- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
bak şimdi doğurasım geldi iyice aşka geldim ama daha vaktimiz var 37+1 im,.saol canım baya bi deneyimini paylaşmşssın hemeen humana tea yi notlarıma aldım,sezeryana rağmen hemen sütün gelmesi harika. @sinemnur un daha az kaldı ha bugün ha yarın doğum yapacak bugün dr a gitti,haberlerle gelirsinemnur banu86 Kızlar umaycık gayet iyi çok şükür hafif sarılık başlangıcı oldu ilk 3/4 gün 9 da kaldı çok şükür 150 gr gerilemişti onuda toparladı minnakım,kuzeni 300 gr gerileyip sınırda kaldı onunda sarılığı sütümüz yerinde ne kadar beslenmeme dikkat etsemde humana tea önerdiler hastaneden gerçekden memnun kaldım,sezeryan sonrası hemen kucağıma annem verdi o yüZden süt sorunu yaşamadık,babasıyla geceleri nöbetteiz uykusuzluk hadsafhada annem allahdan gündüzleri ilgilenio,2/3 kere dışarı çıkmak zorunda kaldık kendi hastanemiz,başka bi hastane ve sağlık ocağı hamile kıyafetiyle çıktım emzirmekde cidden sorun yaşadım,h&m emzirme atleti aldım çok güzel gerçekden birde ekstra kalıplı sütyen aldım...bizim tontikle maceralarımız böle.... İkinizinkide çok az kalmış,heyecan dorukdadır şimdi sağsalim bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah,o koku dünyalara bedel ya hele dışarıdan eve girince o bebek kokusu yokmu ısır ısır kopar o yanakları