Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ay canım senin en azında net sezeryan diye. O yüzden bir şekilde müdahale edilir. Benimki normal deneyelim bir engel yok tarzı konuşuyor. Bebeğin iriliğide gitmiş. Çatıda da sorun çıkmazsa bayrm haftası kurbanlık gibi bekleyeceğim bende. İnş sıkıntısız atlatırız. Bayağ evham yaptım.

MERiN_ eylül annelerinde en sağlıksız beslenen anne benimdir herhalde bende hiç özel bişey yapmadım ama maşallah bizimki ısrarla kilo alıyor :) sağlıcakla doğsunlar inşallah çok kilo takıntısı bende de yok ama minicikte doğmasın canım :)

Günü beklerse sorun yok. Bayramda gelmeye kalkarsa sorun. Özel hastane. 2 tane çocuk doktoru. İki tanede göğüs doktoru var. Devlet hastanesinde de bir sürü doktor açığa alınmış. Doktor sıkıntısı var.

Canım 16eylüle mi gün verdi doktorun, herhangi bir risk yoksa son demine kadar bekletmesi de güzel aslında. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Evet 16sina verdi. Oğlum söylese anne ben o güne kadar bekleyeceğim diye hiç sorun değil bekleriz

Şimdi anladım endişeni canım,Allah yardım eder hiç korkma,lise 1.ci sınıftaydım,ocak ayında şiddetli kar yağışından her yer kapalıydı,akut apandistle hastaneye kaldırıldım,patlamaya ramak kalmıştı,doktoru ve anestezi uzmanını anında bulup getirdiler(özel kurum hastanesiydi), hiç korkma sen de,gidişata göre zaten bir yol izleyeceklerdir,içini ferah tut,pozitif ol,sevgiler...

Bizim tontiş sütü ve pudingi çok seviyor,tekmeler ard arda geliyor o zaman, ben de beklmesi için anlaşma yaptım, sözümü dinledikçe süt ve puding ödülü gönderiyorum,şimdiden rüşvete alıştırdım çocuğu

İn içjz
Günaydın canım. Bilincaltin ruyana yansimis iyi dusunelim iyi olsun. Bende aynı şeyi dusunuyorum kaç gundur. Geçen hafta kontrolumuz vardı 03 eylül e kontrol günü verdi Dr. Doğumun ne zaman olacağına karar verecekmjsiz. Ben birde Dr özel muayenehanesine gidiyorum ortada birşey olsa Allah korusun hastanem bile yok dusun. 40 haftama 20 eylül de doluyor. Kurban bayramı olmasa 15 inde alirdim dedi ama riske atmak istemiyorum anestezi Dr çocuk Dr sorun yaşamamak adına çok büyük ihtimal 8-9 eylül de alacak sanırım 38+5 felen oluyorum. Bir yandan olsun artık istiyorum bir yandan biraz daha mı karnımda kalsa bekleyeyim diyorum valla çıkamadım işin içinden. Ben kilosuna çok takilmiyorum benim ki çok kilolu olmayacak sanirsam kilo alınır zaten gelişim açısından korkuyorum. Bayrama denk gelir Dr suz kalirim diye korkuyorum aman ne yapicam bilmiyorum hakkımızda en hayirlisi en sağlıklıdır hangisi olacaksa Rabbim bize onu gostersin inşaallah

Çok teşekkürler canım. Aynen pozitif düşünelim pozitif olsun. Sevgiler

Ayni sikintidayim bnmde normal dogum tamda bayrama denk geliyo ama bu ara karnim cok sertlesmeye basladi hakkimizda hayirlisi ins

inşallah tatlım yaa beni zorla getirtmezlerde arkadaş yakın arkadaşım olunca ve şirkette aile şirketi gibi olunca belki insiyatif kullanmamı isteyebilirler bz bebek odası için eşimle anlaşamadık en sonunda takım olmamakla beraber kendimiz bebek odası oluştrduk :) sütlü kahve tonlarında dolap beşik ve çamaşırlık odayı da bebek mavisi yaptık mavi ve kahveli sticker aldık bakalım son hali nolcak gelsin foto paylaşıcam sizede :)

Eklentiler

• 635391569720125051.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 635391569810180202.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 52
Sıkma canını annesi 38+5 güzel tarih sezeryan için. Banada sezeryan deselerde bitse keşke bayram öncesi. Normal deyincede denemek istiyor insan. İnş bir sıkıntı yaşamayız. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

benim korkum çıkış kısmında ne kadar küçük o kadar kolay diye düşünüyorum
dışarıda büyür süt şimdiden fışkırmaya başladı bende umarım doğumdan sonra kesilmez.

Slm kizlar bu aralar cok skintidayim belim surekli agriyo bebisin hareketleri cok asagida gibi kasiklarim agriyo duzensiz karnim sertlesiyo sizdede ayni skintilar varmi
aramızda 1 gün var ve aynı sıkıntılar bende de var. sünnet olmuş cocuk gibi yürüyorum ayaklarım kapanmıyor. kapatırsam kasıklarım inanılmaz ağrıyor. ama dr. doğuma daha var bu belirtiler normal dedi. sanırım son haftalar offf pufff diye geçecek.

benim korkum çıkış kısmında ne kadar küçük o kadar kolay diye düşünüyorum
dışarıda büyür süt şimdiden fışkırmaya başladı bende umarım doğumdan sonra kesilmez.
Etrafımda hep kilolu bebek kendini çabuk iter falan diyorlar :) amaaan herkes bişey diyor zaten bu aralar tıkadım kulaklarımı akışına bıraktım herşeyi yeterki sağlıcakla dünyaya gelsin oğlum

Bilemedim bencede çok geç tarih. Bayram haftası izinliymis aslında beni sezeryan yapıp tekrar gidecekmiş. Bi hafta önce olsa sıkıntı mı olur ki.
İlk doğumunuzsa 42 hafta dolduğunda dolmuş oluyor miadınız. 40hafta tahmini olan tarih. Bundan 15gün önce veya 15gün sonra olabilir diye düşünmek gerekiyor. Su falan gelmedikçe bebeğiniz daha durabilir ki, ne kadar geç doğsa o kadar iyi olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…