Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
beni korkutan iğne acısı değil, Allah korusun yanlış yere denk gelirse durumu korkutuyor
Benimde en cok korktugum sey igne yanlis yere gelir sakat kalirim falandi..ama cok gereksiz bir endise oyle birsey olamaz yani..icini ferah tut.hic can yakmayan coknince bir igne...yapinca hemen uyusma basliyor allahin izniyle

Kızlar ben dogum yaptim saat beste dogdu kizim normal dogum oldu gidince hemen suni sanci verdiler. Biz iyiyiz teyzeleri yarın cikcaz büyük ihtimalle eve sizleri öpüyoruz. Dogum yapanlar varsa Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsinler yapacak olanla Allah yardimcilari olsun öpüyoruz sizleri

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun
normal dogum yapmanada ozendim ://
Saglikli az aglamali az gazli bol sutlu gunleriniz olsun

Gecmis olsun. Anali babali buyusun insallah.

Evet temizliyorum ama vakit alıyor o arada oğlum ağlıyor alırken daha çok acıtıyor yarın çocuk dr gideceğiz bi de ona soracağım olmaZsa zeytinyağını deneyeyim. Doğru kavratmak önemli çok çabalıyorum ama yapamıyorum galiba göğüs ucum ve göğsüm büyük oğlumun ağzı küçük fazla alamıyor alsada ucuna dönüyor bugün süt sıkıp sürdüm o biraz hafifletti ama psikolojik mi bilmiyorum. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)

Bana cocuk dr.um iki ilac vermisti karistirip suruyordum okadar iyi gelmistiki cok kisa surede gecmisti
ama isimlerini hatirlamiyorum 6sene gecti ://
bide klasik karbonatli su var deneyebilirsin hem goguse iyi geliyor hem bebegin dilinin pamukcuk olmasini engelliyor
pamugu karbonatli suya batirip gogus ucuna sık

Son düzenleme:

Canım mutlaka avent göğüs kalkanı kullan. Ben önce emriziyorum daha sonra dönüşümlü olarak lansinoh veya garmastan sürüp kalkanın delikli olanını takıyorum. Hava aldığı için iyileşmesi çabuk oluyor. 2 günde toparladı acı olayını. Tek dezavantajı delikli olduğu için eğilince içindeki süt her yana saçılıyor süt lekesiz kıyafetim kalmadı eğer dayanılmaz seviyedeyse emzirmeden önce lansinoh kremi sadece meme başlarına birazcık sür. Yayınca bebiş tutamıyor.

Canım gözün aydın olsun sağlıkla büyüsün

Canım kremi silmek de acıtabilir. Emzirmeden sonra süt sürüp, açıkta bırakıp kurutmak iyi gelecektir. Kısa zamanda geçer hiç üzülme.

4 cm ilr neden sezeryana aldılar ki. Az daha bekleseniz olurdu dogum (

Bakalım dr da belki öyle birşey der olmazsa onu da deneyeyim .

Sütüm var Allah'a şükür hatta bazen göğüslerim çok dolgun oluyor o da rahatsız ediyor fakat dışarı akmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…