Canımsın çok sağolll, desteğini bilmek çok güzel, prensesinle sizi öpüyorumCanım bugün randevun saat kaçta seni bekliyorum merakla heyecanla. Doğum ne zaman dicek acaba.Çocuğu hastaneye almıyorlar bırakacak yer olsa koşup gelcem yani
Ayy hadi gözünüz aydın canım benim. 9 eylül İzmir' in kurtuluşu, ben de çok istedim o güne gelmesini :) Güzel haberlerini bekliyoruz. Fotoğraf at mutlaka :)Canım 2 hafta önce 2 cm açıklık vardı bir daha ölçülmedi, günde 8-10 defa sancım oluyor, bugünki kontrolde suyu oldukça fazla ve bebek iri olduğu için baskıdan dolayı sancılar çıktı, doktorda çok zorluyordur seni bu şekilde dedi, hakikaten zorlanıyorum, pelvik muayene olmadı, bebek kilosundan dolayı da bugün sezaryen onaylandı, hakkımızda hayırlısı, 38+5 te kavuşacağız inşallah oğluşumla, senin de öyleydi sanırım
Canım maşallah ilk sıkıntılı süreci de çok güzel atlattınızsinemnur banu86 Kızlar umaycık gayet iyi çok şükür hafif sarılık başlangıcı oldu ilk 3/4 gün 9 da kaldı çok şükür 150 gr gerilemişti onuda toparladı minnakım,kuzeni 300 gr gerileyip sınırda kaldı onunda sarılığı sütümüz yerinde ne kadar beslenmeme dikkat etsemde humana tea önerdiler hastaneden gerçekden memnun kaldım,sezeryan sonrası hemen kucağıma annem verdi o yüZden süt sorunu yaşamadık,babasıyla geceleri nöbetteiz uykusuzluk hadsafhada annem allahdan gündüzleri ilgilenio,2/3 kere dışarı çıkmak zorunda kaldık kendi hastanemiz,başka bi hastane ve sağlık ocağı hamile kıyafetiyle çıktım emzirmekde cidden sorun yaşadım,h&m emzirme atleti aldım çok güzel gerçekden birde ekstra kalıplı sütyen aldım...bizim tontikle maceralarımız böle.... İkinizinkide çok az kalmış,heyecan dorukdadır şimdi sağsalim bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah,o koku dünyalara bedel ya hele dışarıdan eve girince o bebek kokusu yokmu ısır ısır kopar o yanakları
Canım inşallah istediğin gibi normal doğumla gelecek oğluşun kucağına, güzel haberlerini bekliyorum.canım ancak baktım foruma, benim de bugün saat 10 gibi sabah nişanım geldi, uzuuun bir banyo yaptım hazırlandım, hastane için acil ihtiyaçlar çantası hazırladım. birazdan sağlık ocağına gidip ebeye danışıcam, kalp atışına baktırıcam. gerekli görürse yine devlet aciline gidip muayene olurum diyorum. mutluyum, hiç telaş yapmadım nedense aşırı rahatım ve çok enerjik hissediyorum. benim de henüz sancım yok. arada kasılmalar oluyor tabi. umarım kolay bir doğumun olur canım, bakalım ne zaman gelecek bizim yayamazlarımız
Benim sezaryen yarın olacak inşallah, isterdim ki normal doğum olsun, kafası kanala girmedi bebeğimin ve iri bir bebek o sebeple sezaryen yöntemi dendi.Selamlar, çok takip edemiyorum sayfayı ama doğumlar oluyor ne güzel allah herkese sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsin. Merak ettiğim çoğu kişi sezaryen doğum yapmış. Öyle uygun görüldüğü için mi yoksa kişisel tercihiniz mi?
Canım çok teşekkür ederimmm, amin İnşallah Rabbim hiçbirimizi yalnız koymasın, inşallah uyuyabilirim bu gece, dualarımda olacaksınız hepinizAyyyy kiyamam coooook heyecanli ama yaaaaKuzum coook sewndm.Oglusuna kavusuyorsun.Rabbim sizinle olsun.Dualarimiz sizinle.En kisa haberlerinizi bekliyoruz.Son geceniz ayyy coook heyecanli.Uyku uyuyabilirsin insallah.Ama dinlenmen ve uyumanda sart kuzucum.Insallah en kisa zamanda bizlerde kucagimiza aliriz bebislerimizi.Sende yarin bizim icin dua et olur mu?Rabbim sizinle olsun
Canım benim amin hepimizi inşallah, çok dua et lütfen bize, ilk tecrübe, ilk heyecan biraz farklı ruh halindeyimBitanem allah sağlıkla kavuştursun paşana. Herşey çok güzel olacak yarın bu vakitler yürümeye başlamış olursun kucağında bebeğinle belki bize msj atarsın. Senn adına çok sevindim mutlu sona 1 gece kaldı. Bu akşam kocişle baş başa duygusal anlar paylaşın bol bol sonra 3 kişi olacaksınız bütün dünyanız selim tuna olacak. Rabbim kolaylık versin. Allaha emanet ol
Canım son kilosu kaç çıktı bugün yarın kaç çıkacak gerçek merak ettim?Canım benim amin hepimizi inşallah, çok dua et lütfen bize, ilk tecrübe, ilk heyecan biraz farklı ruh halindeyimyarın bu vakitlerde inşallah mutlu mesajlar atarım size eşimle dolaştık dolaştık eve gelmek istemedim, zaman geçiyor ama geçmiyor gibi, Selim Tuna' mıza sağlıkla kavuşalım inşallah, Allaha emanetsiniz.
Teşekkür ederim canım, eşim balıkesirli 6 eylül kurtuluşu balıkesirin, eşim o tarihi bekliyordu, ben de cuma günü doğsun istiyordum 09.09 olacak inşallahAyy hadi gözünüz aydın canım benim. 9 eylül İzmir' in kurtuluşu, ben de çok istedim o güne gelmesini :) Güzel haberlerini bekliyoruz. Fotoğraf at mutlaka :)
Canım 4151 gram çıktı, +- 606 gram yazıyor, feyza hanım 3800 gram üstü olur, tahminimce 4000 gram dediCanım son kilosu kaç çıktı bugün yarın kaç çıkacak gerçek merak ettim?
Biz de seni özledik canım, doğum hikayen de harika, maşallah her şey yolunda ilerlemiş, çok öpüyoruz siziBurayı çok ozlediiiimmmAlintilayamadim mesajlari kizlar çok tesekkur ederim herkese eylül ada bugün 5 günlük.Dogumum süper geçti..saat 12.30 da hastaneye gittik.esim de ankaradan askeriyeden izin aldi 12 de yanimdaydi cok sukur. Girdik hemen beni kalacagimiz odaya aldilar.kayinvalidem hastanede ebe oldugundan calisanlar hep yanimdaydi. ustumdeki herseyii cikartip önlük giydirdiler serum bagladilar.ve sedyeye yattimm ciktik yolaa basimda annem eşim kayinvalidem doğum ekibinden arkadaslarim ve fotograf cekmeyi kendine görev edinmis o şahane hastane calisani kadin girdik ameliyathaneye sedyeden dogum masasina geçtim. Ekip çok sakin icerde klasik muzik acilmis hersey huzurlu..oturur pozisyonda dur dedi anestezi uzmani ellerini dizine koy kendini olabildigince kamburlastir dedi..simdi sirtina soguk bisey surceeeem evettt kendini kamburlastirrr omuzlarini asagi dogruu cok guzeeel kafani yere dogruuu olabildigi kadar indir cokkk guzeel simdi vurucam igneyi hissetmeyeceksin...ve igne..hicbir aci yok..sonra yattim kollarımi actim..belden altimi gormemem icin bi engel koydular.bu arada bikaç dakikada sol bacagim uyustu sonra popo sonra sag bacak uyustu..basimda bekleyen anestezi uzmani sorular soruyo bacaklarini kaldirabilio musun? yok..poponu sıkmaya calis..yok..hicbir his yok.. O an Allah felclilere yardim etsin diye dua ettigimi hatirliyorum.sonra müdahale basladi..anesteziden sakin sesli bi adam "miden bulanacak kusabilirsin tedirgin olma ben hemen gecircem mide bulantini" dedi..bikac dakikaya kusma hissi geldi ama kolumdan verdikleri ilacla hemen
