Carsamba canim ameliyatimiz su an nstdeyim. Bugun son randevu :) sonra agda isleri vs aksam da bi kac sac bandi yapar canta falan kontrol ederim. Sali gunu de bol bol oglumla sarmas dolas oluruz diye planliyorum. Hayirlisi insallah
çoook heyecanlı...... ağustos annesi olunca bizi bırakıp gitmezssin dimiiii senin deneyimlerine çooooooook ihtiyacımız olacak. hayırlı haberlerini ve doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
Sanırım normal doğum isterken ve onun için baya uğraşırken sezeryan olmak seni yıprattı biraz. Ama artık bunu düşünme. Çok şükür bebeğin iyi, yanında. Kısmet böyleymiş.
Hem o 37+2 sayılmaz. Maşallah 4 kiloya yakın doğdu. Ayrıca geleceği günü de kendi seçti. Az kalmadı yani içeride, hazırdı artık göbüşten kucağa gelmeye:)
Boşver bu seni üzecek şeyleri düşünmeyi. Güzel şeyleri anlat. Çok güzel hazırlık yapmıştın hastane için. Gönlünce süsleyebildin mi? Foto var mı süslü hastane odandan?
Canım den 37+2 de almışsın ben 35 + 2 de doğum yaptım şimdi küvezde 15 gün oldu kucağıma alamadım bugün doğum günüm bir yanım eksik ama
Ben doğum dan hiçbirşey anlamadım sabırla bekliyorum yavrumu
haklısın
çok daha zor bir durum senin ki. İnşallah kucağında öpüp koklayacağın günler de nasip olur
olacak yani sabretmek zor biliyorum ama yavrularımız için değer.
Benimki ilkinde de böyle oldu diye belki saçma sapan bir duyguya kapıldım halbuki hamilelik ne için bebeği sağlıkla kucağa alabilmek için bir yolculuk. Neticeye bakmak lazım beterinden esirgesin Allah
Derler ya Rabbim derdini unutturacak dert vermesin.
Ben de küvez den Bebek beklemek nedir bilirim. Hastaneden eve bebeği alıp getirememek
Ama bak kızım şimdi Kocaman ve ben eski o günleri giderek daha az acı ile hatırlıyorum. Yavrunun sağlıklı günleri yaşadığın bu zorluğu unuttursun dilerim
olbey
sağlıkla girin çıkın inşallah ameliyata. Dualarım seninle ve minik meleğinle. Ve evet oğlunla çok güzel bir gün geçir bir anda bambaşka oluyorlar abi abla olunca birinci çocuklar. Ne kadar özenirsek özenelim yaşadıkları kolay değil bu süreç
ikinci kez anne olanlarda deneyim var evet ama özenle davranılması gereken bir koca Bebek daha var. Avantajlımıyız yoksa esas işi zor olan biz miyiz tartışılır.
Sağlıkla hayırlısıyla haberlerini bekliyorum :)
Bizim de kontrolumuz vardi bugun , 3200olmus minis basi yukarida yine. 2kez nst ye girdim bugun ilkinde cok sakindi bebis, duragandi kalp atisi cizgisi. Sonra ultrasona girdim herseyi normal cikti cok sukur ama yine gir bakalim nst ye dedi doktorum. 2.si daha iyi cikti ama bebis de hareketlenmisti cunku.
Hem hemsire hem de doktorum oo baya asagi inmis karnin dedi ama bana hep ayni geliyor sanki. Erken de gelebilir belki dedi. ama benim kizim sozumu dinleyip ayin 3unde gelicek cunku annanesini beklemesi lazim
Purified water saf su biliyorsundur, potasyum sorbat da koruyucu,sorbatlar,sorbitoller koruyucu ajanalr, piyasada her şeyin üzerine paraben içermez yazıyorlar kaç yıldır, yasaklandı diye ama sonuçta sodyum ve potasyum tuzları bir sürü koruyucu var kozmetik ürünlerde , zaten ambalajlı bir ürünün raf ömrü olsun ve koruyucu içermesin mümkün değil.
Merhaba kizlarrr kontrolden çıktım simdi oglum 3.100gr olmuş. Suyumuz yerinde. Her sey haftasiyla uyumlu.Yumurtaliklarinda biraz şişlik var ama doğum sonrasi geçer önemli değil dedi. Normal doguma hazır misin dedi,evet dedim bakalım ne zaman gelecek oglus :)
Purified water saf su biliyorsundur, potasyum sorbat da koruyucu,sorbatlar,sorbitoller koruyucu ajanalr, piyasada her şeyin üzerine paraben içermez yazıyorlar kaç yıldır, yasaklandı diye ama sonuçta sodyum ve potasyum tuzları bir sürü koruyucu var kozmetik ürünlerde , zaten ambalajlı bir ürünün raf ömrü olsun ve koruyucu içermesin mümkün değil.
