- Emoji Skoru
- 3.601
- Puanlar
- 373
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen tiplerini bağlayacaktın yaptirdin mı onun ağrısı sızısı oluyomu
Kızlar çok sağolun gerçektenaynı sürece beraber başlayıp şimdi sizlerden böyle taze taze tavsiye almak öyle iyi geliyor öyle rahatlatıyor ki anlatamam.
"Hastanemizde biberon, emzik,mama vs kullanımı özendirmemek için afiş vs yoktur" gibi yazılar var, çantaya emzik ve biberon aldım, bir küçük mama alsam mı karar veremedim, siz koymuş muydunuz, hastane mi vermişti?
Bir de göbüşleriniz ne alemde sezaryen sonrasında, zaten çatım ağrıyor, baacaklarımı ayıramıyorum, nst sedyesinden kalkınca ayakkabılarımı giyeyim dedim, göbüşten eğilemedim, bacağımı dizlerime kaldırayım dedim çatımın ağrısı inletti, doğum sonrası 6 aylık hamile gibi deniyordu, durumlar nasıl sizde?Hepinizi sevgiyle öpüyorum, bol sütlü günleriniz olsun, sağlıkla kalın
Ohh içime su serptin. Masaallah kuzuna sanaCanim son günlerimde oran olarak belki az aliyorlardir ama genelde iyi aliyorlar bence. En azindan bende oyle oldu. 2 haftada 2720gr filandi 35+2te. 2 hafta sonra 37+2de 3200gr 38+2de 3400gr en son 38+4 te 3630gr di olcumleri. Yani 3 haftada 900gr kadar almisti.
cnm benimde sutum hemen geldiKızlar çok sağolun gerçektenaynı sürece beraber başlayıp şimdi sizlerden böyle taze taze tavsiye almak öyle iyi geliyor öyle rahatlatıyor ki anlatamam.
"Hastanemizde biberon, emzik,mama vs kullanımı özendirmemek için afiş vs yoktur" gibi yazılar var, çantaya emzik ve biberon aldım, bir küçük mama alsam mı karar veremedim, siz koymuş muydunuz, hastane mi vermişti?
Bir de göbüşleriniz ne alemde sezaryen sonrasında, zaten çatım ağrıyor, baacaklarımı ayıramıyorum, nst sedyesinden kalkınca ayakkabılarımı giyeyim dedim, göbüşten eğilemedim, bacağımı dizlerime kaldırayım dedim çatımın ağrısı inletti, doğum sonrası 6 aylık hamile gibi deniyordu, durumlar nasıl sizde?Hepinizi sevgiyle öpüyorum, bol sütlü günleriniz olsun, sağlıkla kalın
Hayranım senin bu kendini ezdirmeyen yapına:) ben olsam içimden sinir olur, kendi kendimi yer, ama yine cevap veremezdim. Senden biraz ders almam lazım sanırım:) bu arada hep gecelik giydim demiştin, pijama çok mu kullanışsız?Ben sma mama aldım ne olur ne olmaz diye. Biberon ve emzikte vardı yanımda.
Benim göbüş yavaştan inmeye başladı ama kişiye göre değişen birşey. Çok takılma derim çünkü sinir bozucu sorular oluyor. Örneğin daha 3 gün önce doğum yapmış bana "Aaaaaa bu göbek böyle mi kalacak" diyen dangalaklarla karşılaştım. Bebişin kucağında olunca estetik kaygılara girme kuzum, bunu farkeden insanlar ciddi sinir yıpratıcı şeyler söyleyebiliyorlar. Birde lohusa deliliğine vur bir çok şeyi. Örneğin mama hazırlarsın kaynar değil dimi bu diye saçma bir soru gelirhe ben manyağım çocuğumu haşlamak istiyorum diyebiliyorum. İçine atma sana lohusa tavsiyesi
Belki haddim değil ama doktrunun yapmadığına çok sevindim zamn ne getirir ne isteriz ilerde bilemiyoki insanCanım istedim ama doktorum yapmam dedi
İlla 2. yi istiyor benden
benim kizim yan duruyo 39.haftadayim canim dr dönmesi çok zor bi ihtimal artik dedi ama sonucta bi ihtimal :)Bebek çok kilolu değil, geçen cumartesi gittiğimizde 3350 olmuştu. Bebeğin aşağı inmediğini çatı darlığından kaynaklı olabileceğini iletti. Bebek aşağı inmezse zaten sezeryan olurda, son dakika da inebilir ki değil mi?
Kizlaaaaaaaar benide yokluyor bu kasılmalar bugünregl sancısı gibi bişeyler oluyor ve Karnım sertlesiyor. Birde vajinada ve belimde sanki bir an için birisi cimdik atiyormus gibi birsey oluyor ve geçiyor. Yalancı kasılmalar mi bunlar. Yoksa başlıyor muyuz
Sevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim
Merhaba arkadaşlar, kızım dun gece 4.44 te spinal anestezi ile dünyaya geldi, o kadar şaşkın ve korkak bi haldeydim ki ameliyat boyunca korkudan titredm, bi anda suyum boşalacak ,bi anda yoğun nisan gelecek, ya da bi anda ritmik sancılar duyup normal doğuma gideceğim derken gece beklenmedik gelişmelere ve bebeğine hazırlanıyormus.
