Canım den 37+2 de almışsın ben 35 + 2 de doğum yaptım şimdi küvezde 15 gün oldu kucağıma alamadım bugün doğum günüm bir yanım eksik amaSağlıkla kucagıma aldım ama erken oldu yine 37+2
Bazen beşikte seviyorum bir saniye sonra karnıma gidiyor elim. Bu gün 10 günlük oldu oğlum. Bin şükğr sağlıklı ve yanımda kollarımda. Ama hamilelik sanki yarıda kalmış gibi hissetiyorum. Arkadaşıma demişim ki 38/39/40. Haftaları merak ediyorum kızımı doğurduktan sonra bebek tebriğine gelince bak yine göremedin o haftaları Dedi. Normal doğum yapmadım diye mi bu his var ben de anlamadım. Lohusalık depresyonu mu bilmiyorum
Hamileyken giydiğim hamile elbisesi olmayan geniş turuncu bir elbisem vardı fotoğraf çekilmek istiyordum nasip olmadı onunla. Alırken özellikle hamile elbisesi olmasın doğumdan sonra da giyeyim demiştim şimdi giymek istemiyorum.
Çok karışık duygular içindeyim yolumu bulamayıp kaybolur gibi olunca bin şükğr diyorum sağlıkla kucagıma aldığım oğlum. Ve gözümün içine bakan kızımı düşünüp.
Çok ufak ince bir şey anlatmak istediğim hani sanki bir iki hafta daha olmalıydı gibi geliyor. Bu gün doğursam misal böyle hissetmezmişim gibi
Belki sezeryan olunca doğumu çok idrak edemedim bilmiyorum. Halbuki bebeğin soğuduğu nefes alıp ağladığı ilk anı hepsini yaşadım. Uyudum uyandım kucagıma verdiler olmadı yani
Genel olarak uyumlu bir oğlan benimki. Gece çok uykusuz bırakmıyor beni çok şükğr ilk günden yıpranmıyorum ama bendeki bu duyguya sebep nedir bilemedim
Hep okuyorum sizi sizleri sağlıkla alın kucağınıza inşallah lohusalık depresyonu paylaşalım artık. Dilerim kimsede olmasın da böyle bi saçma sapan haller oluveriyor insanda. Kimseyle paylaşmak mümkün değil bu hisleri
dinlemiyorlar
dinleyenler anlayamıyor
anlıyorum diyen de bambaşka bişey anlıyor.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun esirgesin hepinizi
Ben doğum dan hiçbirşey anlamadım sabırla bekliyorum yavrumu