- 18 Ocak 2016
- 262
- 677
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok heycanli yaaa ibsallah en kisa zamanda saglikli guzel haberletini alirizKizlar esimle markete gitmistik biraz sancim vardi yurursem iyi gelir dedim takildim pesine. Donuste sancilar biraz daha artti. Eve gelince lavaboya girdim camasirima degisik bir akinti gelmis. Daha sonra tuvaletimi yaptiktan sonra bir parca pihti seklinde kan geldi. Doktoru aradik hastaneye yonlendirdi. Nstye baglandim onemli birsey cikmadi. Bugunde muayene oldu hala aciklik 3cm. Eve geldik. Sali gunku randevu yarina alindi. Gece sancin yada suyun gelmesi olursa haberleselim dedi doktor. Sanirim sona iyice yaklastim
tesekkür ederim canımYok canm aynı bende netten aldım zaten
Güle güle sağlıkla büyütün insallah bebeğinizi tebriklerSağlıkla kucagıma aldım ama erken oldu yine 37+2
Bazen beşikte seviyorum bir saniye sonra karnıma gidiyor elim. Bu gün 10 günlük oldu oğlum. Bin şükğr sağlıklı ve yanımda kollarımda. Ama hamilelik sanki yarıda kalmış gibi hissetiyorum. Arkadaşıma demişim ki 38/39/40. Haftaları merak ediyorum kızımı doğurduktan sonra bebek tebriğine gelince bak yine göremedin o haftaları Dedi. Normal doğum yapmadım diye mi bu his var ben de anlamadım. Lohusalık depresyonu mu bilmiyorum
Hamileyken giydiğim hamile elbisesi olmayan geniş turuncu bir elbisem vardı fotoğraf çekilmek istiyordum nasip olmadı onunla. Alırken özellikle hamile elbisesi olmasın doğumdan sonra da giyeyim demiştim şimdi giymek istemiyorum.
Çok karışık duygular içindeyim yolumu bulamayıp kaybolur gibi olunca bin şükğr diyorum sağlıkla kucagıma aldığım oğlum. Ve gözümün içine bakan kızımı düşünüp.
Çok ufak ince bir şey anlatmak istediğim hani sanki bir iki hafta daha olmalıydı gibi geliyor. Bu gün doğursam misal böyle hissetmezmişim gibi
Belki sezeryan olunca doğumu çok idrak edemedim bilmiyorum. Halbuki bebeğin soğuduğu nefes alıp ağladığı ilk anı hepsini yaşadım. Uyudum uyandım kucagıma verdiler olmadı yani
Genel olarak uyumlu bir oğlan benimki. Gece çok uykusuz bırakmıyor beni çok şükğr ilk günden yıpranmıyorum ama bendeki bu duyguya sebep nedir bilemedim
Hep okuyorum sizi sizleri sağlıkla alın kucağınıza inşallah lohusalık depresyonu paylaşalım artık. Dilerim kimsede olmasın da böyle bi saçma sapan haller oluveriyor insanda. Kimseyle paylaşmak mümkün değil bu hisleri
dinlemiyorlar
dinleyenler anlayamıyor
anlıyorum diyen de bambaşka bişey anlıyor.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun esirgesin hepinizi
Sanırım normal doğum isterken ve onun için baya uğraşırken sezeryan olmak seni yıprattı biraz. Ama artık bunu düşünme. Çok şükür bebeğin iyi, yanında. Kısmet böyleymiş.Sağlıkla kucagıma aldım ama erken oldu yine 37+2
Bazen beşikte seviyorum bir saniye sonra karnıma gidiyor elim. Bu gün 10 günlük oldu oğlum. Bin şükğr sağlıklı ve yanımda kollarımda. Ama hamilelik sanki yarıda kalmış gibi hissetiyorum. Arkadaşıma demişim ki 38/39/40. Haftaları merak ediyorum kızımı doğurduktan sonra bebek tebriğine gelince bak yine göremedin o haftaları Dedi. Normal doğum yapmadım diye mi bu his var ben de anlamadım. Lohusalık depresyonu mu bilmiyorum
Hamileyken giydiğim hamile elbisesi olmayan geniş turuncu bir elbisem vardı fotoğraf çekilmek istiyordum nasip olmadı onunla. Alırken özellikle hamile elbisesi olmasın doğumdan sonra da giyeyim demiştim şimdi giymek istemiyorum.
