Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İyiyim canımmm, sen nasılsınnSelimTuna Bey hala içeride ama pek uslu olduğu söylenemez teyzesi, çıkışı bulmaya çalışıyor yavrumSizin isim de belirlendi desene, Mehmet Giray, maşallah canım ismi gibi güzel ömrü olsun inşalllah, maşallah boyu kilosu da çok güzel, el ayak ne varsa yiyor mu kuzucuk içerideinsan seyretmeye doyamıyor melekleri, son günler zaman geçmiyor artık, güzel haberi yakında veririz inşallah canım, öpüyorum sizi, dikkat edin kendinize

Canım gözünüz aydın, hayırlı olsun, çok sevindimm, ne güzel normal doğum olmuş, ömrü güzel bahtı açık olsun, sevgiler...

Artık vakti geldi annesi kolay bulsun çıkışı inşallah seni zorlamasın paşamız. Doktor kontrolün ne zaman canım bu hafta son sanki senin için bana öyle geliyor yani:))))

Kızlar boşuna stres olmuşum çatı muayenesi yapmadi Dr gerek yok doğumda belli olur dedi vèeee birdaha ki randevumu 16 eylüle verdi doğum 40 hafta erken bekleme dedi acil birşey olursa bayramda 6 doğum var buralardayım ararsın gelirim dedi. Adamın rahatlığı beni öldürecek. Neler yapayım diyorum özel bişeye gerek yok o nasıl geleceğini biliyor diyor.

Canım bu süreçte asab bozan insanlar çok oluyor, lütfen herkesin dediğine kulak asmayıp, eşinle bebeğiniz için doğru olduğuna inandığınız yöntemi doktorunuzun da yönlendirmesiyle seçin, her ağızdan çıkan söze uymaya kalksak hiçbir şey yapamayız, herkes başka bir yorum yapıyor, sen dua et, Allahtan iste, hayırlısıyla kavuşacaksınız inşallah

Babaanneye gülsem mi ağlasım mı bilemedim ben de vurdum deliliğe gülüyorum artık, eşimin anneannesi eltimle küs, bana aşırı düşkün, biraz da işi inada bindirdi, kıskandırmaya çalışıyor kadını filan. yalan yok ben de bir süredir kendi telaşıma düştüm arayamadım kadını, önceki gün aradım, " anneanne nasılsın birtanem" dedim, " sinem sen misin tanıyamadım" dedi, " neden" dedim, " sen anneannecim diye başlardın hep" filan da diye bir başladı, 10-15 dk fırçasını attı,ben ağrımla sancımla bir taraftan iş güçle uğraşıyorum insanlar da hamileye ne yapsam da canını sıksam diye malzeme arıyor. Hepimiz başarabilsek de hiç kafaya takmasak, sana bravo ama

Herkes başka bir boyutuyla yaşıyor dış etkenleri, benim de annem aşırı yufka yüreklidir ama çok metanetsiz bir kadındır, 6 yaşımdayken trafik kazası geçirdim, bana bir şey oldu diye annem fenalık geçirdi, benden çok annemle uğraşmışlar, 15 yaşında apandist ameliyatı oldum,acile ucu ucuna yetiştim, yine annem fenalaştı, kbb ameliyatı oldum annem benden daha kötüydü yine, şimdi sezaryen olursam annem bana yardımedeceğine ağrım var dedikçe iki gözü 2 çeşme ağlar, ben ağrımı sızımı da yaşayamam diye 2-3 gün sonra haber vereceğim, bazen destek amacıyla yaklaşıp sonuç başka olabiliyor işte, napalım Allah yokluklarını göstermesin, biz de anne oluyoruz

sizin yaslilar dinlerken keyifli geliyor bana tabi ama fircayi yerken eminim oyle degildir :))

DIPTISDIPTIS canim masallah sana cidden. ben cevabini versem de rahatlayamam kemirip durur icimdeki sinir beni. gecen hafta o kadar bunladim ki sute de yansidi hemen. esim ne yapabiliriz diye cozum ariyor yazik. adamcagiza `su kafayi kesip atabilsek gerisi cok kolay olcak ama...` dedim gulustuk. cidden olay bitiyo ama kafamda bi milyon kez daha yasiyorum :)

