Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
sinemnur sinemnur banu86 banu86 Kızlar umaycık gayet iyi çok şükür hafif sarılık başlangıcı oldu ilk 3/4 gün 9 da kaldı çok şükür 150 gr gerilemişti onuda toparladı minnakım,kuzeni 300 gr gerileyip sınırda kaldı onunda sarılığı :nazar: sütümüz yerinde ne kadar beslenmeme dikkat etsemde humana tea önerdiler hastaneden gerçekden memnun kaldım,sezeryan sonrası hemen kucağıma annem verdi o yüZden süt sorunu yaşamadık,babasıyla geceleri nöbetteiz uykusuzluk hadsafhada annem allahdan gündüzleri ilgilenio,2/3 kere dışarı çıkmak zorunda kaldık kendi hastanemiz,başka bi hastane ve sağlık ocağı hamile kıyafetiyle çıktım emzirmekde cidden sorun yaşadım,h&m emzirme atleti aldım çok güzel gerçekden birde ekstra kalıplı sütyen aldım...bizim tontikle maceralarımız böle.... İkinizinkide çok az kalmış,heyecan dorukdadır şimdi sağsalim bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah,o koku dünyalara bedel ya hele dışarıdan eve girince o bebek kokusu yokmu ısır ısır kopar o yanakları:KK68:
bak şimdi doğurasım geldi iyice aşka geldim ama daha vaktimiz var 37+1 im,.saol canım baya bi deneyimini paylaşmşssın hemeen humana tea yi notlarıma aldım,sezeryana rağmen hemen sütün gelmesi harika. @sinemnur un daha az kaldı ha bugün ha yarın doğum yapacak bugün dr a gitti,haberlerle gelir:KK200:

Kızlar iyi geceler .. Hamilelik yolunun sonuna Gelmiş bulunmaktayım. Başlarda istek üzerine olan sezeryan durumumuz mecburiye döndü bebegimin kilosu 35. Haftada kaldı ve gelişim yavaşladı şuan 2.400-2.500 ya var ya yok . Araştırmak istedi doktor suan saglıklımı dedim gayet iyi sadece küçük bi bebek olacak dedi o zaman strese girmek istemedim araştırmasına müsade etmedim günü belli olacak olan belli şükür hareketlerimiz yerinde Haftalardır duam saglıklı bi şekilde kuveze girmeden kucagıma almak . Hamile kaldım kalcam derkeen sona geldik Herşeyi sizlere sordum strese girdim yazdım güldüm yaZdım agladım yazdım her birinize tek tek teşekkür ederim hakkınız geçti helal edin.benimde sizlere helal olsun . Duygusala bagladım gibi göZüksede heyecan zirveee .. sizlerden ricam duanızı eksik etmeyin küçük bebegimi sag salim kuveze girmeden alayım kucagıma evime geleyim.evlilik yıl dönümümde gelen büyük hediyemiz Rüzgarıma sag salim kavusayım inşallah.. Dogum yapan arkadaşları tebrik ederim sancı çekenleride Rabbim biran evvel saglıkla kurtarsın..kendime gelir gelmez yazarım sizlere SAGLIKLA KALIN KIZLARRRRR:dua::KK17::KK16:
Sağlıkla kucağına al inşallah Can'ım

Arkadaşlar merhaba, bugün kontrolumuz vardı. Sancılarım düzenli gelmeye başlamıştı. 100'ü görüyordum nst'de ama ben pek hissetmiyordum. Tansiyonum yine yüksek çıktı ve her sancı gelişinde bebeğin kalp atışları düşmüştü. Açıklık kontrolü yapıldı ve hiç açıklık yoktu. Sunni denesek bile bunun sonu sezeryan dedi doktorumuz ve benim tansiyonum çok yükselmeye başlamıştı. Sonuç beni apar topar sezeryana aldılar. Epidural istedim. Bebeğimin doğuş anına şahit olmak paha biçilemez birşey! Kızım 15:58'te 2,930gr 52cm dünyaya geldi. Ayaklarım 9 saatte anca çözüldü. Zar zor yürüyüş yaptım. İnş yarın daha iyi hissedeceğim. Hepinize bizde kucak dolusu sevgiler!
Sağlıkla bol sütlü büyüt enşallah gözün aydın

