ikinizde saglikli bir sekilde kavusursunuz birbirinize :) her şey hayalindeki gibi olur umarim

İnşallah sağlıklı bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz herşey çok güzel olur.

sinemnur canim yarin buyuk gun senin icin. Saglikla kolaylikla gelsin Selim Tuna bey. Kocaman sariliyorum sana, iyi dinlen bu gece.. Hersey yolunda gitsin tez zamanda guzel haberlerinizi ver bize :)
Hepinize sevgiyle kocaman sarılıyorum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için, 8 saat sonra yatışım yapılacak, evde vakit geçmiyor, beşiğini seyrediyorum kuzumun, ona ilk mektubumu yazmaya başladım, sözcükler bomboş kalıyor, Allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah. Doğumu olacaklara yardım etsin Rabbim.

sinemnur yarın senin için çook güzel geçsin inşallah. Sağlıkla al bebişi kucağına, mutlaka ilk getirdiklerinde kokla. İnanılmaz güzel

ajenjo G Gul1806 kızlar bir avazda gelsin bebişler inşallah. Sağlıkla

@dilanbade gözün aydın olsun canım.
Adaşımıza selamlar

@ftslymn canım seninde gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüsün bebeğin

Ay sancın mı geldi ne oldu. Kaçırdım anlatın bana da
nişan geldi canım sabah gelmişti, ilk önce sağlık ocağında ebeye danıştım, hastaneye git dedi. devlet hastanesi aciline gittim, açıklığa iki kere baktılar alttan, 1cmmiş henüz. nstde ben hissetmiyordum ama epey sancım çıkmış, 3 saate yakın bağlı kaldım. sonra istersen yatış yapıp takip edelim istersen evde bekle dediler, tabi ben orda yaşadıklarımdan sonra koşa koşa eve geldim. oğluşum bekleyecek gibi, yarın sabah özelde randevumuz var bakalım ne diyecekler ordan.. kucak dolusu sevgiler

Hayirli olsunnn ne guzel oyle klasik muzikle iyi tanıdık guvendigin bir ekiple dogum yapmak. Darisi basimiza. Allah sana da bebegine de hep saglikli huzurlu gunler gostersin insallah
Umarım bu gece suyun gelir sabaha alırsın bebeğini sağlıkla kucağına kendim için ettiğim dua da bu zira
Benim de beklenen dogum tarihim 10 eylul seninle ayni. Doktor 7si de demisti gerci ama gecti o artik. Ben de amiin diyim bekleyen herkes icin

Benim de yarin kontrolum var sabah erkenden. Bakalim doktor ne diycek belki benimki de suni sanci teklif eder. Gerci ben 1 hafta daha bekleme niyetindeyim ama..
Allah bagislasinn
Diliyle yaliyor demek, Allahim nasil bir sey bu yaa nasil tatlilar nasil duygular bunlar. Sabirsizlaniyorum artik :))

benim de gecen haftadan beri 2 cm aciklik ve nstde sanci var ama ben bir sey hissetmiyorum. Sen hissediyor musun sancilarini?

Canım benim kanala 6-7 cm açıklıkla girdi kanala biliyorsun ve doğum sancılarım 24 saat öncesinde başlamıştı. Normali çok istiyorsan doktoruna bu konuda ricada bulunabilirsin. Pelvik muayenen olmuş muydu?
Bu doktorların sezeryan yapmak için boyle seyler söylediğini düşünüyor insan benim kanal olayı son dakika oldu ilk doğumda

yok canım ben de hissedemiyorum. daha fazla sancı hissettiğim zamanlar olmuştu önceden. ama bugün sadece çok hafif kasılmalar oluyor. ebe hemsire epey bi sancım olduğunu söyledi, uzun uzun da nstye bağlı kaldım mecbur, çok fena sıkıldım. ortam da hiç hoş değildi zaten.

Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne hoş anlatmışsınız

Ayyy Can'ım Allah yardımcın olsun inşallah duamdasın benimde bu gün kontrolüm vardı cimartesi bande inşallah bebeğime kavuşacağım bana da doğumda dua edermisin

İyi geceler kızlar mesajlara yetişmeye çalışıyorum ame kaçırdığım varsa hepinizi tebrik ediyorum kuzucuklara sağlık güzel ömür diliyorum Allah kısmet ederse bende cumartesi bebeğime kavuşuyorum spinal sezeryan olacak dua etekseniz sevinirim o katar heyecanlıyım Kı uykusuzluğum katlandı gece bu saat gözümde bir damla uyku yok allahım bana da banım gibilere de sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…