Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İnşaallah canım. İnşaallah senin minisinde annesini dinlerde istediği beklediği tarihte gelir.

Cnm ben pamuğu ıslatıp sıktım ağzı kapalı bi kaba koydum onu kullanacam inşallah ağzı iyi kapalıysa ıslaklığı kalıyor.ıslak mendilde aldım yanıma ama kullanmam diye düşünüyorum..

İyi olur tabi. Tüp bebek bizim bebiş. Transfer günüm belli. Birazda ondan endişeliyim. Çıkınca çocuk doktoru da görsün dedi. Astım var bende ihtiyaç halinde göğüs uzmanına ihtiyaç olabilir. Bayrama denk gelmezse hiç sorun olmayacaktı. Beklesin istediği zaman gelsin derdim. 39+5de gelirdi.

Bayramda doktor olmaz diye korkuyorum. Bir ara suyum azalmıştı. Sonra düzeldi çok şükür. Yalancı sancılar da arttı endişeleniyorum.

ıslak pamuk ne kadar süre öyle kalır kokmaz mı ki , bakteri fln üretir mi acaba. günlük mü yapmak gerekir yoksa ıslak mendil mantığıyla bişey olmadan kalır mı. açıp baktın mı hiç.

Islak mendil unibaby yeni doğan aldım, bavula koydum. Ama temizleme pamuğu kullanacağım. Hastanede unibaby kullansam olmaz mı ki.

Birde pamuğu o anda ıslatayim diyorum bakteri ürerse... eşimin uyku apnesi cihazı var. Su kaynatip içine koyuyoruz. Bize söylenen günlük kaynatmamiz lazımmış, mikrop ve bakteri ürermiş. Pamukta aynı mantık olur sanırım. Ya günlük kaynatmak lazım yada bakteri mikrop barındırmayan saf su. Saf su maliyetli olur...

Birde abartmamak mi lazım ki. Siz bana bakmayın.

Kızlar mikrobiyolog değilim,aramızda biyolog arkadaşlar vardı(sanırım R rootstock da öyleydi),onlar daha iyi bilir, ben de yanıma temizleme pamuğu alıyorum,ilk zaman tercihim benim de aynı şekilde, geçenlerde de konuşmuştuk,su ve pamuk taşımaktansa hazır ıslak pamuk götürelim diye, yalnız unutmayalım durağan ve ıslak olan bir şey de hızla bakteri üremesi başlar(hazır olanlarda o yüzden koruyucu, metil paraben,probil paraben vs var, yasaklandığı için de artık sodyum kaynakları var)ıslak pamuğu ne kadar geç hazırlarsak o kadar iyi diye düşünüyorum.

kucukpisi ve MERiN_ arkadaşlar da değinmiş zaten konuya

Canım heyecanla senden alıcağım haberi bekliyorum kontrolden sonra bize de yaz mutlaka ikiniz için de en hayırlısı olsun

Canım ben kaynatıp temizledğim cam bi saklama kabının içine pamukları doldurdum bi de annemi tembihledim yanımıza termosta kaynamış soğumuş su olucak hastanede o saklma kabının içine suyu döküp onla temizlemeyi düşünüyorum yine de ıslak mendili de koydum çantaya hazırlayamazsak bi aksilik çıkarsa diye

Evet dediğin gibi özellikle ilk ayda popişleri riske atmamak gerekiyor. Ben ıslak mendili kendim için çantama koydum ama bebek için Benri markasının makyaj temizleme pamukları var, büyük ve kare şeklinde. Onlardan bir paket koydum. Ilık içme suyuyla ıslatıp o şekilde temizleyeceğim. Ya da bir kasenin içine suyu koyup pamuğu batırarak da yapılabilir.

Slm Can'ım benimde Bayram'a Denk geliyor ama benim Dr un Bayram'da çalıştığını o Zaman alacağını söyledi tam günü belli değil cumartesi tam günü belli olacak sezeryan hazırlıkları tamamlanacak o gün

Benim Dr umda gelirim dedi sağolsun. Gece rahatsızlanincada gelmişti birkaç kez. Hastaneye bağlı calismiyor o beni tedirgin ediyor sadece. Biz ne dersek diyelim karnimızda rizki bitip dünyada başlamışsa yapacak birşey pekte kalmıyor. Birde ilk bebeğimi kaybettim çok riske de girmek istemiyorum açıkçası kurban öncesi sonrası artık 3 eylül deki muayeneme gore olacak. Hayırlisi olsun senin içinde canım en doğrusunu karar vermek nasip olur inşaallah

Hadi ya üzüldüm valla inşallah seni zorlamadan bir çözüm bulunur.. Güzel fikir çok zarif olacak eminim fotoğraflarını bekliyoruuz

Carsamba canim ameliyatimiz su an nstdeyim. Bugun son randevu :) sonra agda isleri vs aksam da bi kac sac bandi yapar canta falan kontrol ederim. Sali gunu de bol bol oglumla sarmas dolas oluruz diye planliyorum. Hayirlisi insallah
Hadi hayırlısı inşallah .48 saatten az kaldı, çok heyecanlı. :)) Gününü bilmek de ayrı güzel tüm hazırlıklarını ona göre ayarlıyorsun. Ağda vs işi de ben geçen hafta hallettim ama ne güne kadar bekler bilmiyorum tam tekrarlanacak zamanı gelmişken doğuma gitmek de stres yaratıyor. :) Hoş en son düşüneceğim şeylerden biri ama kafaya takmayagör işte

cnm sen de masallh 39.haftandasin ayyy her an senden de guzel bir haber bekliyoruz

Carsamba canim ameliyatimiz su an nstdeyim. Bugun son randevu :) sonra agda isleri vs aksam da bi kac sac bandi yapar canta falan kontrol ederim. Sali gunu de bol bol oglumla sarmas dolas oluruz diye planliyorum. Hayirlisi insallah
ayyy ne guzel ya darisi bize ins..bende bugun yarin artik cantami hazirlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…