- Emoji Skoru
- 68
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkınca da bol bol devam edecek o hıçkırıklar annesiBenim kızı yine hıçkırık tuttuBelediye bandosundan minik ada periyodik tekmelerle annesinin karnına vuruyordu..
![]()
Hem çatınız dar hem de Bebek aşağı inmemişmiydi?Slm
Benim ilk çocuğumda aynı şey söylenmişti ama ben İsrarla normal doğum diye tuttururdum ama malesef günüm geçti tık yok ek on gün bekleme suresi verdi ama sekizinci gün ben cok fena oldum ne oturtabildim ne kalkabildim gittim beni Ali'n sezeryana dedim Bebek kakasını yutmuştu malesef şükür birşey olmadı kızıma ama bosuna ısrar ettiğimi anlamam allahtan kotu bir sonuca sebep olmadı Dr ü güvenli buluyorsa. Mutlaka dinlemelisin
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canimm hayırlı olsunKızlar biz kızımla açılışı yaptık ve annesinin doğum günün de 14.52 de doğdu melek kızım o kadar güzel o kadar harika biseymis ki ömrüm boyunca aldığım en güzel hediye![]()
Aaayy ben onların hickiriklarini yerimmm küçücük ağızlarıyla nasıl hickiriyolarsa mucizelerrrÇıkınca da bol bol devam edecek o hıçkırıklar annesi![]()
Aynen Can'ım hem dar hemde Bebek bu sebeple yerleşemiyor günüm geçmesine rağmen hiç sancım çıkmıyordu nst de bileHem çatınız dar hem de Bebek aşağı inmemişmiydi?
Bende de hiç sancı gözükmüyor nst de henüz. Ya sezeryandan korkuyorumAynen Can'ım hem dar hemde Bebek bu sebeple yerleşemiyor günüm geçmesine rağmen hiç sancım çıkmıyordu nst de bile
Kızlar biz kızımla açılışı yaptık ve annesinin doğum günün de 14.52 de doğdu melek kızım o kadar güzel o kadar harika biseymis ki ömrüm boyunca aldığım en güzel hediye![]()
o hickiriklar ayni saatlerde bizide tuttu bayada uzun surdu yoruldu kuzumBenim kızı yine hıçkırık tuttuBelediye bandosundan minik ada periyodik tekmelerle annesinin karnına vuruyordu..
![]()
Gözünüz aydın canm, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar biz kızımla açılışı yaptık ve annesinin doğum günün de 14.52 de doğdu melek kızım o kadar güzel o kadar harika biseymis ki ömrüm boyunca aldığım en güzel hediye![]()
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallahKızlar biz kızımla açılışı yaptık ve annesinin doğum günün de 14.52 de doğdu melek kızım o kadar güzel o kadar harika biseymis ki ömrüm boyunca aldığım en güzel hediye![]()
İnşallah hemeroid sıkıntısından da bir an önce kurtulursun canım, seninle kilo artışımız aynıydı, darısı bize inşallah , gitsin kilolar, gelsin bol bol sütler , sevgilerBize mamayi hastane verdi canim. Iyiki yanimiza biberon almisiz. Gobege gelince. Bilindigi uzere asiri derecede hemoroid sorunum var ve dogumdan beri dogru duzgun birsey yiyemedim. 18 kilonun uarisi gitti su anda ve gobegim oyle denildigi gibi 6 aylik durmuyor bence. Baya gitti yani
Boy avantajın da var canım, şanslısınsinemnur canım benim şuan 3 aylık gibi göbeğim. gebelikten önce de az bi göbeğim vardı ondan çok az fazla doğum yapmış gibi durmuyorum. ama sıkıntım tüm vücuda aldığım kilolar duruyor. doğum yapmış gibi değil biraz kilolu bi kadın gibi duruyorum. allahtan boy 175
ama emzirmek bence kilo verdirir çünkü ben feci terliyorum. bebişler emeklesin kiloları da öyle veririz. bu arada mama hastane hazırlamıştı bi şırıngayla bikaç defa da biberonla verdiler canım.sağlıkla kal
Akşam bir sancı nöbeti, gece yarısı uykudan uyandıran bir sancı böbetiyle sabahı zor ettim, öyle bir baskı yapıyor ki, 2 hafta nasıl geçecek bilemiyorum, Allah yardımcımız olsun.Ayy o baskı bi ara vardı bende de babam penguen kızım diodu banademekki o aralar kafası asagida oldugu donemmis ne güzel..Bugün tekrar nst ye girdim canım hersey güzel cok şükür cumartesi günü ultrasonla bakacak dr ve kafasini asagi almamissa (ki bu saatten sonra almasi mümkün değil) öğleden sonra sezaryene gircem
Ben hep pozitif bi tipimdir aslında Güle oynaya geçirdim cok şükür hamileligimi o kadar sorun varken bile ama burda ilk defa inceden bi telas var içimde..Cumartesi bebegime sag salim kavusursam hastanede kalcam pazar gecesi de kv nöbetçi oldugu icin yine hastanede kalcam gözümün önünde ol dedi..pzt sabah bebeğin kontrollerini yaptirip cikcaz inşallah..
Oglusun anne karninda ticarete basladi masallah zeki olacak annesiBen de bugün canta hazirlarken fark ettim kizima hep rakamlarla ilgili seyler almışım millet hello kity almis ben matematik sembolleri
annesinin matematik öğretmeni olmasi yaramadi kiza
![]()
Canım maşallah yaa, böyle haberler alınca sizden çok seviniyor çok umutlanıyorum, bizim de sürecimiz böyle güzel geçer inşallah, bir haftadır çok yoruldum, ödem yoktu normalde bu hafta ödemle de uğraşıyorum, inşallah gider hepsicnm benimde sutum hemen geldihatta hemen emzirdim uyuttum hemsire kucagima verdi emsin diye benim kiz bu sefer almadi...hemsire dedi hemen mama vermeliyiz bebek anne memesini almadi dedi..ben dedim ikisinden de emzirdim karni tok dedim sonra kan sekerine bakti evet karni tokmus dedi ben de saat basi sk sk emzirdim cok sukur 5 gunde 200 gr almis masalahh hic mama vermedim stres yapma bol bol su icersin
sezeryan sonrasi gobek kalio biraz bicimsiz duruo ama zamanla toparlaniosun
![]()
Normalde ben de kalp kırmamak adına söyleyemeyen, çok cevap veremeyen biriyimdir, zamanla öğreniyorum, stajımı buradan sizlerden öğrendiklerimle tamamlıyorum canımBen sma mama aldım ne olur ne olmaz diye. Biberon ve emzikte vardı yanımda.
Benim göbüş yavaştan inmeye başladı ama kişiye göre değişen birşey. Çok takılma derim çünkü sinir bozucu sorular oluyor. Örneğin daha 3 gün önce doğum yapmış bana "Aaaaaa bu göbek böyle mi kalacak" diyen dangalaklarla karşılaştım. Bebişin kucağında olunca estetik kaygılara girme kuzum, bunu farkeden insanlar ciddi sinir yıpratıcı şeyler söyleyebiliyorlar. Birde lohusa deliliğine vur bir çok şeyi. Örneğin mama hazırlarsın kaynar değil dimi bu diye saçma bir soru gelirhe ben manyağım çocuğumu haşlamak istiyorum diyebiliyorum. İçine atma sana lohusa tavsiyesi
![]()