- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Sanirim bu kez derdim kurtulamayacagimi bilmek :)) benim talebimle 2-3 ay bizimle olacak cunku. Oglum okula baslarken ve adaptasyon surecinde yaninda olmak istiyorum. Bebisi emanet edecegim biri sart evde. Lehime taraflarini dusunup rahatlamaya calissam da evde baska birinin olmasi ustelik de karakter olarak catistigim birinin olmasi psikolojik olarak cok zorluyor su an.
Bana bir akıl verin kızlar c.tesi kontrolum vardı. 18-20 arası dogumum normalde ama sezeryan olacağım. Dr baktığında plasenta da azıcık yaşlanma ve suyunda azalma olmus 8 eylül perşembe bebeği alalim dedi suyu bayram sonrasına yetmeyebilir dedi. Ben şimdi kararsız kaldım spinal mı epidural mı hangisi daha iyi sezeryana doğum yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Tam olarak surec nasıl oluyor anlayamadım daha önce konusulduysa affola.
Amin canım inşallah ben de hep cuma günü doğsun istiyorum, 09.09 da güzel tarih gerçekten, doktorumuz hala net konuşmadı, belki arefe bebeği olur belki bayramdan sonra dedi, geçen hafta 3510 gram 53,5 cm idi, son haftalarda kilo artışı çok olmuyormuş ama bu hafta kaç kg oldu bilemiyorum, hayırlısı inşallah canım. Senin sezaryen tarihi belirlenmişti değil mi canım, kalple ilgili takibin vardı bir de, her şey yolunda değil mi kuzum.Hayırlısı olsun hakkınızda canım bebeğin kilosu iyiydi senn sanırım e günüde doldu sayılır 38+ da sezeryan olunur genelde. İstersen cuma günü için anlaşın doktorla cuma bereketiyle gelsin kuzun. Tarihte çok güzel:)))
Dogum yapan arkadaslar sarilik degerleriniz ne cikti ?, bizim bugun 5.gunumuz ve 10.6 . Sutum bollassin diye de humana iciyorum siz neler yapiyorsunuz?
Normalde bana su ve sogan-bulgur cok iyi gelmisti(pilabi,kisir)Dogum yapan arkadaslar sarilik degerleriniz ne cikti ?, bizim bugun 5.gunumuz ve 10.6 . Sutum bollassin diye de humana iciyorum siz neler yapiyorsunuz?
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim ben dogum yaptim dun sabah 10:30 da lekelenmede gelince daha beklemedim 11 de hastanedeydim aciklik 6-7 cm olmustu gitmemle dogum masasina almalari bir oldu 11:20 de 49 cm 2834 gr dogdu dikisim yok ama emzirdikten sonra cok sancim oluyor
Oyyy masallah bu topikte normal dogum yapanlar dogumlari kisa surdu(yada bana oylegeldi) ne guzelKizlar hepinize cok tesekkur ederim ben dogum yaptim dun sabah 10:30 da lekelenmede gelince daha beklemedim 11 de hastanedeydim aciklik 6-7 cm olmustu gitmemle dogum masasina almalari bir oldu 11:20 de 49 cm 2834 gr dogdu dikisim yok ama emzirdikten sonra cok sancim oluyor
Maşallah canım, bir saat içinde olmuş tüm her şey, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...Kizlar hepinize cok tesekkur ederim ben dogum yaptim dun sabah 10:30 da lekelenmede gelince daha beklemedim 11 de hastanedeydim aciklik 6-7 cm olmustu gitmemle dogum masasina almalari bir oldu 11:20 de 49 cm 2834 gr dogdu dikisim yok ama emzirdikten sonra cok sancim oluyor
gözünüz aydın canım, sağlıklı mutlu olsun hep, sana da çok geçmiş olsunKizlar hepinize cok tesekkur ederim ben dogum yaptim dun sabah 10:30 da lekelenmede gelince daha beklemedim 11 de hastanedeydim aciklik 6-7 cm olmustu gitmemle dogum masasina almalari bir oldu 11:20 de 49 cm 2834 gr dogdu dikisim yok ama emzirdikten sonra cok sancim oluyor
Ne güzel olmuş ilk dogummuydu bende istiyorum hemde dikissiiz nerde yaptiniz acabaKizlar hepinize cok tesekkur ederim ben dogum yaptim dun sabah 10:30 da lekelenmede gelince daha beklemedim 11 de hastanedeydim aciklik 6-7 cm olmustu gitmemle dogum masasina almalari bir oldu 11:20 de 49 cm 2834 gr dogdu dikisim yok ama emzirdikten sonra cok sancim oluyor
Canim karisik meyve kompostosu ve en az 3 litre subic..allahin izniyle sutun cokkkk artarNormalde bana su ve sogan-bulgur cok iyi gelmisti(pilabi,kisir)
Birde bu forumda okumustum bitkisel damla varmis sut arttiriyormus
Cok sancim oldu 10 dk dan 5 dk ya dusmustu en son lavaboya gittim bi ikinma hissi geldi sonrasinda baktim pembe bi akinti vardiMaşallah hayirli olsun Allah anali babali büyütsün
Nasil bi lekelenmeydi acaba bendede cok oluyor ama gitmiyorum doktora
Ilk degil 3. Dogumdu devlette yaptim sivas devletten memnunum.Ne güzel olmuş ilk dogummuydu bende istiyorum hemde dikissiiz nerde yaptiniz acaba
Bende sanci yok ama pembe bazende kahverengi akinti varCok sancim oldu 10 dk dan 5 dk ya dusmustu en son lavaboya gittim bi ikinma hissi geldi sonrasinda baktim pembe bi akinti vardi
Canm nasıl oldun
Normal dogum yapan arkadaşlar kaçıncı haftanızda dogum oldu acaba?
Maşallah hayirli olsun Allah anali babali büyütsün
Nasil bi lekelenmeydi acaba bendede cok oluyor ama gitmiyorum doktora
Oyyy masallah bu topikte normal dogum yapanlar dogumlari kisa surdu(yada bana oylegeldi) ne guzel
Allah anali babali buyutsun masallah
Maşallah canım, bir saat içinde olmuş tüm her şey, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...
hepinize cok tesekkur ederiz ebemiz cok iyiydi once kontrol etti bebegin gelisi kurtardigi icin kesi yapmadi ben yalvardim ama yok rahatlikla cikabilir bebek dedi sonrasi benim icin cok rahat oldu tabi.birde ben sancilarimi son anima kadar evde cektim artik dayanamaz hale geldigimde ise zaten bebekte gelmisti.cok sukur biz kurtardik Allah tum bekleyenlere kolaylik versin normal dogumda bebek dogduktan sonra oyle bi rahatliyosunuzki yasayan anlar beni.Rabbim hepinize normal dogum nasip etsin bi engel yoksa tabi.bu arada ben 38+3 teydim her an gelebiliyorlargözünüz aydın canım, sağlıklı mutlu olsun hep, sana da çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?