• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bu sancı nöbetleri nolcak senin beline falan masaj yapilsa hafiflermi ki öyle duymuştum canım ılık duş falan da ii gelebilir..2 hafta goz acip kapayana kadar gecsin inşallah Allah yardımcın olsun kuzum..Benim kız varya resmen oyuncu! Bugün hareketleri hissetmedim sabah 7 de kalktım eve temizlik yaptircaktik kadinlar geldi onla ilgilendim falan derken hareketleri takip edemedigimi fark ettim bi uzandim bakiorum yok en ufak bi hareket..hemen bi telaş o anda aklindan neler gecio insanin kız şimdi aklima gelenleri düşünüyorum da yok artik didem neler düşünmüşsün diorum :olamaz: nst ye bağlandım tansiyonuma bakılıo falan nst baslar baslamaz benim minik hobaaa basladi halaya:halay: Ay sanki pireyi deve yapmisim gibi hissettim hastanedekiler de tanidikya gelen bakio e bişey yok kizim ii siniz diyo bir utandim bir utandim o_O :olamaz: Yarın aksam 4 e inşallah kucagima alicam canım babasi da yetisebilirse süper olacak hayirlisiyla..Kızım gelince bol bol foto atarim insallah teyzesii Rabbim sancılarıni hafifletsin bi solukta kurtarsin insallahh :KK15:

Ne guzel sen de kavusuyorsun kuzuna ins. Darisi bana. Ben de tik yok hala. Yarin dr um ne diyecek bakalim. Dogsun artik kuzumm ya korkuyorum ya kordon dugumlenmesi olursa ya da kakasini yerse diye. Hayirlisiyla bi kucagima alsaydim

Canım şimdi doktordan çıktım. Bu gece yatışım yapılıyor. Rahimağzının olgunlaşması için ilaç koyulacak vajinaya, 5-6 saat içinde faydası olup olmadığı belli olacakmış. Hayırlısı artık. Yarın bebeğim geliyor yani:) inş sağlıkla gelir.
Canım hayırlısı inşallah ilaç derken fitil falan mı açılma olsun diye inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi bu şekilde beklemekte ayrı bir zor

Çok az kaldı canım, az daha sık dişini. Doğumdan sonra sihirli bir el değiyor ve bir anda gidiyor tüm sıkıntılar. Benim ayaklar bir anda indi, terlikler o kadar bol geliyor ki bütün bir yaz nasıl dolaşmışım bunlarla dedim. Rüya gibi günlerin başlamasına çok az kaldı. :KK200:
Ben de doğumdan sonra tam da öyle bir sihirli dokunuş bekliyorum canım yaa:halay:bu hafta itibariyle ben de sadece terlik giyebiliyorum, 3-4 gündür işe gidiyorum diye spor ayakkabı giydim, onlarla da rahat edemedim, inşallah canım, sizler kavuşunca bebişlere biz daha çok sabırsıZlandık daha bir zor geçiyor vakit bizlere:KK43:

ne güzel yarın geliyor bebişin sağlıcakla kavuşursun inş.geçenlerde bende hareket etmediğini farkettim sonra oturup ağladım insan o an çok başka oluyor sonra tekme attı neden ağlıyorsun der gibi:KK37:
ayyy kurban olurum yaa aglama anne demis sana :110: Allah yardimcimiz olsun canim hem zor hem heyecanli bi surec..

Ne guzel sen de kavusuyorsun kuzuna ins. Darisi bana. Ben de tik yok hala. Yarin dr um ne diyecek bakalim. Dogsun artik kuzumm ya korkuyorum ya kordon dugumlenmesi olursa ya da kakasini yerse diye. Hayirlisiyla bi kucagima alsaydim
Hiiiiç telaslanma dicem ama biz telase memurlarina mümkün mü :KK48: Kakasini yiyen ya da kordonu dugumlenen bebeklerde 3 saat hareketsizlikten sonra hastaneye gidince caresi varmis canim hareketleri ii takip et cok az kaldi sık dişini kuzum ha gayret bize :KK15:

