Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar hiç dogurmuycam gibi geliyor okadar erken dogum yapmak istiyordumki sanirim cok istedigim icin olmuyor
Rabbim hayirlisiyla kavuştursun canim. Seninle aynı gün du tahmini doğum tarihimiz ama benim bebeler erkenci davrandı nerdeyse 1 aylık oldular. Seninki de gelecek annesi hazır ol :)

peki dogum basladı mı kac gun kac saat sonra dogum eylemi gerceklesti??*
Hiç korkma canım benim 7 sinde akşam saatlerinde başladı 8 inde nisan geldi 9 unda öğleden sonra doğum yaptım ama hiç belli olmaz benim çok canım yanmadi çok kolay geçti sanki doğuma değilde eğlence merkezine gidiyormuş gibiydim sancimin çok az olmasıyla doğum yaptım bi muayene ol açılmanın varsa dr la görüsursun yoksa tavsiyem esinle hastane yakınında biraz yürüyus yap gevsesin vücudun ki kolay olsun çok rahat geçer inşallah

yogunmuydu peki canım ?

canımbende agrı sancı yoksen benidoguma soktun hemen :))gitmeyi ouzden istemiyom suan yanlış mı yapıorum bilemedim nisan bu mu şimdi anlayamıorum ki((alttan bakacaklar tedirginim ouzden cokk

Canım ben beceremiyorum işte onu, sadece evine çok kısıtlı gidiyorum, evime de mümkünse kısıtlı gelsin istiyorum ama erkek yeğeni eşime çok düşkün ve sürekli amcayı istiyor, klasik olacak ve sevmediğim bir uslüp, yanlış ve kibirli anlaşılmak da istemem ama eltimin seviyesine inmiyorum, çünkü gerçekten uslüplerimiz, tavrımız, tarzımız, bakışımız, görüşümüz her şeyimiz farklı, 20 yıl geride kafası hala. Kayınvalidem normalde çok adaletli bir kadındır, dedikodu filan bilmez, yapmaz, bir defasında sohbet esnasında dayanamadı kadın da dedi eltim için, " eskiden daha da kötüydü, siz evlendikten sonra bir çok şeyi sizde gördü de, kendisini düzeltti biraz" diye, klasik kavramların ve ucuz hesapların dışında bir dünyası yok, vizyonu da yok, çok da görmüyorum o kadar onun dünyası.Ama işte insan bazen sinirleniyor, hormonlar da malum. Eşimin yeğenlerine kıyamıyorum, masum çocuklar sonuçta, bizim ankaradaki komşu çocukları sitede akülü arabaya biniyordu, 4 yaşındaki yeğeni de ağlaya ağlaya istedi, eşim aldı mesela, minnet için de değil ama yapılan iyilik görülmeyince insan üzülüyor, eltim için değil, şahsıyla ilgilenmiyorum da, gerçekten insanlık adına üzülüyorum canım ya, ben hassasım bu konuda. Ama haklısın bu kadar merhamet fazla bu devirde ama işte elde olmuyor bazen

canımbende agrı sancı yoksen benidoguma soktun hemen :))gitmeyi ouzden istemiyom suan yanlış mı yapıorum bilemedim nisan bu mu şimdi anlayamıorum ki((alttan bakacaklar tedirginim ouzden cokk
Ben birgün hiç gitmedim san cim olduğu halde evdekilere biliyordu haline bakınca hic de doğum sancısına benzemiyor demişlerdi bende hastaneye girmek istemedim ertesi gün eşim endişelendi devam edince gece uyumamistim zaten rahat ol diye birden anlattım öyle korkulacak birşey degil yapışkan birsey mi gelen renk birde nasıl rengi

Rabbim hayirlisiyla kavuştursun canim. Seninle aynı gün du tahmini doğum tarihimiz ama benim bebeler erkenci davrandı nerdeyse 1 aylık oldular. Seninki de gelecek annesi hazır ol :)
Massalah kizina ve ogluna kavustun kac haftalikti canim bizde bugun 31+0 olduk rabbim saglik versin minnoslarimiza insallah ..

Gözünaydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün. Her zaman sağlıklı ve Mutlu biri olsun.

Doğum yapan arkadaşlar size sorum olacak. Sütüm geliyor oğlum emiyor fakat göğüs uçlarım hep yara oldu. Doğum yapalı bugün 4. Gün. Doğumdan 2 ay önce krem sürmeye başlamıştım. İlk önce kolonya daha sonra krem sürüyordum Ağrı'sını geçiriyordu. Fakat şuan hiç işe yaramıyor emzirirken ilk başta ağlayarak veriyorum o derece. Dün eşim beni öyle görünce eczaneden başka bir krem aldı( garmastan) sürmeye başladım ama bakalım işe yarayacak mı? Sizler ne yada neler yapıyorsunuz?

Cok dua et canim Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…