Çok karışık duygular içindeyim yolumu bulamayıp kaybolur gibi olunca bin şükğr diyorum sağlıkla kucagıma aldığım oğlum. Ve gözümün içine bakan kızımı düşünüp.
Çok ufak ince bir şey anlatmak istediğim hani sanki bir iki hafta daha olmalıydı gibi geliyor. Bu gün doğursam misal böyle hissetmezmişim gibi
Belki sezeryan olunca doğumu çok idrak edemedim bilmiyorum. Halbuki bebeğin soğuduğu nefes alıp ağladığı ilk anı hepsini yaşadım. Uyudum uyandım kucagıma verdiler olmadı yani
Genel olarak uyumlu bir oğlan benimki. Gece çok uykusuz bırakmıyor beni çok şükğr ilk günden yıpranmıyorum ama bendeki bu duyguya sebep nedir bilemedim
Hep okuyorum sizi sizleri sağlıkla alın kucağınıza inşallah lohusalık depresyonu paylaşalım artık. Dilerim kimsede olmasın da böyle bi saçma sapan haller oluveriyor insanda. Kimseyle paylaşmak mümkün değil bu hisleri
dinlemiyorlar
dinleyenler anlayamıyor
Ayy cidden hazır seninki. Kolay bir normal doğum yap da gaza getir bizi inş:) bizi habersiz bırakma, Allah yardımcın olsun.Kizlar esimle markete gitmistik biraz sancim vardi yurursem iyi gelir dedim takildim pesine. Donuste sancilar biraz daha artti. Eve gelince lavaboya girdim camasirima degisik bir akinti gelmis. Daha sonra tuvaletimi yaptiktan sonra bir parca pihti seklinde kan geldi. Doktoru aradik hastaneye yonlendirdi. Nstye baglandim onemli birsey cikmadi. Bugunde muayene oldu hala aciklik 3cm. Eve geldik. Sali gunku randevu yarina alindi. Gece sancin yada suyun gelmesi olursa haberleselim dedi doktor. Sanirim sona iyice yaklastim
Üç santim çok iyi canm ya ınş hayırla gelsin zeynepKizlar esimle markete gitmistik biraz sancim vardi yurursem iyi gelir dedim takildim pesine. Donuste sancilar biraz daha artti. Eve gelince lavaboya girdim camasirima degisik bir akinti gelmis. Daha sonra tuvaletimi yaptiktan sonra bir parca pihti seklinde kan geldi. Doktoru aradik hastaneye yonlendirdi. Nstye baglandim onemli birsey cikmadi. Bugunde muayene oldu hala aciklik 3cm. Eve geldik. Sali gunku randevu yarina alindi. Gece sancin yada suyun gelmesi olursa haberleselim dedi doktor. Sanirim sona iyice yaklastim
Kizlar esimle markete gitmistik biraz sancim vardi yurursem iyi gelir dedim takildim pesine. Donuste sancilar biraz daha artti. Eve gelince lavaboya girdim camasirima degisik bir akinti gelmis. Daha sonra tuvaletimi yaptiktan sonra bir parca pihti seklinde kan geldi. Doktoru aradik hastaneye yonlendirdi. Nstye baglandim onemli birsey cikmadi. Bugunde muayene oldu hala aciklik 3cm. Eve geldik. Sali gunku randevu yarina alindi. Gece sancin yada suyun gelmesi olursa haberleselim dedi doktor. Sanirim sona iyice yaklastim
Yasamaz olsaydik bu cukurovadaBence gitmelisin canım. Çukurova gibi bir yerde yaşıyorum. Aşırı sıcak ama böyle birşey yaşamadım da görmedim de
Canım henüz birşey yok. Sancı filanda kalmadı sanırım yanlış alarm. Wc de kan parcasını görünce hem ben hemde eşim biraz panik olduk galiba. Doktorda illa hastaneye yönlendirince gittik ama birşey çıkmadı. Bakalım yarın ne diyecek kontroldeAyy cidden hazır seninki. Kolay bir normal doğum yap da gaza getir bizi inş:) bizi habersiz bırakma, Allah yardımcın olsun.
