Benimde en cok korktugum sey igne yanlis yere gelir sakat kalirim falandi..ama cok gereksiz bir endise oyle birsey olamaz yani..icini ferah tut.hic can yakmayan coknince bir igne...yapinca hemen uyusma basliyor allahin izniylebeni korkutan iğne acısı değil, Allah korusun yanlış yere denk gelirse durumu korkutuyor
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsunKızlar ben dogum yaptim saat beste dogdu kizim normal dogum oldu gidince hemen suni sanci verdiler. Biz iyiyiz teyzeleri yarın cikcaz büyük ihtimalle eve sizleri öpüyoruz. Dogum yapanlar varsa Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsinler yapacak olanla Allah yardimcilari olsun öpüyoruz sizleri
Kızlar ben dogum yaptim saat beste dogdu kizim normal dogum oldu gidince hemen suni sanci verdiler. Biz iyiyiz teyzeleri yarın cikcaz büyük ihtimalle eve sizleri öpüyoruz. Dogum yapanlar varsa Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsinler yapacak olanla Allah yardimcilari olsun öpüyoruz sizleri
garmastani emzirmeden once temizlemen gerekiyor canim. sizma zeytinyagi ve lonolini donusumlu kullanmayi deneyeblirsin. benim zeytinyagi acilari bayagi hafifletti. ama kritik olan bebisin memeyi dogru kavramasi. sadece ucunu tutmamasina dikkat etmeye calis. agzini kocaman acip almasini saglamaya calis. yara olmasini engellemenin tek yolu dogru emmesi
Bana cocuk dr.um iki ilac vermisti karistirip suruyordum okadar iyi gelmistiki cok kisa surede gecmistiEvet temizliyorum ama vakit alıyor o arada oğlum ağlıyor alırken daha çok acıtıyoryarın çocuk dr gideceğiz bi de ona soracağım olmaZsa zeytinyağını deneyeyim. Doğru kavratmak önemli çok çabalıyorum ama yapamıyorum galiba göğüs ucum ve göğsüm büyük oğlumun ağzı küçük fazla alamıyor alsada ucuna dönüyor bugün süt sıkıp sürdüm o biraz hafifletti ama psikolojik mi bilmiyorum. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)
Doğum yapan arkadaşlar size sorum olacak. Sütüm geliyor oğlum emiyor fakat göğüs uçlarım hep yara oldu. Doğum yapalı bugün 4. Gün. Doğumdan 2 ay önce krem sürmeye başlamıştım. İlk önce kolonya daha sonra krem sürüyordum Ağrı'sını geçiriyordu. Fakat şuan hiç işe yaramıyoremzirirken ilk başta ağlayarak veriyorum o derece. Dün eşim beni öyle görünce eczaneden başka bir krem aldı( garmastan) sürmeye başladım ama bakalım işe yarayacak mı? Sizler ne yada neler yapıyorsunuz?
Kızlar ben dogum yaptim saat beste dogdu kizim normal dogum oldu gidince hemen suni sanci verdiler. Biz iyiyiz teyzeleri yarın cikcaz büyük ihtimalle eve sizleri öpüyoruz. Dogum yapanlar varsa Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsinler yapacak olanla Allah yardimcilari olsun öpüyoruz sizleri
Evet temizliyorum ama vakit alıyor o arada oğlum ağlıyor alırken daha çok acıtıyoryarın çocuk dr gideceğiz bi de ona soracağım olmaZsa zeytinyağını deneyeyim. Doğru kavratmak önemli çok çabalıyorum ama yapamıyorum galiba göğüs ucum ve göğsüm büyük oğlumun ağzı küçük fazla alamıyor alsada ucuna dönüyor bugün süt sıkıp sürdüm o biraz hafifletti ama psikolojik mi bilmiyorum. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)
Alttan bakacaklar bir şekilde. Benim sancım vardı Ama öyle 5 dakikada bir felan gibi birşey değil. Anlamadım nasıl olduğunu. Eşime diyorum doğum sancısı değil bu. Eve gidelim. Yok hastaneye gidelim nedenmiş öğreniriz dedi. Rahat rahat gittik. Bizimki geliyormuş meğerse... 4cm olmuş açıklık. Sonrası malum sezeryan ve doğum.
Bu arada sezeryan çokta rahat hoş birşey değilmiş.
Kızlar suyum geliyo çok korkuyorum bebekte tersti inş normal doğumyapabilirim
Sagol canim inşallah :)Gecmis olsun. Anali babali buyusun insallah.
şimdilik beklemedeyim banyo ettim çantalarımı kontrol ettim bakalım sancılarım hafifKorkma canim onemli olan saglikli olmaniz kendini hicbirseye sartlandirma. Guzel haberlerini bekliyoruz. Saglikla gelsin minigin
Kızlar suyum geliyo çok korkuyorum bebekte tersti inş normal doğumyapabilirim
38+5 de canım.Normal dogum yapan arkadaşlar kaçıncı haftanızda dogum oldu acaba?
Bana cocuk dr.um iki ilac vermisti karistirip suruyordum okadar iyi gelmistiki cok kisa surede gecmisti
ama isimlerini hatirlamiyorum 6sene gecti ://
bide klasik karbonatli su var deneyebilirsin hem goguse iyi geliyor hem bebegin dilinin pamukcuk olmasini engelliyor
pamugu karbonatli suya batirip gogus ucuna sık
Canım mutlaka avent göğüs kalkanı kullan. Ben önce emriziyorum daha sonra dönüşümlü olarak lansinoh veya garmastan sürüp kalkanın delikli olanını takıyorum. Hava aldığı için iyileşmesi çabuk oluyor. 2 günde toparladı acı olayını. Tek dezavantajı delikli olduğu için eğilince içindeki süt her yana saçılıyorsüt lekesiz kıyafetim kalmadı eğer dayanılmaz seviyedeyse emzirmeden önce lansinoh kremi sadece meme başlarına birazcık sür. Yayınca bebiş tutamıyor.
Canım gözün aydın olsun sağlıkla büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?