Bu sancı nöbetleri nolcak senin beline falan masaj yapilsa hafiflermi ki öyle duymuştum canım ılık duş falan da ii gelebilir..2 hafta goz acip kapayana kadar gecsin inşallah Allah yardımcın olsun kuzum..Benim kız varya resmen oyuncu! Bugün hareketleri hissetmedim sabah 7 de kalktım eve temizlik yaptircaktik kadinlar geldi onla ilgilendim falan derken hareketleri takip edemedigimi fark ettim bi uzandim bakiorum yok en ufak bi hareket..hemen bi telaş o anda aklindan neler gecio insanin kız şimdi aklima gelenleri düşünüyorum da yok artik didem neler düşünmüşsün diorum :olamaz: nst ye bağlandım tansiyonuma bakılıo falan nst baslar baslamaz benim minik hobaaa basladi halaya:halay: Ay sanki pireyi deve yapmisim gibi hissettim hastanedekiler de tanidikya gelen bakio e bişey yok kizim ii siniz diyo bir utandim bir utandim o_O :olamaz: Yarın aksam 4 e inşallah kucagima alicam canım babasi da yetisebilirse süper olacak hayirlisiyla..Kızım gelince bol bol foto atarim insallah teyzesii Rabbim sancılarıni hafifletsin bi solukta kurtarsin insallahh :KK15:
Canım eşim akşamları masaj yapıyor, ağrım hafifliyor da, sancı öyle bir şey değil, bebek kendini toplayıp itiyor sanki, günde 3 defa filan bu oluyor, o çokcanımı yakıyor ama dayanacağım kuzum için.Tavsiyelerin için teşekkür ederim tatlım. Söz konusu bebiilerimiz olunca evhamda sınır tanımıyoruz, normal canım, çok az kaldı senin, saatler var artık, hayırlısıyla kavuşun da bekliyoruz fotoları, eşin de yetişir inşallah canım, Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla kurtarsın inşallah:KK200:

Beyazmelek16 Beyazmelek16 ileri derecede hemoroidim var demişsin nasıl bir yol izliyorsun neler yapıyorsun ağrısını dindirmek için bende bu denli şiddetli değildi durdu durdu son ayda coştu 3 gündür hayatım karardı resmen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum Anestol sürüyorum ama o da nereye kadar bugün doktora gitmeyi düşünüyorum acil durumlarda lokal anestezi ile müdahale edebiliyorlarmış randevuda alamadım ama gidip rica edicem gebelere bakıyormuş doktorlar arayıp sordum hastahaneyi :) Allahım düşmanımın başına vermesin diyorum ne pis birşeymiş
Hamileligimde cok sikinti yasamadim su anda cok feci durumda. Gecen hafta genel cerraha gittim dogum doktorumun tavsiyesiyle. Tabi acilden. Cunku acisina resmen aglama krizine girmistim. Agri kesici igne yaptilar. Doktor bir suru ilac yazdi ve gunde 3 kez sicak suya oturma yapip bol bol krem sur ve memeleri iceriye ittirmeye calis dedi. Tabi ben sezeryan oldugum icin sicak suya oturmayi yapamadim. Afedersin tuvalete ciktiktan sonra resmen acik yaraya biber surulmus gibi yaniyor. Ayaklarimin altina hemen sicak su torbasi koyuyorum. 5-10dk ya agrisini aliyor. Insallah sende de ise yarar canim. Ama 1 haftada hala gecmedi. En azindan krizleri bu sekilde atlatabiliyorum

bebeğim ters gelişli ve dönmeye de niyeti yok mecburi sezeryan olucam galiba ama sezeryan olmaktan çok korkuyorum doğumdan sonra bana bakıcak pek kimsem yok bebeğime nasıl bakıcam bilemiyorum:KK1:
Hic korkma canim. Ben 2 gun sadece sikinti yasadim. 3.gunden beri bebisin her seyiyle kendim ilgileniyorum. Geceleri kayinvalidem yanimda olmasina ragmen seslenmiyorum. Hatta uyanip kizi benden almasin diye kedi gibi sessiz isimi hallediyorum

sinemnur sinemnur Katılıyorum. Süt olayı bambaşka bence. Doğum şekliyle alakalı değil. Benim de ilk gün sütüm geldi ama sonra baya azaldı. Dinlenip bol sıvı alıyorum ama çok gelebilmiş değil. Sağınca iki göğüsten 20-30 cc çıkıyor çıkmıyor. Bebek de doymayınca ağlıyor mecburen mama takviyesi yapıyoruz. Ama çok da takmıyorum açıkçası. Doktora dün dedim, sütüm gelsin diye her söylenilene riayet etmek istemiyorum, işe yaramazsa strese girer olanı da kaçırırım dedim. "Aynen öyle, bol sıvı al ve bolca dinlenmeye çalış. Geldiği kadarını verirsin, üstünü mama ile tamamlarsın, yapacak bir şey yok"dedi. Dünyanın sonu değil yani bu tarz şeyler kuzucum.
Teşekkür ederim beybii:KK200: evet haklısın dünyanın sonu değil, ısrarla odaklanmamak lazım sanırım, doğum hikayen müthişti canım inşallah her safhası güzel olur minik Zeynep'le.
Kızlar bir de lohusalıkta kanama oluyor mu, doğumdan sonraki süreç nasıl oluyor?doğumdan 15gün sonra, 40 gün sonra vb. adet oldum diyenler okumuştum, kanama devammı ediyor bir süre, yoksa doğumdan birkaç gün sonra bitiyor mu?

