Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Beni dun muayne ettı canım. 2-3cm axılman var dedı. Bızde 3430gr olmuşuz. Ama her zamanki gibi boyunu soylemeyı bızde sormayı unuttuk. Bu arada sancıları baslatmak için gün aşırı ilişki olsun dedi. Bırde goguslerini sık o da doğumu baslatır dedı
Zeynebimizin kilosu iyiymiş canım valla ben ayak masajı erken doğumu tetikliyomuş diye bişey okudum ayağımı bile elletmiyorum :KK70: artık pek erkenlik halimiz kalmadı da baktım benim kızın gelmeye niyeti yok o zaman kalkıcak kurallar :))

Kızlar ben de göbeğimin indiğini hissetmiştim annem yoo inmemiş falan dese de :KK48: şu hurma banyo olayı nedir ki çok zorlanıyorum artık dün biraz yürüyelim dedik düz yerlerde avmde falan yürüyebiliyorum ama biraz bayır falan oldu mu bitiyorum dün yolun ortasında kaldım kımıldayamadım bi yere kitleniyorum bazen yatakta dönmek de iyice zorlaştı tuvalete kalkmak zulüm beklesin istiyorum azıcık daha şöyle 1-2 eylül iyiydi sanki hala hiç doğurmucakmış gibi planlar yapıyorum şuraya gidelim buraya gidelim
Canım ılık banyo ve hurma doğumu yaklaştırıyor, hurmada oksitosındı sanırım öyle bır madde var ve sancıların baslaması ıcın gereken bir hormon o. Doktorum bir aydır günde yarımsar saat 2kez yürü diyor. Bayır ve merdiven çıkmak bebegı kanala ındırır dıyor. Birde alaturka tuvalete oturur gıbı çömelip kalk diyor.

Canım ılık banyo ve hurma doğumu yaklaştırıyor, hurmada oksitosındı sanırım öyle bır madde var ve sancıların baslaması ıcın gereken bir hormon o. Doktorum bir aydır günde yarımsar saat 2kez yürü diyor. Bayır ve merdiven çıkmak bebegı kanala ındırır dıyor. Birde alaturka tuvalete oturur gıbı çömelip kalk diyor.
Teşekkür ederim canım dikkat edicem ben de :KK68:

İyi pazarlar herkese.. Kaşıntısı olan varmıı kaşınıyorumm dünden berii ayak tabanım ellerimin içi kollarım bacaklarım sanki bi bocek ısırıyor sonra kaşınıyorumm şişiyo kızarıyonsonra başka bi yer kaşınıyor. Kolonya şişesiyle dünden beri geziyoruz. Yarın doktora gideyim mi yoksa gebeliğin bu zamanlarında böyle yaşayan varmıı kızlar

Canim gecmis olsun. ben hamile degilken boyle bir sey basima geldi umarim aynisi degildir. Ignelerle zor atlattim halk arasinda kurdesen diye tabir edilen bi alerji. Benim ilaclar ve bocek sokmalrinda ortaya cikiyordu. Bi yer kasiniyor kizariyor orasi gectigi an baska bi yer kasiniyor

Aminn canım inşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alırız da senin de mi suyun azalmış bilmiş eşim dedi ki doktor abuk bi saatte gelmeni istemediği için suni sancıyla başlatıcak doğumunu ona yol yapıyo dedi kafam karıştı benim de hakkımzda hayırlısı olsun becerebilcek miyim diye düşünmeye başldım :KK17:

Becerirsin becerirsin hatta bizede ornek olursun inşallah :super:

Canim gecmis olsun. ben hamile degilken boyle bir sey basima geldi umarim aynisi degildir. Ignelerle zor atlattim halk arasinda kurdesen diye tabir edilen bi alerji. Benim ilaclar ve bocek sokmalrinda ortaya cikiyordu. Bi yer kasiniyor kizariyor orasi gectigi an baska bi yer kasiniyor

Yaaa oyle oluyorr iştee ayagımda bi yer kaşınıyor şişiyor sivrisinek ısırmış gibi sonra geçiyor başka bi yer kaşınıyor ama kaşımak öyle tatlı tatlı degill yolucam neredeyse oyle. 2. Duşumu aldım duştan sonra rahatlıyo aklıma getirmemeye çalışıyorum kaşıntılarıı başka şeylere odaklanıyorum yarın gidicem doktora yaa olmaz böylee

