Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar Merhaba. 37+2 deyiz biz de. 2 eylül randevuda nst çok hareketsizdi.Ayrıntılı ultrason yapıldı. 2450 kilosu, 44cm, gelişimi 33 ve 35 Haftalara uyumlu çıkıyo. Dr. ayin 16 sina kadar kendi gelmezse sezeryana alirim diyor.
Bebek biraz küçük kilo alması gerek. Bana da dinlen dogurma bu ara biraz kilo alsın diyo. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Ah işte en zor kısmıda o oluyor zaten. Mecbur kalmak ve katlanmak. Bu durumda tek yapabileceğin kurallarını başından oturtmak oluyor. İpi 1 defa kaçırınca tutmak çok zor. Tabi birde eş tarafından biriyse eşi güzel tembihlemek gerekiyor. Baştan sona ne kadar zorlu bir süreç aslında

Canım ben epidural isterken anestezi uzmanı tavsiyesiyle spinal oldum.
Sonrasında bahsedildiği gibi baş, bel vs ağrısı çekmedim sadece ilk 2 saat kesi ağrım oldu. Onuda ağrı kesiciyle hallettik.

Amin canım inşallah ben de hep cuma günü doğsun istiyorum, 09.09 da güzel tarih gerçekten, doktorumuz hala net konuşmadı, belki arefe bebeği olur belki bayramdan sonra dedi, geçen hafta 3510 gram 53,5 cm idi, son haftalarda kilo artışı çok olmuyormuş ama bu hafta kaç kg oldu bilemiyorum, hayırlısı inşallah canım. Senin sezaryen tarihi belirlenmişti değil mi canım, kalple ilgili takibin vardı bir de, her şey yolunda değil mi kuzum.

Dogum yapan arkadaslar sarilik degerleriniz ne cikti ?, bizim bugun 5.gunumuz ve 10.6 . Sutum bollassin diye de humana iciyorum siz neler yapiyorsunuz?

Cnm ilkten 14 küsür çıktı 2 gün sonra 16küsür çıktı doktor bi gün sonra çağırdı eğer düşmemişse yatıracam dedi bi gün sonra gittik 14 küsüre düşmüş diye yatırmadı bide bugün çağırdı rengine baktı tekrar kan vermedik. Çok şükür zaten belli yüksekken ki sarıyla kıyaslayınca. Canım hiç istemesemde annemlerin yengemlerin ısrarıyla artık beni dinlememe boyutu annem gizli verecekti yani şekerli su verdik sabah akşam yarım çay kaşığı iyiymiş derler ama bilmiyorum 16 ya çıkana kadar vermemiştim sonra verdik yani.bol bol emziriyorum yarım saatte bir bazen sağıp verdim artık çocuk kusuyordu fazlasını düşsün diye zor bi süreç allah yardımcın olsun cnm

Dogum yapan arkadaslar sarilik degerleriniz ne cikti ?, bizim bugun 5.gunumuz ve 10.6 . Sutum bollassin diye de humana iciyorum siz neler yapiyorsunuz?
Normalde bana su ve sogan-bulgur cok iyi gelmisti(pilabi,kisir)
Birde bu forumda okumustum bitkisel damla varmis sut arttiriyormus

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-19-00-53-42.png
    202,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2016-07-29-20-38-56.png
    164,6 KB · Görüntüleme: 46
Emzirirken ne kadar sürede emziriyorsunuz ? Her ağladığında emziriyor musunuz? Biz dün geceden beri uyku problemi yaşıyoruz. Dün gündüz gayet güzel uyudu gece ise emiyor yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor bu böyle sabaha kadar devam etti. Bugünde aynı yine uyku yok herhangi bir Ağrı'sı falan yok

Maşallah hayirli olsun Allah anali babali büyütsün
Nasil bi lekelenmeydi acaba bendede cok oluyor ama gitmiyorum doktora

Oyyy masallah bu topikte normal dogum yapanlar dogumlari kisa surdu(yada bana oylegeldi) ne guzel
Allah anali babali buyutsun masallah

Maşallah canım, bir saat içinde olmuş tüm her şey, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...

gözünüz aydın canım, sağlıklı mutlu olsun hep, sana da çok geçmiş olsun

Ne güzel olmuş ilk dogummuydu bende istiyorum hemde dikissiiz nerde yaptiniz acaba

Canm nasıl oldun

Normal dogum yapan arkadaşlar kaçıncı haftanızda dogum oldu acaba?

Maşallah hayirli olsun Allah anali babali büyütsün
Nasil bi lekelenmeydi acaba bendede cok oluyor ama gitmiyorum doktora

Oyyy masallah bu topikte normal dogum yapanlar dogumlari kisa surdu(yada bana oylegeldi) ne guzel
Allah anali babali buyutsun masallah

Maşallah canım, bir saat içinde olmuş tüm her şey, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...

gözünüz aydın canım, sağlıklı mutlu olsun hep, sana da çok geçmiş olsun
hepinize cok tesekkur ederiz ebemiz cok iyiydi once kontrol etti bebegin gelisi kurtardigi icin kesi yapmadi ben yalvardim ama yok rahatlikla cikabilir bebek dedi sonrasi benim icin cok rahat oldu tabi.birde ben sancilarimi son anima kadar evde cektim artik dayanamaz hale geldigimde ise zaten bebekte gelmisti.cok sukur biz kurtardik Allah tum bekleyenlere kolaylik versin normal dogumda bebek dogduktan sonra oyle bi rahatliyosunuzki yasayan anlar beni.Rabbim hepinize normal dogum nasip etsin bi engel yoksa tabi.bu arada ben 38+3 teydim her an gelebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…