Hayır saf suyla temizlemeyeceğiz, unibaby yenidoğan içeriğini yazmış arkadaş,purified water var diyenonun hakkında yazdık, yoksa haklısın abartmaya gerek yok.
Canım 1 eylülde görüşelim tekrar, bayramdan önce alırız dedi doktor,kafa,göbüş, bacak boyu ,kilo hep 2 hafta filan önde, normal doğum olsun çok isterim ama çatı filan ölçülmedi hiç, 4 kg civarında olacak sanırım,o kilolarda normal doğum yapam da var ama kafa çapı da büyük olunca doktorun dediğinin dışında ısrarcı olamıyorum,senin ki kesinleşti mi?
Kızlar benim muayeneden sonra doktorum çatı kemigin biraz aşağıda dedi ama bebegin kilosu cok yok sorun olmaz dedi. Simdi beni düşündüren bebegin kafasi haftasina göre büyük 1 hafta 10 gün kadar. Doktor sorun olmaz dedi ama biz simid her duyduğumuzdan tedirgin oldugumuz icin bu durum beni korkutuyor. Netten baktığımda baska doktorlar normal yapmasi sorun olur falan demiş. Bilemedim
Canım 1 eylülde görüşelim tekrar, bayramdan önce alırız dedi doktor,kafa,göbüş, bacak boyu ,kilo hep 2 hafta filan önde, normal doğum olsun çok isterim ama çatı filan ölçülmedi hiç, 4 kg civarında olacak sanırım,o kilolarda normal doğum yapam da var ama kafa çapı da büyük olunca doktorun dediğinin dışında ısrarcı olamıyorum,senin ki kesinleşti mi?
Hayir canım bana da doktor karar senin düşün dedi 31 inde kontrolum var o zamana 38+5 oluyorum. Sezeryan istersen 2 eylül dedi cuma gününe geliyor. Bende normal cok istiyorum ama cati durumu korkutuyor. Insallah hakkimizda hayirlisi olur bebisler saglikla gelsin de dünyaya
Arkadaşlar daha önce normal doğum yapmış olan arkadaşlara sorum var,şu bir kaç güne kadar normal doğum istyordum sonra kafamda deli sorular(serdar ortaç çalıo kafamda ) belirdi bi çok yerde okudum normal doğumdan sonra ister istemez vajinada genişleme oluyormuş? Bunun cidden hissedilir boyutta olup olmadığını mrk ediyorum sonucta doğumda sonrada hayat devam edicek
Arkadaşlar daha önce normal doğum yapmış olan arkadaşlara sorum var,şu bir kaç güne kadar normal doğum istyordum sonra kafamda deli sorular(serdar ortaç çalıo kafamda ) belirdi bi çok yerde okudum normal doğumdan sonra ister istemez vajinada genişleme oluyormuş? Bunun cidden hissedilir boyutta olup olmadığını mrk ediyorum sonucta doğumda sonrada hayat devam edicek
bende aynı endişeleri duyuyordum ama yurtdışında sezeryan zorunlu durumlarda uygulanıyor ve birçok bayan vajinal doğum yapıyor. antalyalı olarak gördüklerimden yola çıktım ve turistlerin sex hayatı biz türklerden daha renkli.
vajinal doğumun bunu etkilemeyeceği kanaatine vardım. herşey kafada ve mahalle baskısında bence. onun için korkmuyorum vajinal doğumdan
merhaba kızlar benimde bir sorum olacak. Emzirme için lansinoh göğüs ucu kreminden aldım. Bunu ne zaman kullanmaya başlamalıyız bazılaı son ay kullanmaya başlıyomuş. sizler napıcaksınz?
merhaba kızlar benimde bir sorum olacak. Emzirme için lansinoh göğüs ucu kreminden aldım. Bunu ne zaman kullanmaya başlamalıyız bazılaı son ay kullanmaya başlıyomuş. sizler napıcaksınz?
MERiN_
çok haklısın ama Ya eskisi gibi olmazsa korkusu sardı,yoksa elbette doğal olan en güzeli vücudumuz baştan aşağıya yenilencek neyse zaten yarın sezeryan yada normal olup olmayacağı belli olcak benim için bekleyip görcez
MERiN_
çok haklısın ama Ya eskisi gibi olmazsa korkusu sardı,yoksa elbette doğal olan en güzeli vücudumuz baştan aşağıya yenilencek neyse zaten yarın sezeryan yada normal olup olmayacağı belli olcak benim için bekleyip görcez
Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim