Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ayy hadi gözünüz aydın canım benim. 9 eylül İzmir' in kurtuluşu, ben de çok istedim o güne gelmesini :) Güzel haberlerini bekliyoruz. Fotoğraf at mutlaka :)

Canım maşallah ilk sıkıntılı süreci de çok güzel atlattınız, darısı bize inşallah, yarın sabah 08:00 de yatışımız yapılacak, dualarınızı bekliyorum, meleğimin kokusu için sabırsızlanıyorum ben de.

Canım inşallah istediğin gibi normal doğumla gelecek oğluşun kucağına, güzel haberlerini bekliyorum.

Benim sezaryen yarın olacak inşallah, isterdim ki normal doğum olsun, kafası kanala girmedi bebeğimin ve iri bir bebek o sebeple sezaryen yöntemi dendi.

Canım çok teşekkür ederimmm, amin İnşallah Rabbim hiçbirimizi yalnız koymasın, inşallah uyuyabilirim bu gece, dualarımda olacaksınız hepiniz

Canım benim amin hepimizi inşallah, çok dua et lütfen bize, ilk tecrübe, ilk heyecan biraz farklı ruh halindeyimyarın bu vakitlerde inşallah mutlu mesajlar atarım size eşimle dolaştık dolaştık eve gelmek istemedim, zaman geçiyor ama geçmiyor gibi, Selim Tuna' mıza sağlıkla kavuşalım inşallah, Allaha emanetsiniz.

Canım son kilosu kaç çıktı bugün yarın kaç çıkacak gerçek merak ettim?

Ayy hadi gözünüz aydın canım benim. 9 eylül İzmir' in kurtuluşu, ben de çok istedim o güne gelmesini :) Güzel haberlerini bekliyoruz. Fotoğraf at mutlaka :)
Teşekkür ederim canım, eşim balıkesirli 6 eylül kurtuluşu balıkesirin, eşim o tarihi bekliyordu, ben de cuma günü doğsun istiyordum 09.09 olacak inşallah yarın kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım inşallah, fotoğraf da yüklerim ilk fırsatta, sevgiler

Biz de seni özledik canım, doğum hikayen de harika, maşallah her şey yolunda ilerlemiş, çok öpüyoruz sizi

Once ajenjo şimdi sinemnur sizde bırakıp gidiyorsunuz beni öyle koca gobekle bekleyen bir ben mi kalıyorum. İnsallah saglikla mutlulukla kavusursunuz evlatlariniza ve cook güzel günler görürsünüz beraber.
Bende hala bi gelişme yok bugün sabahtan bi enerji geldi utuleri bitirdim evi süpurüp sildim çamaşır yemek falan ohh dişi kuş bana uğradı dedim ama çabuk geçti şu an çok yorgunum yatıyorum
Bende hamileligimi öğrendiğim zaman ege uni mezunu ve İzmir aşığı olarak 9 eylül de gelsin bu bebe demiştim. Hala bir umut bekliyorum. Çok güzel olacak doğum tarihi selim Tuna beyin

Canım naptın gittin mi hastaneye?
Sayfaları okuyamadm ama evet şu an çok şükür oğlum yanımda... Dün sezeryanla aldm kucağıma açılmam 3 cmdi ve suyum geliyodu çatı muayenesinde çok korkup gerildiğim için ve kuyruk sokumu kemiğinde problem olduğu için acil sezeryana alındım ve 11:58de civcivimiz bizimleydi.. Darısı bekleyenlere inşallah:)

sinemnur canım hadi gözün aydın çok sevindim bebişine kavuşuyosun,tabi ki hakkkıımız varsa helal olsun canımm sende bizlere çoookkk faydalı oldun hep destek oldun ,sağlıkla kavuşun inşallah kuzunla dualarımz seninle,senden gelecek iyi haberleri bekleyeceğiz,ve tontiş damadımın fotosunu merakla bekliycezz Allah kurtarsın canım

DidemGullu yine gözyaşlarıyla okuduğum bi hikaye,sanki kendimi ,yaşayacaklarımı okudum benim bebişte dönmediği için,extra bi duygulandm..gözünaydn canımm darısı başımıza,mis gibi bebek kokusu çek içine bol bol

Umarım bu gece suyun gelir sabaha alırsın bebeğini sağlıkla kucağına kendim için ettiğim dua da bu zira

Merak etme ben seni bekliyorum bugun tarih tekrar konusuldu 21yatis 22si dogum kismetse
Bu arada 2-3gundur benimde disi kusum geldi :))) camlar dolaplar fayanslar hem piril piril hem gicir gicir oldu :))
3gundurde resmen bicak saplaniyor vajinama icini oyuyorlar sanki ://nst de 2kere 60 dsha donrada duzensiz 40falan cikti sancilar
Ama bugun huzunlendim biraz bu seruvenin sonuna geliyoruz.yavrum ne guzel hep ve yalniz benimleydi ://
hepimizle saglikli hayirli dogumlar diliyorum

sinemnur gozun aydin artik vuslat cok yakin
dualarim sizinle saglikla kucagina alirsin insallah selim tuna ni
artik yeni paylasimlar yeni konular yeni bir sayfa acilacak konumuzda ne guzel
ayyy bende bugun cok duygusalim ://zaten baharda hep duygusallasirim isin icine birde hormonlar girince bugun iyice duygusallastim

Canım öyle görünüyor ki senin de çok az kaldı, dişi kuş da uğramış zaten kaç aydır 09.09 diyordum, gönlüme göre oldu, hayırlısı da olur inşallah, sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…