Canim bende bir donem oyleydim. Doktorum duphalac diye bir surup vermisti. Etkili oluyor. Istersen danis doktorunaArkadaşlar ya afedersiniz çok kötü kabız oldum. Bir sürü şey denedim banamisin demedi. İlaç sorsam mi yarın doktora? Kullanan oldu mu?
Sağlıkla kucagıma aldım ama erken oldu yine 37+2
dinlemiyorlar
dinleyenler anlayamıyor
Kizlar esimle markete gitmistik biraz sancim vardi yurursem iyi gelir dedim takildim pesine. Donuste sancilar biraz daha artti. Eve gelince lavaboya girdim camasirima degisik bir akinti gelmis. Daha sonra tuvaletimi yaptiktan sonra bir parca pihti seklinde kan geldi. Doktoru aradik hastaneye yonlendirdi. Nstye baglandim onemli birsey cikmadi. Bugunde muayene oldu hala aciklik 3cm. Eve geldik. Sali gunku randevu yarina alindi. Gece sancin yada suyun gelmesi olursa haberleselim dedi doktor. Sanirim sona iyice yaklastim
ubo hayırlı olsun, inşallah bebeğin de senin de sağlığınız iyidir, o mis kokuyu içimize çekmek bize de nasip olur inşallah hayırlısıyla.
Beyazmelek16 canım nişan da gelmiş, artık çok yakın doğum,çok heyecanlı bu bekleyiş,inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım,senin müjdeli haberin yakın görünüyor,Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.
Bu sabah eşimi yurt dışına gönderdim,cuma akşamı dönüyor,bu hafta işe gitmeyeceğim,yatış pozisyonunda babamızı bekleyeceğimize söz verdik,inşallah oğluş da uslu uslu bekler içeride,herkese sevgiler.
Arkadaşlar ya afedersiniz çok kötü kabız oldum. Bir sürü şey denedim banamisin demedi. İlaç sorsam mi yarın doktora? Kullanan oldu mu?
Kizlar burada cikolata yaptiran arkadaslar vardi fiyatlari ve gramajlari nasil acaba
Bir de bebek susu yaptiran var mi fikir verir misiniz
Merhaba. Sus olarak mevlut için sise içerisinde kolonya, hastane icinse eminönünde satılan süsler içinde badem şekeri yaptırdım.Kizlar burada cikolata yaptiran arkadaslar vardi fiyatlari ve gramajlari nasil acaba
Kizlar burada cikolata yaptiran arkadaslar vardi fiyatlari ve gramajlari nasil acaba
Vallahi ben buralı değilim alışık da değilim. Klima açıp oturuyorum napiim. O da çok sağlıklı birşey değil ama olmasa da nemden ölürdüm heraldeYasamaz olsaydik bu cukurovada((bu ne sicaktir yaa...eylul girince bitse bari de rahat rahat dogursak:)))
Nişan geldikten çok uzun süre sonra da başlayabiliyormuş doğumlar. İnternette 2 gün diyor ama pek öyle olmuyor duyduğum. İnşallah en yakın hayırlı zamanda gelir sancın =) tabi benim ve bekleyen herkesin de inşallah =) yürüyüş yapacaktım akşam, anahtarı evde unuttuğumu farkedince yalan oldu yürüyüş. Şimdi hurma yedim aç karnına, üzerine de 2 bardak su içtim. Kabızlık çok büyük sorun hamileyken. Ona da iyi gelir inşallahCanım henüz birşey yok. Sancı filanda kalmadı sanırım yanlış alarm. Wc de kan parcasını görünce hem ben hemde eşim biraz panik olduk galiba. Doktorda illa hastaneye yönlendirince gittik ama birşey çıkmadı. Bakalım yarın ne diyecek kontrolde
Canim allah kavustursun. Saglikla dinleneren bekleyin bakalim babanizi insallah.
Teşekkür ederim canım,çok sağoll,senin heyecan durumun nasıl,perşembe günü değil mi kavuşmanız, öncesi de sonrası da ağrısız,sızısız,sıkıntısız geçsin inşallah,sevgiler.