Amin canım, ben de bunalıp buraya içimi döküyorum da çok da severim annem herkesten başkadır benim için. o ve başka kimseler üstüme son son gelmeseler iyi olurdu ama artık alışacağım yapcak bişi yok sabretmekten başka.

sağol canım desteğin için, sağlıkla gelsinler kuzucuklar..

normal doğumdan tek endişem bebeğimle ilgili kısmı, yoksa dikişti acıydı zaten sezaryende fazlasıyla oluyormuş. birçok gelişmiş ülkede 4buçuk kilo bebişleri bile ilk olarak normal yolla doğum deniyorlarmış. doktor aksini söylemedikçe normal doğumda ben de kararlıyım canım, umarım en kolayından sağlıklı bir doğumun olur senin de inşallah.

Çatı dar olduğunu sadece bir doktor mu söyledi? İllaki bebeğin aşağı inmesi gerekmez ki normal doğum olması için sancında gelmese suni sancı veriyorlar, eğer normal doğumda ısrar ediyorsan bunları göz önünde bulundur derim, benimde bebğin karnındaki kistten dolayı doktor sezeryan demeye başladı ama ben hala normal doğum hayalindeyim belki kist küçülür de bebek haftasını doldurmadan sancım gelerek normal doğum yaparım diyorum

Amiin su an en çok ihtiyacım olan dua bu benim birazda riskli olunca

çok iyi yapmışsınız canım. annem bir buçuk haftadır bizim evde kalıyor, şehir dışından geldi. bulunduğum şehirde ancak iki üç akrabamız var zaten. ama uzaktan söylenenler de yine can sıkıyor. bir kere bile nasıl olduğumu sormayan kimseler doğum şeklime kafayı benden fazla takmış durumdalar, akıl alcak şey değil. annem de karamsar bir karaktere sahip, normalde bunu bildiğim için söylediklerini de es geçiyordum hamileliğin başından beri kötü senaryolar kurup duruyor mesela, ben takmıyordum ama üstüste gelince bir şeyler içimde birikti. şu son haftalarda bir sürü kötü olasılık fikri dinlemek zorunda kalıyorum. kendisini hep uyarıyorum böyle yapmaması için ama hep bildiğini okuyan bir tavrı vardır, vazgeçiremiyorum. ben de epidural düşünmüyorum. devlete gidiyorum şu an. üç buçuğu aşan kilomuz ve 2 buçuk hafta önde giden kafa çapımız beni düşündürüyor ama doktor aksini söylemedikçe normal doğumda kararlıyım. doğum hikayen çok güzel ve ilham vericiydi canım, hep mutlu ve sağlıklı olun inşallah, desteğin için teşekkür ederim.

Selam doğumda ıkınma konusunu konuşuyorduk burda arkadaşlarla. Sen bu konuyu araştırmıştın sanki. Nasıl bir yol izlediniz. Doğum sancıları arasında ıkınma tavsiye ettiler mi sana da. Yoksa son doğum masasında mı ıkındın sadece. 3 ıkınmayla oldu demiştin. Allah burda bekleyen bütün arkadaşlara da hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı, kolay, mutlu doğum nasip etsin inşallah
Doktoruna bayıldım. Bazıları acayip stres yaptırıyor. Ve hiç iyi olmuyor emin ol.. Ne güzel bayramda da oradaymış. Keyfini çıkar hamileliğinin canım

Benim de önde gidiyordu 39 ve 40. haftalarda bi anda normale döndü şu an 3800 civarı görünüyor. Doğuma kadar dendiği gibi 4.500 kg olabileceğini hiç sanmıyorum. Nasıl korkutmuşlardı ama, hatta bi kere acildeki bir doktor azarlar gibi bu 37haftalık bebek değil. Sen adet tarihini bilmiyorsun vs demişti. Ben de dedim, adetle değil ilk günlerden itibaren ultrason sonucuna göre karar verildi son adet tarihine diye

kesinlikle en doğrusunu yapmışsın canım bence de, onun kıymetini kimse sizin kadar bilemez zaten neden karışır bu insanlar böyle önemli bir konuda bizim kararımıza hiç anlamıyorum. sağlıklı güzel bir doğum diliyorum. seninle birlikte bu kararımda destek olan herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız, beni sizden ve eşimden başka kimse anlayamıyor. sağlıkla gelsinler bütün kuzucuklar, ne şekilde olursa olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…