Çok teşekkür ederim canım, benim sat 11 ya da 14 aralık biraz karışık o durum
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
o yüzden beklenen doğum tarihi 16 ya da 19 eylüldü, bebeğim hep cuma günü doğsun istiyorum, 9 eylüle çok hazırlamıştım kendimi, doktorumuz da bugün 16 eylül cuma dedi, sanırım 40 haftayı doldurmuş olacağız, suyu gayet iyi dedi, kese de bir problem olmadığı için sızıntı vs yok, doktorum bayram boyunca da burada acil durumlara yönelik çalışacağını söyledi, 16 eylül itibariyle rutin çalışmaya başlıyormuş, tarihimiz o şekilde belirlendi. Risk yoksa eğer içeride normal tamamlaması gereken süreci tamamlaması en güzeli elbette, zaten sezaryen olacak sütüm hemen gelmeyecek endişelerini kafamda arkalara atmaya çalışsam da, elimde olmadan beni endişelendiriyor, tam sürenin tamamlanması içimi rahatlatacak bu anlamda , her şeyin hayırlısı tabii ki. Sizde herhangi bir risk var mı canım, açıklık, su azalması vs gibi, gelişimi nasıl bebişin? daha erken haftalarda doğanlarda sıkıntı çıkmadığı durumlar da var tabii ama anne karnındaki kıymetli zamanı doldursa da iyi olur.