Rabbim hayirlisiyla kavuştursun canim. Seninle aynı gün du tahmini doğum tarihimiz ama benim bebeler erkenci davrandı nerdeyse 1 aylık oldular. Seninki de gelecek annesi hazır ol :)Kizlar hiç dogurmuycam gibi geliyor okadar erken dogum yapmak istiyordumki sanirim cok istedigim icin olmuyor
Hiç korkma canım benim 7 sinde akşam saatlerinde başladı 8 inde nisan geldi 9 unda öğleden sonra doğum yaptım ama hiç belli olmaz benim çok canım yanmadi çok kolay geçti sanki doğuma değilde eğlence merkezine gidiyormuş gibiydim sancimin çok az olmasıyla doğum yaptım bi muayene ol açılmanın varsa dr la görüsursun yoksa tavsiyem esinle hastane yakınında biraz yürüyus yap gevsesin vücudun ki kolay olsun çok rahat geçer inşallahpeki dogum basladı mı kac gun kac saat sonra dogum eylemi gerceklesti??*
yogunmuydu peki canım ?Tatlım oglumda pembemsi hafif kırmızı nisan gelmişti bazen yapışkan bazen hafif sulu olabilir doğum başladığı gün geldi bende ertesi gün doğumum gerçekleşmişti az sanciyka doğum yaptım ben korkma inşallah başlamis sanırım bi muayene ol
canımbende agrı sancı yoksen benidoguma soktun hemen :))gitmeyi ouzden istemiyom suan yanlış mı yapıorum bilemedim nisan bu mu şimdi anlayamıorum kiHiç korkma canım benim 7 sinde akşam saatlerinde başladı 8 inde nisan geldi 9 unda öğleden sonra doğum yaptım ama hiç belli olmaz benim çok canım yanmadi çok kolay geçti sanki doğuma değilde eğlence merkezine gidiyormuş gibiydim sancimin çok az olmasıyla doğum yaptım bi muayene ol açılmanın varsa dr la görüsursun yoksa tavsiyem esinle hastane yakınında biraz yürüyus yap gevsesin vücudun ki kolay olsun çok rahat geçer inşallah
Tesekuredrim canım bu hesaplamaya göre sanırım yumurtlama gününden bir gün sonraydi o zaman doğrudur ayy bi prensesim olsun çok isterdim hayırlı olur inşallahEqulaite burda ovulasyon gunude hesapliyor Eki Görüntüle 1881125
Burdaki linkte hesapladim tikla bak canim
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
Canım ben beceremiyorum işte onu, sadece evine çok kısıtlı gidiyorum, evime de mümkünse kısıtlı gelsin istiyorum ama erkek yeğeni eşime çok düşkün ve sürekli amcayı istiyor, klasik olacak ve sevmediğim bir uslüp, yanlış ve kibirli anlaşılmak da istemem ama eltimin seviyesine inmiyorum, çünkü gerçekten uslüplerimiz, tavrımız, tarzımız, bakışımız, görüşümüz her şeyimiz farklı, 20 yıl geride kafası hala. Kayınvalidem normalde çok adaletli bir kadındır, dedikodu filan bilmez, yapmaz, bir defasında sohbet esnasında dayanamadı kadın da dedi eltim için, " eskiden daha da kötüydü, siz evlendikten sonra bir çok şeyi sizde gördü de, kendisini düzeltti biraz" diye, klasik kavramların ve ucuz hesapların dışında bir dünyası yok, vizyonu da yok, çok da görmüyorum o kadar onun dünyası.Ama işte insan bazen sinirleniyor, hormonlar da malum. Eşimin yeğenlerine kıyamıyorum, masum çocuklar sonuçta, bizim ankaradaki komşu çocukları sitede akülü arabaya biniyordu, 4 yaşındaki yeğeni de ağlaya ağlaya istedi, eşim aldı mesela, minnet için de değil ama yapılan iyilik görülmeyince insan üzülüyor, eltim için değil, şahsıyla ilgilenmiyorum da, gerçekten insanlık adına üzülüyorum canım ya, ben hassasım bu konuda. Ama haklısın bu kadar merhamet fazla bu devirde ama işte elde olmuyor bazenCanım senin iyi niyetin suistimal ediliyor,ah o elti bende olcak çatır çatır uğraşırım onla,senle uğraşıyo çünkü,valla yardımı falanda kesin bence. Bu devirde hiç bi iyilik cezasız kalmıyo maalesef,biraz gaddarca oldu ama bunlar senin sırtına binmeye çalışıyorlar canım.