Günaydın kızlar bu sabah nişanım geldi çok heyecanlıyım henüz sancım yok çantamda eksiklerimi tamamlıyorum. Bakalım ne zaman gelecek bizim kız :anne:
canım ancak baktım foruma, benim de bugün saat 10 gibi sabah nişanım geldi, uzuuun bir banyo yaptım hazırlandım, hastane için acil ihtiyaçlar çantası hazırladım. birazdan sağlık ocağına gidip ebeye danışıcam, kalp atışına baktırıcam. gerekli görürse yine devlet aciline gidip muayene olurum diyorum. mutluyum, hiç telaş yapmadım nedense aşırı rahatım ve çok enerjik hissediyorum. benim de henüz sancım yok. arada kasılmalar oluyor tabi. umarım kolay bir doğumun olur canım, bakalım ne zaman gelecek bizim yayamazlarımız :KK46:

Selamlar, çok takip edemiyorum sayfayı ama doğumlar oluyor ne güzel allah herkese sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsin. Merak ettiğim çoğu kişi sezaryen doğum yapmış. Öyle uygun görüldüğü için mi yoksa kişisel tercihiniz mi?

olbey olbey canım ya bebeklerin ateşi tam olarak kaç olmalı. bugün ölçtüm 35,8

Canim 36,5 -37,5 arsi normal koltukaltindan ustu yuksek ates kabul ediliyor. Ama oglumda da 35li degerler gordugumu hatirliyorum. Vucut isilarini koruyamadiklari icin oluyordu yanlis hatirlamiyosam. Ense ve kulak arkasini kontrol et istersen soguksa bi kat bisi giydir.

Kizlar 40+2ydik bugün. Kontrol vardi. Doktor bebegin yine yukarda oldugunu ve hiç acigim olmadigini söyledi. Gittikce büyüyor riske atmayalım dedi. Açıklık yok suni sancı verip seni gün boyu üzmek istemiyorum dedi. Önceki gun 3cm aciklikta bi kadina suni sanci vermis kadin sabahtan aksama kadar aciyi çekmiş ama bebek gelmeyince doktor yine sezaryene cevirmis. Öyle deyince ikna oldum. Normal dogumu cok cok istedigom halde.... O da "Tamam bugün musaitim cuma ve cumartesi tam doluyum"dedi. Ne yapacagimi şaşırdım. Şok oldum. Bi de bugün aöf basvurusu yapmam gerekiyordu. Kendim Türkçe ogretmeniyim ama her ne kadar calissam da okumak isteğim korelmedigi icin doktordan 1 saat izin alip aöf basvurusuna gittim
. Sonra eve gidip bavullarimi hazirladigim susleri aldim. 5 bucuk gibi ameliyata aldilar. 10dk sonra oglum dogdu. Yarim saat sonra da beni odama getirdiler. Oglum 3.300gr ve 50cm. Yavuz Selim :) Doktor bebeğin dogmama sebebini doğumda anestezi doktoruna söyledi. Meğer benim bebeğin kordonu kisaymis o nedenle aşağı inememis oglum... Ikimiz de iyiyiz ama sezaryen agrilari felaket ! Iki saatte bi yürüyüş yaptiriyorlar aglayarak yapiyorum. Normalde canim acık değil.ama bu ağrılar tam bir felaket..Imkani olan normal dogum yapsin. Daha oglumu bile bi güzel sevemedim. Emzirmek cok zevkli.bu arada. Iki göğsümü de verdim.ona masallah cok güzel emiyo... Şimdi mışıl mışıl uyuyor : )

Masallah canim bebisine. Hakkinizda hayirlisi olmus hic normal mi sezeryan mi diye sartlanmamak lazim sartlar neyi gerektiriyorsa o oluyor. Agrilarin cabucak gecer insallah..