Sabah kalktıgımda gördüğüm su sızıntısı amniyon sıvısı olduğu için apar topar kendi doktoruma ulaşmış ve hastaneye gelerek doğum başlatma seceneklerini konusuyor olmuştuk. Açılmam olmadığı için Normal doğum yanlısi doktorum suni de ısrar ediyordu, bebeği itemeyip. İkinamayip daha büyük riskler almamak adına sezeryan dedim, ağlaya ağlaya odama yattım. Hic boyle geleceğini düşünmemiş olmanın ve hic kendisine hazır olmamış olmanın verdiği sok ile karmaşık duygular yasıyordum.
Korka korka girdim ameliyathaneye, 10 dk sonra zırıl zırıl kızım bize merhaba dedi :) gözlerim doldu ve ayiramadım gözlerimi ondan. Sonra korkmama daha fazla dayanamayıp komple bayilttilar beni :) ameliyat bitmeden uyandım odaya çıktım kızımı gördüm ve tabi o dehşet ağrılar basladi. Tam da bu yüzden sezeryan düşünmüyordum hic ama yapacak bir şey yok hala daha devam eden ağrılarım var. Annelik sabir işi elbet. Eylül sonu doğar dediğim bebiş 1 eylül gelerek eylülün ilk bebelerinden oluverdi. Allah isteyen herkese nasip etsin, sezeryan olanları ağrılarından tez zamanda kurtarsın.inş.
Kizlar mrb. Cumartesi gece basladi dogumum sali sabahi dogum yaptim. Son suret sancilarla acilma olmamasi ve cok zorlu gecen dort gunde dogurdum cok sukur. Bugun taburcu edildim. Hala kendime gelemedim atlatamiyorum o kabus gibi anlari... Allah tum dogum yapacaklara kisa ve kolay dogumlar nasip etsin insallah...
Ayy o baskı bi ara vardı bende de babam penguen kızım diodu banaAmin canım, sorma kaldırım çıkamıyorum, basamakta adım atamıyorum, yatağıma inip çıkamıyorum, kese baskısı çok fazla, doktorum gözümü korkutmadan sancıların daha da artacak ama doğum sancısı başlayamayacak dedi. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Hiç kötü düşünme canım, zaten hafta olarak çok güzel bir dönemdesin, kayınvaliden de hep destekçi ,yardımcı sana, en doğru zamanda, hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah, gelişmelerden haberdar et mutlaka
Misafirleri eşim şimdi havaalanına götürdü canım, oğlumun pazarlıklara büyük katkısı olduiskontonun bir kısmını doğum hediyesi olarak kabul edebiliriz esasen
SlmYok biraz kastım kendimi başta ama sonra rahattım. Acıda olmadı yani, sorunsuz geçmişti. Doktorum Bebek yapın dar olduğu için aşağı inemiyor diyor. Kimileri de Bebek son dakikada inebilir öyle şey mi olur diyor. Kafam karıştı
Hayranım senin bu kendini ezdirmeyen yapına:) ben olsam içimden sinir olur, kendi kendimi yer, ama yine cevap veremezdim. Senden biraz ders almam lazım sanırım:) bu arada hep gecelik giydim demiştin, pijama çok mu kullanışsız?
Bize mamayi hastane verdi canim. Iyiki yanimiza biberon almisiz. Gobege gelince. Bilindigi uzere asiri derecede hemoroid sorunum var ve dogumdan beri dogru duzgun birsey yiyemedim. 18 kilonun uarisi gitti su anda ve gobegim oyle denildigi gibi 6 aylik durmuyor bence. Baya gitti yaniKızlar çok sağolun gerçektenaynı sürece beraber başlayıp şimdi sizlerden böyle taze taze tavsiye almak öyle iyi geliyor öyle rahatlatıyor ki anlatamam.
Sütünüzmü gelmediki mama verdiler? Birde size sormadılarmı verirken?Bize mamayi hastane verdi canim. Iyiki yanimiza biberon almisiz. Gobege gelince. Bilindigi uzere asiri derecede hemoroid sorunum var ve dogumdan beri dogru duzgun birsey yiyemedim. 18 kilonun uarisi gitti su anda ve gobegim oyle denildigi gibi 6 aylik durmuyor bence. Baya gitti yani
Canim ben ekstra birsey yemeyi birak normal dogum istedigim icin doktorum yemeyi kesmemi bile istemisti. Ben meyve ve tatliyi cok tuketiyordum. Doktorum son 2 haftada meyveyi minimuma indirmemi tatliyi kesinlikle yememem gerektigini soylemisti. Birde gunde 5-6 tane hurma yemistimOhh içime su serptin. Masaallah kuzuna sanainşaallah benim oglusta senin zeynebin gibi olur çünkü bende 35+1 de 2780 felendim. Sen normal beslenme düzenine devam mı ettin ekstra birşey yaptın son zamanlar canim.Ne bilim herkes çok az aldı diyince üzüldüm bende gerçekten biraz kilolu bebislere bakmak daha kolay oluyor diyorlar en azından yıkarken felen. Benimde tahmini 38+3 te sezeryan olacak. Hani çok zamanım kalmadı karnım çok çıkmadı herkes ufak mı olacak acaba gözüyle bakiyor birde. İnşaallah bizlerde yanılma payları + olarak çıkar diye dua da ediyorum. C tesi kontrolum var ama ben 3200 olduğunu sanmiyorum inşaallah bebis beni sevindirir. Teşekkürler canım sütün bol bebisini uykusu çok gazi az olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?