Kızlar ben de göbeğimin indiğini hissetmiştim annem yoo inmemiş falan dese de :KK48: şu hurma banyo olayı nedir ki çok zorlanıyorum artık dün biraz yürüyelim dedik düz yerlerde avmde falan yürüyebiliyorum ama biraz bayır falan oldu mu bitiyorum dün yolun ortasında kaldım kımıldayamadım bi yere kitleniyorum bazen yatakta dönmek de iyice zorlaştı tuvalete kalkmak zulüm beklesin istiyorum azıcık daha şöyle 1-2 eylül iyiydi sanki hala hiç doğurmucakmış gibi planlar yapıyorum şuraya gidelim buraya gidelim
Canım sıcak banyonun açılmaya faydası varmış, doğum sancılarını da başlatabiliyormuş. Hurmada da oksitosin hormonu var, ki bu hormon suni sancının içinde bulunan hormon. Biz yavaş yavaş almış olacağız bu hormonu hurma yiyerek. Suni sancıda bir anda baya fazla verildiği için suni sancının doğal doğum sancısından daha şiddetli olduğu söyleniyor. Biz de acemisiyiz, inş normal doğum yapıp onun da en doğalını tecrübe edebiliriz.

Yaaa oyle oluyorr iştee ayagımda bi yer kaşınıyor şişiyor sivrisinek ısırmış gibi sonra geçiyor başka bi yer kaşınıyor ama kaşımak öyle tatlı tatlı degill yolucam neredeyse oyle. 2. Duşumu aldım duştan sonra rahatlıyo aklıma getirmemeye çalışıyorum kaşıntılarıı başka şeylere odaklanıyorum yarın gidicem doktora yaa olmaz böylee

Git canim mutlaka kasinan yerler parmak uzunlugunda oluyordu benim

Sende yine göbek düşmüş, benim o da olduğu gibi duruyor:) Gerçi belki annesini taşınma üzeri strese sokmak istemiyordur:) biraz yerleşeyim yürüyüşlere başlayacağım. Göbek inince de banyo ve hurma. Bakalım 1 eylül annelerinden hangisi en geç doğuracak? tembelanne tembelanne ilki oldu galiba.
Sağlıkla kucagıma aldım ama erken oldu yine 37+2
Bazen beşikte seviyorum bir saniye sonra karnıma gidiyor elim. Bu gün 10 günlük oldu oğlum. Bin şükğr sağlıklı ve yanımda kollarımda. Ama hamilelik sanki yarıda kalmış gibi hissetiyorum. Arkadaşıma demişim ki 38/39/40. Haftaları merak ediyorum kızımı doğurduktan sonra bebek tebriğine gelince bak yine göremedin o haftaları Dedi. Normal doğum yapmadım diye mi bu his var ben de anlamadım. Lohusalık depresyonu mu bilmiyorum
Hamileyken giydiğim hamile elbisesi olmayan geniş turuncu bir elbisem vardı fotoğraf çekilmek istiyordum nasip olmadı onunla. Alırken özellikle hamile elbisesi olmasın doğumdan sonra da giyeyim demiştim şimdi giymek istemiyorum.
Çok karışık duygular içindeyim yolumu bulamayıp kaybolur gibi olunca bin şükğr diyorum sağlıkla kucagıma aldığım oğlum. Ve gözümün içine bakan kızımı düşünüp.
Çok ufak ince bir şey anlatmak istediğim hani sanki bir iki hafta daha olmalıydı gibi geliyor. Bu gün doğursam misal böyle hissetmezmişim gibi
Belki sezeryan olunca doğumu çok idrak edemedim bilmiyorum. Halbuki bebeğin soğuduğu nefes alıp ağladığı ilk anı hepsini yaşadım. Uyudum uyandım kucagıma verdiler olmadı yani
Genel olarak uyumlu bir oğlan benimki. Gece çok uykusuz bırakmıyor beni çok şükğr ilk günden yıpranmıyorum ama bendeki bu duyguya sebep nedir bilemedim
Hep okuyorum sizi sizleri sağlıkla alın kucağınıza inşallah lohusalık depresyonu paylaşalım artık. Dilerim kimsede olmasın da böyle bi saçma sapan haller oluveriyor insanda. Kimseyle paylaşmak mümkün değil bu hisleri
dinlemiyorlar
dinleyenler anlayamıyor
anlıyorum diyen de bambaşka bişey anlıyor.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun esirgesin hepinizi