canım ancak baktım foruma, benim de bugün saat 10 gibi sabah nişanım geldi, uzuuun bir banyo yaptım hazırlandım, hastane için acil ihtiyaçlar çantası hazırladım. birazdan sağlık ocağına gidip ebeye danışıcam, kalp atışına baktırıcam. gerekli görürse yine devlet aciline gidip muayene olurum diyorum. mutluyum, hiç telaş yapmadım nedense aşırı rahatım ve çok enerjik hissediyorum. benim de henüz sancım yok. arada kasılmalar oluyor tabi. umarım kolay bir doğumun olur canım, bakalım ne zaman gelecek bizim yayamazlarımız :KK46:

Ayyyy hadi hayirli haberlerle gel insallah :) masallah sakin olman ne guzel herhalde bebim elim ayagima dolanirdi :))

Merhaba kizlar
Sayfayi hep takip edicem diyorum ama yapamiyorum..
Gecen carsamba kontrolum vardi. Nst de duzenli sancilar cikti ve muayenede doktor 2 cm aciklik var dedi. Dogum her an olabilir 1 hafta icinde dedi. 1 hafta gecti ben de tik yok :)) son gecelerim hep sabirsizlikla geçiyor. Ruyalarimda sancilandigimi goruyorum uyaniyorum bir sey yok. Yarin kontrole gidecegim doktora, 40+2 olcaz yarin

B Battaniyem1 @elfinya benim de 19eylül:halay:sağlıkla gelsinler inşallah çok az kaldıı:anneadayı:

19 u yoğun bir gün olacak belli ki :) bugün randevum vardı nst ile baktılar sancı görünmedi. Anestezi doktoruyla da görüştüm bilgi verdi . Baya heyecanlndım :) Odaya filan baktım ayyyy ayyyy :)

Merhaba kizlar
Sayfayi hep takip edicem diyorum ama yapamiyorum..
Gecen carsamba kontrolum vardi. Nst de duzenli sancilar cikti ve muayenede doktor 2 cm aciklik var dedi. Dogum her an olabilir 1 hafta icinde dedi. 1 hafta gecti ben de tik yok :)) son gecelerim hep sabirsizlikla geçiyor. Ruyalarimda sancilandigimi goruyorum uyaniyorum bir sey yok. Yarin kontrole gidecegim doktora, 40+2 olcaz yarin
Canim bol yuruyuss

Hayirli dogumlar olsunn

Ben doğurdum :) oğlumla yatıyoruz şimdi. Gece 00.55te 2700gr doğdu adını Levent koyduk. Sabah kontrole gelmiştik sezeryan için gün konuşacaktık, nstde sancı var daha öncede (3 hafta önce) 2cm açıklığım vardı diye muayene ettiler açıklık 3.5 cm olmuş ama ben sanci hissetmiyordum. 12.00da Yatışımı yaptılar akşam 20.00a kadar kendi sancim olur mu diye beklediler. Olmayinca keseyi açıp sunni sancı başladılar saat 21.00da. Normal doğumu istiyordum ama çok korkuyordum. Oğlum böyle doğmak istedi :)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Selam kızlar bende doğurdum sonunda çok şükür darısı bekleyen tüm anişlere özellikle günü biten bitmek üzere olan anneler size tavsiyem benim günüm dolmasna 2 gün varken pazar günü yani kalktım iki saat yürüyüş yaptım ama inanın hiç umudum yoktu sancım gelmez ama deniyim şansımı dedim 4 gibi eve geldim 5 de hafif bi karın ağrısı yok artık olabilir mi dedim kendi kendime takip ettim ağrımı 15 20 dk bir düzenli sancım geldi şok oldum eşimi aradım yok sen doğuramazsn dedi inanmadı çünkü kızımda 41+2 de suni sancı falan zorla doğurttular kalktım yemek yaptım kızımın karnını doyur düm sancılar şiddetlendi ve sıklaştı eşimde gelmişti zanen doktora gittik gece 11 gibi 3.30da da doğdu yavrum size tavsiyem bol yürüyüş ve sıcak banyo kızlar
Allah amalı babalı büyütsün inşallah

Back