Ben birgün hiç gitmedim san cim olduğu halde evdekilere biliyordu haline bakınca hic de doğum sancısına benzemiyor demişlerdi bende hastaneye girmek istemedim ertesi gün eşim endişelendi devam edince gece uyumamistim zaten rahat ol diye birden anlattım öyle korkulacak birşey degil yapışkan birsey mi gelen renk birde nasıl rengicanımbende agrı sancı yoksen benidoguma soktun hemen :))gitmeyi ouzden istemiyom suan yanlış mı yapıorum bilemedim nisan bu mu şimdi anlayamıorum ki((alttan bakacaklar tedirginim ouzden cokk
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, sağlıkla, hayırlısıyla inşallahKızlar az önce yavaş yavaş suyum gelmeye başladı esimle simdi hastaneye gidiyoruz doktor bi gel su mu akinti mi bakalim dedi ama su bence akmaya devam ediyor dua edin bize
Massalah kizina ve ogluna kavustun kac haftalikti canim bizde bugun 31+0 olduk rabbim saglik versin minnoslarimiza insallah ..Rabbim hayirlisiyla kavuştursun canim. Seninle aynı gün du tahmini doğum tarihimiz ama benim bebeler erkenci davrandı nerdeyse 1 aylık oldular. Seninki de gelecek annesi hazır ol :)
Çok değildi ama anlarsın nisan olduğunu daha önce hiç öyle birşey gelmez birde rengi pembemsi on hafif kırmızı ama çok hafifyogunmuydu peki canım ?
Hani regl öncesi yapışkan bir akıntı gelir ya ona benziyoryogunmuydu peki canım ?
Kesinlikle doğru, bir kutu çikolataya bile muamele hemen değişiyor maalesef...Devir para devri olmuş canm:) ailem biraz abarttı bana kalsa bu kadar şey yapmazdm ben:) bizim ailede bir hobi olmuş nerdeyse kim doğum yapsa aynı yöntemi uyguluyorlar:))
canım pembe suluydu klozetedebir damla pembemsigeldiÇok değildi ama anlarsın nisan olduğunu daha önce hiç öyle birşey gelmez birde rengi pembemsi on hafif kırmızı ama çok hafif
Hastane uzakmi tek başına gidebilirmsin bi rahatlatmak için muayeneye git sen iyi olur aslında sancin varmı azda olsa not tut düzenine bakcanım pembe suluydu klozetedebir damla pembemsigeldi
Bende lavobadan çıkacağım vakit gelmişti sanırımcanım pembe suluydu klozetedebir damla pembemsigeldi
Kizlaaarrr alinti yapamadim kusura bakmayin hepinize cok cok tesekkur ederim..bugün 13.04 te eylül ada 3.605 gram 51 cm olarak dünyaya geldi..spinal sezeryan oldum çok rahat geçti çok şükür..detaylari daha genis bi zamanda tek tek paylasicimm eşim de geldi izin aldı askeriyeden çok şükür hersey yolunda..darısı günü gelen annelere..
Cok dua et canim Allah yardimcin olsunMalesef herkesin aile içi sorunları var bence halimize şükretmek gerekiyor.. Bizim bebeğimiz çok zor oldu ve eşim ben hamile kalınca bir anda kişilik değişimine uğradı.. Hamileliğimin ilk zamanlarında bana sürekli kendimi alıştırmamamı söyleyip durdu.. Ben dört aylık hamileyken salaklığından dolayı tamamen cezaevine girdi ve hala içerde.. Bu süreçte kayınbaba ve kayınvalide bana her türlü maddi manevi eziyeti yaptı.. Mallarımız eşim babasına vekalet verdiği için ben hiç bir şey söyleyemeden satıldı ve bana hiç bir şey verilmedi.. Paraya ihtiyacım olup eşimin ortaklarını aradığımda bana onlarda eşimin parası olmadığı söylendi.. Her şeyin üstüne eşimin ben hamileyken başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim..
Bu sürede tek yardımcım annem ve arkadaşlarımdı..
Eşime onun hakkındaki öğrendiklerimi söyleyemiyorum içerde kendine bir şey yapar diye korkuyorum.. Kayınbaba ve valide biz doğuma gelsek ne yapacağız ki dediler diye onlara evde yatacak yer yok zaten dedim.. Doğumu da haber vermeyi düşünmüyorum.. Şu anda doğuma çok az bir Zaman var.. Her seye rağmen bebeğim sağlıklı ve Mutlu olması için elimden geleni yapacağım.. Yine de halime çok şükür diyorum..
doktorunnediyor pekicanım bu duruma nisan dedigimiz sey olsa birkere gelir degil mi ***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?