geçti. Klasik müzik, ordaki ortam, dıt dıt nabız ölçer sesi..Hem huzurlu hem tedirgin hissediyo insan..Ekibe güvenmek çok güzel bi his.Sonra bebegim yan oldugu icin kafasini asagi indirmeleri gerekti..iste burda azcik zorlaniyo insan.Kafa asagi insin diye mide tarafima baski yapıldı. ilk bastirmada inmedi, ikincide daha agir bi baski..omuzlarimda hissettim baskiyi ama allahtan uzun surmuyo bastiriyolar birakiolar..Üçüncüde bebege ulastik dediler..ve bebegi çıkarıp aninda bana gösterdi doktor..o anın fotoğrafına baktikca hala tuylerim ürperiyo..ilk sorduğum şey "niye aglamiyo"simdi aglamasini her duydugumda şükür diyorum..ve aldilar kızımı lazer dikisimi yaptilar odaya geçtim..sedyeden yataga aliolar ama bacaklar hala hissiz. aradan 4 - 5 saat gectikten sonra hafif hafif basladi sizlamalarim ama dayanilmayacak agrilar deil.adet sancisinin hafif şiddetli hali. Iki gün hastanede kaldim normalde bir gün kalinio ama beni gaz durumum düzene girene kadar tuttular.Velhasil evdeyiz zorlu günler geçiyor..Ne zorluk olursa olsun bebegimi göğsüme yatirdigim an hepsi geçip gidio.. Cok şükür bugünümüze.Cok konuştum arada buraya gelip sizle alintilasmayi özlüyorum hepimize mutlu dogumlar kizlarr
Canim kac kilo ki benim bebise de iri diyor doktor galiba bana da sezeryan gorunuyrBenim sezaryen yarın olacak inşallah, isterdim ki normal doğum olsun, kafası kanala girmedi bebeğimin ve iri bir bebek o sebeple sezaryen yöntemi dendi.
Sayfaları okuyamadm ama evet şu an çok şükür oğlum yanımda... Dün sezeryanla aldm kucağıma açılmam 3 cmdi ve suyum geliyodu çatı muayenesinde çok korkup gerildiğim için ve kuyruk sokumu kemiğinde problem olduğu için acil sezeryana alındım ve 11:58de civcivimiz bizimleydi.. Darısı bekleyenlere inşallah:)Canım naptın gittin mi hastaneye?
Umarım bu gece suyun gelir sabaha alırsın bebeğini sağlıkla kucağına kendim için ettiğim dua da bu ziraOnceajenjo şimdi sinemnur sizde bırakıp gidiyorsunuz beni öyle koca gobekle bekleyen bir ben mi kalıyorum. İnsallah saglikla mutlulukla kavusursunuz evlatlariniza ve cook güzel günler görürsünüz beraber.
Bende hala bi gelişme yok bugün sabahtan bi enerji geldi utuleri bitirdim evi süpurüp sildim çamaşır yemek falan ohh dişi kuş bana uğradı dedim ama çabuk geçti şu an çok yorgunum yatıyorum
Bende hamileligimi öğrendiğim zaman ege uni mezunu ve İzmir aşığı olarak 9 eylül de gelsin bu bebe demiştim. Hala bir umut bekliyorum. Çok güzel olacak doğum tarihi selim Tuna beyin
Merak etme ben seni bekliyorum bugun tarih tekrar konusuldu 21yatis 22si dogum kismetseOnceajenjo şimdi sinemnur sizde bırakıp gidiyorsunuz beni öyle koca gobekle bekleyen bir ben mi kalıyorum. İnsallah saglikla mutlulukla kavusursunuz evlatlariniza ve cook güzel günler görürsünüz beraber.
Bende hala bi gelişme yok bugün sabahtan bi enerji geldi utuleri bitirdim evi süpurüp sildim çamaşır yemek falan ohh dişi kuş bana uğradı dedim ama çabuk geçti şu an çok yorgunum yatıyorum
Bende hamileligimi öğrendiğim zaman ege uni mezunu ve İzmir aşığı olarak 9 eylül de gelsin bu bebe demiştim. Hala bir umut bekliyorum. Çok güzel olacak doğum tarihi selim Tuna beyin
Canım öyle görünüyor ki senin de çok az kaldı, dişi kuş da uğramış zatenOnceajenjo şimdi sinemnur sizde bırakıp gidiyorsunuz beni öyle koca gobekle bekleyen bir ben mi kalıyorum. İnsallah saglikla mutlulukla kavusursunuz evlatlariniza ve cook güzel günler görürsünüz beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?