Canım şimdi doktordan çıktım. Bu gece yatışım yapılıyor. Rahimağzının olgunlaşması için ilaç koyulacak vajinaya, 5-6 saat içinde faydası olup olmadığı belli olacakmış. Hayırlısı artık. Yarın bebeğim geliyor yani:) inş sağlıkla gelir.
Canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah, sevgiler...

Teşekkür ederim beybii:KK200: evet haklısın dünyanın sonu değil, ısrarla odaklanmamak lazım sanırım, doğum hikayen müthişti canım inşallah her safhası güzel olur minik Zeynep'le.
Kızlar bir de lohusalıkta kanama oluyor mu, doğumdan sonraki süreç nasıl oluyor?doğumdan 15gün sonra, 40 gün sonra vb. adet oldum diyenler okumuştum, kanama devammı ediyor bir süre, yoksa doğumdan birkaç gün sonra bitiyor mu?
Canim benim 11.gun. Hala devam ediyor fakat yogun bir sekilde olmadi hic. Normalde adet donemindeki gibi. Belki daha bile az

Arkadaslar slm ben dogum yaptm erken dogum oldu ama sukurki iyiyiz findigim biraz kucuk dogdu uc gun kuvözde kaldk ama suan evimizde ve beraberiz 21agustosta yaptm dogumu eylul annesi olcaktm ama nasip degilmis rabbim sizi bir sancida kurtarsn ins dualarim sizinle

Canım eşim akşamları masaj yapıyor, ağrım hafifliyor da, sancı öyle bir şey değil, bebek kendini toplayıp itiyor sanki, günde 3 defa filan bu oluyor, o çokcanımı yakıyor ama dayanacağım kuzum için.Tavsiyelerin için teşekkür ederim tatlım. Söz konusu bebiilerimiz olunca evhamda sınır tanımıyoruz, normal canım, çok az kaldı senin, saatler var artık, hayırlısıyla kavuşun da bekliyoruz fotoları, eşin de yetişir inşallah canım, Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla kurtarsın inşallah:KK200:
Aminn canım sancilari artik bi sekilde cekicez dogumdan önce cekip dogumdan sonra rahat oluruz insallah..Yarin ii haberlerle gelmek üzere kuzum dikkat et kendine :KK15:

Kizlar biz de iyiyiz cok sukur. Bebis 3480gr dogdu ama 2gune 3280e dustu ,normalmis bu durum. Emzirmek icin 2saati beklemiyorum ne zaman miziklansa veriyorum memeyi:anne:
Spinal cok cok zor gecti benim icin asiri korktum ,cok rahatsiz edici bir his. Keske genel anestezi olsaydim dedim acikcasi

1 hafta oldu bende devam.edio kanama

Slm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız

Hiiiiç telaslanma dicem ama biz telase memurlarina mümkün mü :KK48: Kakasini yiyen ya da kordonu dugumlenen bebeklerde 3 saat hareketsizlikten sonra hastaneye gidince caresi varmis canim hareketleri ii takip et cok az kaldi sık dişini kuzum ha gayret bize :KK15:

Bunu ogrendigim iyi oldu sagol canim. Zaten bu aralar uykucu oldu telaslaniyorum ara ara hareket edince rahatliyorum. Aliskin degilim sakin durmasina cok hareketliydi. Yarin hayirli haberlerini bekliyoruz canim

çoğunuz bebeğinizi kucağınıza aldınız ne güzel ama hemen hemen hepiniz ağustos annesi oldunuz bizde hala bekliyoruz çatı muayenemi oldum dr um normal diyor umarım üstesinden geliriz biraz endişeliyim :/ 37 . haftamızdayız 3 kilo 50 cm olmuşuz teyzelerimiz bize bol bol dua edin hayırlısıyla doğumumuz olsun :)

Slm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim

Arkadaslar slm ben dogum yaptm erken dogum oldu ama sukurki iyiyiz findigim biraz kucuk dogdu uc gun kuvözde kaldk ama suan evimizde ve beraberiz 21agustosta yaptm dogumu eylul annesi olcaktm ama nasip degilmis rabbim sizi bir sancida kurtarsn ins dualarim sizinle
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu

Back