Bazen beşikte seviyorum bir saniye sonra karnıma gidiyor elim. Bu gün 10 günlük oldu oğlum. Bin şükğr sağlıklı ve yanımda kollarımda. Ama hamilelik sanki yarıda kalmış gibi hissetiyorum. Arkadaşıma demişim ki 38/39/40. Haftaları merak ediyorum kızımı doğurduktan sonra bebek tebriğine gelince bak yine göremedin o haftaları Dedi. Normal doğum yapmadım diye mi bu his var ben de anlamadım. Lohusalık depresyonu mu bilmiyorum
Hamileyken giydiğim hamile elbisesi olmayan geniş turuncu bir elbisem vardı fotoğraf çekilmek istiyordum nasip olmadı onunla. Alırken özellikle hamile elbisesi olmasın doğumdan sonra da giyeyim demiştim şimdi giymek istemiyorum.
Çok karışık duygular içindeyim yolumu bulamayıp kaybolur gibi olunca bin şükğr diyorum sağlıkla kucagıma aldığım oğlum. Ve gözümün içine bakan kızımı düşünüp.
Çok ufak ince bir şey anlatmak istediğim hani sanki bir iki hafta daha olmalıydı gibi geliyor. Bu gün doğursam misal böyle hissetmezmişim gibi
Belki sezeryan olunca doğumu çok idrak edemedim bilmiyorum. Halbuki bebeğin soğuduğu nefes alıp ağladığı ilk anı hepsini yaşadım. Uyudum uyandım kucagıma verdiler olmadı yani
Genel olarak uyumlu bir oğlan benimki. Gece çok uykusuz bırakmıyor beni çok şükğr ilk günden yıpranmıyorum ama bendeki bu duyguya sebep nedir bilemedim
Hep okuyorum sizi sizleri sağlıkla alın kucağınıza inşallah lohusalık depresyonu paylaşalım artık. Dilerim kimsede olmasın da böyle bi saçma sapan haller oluveriyor insanda. Kimseyle paylaşmak mümkün değil bu hisleri
dinlemiyorlar
dinleyenler anlayamıyor
Çok samimi ve içten bi yazı olmuş canım,gelip geçici şeyler bunlar. biz bu lohusalık sendromunu nasıl atlatıcaz bakalım herkes umaarım kolay atlatır.çoook şanslısın sadece bunu düşün kurtuldun,ve en önemlisi bebeğin sağlıklı iki evladında kollarında,.yazdıklarını anlıyorum,sanki okurken ben yaşıyo gibi hissettim bu süreci.bol bol kokla mis kokusunu içine çek annesi, seni en çok bu rahatlatıcak:anne::anne:

İyi pazarlar herkese.. Kaşıntısı olan varmıı kaşınıyorumm dünden berii ayak tabanım ellerimin içi kollarım bacaklarım sanki bi bocek ısırıyor sonra kaşınıyorumm şişiyo kızarıyonsonra başka bi yer kaşınıyor. Kolonya şişesiyle dünden beri geziyoruz. Yarın doktora gideyim mi yoksa gebeliğin bu zamanlarında böyle yaşayan varmıı kızlar

Ben varım uyuz gibi kaşınıyorum. Kaşıdıkça daha çok kaşınıyor. Bugün de isilik gibi oldum kaşınmaktan.

dinlemiyorlar
dinleyenler anlayamıyor
Selam seni anlayabiliriyorum. Ben daha doğum yapmadan, daha önceki hamileliklerimi doğumları düşünmekten depresyona girdim sanırım. Sana söylemek istedim, doğumun normal de olsa, acaba şöyle olsaydı şöyle olur muydu düşünceleri hiç bitmeyecek emin ol. Kolay değil yeni bir can geliyor dünyaya. Keşke vakti zamanında gelse hepsi ama doğum ilginç birşey. Her seferinde beklentiler değişiyor ve imtihan da olabiliyoruz bu süreçte

Ben instgramdan yaptrdim..pelit in cikolatasi tadi da cok guzel..100 adet isimli kutuda kargo dahil 95 tl ye..

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-21-18-14-39.png
    Screenshot_2016-08-21-18-14-39.png
    237,9 KB · Görüntüleme: 133
İnşallahh yaa degişikte bişey yemedim tatlıyı fazla kaçırdım şekerli acaba ondanmı ki bugun dikkat edeyim bakalım inşallah hafiflerde geçer.
Yarin ilk isin doktora gitmek olsun bence zaten bi kan alip test yapiyorlar bende kasindim ama 1 ay sonra gecti mevsimsel veya alerjikti mahvetti beni ins bisey yoktur gebelikte olusan bi kasinti turu var insallah o degildir

Kizlar esimle markete gitmistik biraz sancim vardi yurursem iyi gelir dedim takildim pesine. Donuste sancilar biraz daha artti. Eve gelince lavaboya girdim camasirima degisik bir akinti gelmis. Daha sonra tuvaletimi yaptiktan sonra bir parca pihti seklinde kan geldi. Doktoru aradik hastaneye yonlendirdi. Nstye baglandim onemli birsey cikmadi. Bugunde muayene oldu hala aciklik 3cm. Eve geldik. Sali gunku randevu yarina alindi. Gece sancin yada suyun gelmesi olursa haberleselim dedi doktor. Sanirim sona iyice yaklastim

dinlemiyorlar
dinleyenler anlayamıyor
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz. 36+4 doğdu kızım. arada bir vücudunu çırpıyor acaba sebebi erken geldi diye demekten kendimi alamıyorum. ben hep normal olacaksa 41 e kadar bile beklerim derken ne kadar erken gelmiş bu şekilde diyorum. sağlıkla büyüsünler umarım

Back